Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
poproszę o zdjęcie Magdy w pracy gumiaki i grabki :cool1:

nie robia takich małych rozmiarów, więc mnie nie uwidzisz, niestety :cool3:

Pysia napisał(a):
Nie przejmuj się :) W chwilach odpoczynku porysuj sobie co i jak i powolutku zacznij realizować ;)

w jakich chwilach? :cool1: :cool1:

Posted

piękności:lol:

uwielbiam takie fotki:loveu:
a przeglądając waszą galerie widzę kilka podbieństw ze mną:lol: :
obie mamy labcia, tylko mój czarny:evil_lol: , Ty masz psa i 2 koty, ja mam 2 psy i planuje kota:evil_lol: , w święta się przeprowadziłaś do nowego domku, ja też:lol: i też mam kominek:evil_lol:i też wykończyliśmy dół a góra zabita regipsami na lepsze czasy czeka:evil_lol: tylko jak takie cudo jak Twój dom można nazywać ohydkiem, :shake:
My nie stawialiśmy domu tylko kupiliśmy stary do remontu w środku skończyliśmy prawie:evil_lol: ale na zewnatrz tylko dach zmieniony i okna i to jest prawdziwy ohydek, coś nie coś na temat sprzątania podwórka to wiem jak kręgosłupi boli, oj boli:evil_lol: tylko ja miałam 32 ary do sprzątania i 2 pomocników roznoszących z powrotem to co zgrnełam na jedną kupkę:evil_lol:
Pozdrawiam:lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

czuje sie mocno zmartwiona :roll: :shake: :placz:

Posted

:diabloti:

Maga100 napisał(a):

Madzia, robia, robia....w sklepach dla duzych inaczej :diabloti: :diabloti:

znajdziesz takie duuuuuzzzzee rozmiar...a poz atym zawsze moge Ci pozyczyc Maxiowe- zabawkowe....mam pelen zestaw a nawet dwa wiec spokojnie pogadam z synkiem i dostaniesz w prezencie wyparke do prac ogrodowych))):loveu:

w jakich chwilach? :cool1: :cool1:

Madziu - sprawdz w słowniuku))) w wolnych...to znaczy takich w któych nic nie robisz....
a nie oszukujmy sie u Ciebie takich chwil jest mnostwo:diabloti: :eviltong:
czyz nie tak???
zobacz ile Ty czasu wolnego "marnujesz" spiac...cala noc przed Toba i to jest czas wolny:evil_lol: :evil_lol:

a teraz uwaga...madzia bedzie "czule odpisywac"))))

Posted

Pysia napisał(a):
Nie przejmuj się :) W chwilach odpoczynku porysuj sobie co i jak i powolutku zacznij realizować ;) Ja zamierzam powycinać żywopłot stopniowo i sadzić po kilka tuji na jego miejsce ;) Nie trzeba przycinać i potem zagrabiać liści :) Zajmie mi to sporo lat ale co mi tam :)

haha mądra bo ogród ma urządzony :lol:

jesu Magda ja sie z Tobą łączę w bólu klepiska :evil_lol: z tym, że u mnie około 8 tys m do urządzenia - chyba do końca życia siez tym nie wyrobię :p

Posted

Jak jeszcze masz klepisko, to warto by było teraz poprowadzić rury w kilku kierunkach i wyprowadzić kranikami, bo przecież nie będziesz bieać z konewką. To jest bardzo dobra rada, a nimi piekło wybrukowane :evil_lol:

Posted

Jupi napisał(a):

uwielbiam takie fotki:loveu:
a przeglądając waszą galerie widzę kilka podbieństw ze mną:lol: :
obie mamy labcia, tylko mój czarny:evil_lol: , Ty masz psa i 2 koty, ja mam 2 psy i planuje kota:evil_lol: , w święta się przeprowadziłaś do nowego domku, ja też:lol: i też mam kominek:evil_lol:i też wykończyliśmy dół a góra zabita regipsami na lepsze czasy czeka:evil_lol: tylko jak takie cudo jak Twój dom można nazywać ohydkiem, :shake:
My nie stawialiśmy domu tylko kupiliśmy stary do remontu w środku skończyliśmy prawie:evil_lol: ale na zewnatrz tylko dach zmieniony i okna i to jest prawdziwy ohydek, coś nie coś na temat sprzątania podwórka to wiem jak kręgosłupi boli, oj boli:evil_lol: tylko ja miałam 32 ary do sprzątania i 2 pomocników roznoszących z powrotem to co zgrnełam na jedną kupkę:evil_lol:
Pozdrawiam:lol:

o witam serdecznie :p zajrzę do ciebie w pierwszej wolnej chwili :roll:
My nie stawialiśmy domu, tylko kupiliśmy świeżo wybudowany, do wykończenia. I wykańczamy :roll:
taaaa... góra czeka na lepsze czasy... nie wiem czemu mam wrażenie, że dom pozostanie tylko do użytku parterowego :cool1:
wstępny koszt samego ocieplenia poddasza mnie przeraził :shake:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):

a teraz uwaga...madzia bedzie "czule odpisywac"))))

baaaardzo śmieszne, bardzo :diabloti: :diabloti: :diabloti:

malawaszka napisał(a):
jesu Magda ja sie z Tobą łączę w bólu klepiska :evil_lol: z tym, że u mnie około 8 tys m do urządzenia - chyba do końca życia siez tym nie wyrobię :p

ja padam, PADAM :mdleje:

Sabina1 napisał(a):
Jak jeszcze masz klepisko, to warto by było teraz poprowadzić rury w kilku kierunkach i wyprowadzić kranikami, bo przecież nie będziesz bieać z konewką. To jest bardzo dobra rada, a nimi piekło wybrukowane :evil_lol:

my będziemy musieli nawieźć sto wywrotek ziemi, ale zanim to zrobimy to TZ zrobi rozprowadzenie wody. Przecież nikt w lato nie będzie stał co wieczór z wężem :cool1:
ale kiedy? za co? jak?
nie chcę myśleć, mamy zimę :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
haha mądra bo ogród ma urządzony :lol:

Tak Weszko tylko że z jednej strony :evil_lol: Od wjazdu jest wszystko do zrobienia :eviltong: No i....Widziałaś podwórko na wsi :) Jeszcze 10 lat temy tam był z przodu gruz, kamienie, śmieci i potrzaskane szkło a między tym wszystkim był cieniutki chodnik do domu..... I ti JA własnymi rękami bez niczyjej pomocy to wszystko uprzątnęłam jeżdżąc tam jedynie w weekendy. Wszystkie kawałki zieleni jakie tam są zrobiłam JA bez niczyjej pomocy kopiąc, przywożąc taczkami ziemie lasu a potem dbając o to :) TZ jedynie wyrównał ziemie ( jako tako ) i z kumplem zrobili oczko. Resztę to JA i jestem z tego strasznie dumna :multi: I nie zamieniłabym tej dumy na cudne rączki z czystymi paznokciami bo stworzyłam COŚ SAMA :multi::multi: I to pracując jedynie w weekendy.....A do zrobienia tam potrzebne jest jeszcze mase pracy i pieniędzy :)

Posted

[quote name='Maga100']a teraz w ramach relaksu jadę do fryzjera do wielkiego miasta :hand:

to sie zejdzie....

oj..... tych fotek to my dluuugggoo nie zopaczymy...jeszczze Madzie po drodze zasypie..i moze dopiero jutro powrocic na łono natury.....
i na swe włości))):loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):
my będziemy musieli nawieźć sto wywrotek ziemi, ale zanim to zrobimy to TZ zrobi rozprowadzenie wody. Przecież nikt w lato nie będzie stał co wieczór z wężem :cool1:
ale kiedy? za co? jak?
nie chcę myśleć, mamy zimę :evil_lol: :evil_lol:

bleh - nawet nie chcę myśleć ile u nas trzeba nawieźć, a nawadnianie też będziemy robić, ale kiedy? za co? jak? :lol:

Posted

Magda!! Przemyślałam to wszystko ;) Olej ogród bo Leon i tak zabije każdą roślinke w nim :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daj se spokój i spokojnie wypuszczaj psa na zewnątrz nie patrząc się przez okno co podsikuje lub wykopuje ;) Zdrowiej nie mieć NIC na ogrodzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zapomnijcie o zdjeciach, na glowę jeszcze nie upadłam :stupid:
Zresztą po co, skoro jutro bedę miała taką samą szopę jak przed fryzjerem :roll:

Weekend minął, ja padnięta. Dzisiaj myłam okna :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
Zresztą po co, skoro jutro bedę miała taką samą szopę jak przed fryzjerem :roll:

Madzia ,

zadziwniwasz mnie....po prostu chyba masz jakas goraczke??
wczoraj ogórdek sprzatala..dzis myła okna...podmienili Ci cos w glowie??
kiedy i kto...to jakby nie Ty.....
dobrze sie czujesz? moze masz muszki przed oczami???

Posted

Maga100 napisał(a):

Madzik tescik...Ty wiesz o co chodzi....;)