Maga100 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Pysia napisał(a):Biedny bazant pewno przeszedł taką traume ze do końca zycia juz nie pójdzie na spacer :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mój kotek dobrał się do moich foteli :angryy: 1. a mnie nikt nie pożałuje, jak mi się nagle coś z wrzaskiem poderwało spod buta :placz: :placz: a swoją drogą, czy on nie słyszał jak idę :cool1: 2. moje koty się obraziły. Bo teraz dostaja podwójne krople do uszu = krople do oczu. Były wrzaski i wyrywanie się i na koniec oba zgodnie odmaszerowały mając gdzieś nawet miskę z jedzeniem :roll: Quote
Vectra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 to masz przekukane u bażanta i u właśnych kotów :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Vectra napisał(a):to masz przekukane u bażanta i u właśnych kotów :evil_lol: Bażanta mam gdzieś, gorzej z kotami, bo mieszkamy pod jednym dachem. Chyba będę musiała je przeprosić :roll: Quote
Pysia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Maga100 napisał(a):1. a mnie nikt nie pożałuje, jak mi się nagle coś z wrzaskiem poderwało spod buta :placz: :placz: a swoją drogą, czy on nie słyszał jak idę :cool1: 2. moje koty się obraziły. Bo teraz dostaja podwójne krople do uszu = krople do oczu. Były wrzaski i wyrywanie się i na koniec oba zgodnie odmaszerowały mając gdzieś nawet miskę z jedzeniem :roll: To nie Ty umierałaś ze strachu że jakaś wielka baba Cię podepta :eviltong: Maga100 napisał(a):Bażanta mam gdzieś, gorzej z kotami, bo mieszkamy pod jednym dachem. Chyba będę musiała je przeprosić :roll: Masz przechlapane :shake: Pochowaj buty bo Ci nasikają do nich :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Pysia napisał(a):To nie Ty umierałaś ze strachu że jakaś wielka baba Cię podepta :eviltong: to tam też była jakaś wielka baba? :crazyeye: bo oprócz mojej subtelnej osóbki, nikogo tam nie uwidziałam :p Masz przechlapane :shake: Pochowaj buty bo Ci nasikają do nich :diabloti: już pozamykane. ale one i tak cos wymyślą, jestem pewna. A prowodyrem będzie Pelagia. Bo Stefan już chciał wybaczyć, już włączył purchawkę, gdy go drapałam za uchem, ale Pelagia go zwymyslała, że jest taki miękki :shake: Quote
Pysia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Maga100 napisał(a):to tam też była jakaś wielka baba? :crazyeye: bo oprócz mojej subtelnej osóbki, nikogo tam nie uwidziałam :p Taaaaaaaaaa...Pewnie bażant był wiekszy od Ciebie.....:evil_lol: Maga100 napisał(a): już pozamykane. ale one i tak cos wymyślą, jestem pewna. A prowodyrem będzie Pelagia. Bo Stefan już chciał wybaczyć, już włączył purchawkę, gdy go drapałam za uchem, ale Pelagia go zwymyslała, że jest taki miękki :shake: Kobiety są jednak podłe w każdym wykonaniu przyrody :evil_lol: Zdjęłaś obrus ze stołu? :diabloti: Quote
Maga100 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Pysia napisał(a): Taaaaaaaaaa...Pewnie bażant był wiekszy od Ciebie.....:evil_lol: oczywiscie! ja byłam taka malutka, a on taki wieeeelki :shock: Zdjęłaś obrus ze stołu? :diabloti: buhhahahaha. Nie posiadam. Poza tym one jeszcze nie umieja wskakiwać. znalazłam je pod szafą, wyciagnełam i załadowałam do gardeł antybiotyk. Już mnie nienawidzą nienawiścią pałającą. Quote
Pysia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Maga100 napisał(a): oczywiscie! ja byłam taka malutka, a on taki wieeeelki :shock: I z dzioba wystawały mu WIELKIE kły ociekające krwią..... Buahahahahahahahahaha:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Pysia napisał(a):I z dzioba wystawały mu WIELKIE kły ociekające krwią..... Buahahahahahahahahaha:evil_lol: patrz jaka!!! jak ją na ulicach goniły ciężarówki z zębami ociekającymi krwią to nikt się nie wyśmiewał :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :eviltong: :eviltong: Maga100 napisał(a):1. a mnie nikt nie pożałuje, jak mi się nagle coś z wrzaskiem poderwało spod buta :placz: :placz: a swoją drogą, czy on nie słyszał jak idę :cool1: 2. moje koty się obraziły. Bo teraz dostaja podwójne krople do uszu = krople do oczu. Były wrzaski i wyrywanie się i na koniec oba zgodnie odmaszerowały mając gdzieś nawet miskę z jedzeniem :roll: ad. 1. a to bezczelna fruwajaco-chodzaca istota - jak on mogł nie zauważyc Madzi...przeciez to zupelnie niemozliwe - 1,50 w kapeluszu i piórzasty nie zauwarzyl.....:eviltong: :cool3: dziwny zwierz... jeszcze Madziu pozostaje kwestia jak Ty sakarbie rano na tym spacerze wygladałas ...skoro sie biedny bazancik przestraszyl Ciebie:cool1: moze to ta nowa fryzura??moze poranny makijaz?:cool3: ad.2. no tak....w pierwszej kolejnosci...wrednie dokucza...a potem oczekuje czulosci...dziwne:evil_lol: obrazily sie i poszly...a co....se beda tak same tam siedziec???:eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 a poniżej wyrównane proporcje :evil_lol: sliczne kotłowanko.... Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 malawaszka napisał(a):patrz jaka!!! jak ją na ulicach goniły ciężarówki z zębami ociekającymi krwią to nikt się nie wyśmiewał :evil_lol: Jak to nikt? :mad: Sama omalże nie umarłaś :eviltong: A ciężarówki są jednak nieco większe ode mnie :evil_lol: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 malawaszka napisał(a)::klacz: dzieeeelna dziewczynka!!!!! już prawie tak odważna jak rasowa wieśniaczka :p dbsst napisał(a):Maga przeszłaś pierwszy level to był dzik przebrany za bażanta :eviltong: :eviltong: :eviltong: :roflt: :roflt: :roflt: buahahahhahahah nie mogę! Wariatki :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Maga100 napisał(a):to tam też była jakaś wielka baba? :crazyeye: bo oprócz mojej subtelnej osóbki, nikogo tam nie uwidziałam :p już pozamykane. ale one i tak cos wymyślą, jestem pewna. A prowodyrem będzie Pelagia. Bo Stefan już chciał wybaczyć, już włączył purchawkę, gdy go drapałam za uchem, ale Pelagia go zwymyslała, że jest taki miękki :shake: w koncu Pelagia to kobita wiec wiesz nie zadzieraj.... badz Twarda i nie dawaj sie.... A Stefan jak to facet - mietttkkkiii jest.... :lol: :lol: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Maga100 napisał(a):może być przebrany za co chce. Byle za za dzika :shake: Bo ja od tametj poryani razu do lasu nie poszłam. I nie pójdę :shock: :shake: :shake: :shake: :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Maga100 napisał(a):jeszcze trochę i krowy przestane się bać :p :p :p jeszcze trochę a zaczniesz je doic :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 czyli ciągle stado dzikich dzików czycha na CIEBIE i TYLKO CIEBIE boshssssssssss w jakim ty niebezpieczeństwie żyjesz Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):czyli ciągle stado dzikich dzików czycha na CIEBIE i TYLKO CIEBIE boshssssssssss w jakim ty niebezpieczeństwie żyjesz Pańcia z miasta...poszła mieszkac na wies..to co tak sie dziwice ze wszystkiego dookola sie boi.....:evil_lol: jeszcze duzo OBCYCH spotka na swej drodze nasza dzielna Madziunia,...swinie, gesi, a kure juz widziala??? samie zagrozenia.... Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ale mam nieodparte wrażenie ze najgorsze będa krwawe bestie myszy :evil_lol: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):ale mam nieodparte wrażenie ze najgorsze będa krwawe bestie myszy :evil_lol: Od kąd mam Erę nie mam w domu ani jednej myszy :evil_lol: Polecam :cool3: Na wsi to najstraszniejsze są kleszcze, a w lasach sidła przeróżne :angryy: aa i pokrzywy :grins: kocham pokrzywy :grins: zawsze gdzies w nie wlezę :lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :razz:to Maga teraz będzie jako ta Zosia z Pana Tadeusza;)ptactwo będzie na wsi karmić;) Quote
Pysia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dbsst napisał(a):ale mam nieodparte wrażenie ze najgorsze będa krwawe bestie myszy :evil_lol: Nie zapomnij o ślicznych malutkich szczurkach :loveu: Te dwa stworzonka wprost uwielbiają się wprowadzać na zime do domków :p:loveu: Quote
olcha Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pysia napisał(a):Nie zapomnij o ślicznych malutkich szczurkach :loveu: Te dwa stworzonka wprost uwielbiają się wprowadzać na zime do domków :p:loveu: Pysia? A jeże? :evil_lol: Ale u nas nie ma chyba jeży :shake: ja nie widziałam :shake: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 olcha napisał(a):Pysia? A jeże? :evil_lol: Ale u nas nie ma chyba jeży :shake: ja nie widziałam :shake: Jeże to są ponoć bracia Magdy bo ta tez ma kolczastą dusze ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Pysia napisał(a):Jeże to są ponoć bracia Magdy bo ta tez ma kolczastą dusze ;) ładnie to sie mowi - rogata dusze:diabloti: :diabloti: Cała Madzia, wiec jezami jej nie straszcie..... to nie działa... bazanty, myszki, szczurki tak...ale nie jeze..... Quote
Recommended Posts