Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 koty mają się dobrze slicznie te kociaczki)))) a Leon gra wazniaka.... kurcze teraz to juz nie pogadasz z nim... wlasciciel ziemski.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Maga100']i obrazek rodzinny :evil_lol: sielanka... ale cudne... a moze to tylko pozowane:diabloti: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :pa ja już oczyma wyobraźni widzę Magę biegającą z grabkami i konewką po ogródku;) Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 dbsst napisał(a):poproszę o zdjęcie Magdy w pracy gumiaki i grabki :cool1: nie robia takich małych rozmiarów, więc mnie nie uwidzisz, niestety :cool3: Pysia napisał(a):Nie przejmuj się :) W chwilach odpoczynku porysuj sobie co i jak i powolutku zacznij realizować ;) w jakich chwilach? :cool1: :cool1: Quote
Jupi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 piękności:lol: uwielbiam takie fotki:loveu: a przeglądając waszą galerie widzę kilka podbieństw ze mną:lol: : obie mamy labcia, tylko mój czarny:evil_lol: , Ty masz psa i 2 koty, ja mam 2 psy i planuje kota:evil_lol: , w święta się przeprowadziłaś do nowego domku, ja też:lol: i też mam kominek:evil_lol:i też wykończyliśmy dół a góra zabita regipsami na lepsze czasy czeka:evil_lol: tylko jak takie cudo jak Twój dom można nazywać ohydkiem, :shake: My nie stawialiśmy domu tylko kupiliśmy stary do remontu w środku skończyliśmy prawie:evil_lol: ale na zewnatrz tylko dach zmieniony i okna i to jest prawdziwy ohydek, coś nie coś na temat sprzątania podwórka to wiem jak kręgosłupi boli, oj boli:evil_lol: tylko ja miałam 32 ary do sprzątania i 2 pomocników roznoszących z powrotem to co zgrnełam na jedną kupkę:evil_lol: Pozdrawiam:lol: Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a):nie robia takich małych rozmiarów, więc mnie nie uwidzisz, niestety :cool3: czuje sie mocno zmartwiona :roll: :shake: :placz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :diabloti: Maga100 napisał(a):nie robia takich małych rozmiarów, więc mnie nie uwidzisz, niestety :cool3: Madzia, robia, robia....w sklepach dla duzych inaczej :diabloti: :diabloti: znajdziesz takie duuuuuzzzzee rozmiar...a poz atym zawsze moge Ci pozyczyc Maxiowe- zabawkowe....mam pelen zestaw a nawet dwa wiec spokojnie pogadam z synkiem i dostaniesz w prezencie wyparke do prac ogrodowych))):loveu: w jakich chwilach? :cool1: :cool1: Madziu - sprawdz w słowniuku))) w wolnych...to znaczy takich w któych nic nie robisz.... a nie oszukujmy sie u Ciebie takich chwil jest mnostwo:diabloti: :eviltong: czyz nie tak??? zobacz ile Ty czasu wolnego "marnujesz" spiac...cala noc przed Toba i to jest czas wolny:evil_lol: :evil_lol: a teraz uwaga...madzia bedzie "czule odpisywac")))) Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Pysia napisał(a):Nie przejmuj się :) W chwilach odpoczynku porysuj sobie co i jak i powolutku zacznij realizować ;) Ja zamierzam powycinać żywopłot stopniowo i sadzić po kilka tuji na jego miejsce ;) Nie trzeba przycinać i potem zagrabiać liści :) Zajmie mi to sporo lat ale co mi tam :) haha mądra bo ogród ma urządzony :lol: jesu Magda ja sie z Tobą łączę w bólu klepiska :evil_lol: z tym, że u mnie około 8 tys m do urządzenia - chyba do końca życia siez tym nie wyrobię :p Quote
Sabina1 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jak jeszcze masz klepisko, to warto by było teraz poprowadzić rury w kilku kierunkach i wyprowadzić kranikami, bo przecież nie będziesz bieać z konewką. To jest bardzo dobra rada, a nimi piekło wybrukowane :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Jupi napisał(a): uwielbiam takie fotki:loveu: a przeglądając waszą galerie widzę kilka podbieństw ze mną:lol: : obie mamy labcia, tylko mój czarny:evil_lol: , Ty masz psa i 2 koty, ja mam 2 psy i planuje kota:evil_lol: , w święta się przeprowadziłaś do nowego domku, ja też:lol: i też mam kominek:evil_lol:i też wykończyliśmy dół a góra zabita regipsami na lepsze czasy czeka:evil_lol: tylko jak takie cudo jak Twój dom można nazywać ohydkiem, :shake: My nie stawialiśmy domu tylko kupiliśmy stary do remontu w środku skończyliśmy prawie:evil_lol: ale na zewnatrz tylko dach zmieniony i okna i to jest prawdziwy ohydek, coś nie coś na temat sprzątania podwórka to wiem jak kręgosłupi boli, oj boli:evil_lol: tylko ja miałam 32 ary do sprzątania i 2 pomocników roznoszących z powrotem to co zgrnełam na jedną kupkę:evil_lol: Pozdrawiam:lol: o witam serdecznie :p zajrzę do ciebie w pierwszej wolnej chwili :roll: My nie stawialiśmy domu, tylko kupiliśmy świeżo wybudowany, do wykończenia. I wykańczamy :roll: taaaa... góra czeka na lepsze czasy... nie wiem czemu mam wrażenie, że dom pozostanie tylko do użytku parterowego :cool1: wstępny koszt samego ocieplenia poddasza mnie przeraził :shake: Agunia-Pańciunia) napisał(a)::diabloti: a teraz uwaga...madzia bedzie "czule odpisywac")))) baaaardzo śmieszne, bardzo :diabloti: :diabloti: :diabloti: malawaszka napisał(a):jesu Magda ja sie z Tobą łączę w bólu klepiska :evil_lol: z tym, że u mnie około 8 tys m do urządzenia - chyba do końca życia siez tym nie wyrobię :p ja padam, PADAM :mdleje: Sabina1 napisał(a):Jak jeszcze masz klepisko, to warto by było teraz poprowadzić rury w kilku kierunkach i wyprowadzić kranikami, bo przecież nie będziesz bieać z konewką. To jest bardzo dobra rada, a nimi piekło wybrukowane :evil_lol: my będziemy musieli nawieźć sto wywrotek ziemi, ale zanim to zrobimy to TZ zrobi rozprowadzenie wody. Przecież nikt w lato nie będzie stał co wieczór z wężem :cool1: ale kiedy? za co? jak? nie chcę myśleć, mamy zimę :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 a teraz w ramach relaksu jadę do fryzjera do wielkiego miasta :hand: Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a):a teraz w ramach relaksu jadę do fryzjera do wielkiego miasta :hand::cool3:to chyba daleko masz:razz:...na mus potem fotki daj Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 malawaszka napisał(a):haha mądra bo ogród ma urządzony :lol: jesu Magda ja sie z Tobą łączę w bólu klepiska :evil_lol: z tym, że u mnie około 8 tys m do urządzenia - chyba do końca życia siez tym nie wyrobię :p Tak Weszko tylko że z jednej strony :evil_lol: Od wjazdu jest wszystko do zrobienia :eviltong: No i....Widziałaś podwórko na wsi :) Jeszcze 10 lat temy tam był z przodu gruz, kamienie, śmieci i potrzaskane szkło a między tym wszystkim był cieniutki chodnik do domu..... I ti JA własnymi rękami bez niczyjej pomocy to wszystko uprzątnęłam jeżdżąc tam jedynie w weekendy. Wszystkie kawałki zieleni jakie tam są zrobiłam JA bez niczyjej pomocy kopiąc, przywożąc taczkami ziemie lasu a potem dbając o to :) TZ jedynie wyrównał ziemie ( jako tako ) i z kumplem zrobili oczko. Resztę to JA i jestem z tego strasznie dumna :multi: I nie zamieniłabym tej dumy na cudne rączki z czystymi paznokciami bo stworzyłam COŚ SAMA :multi::multi: I to pracując jedynie w weekendy.....A do zrobienia tam potrzebne jest jeszcze mase pracy i pieniędzy :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Maga100']a teraz w ramach relaksu jadę do fryzjera do wielkiego miasta :hand: to sie zejdzie.... oj..... tych fotek to my dluuugggoo nie zopaczymy...jeszczze Madzie po drodze zasypie..i moze dopiero jutro powrocic na łono natury..... i na swe włości))):loveu: Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a):my będziemy musieli nawieźć sto wywrotek ziemi, ale zanim to zrobimy to TZ zrobi rozprowadzenie wody. Przecież nikt w lato nie będzie stał co wieczór z wężem :cool1: ale kiedy? za co? jak? nie chcę myśleć, mamy zimę :evil_lol: :evil_lol: bleh - nawet nie chcę myśleć ile u nas trzeba nawieźć, a nawadnianie też będziemy robić, ale kiedy? za co? jak? :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 a teraz w ramach relaksu jadę do fryzjera do wielkiego miasta :hand: Madzia i jak po fryzjerze??? moze sie objawisz swiatu...teraz to na fotkach musze Cie ogladac))) a tak moglam osobiscie))) to dawaj tearaz fotke jak wygladasz))) Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Magda!! Przemyślałam to wszystko ;) Olej ogród bo Leon i tak zabije każdą roślinke w nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daj se spokój i spokojnie wypuszczaj psa na zewnątrz nie patrząc się przez okno co podsikuje lub wykopuje ;) Zdrowiej nie mieć NIC na ogrodzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 zapomnijcie o zdjeciach, na glowę jeszcze nie upadłam :stupid: Zresztą po co, skoro jutro bedę miała taką samą szopę jak przed fryzjerem :roll: Weekend minął, ja padnięta. Dzisiaj myłam okna :roll: Quote
anetta Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hej Maga :) Masz cudne dzieciaki http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album3/1-6-20.jpg :loveu: Quote
Maga100 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 o witaj Anetto, coś rzadko ostatnio bywasz :shake: a ja mam taki ładny widok z okna kuchennego :p i wariacje na temat spania Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a):zapomnijcie o zdjeciach, na glowę jeszcze nie upadłam :stupid: Zresztą po co, skoro jutro bedę miała taką samą szopę jak przed fryzjerem :roll: Weekend minął, ja padnięta. Dzisiaj myłam okna :roll: Madzia , zadziwniwasz mnie....po prostu chyba masz jakas goraczke?? wczoraj ogórdek sprzatala..dzis myła okna...podmienili Ci cos w glowie?? kiedy i kto...to jakby nie Ty..... dobrze sie czujesz? moze masz muszki przed oczami??? :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 i wariacje na temat spania w kupie))) cieplej.... wygladaja jak siostry sisters)))) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a):zapomnijcie o zdjeciach, na glowę jeszcze nie upadłam :stupid: Zresztą po co, skoro jutro bedę miała taką samą szopę jak przed fryzjerem :roll: Weekend minął, ja padnięta. Dzisiaj myłam okna :roll: Madzik tescik...Ty wiesz o co chodzi....;) Quote
agabass Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ale masz kiciuchy słodkie do miąchania tylko:cool3: Quote
mmbbaj Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a): a ja mam taki ładny widok z okna kuchennego :p Wyrzuciłaś TZta na śmietnik? :shake: Quote
Recommended Posts