Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 malawaszka napisał(a):nie mówiłaś tego nigdy :p Mówiłam że są sobkowate jak mój Tommy :eviltong: A Tommy to chyba kot :roll: Chyba... Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Pysia napisał(a):No właśnie Magda :) Co tam u demolek? Koty czują się dobrze. W przeciwieństwoe do mnie :cool1: Cały dzień porządkowaliśmy tzw. ogródek :mdleje: Boli mnie kręgosłup i wszystko :placz: Pysiu, ty mnie natchnęłaś na dom, czemu nie przyjechałaś pomóc? :placz: to wszystko zebraliśmy dzisiaj :cool1: Grabiami i ręcami :cool1: A przede wszystkim kręgosłupem :placz: tak wyglądało w trakcie :cool1: :cool1: jak po - nie pokażę, bo skończyliśmy po zmroku :cool1: moje pierwsze drzewko :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 narzędzia pracy i znaleziska :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Cichaj Magdo :) Tak już będzie co wiosne i co jesień ;) Będzie Cię ciągle bolał kręgosłup ;) Co do drzewek to zrób sobie taki szkic co ma gdzie być i dopiero sadź bo inaczej to potem będziesz załować i przesadzać a szkoda.... Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Pysia napisał(a):Co do drzewek to zrób sobie taki szkic co ma gdzie być i dopiero sadź bo inaczej to potem będziesz załować i przesadzać a szkoda.... na wiosnę, na wiosnę :roll: do wiosny daleko :cool1: dawno mnie nie widziałyście, prawda? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 :crazyeye:o żesz ty ale tam śmieci mieliście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A moja sis ci nie pomagała:razz: Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):A moja sis ci nie pomagała:razz: no właśnie :cool1: No właśnie jak na jadło i poidło, to pierwsza, ale do sprzątania i pomocy bliźniemu, to jej nie ma :diabloti: koty mają się dobrze Leon zajął się stróżowaniem Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Pelagia odkryła, że za brudną szybą COŚ jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Maga100 napisał(a):narzędzia pracy i znaleziska :cool1: :cool1: :cool1: Witaj zapracowana Magdo! :multi: Czy możesz mnie oświecić, do czego używałaś tych desek? jako narzędzi... Maga100 napisał(a): Leonowi znudziła się praca?dał nogę do domu?;) :evil_lol: Maga100 napisał(a): i znaleziska :cool1: :cool1: :cool1: myśmy kupili dom od dentysty............... Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 i obrazek rodzinny :evil_lol: u mojego sąsiada jakaś wielka impreza. Cały dom się świeci na różnokolorowo. Zdjęcie tego nie oddaje Quote
aga1215 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Maga100 napisał(a): :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 aga1215 napisał(a): Czy możesz mnie oświecić, do czego używałaś tych desek? jako narzędzi... Leonowi znudziła się praca?dał nogę do domu?;) :evil_lol: myśmy kupili dom od dentysty............... 1. deski służyły temu, ze się odkopały spod sterty śmieci i TZ twierdzi, że na pewno się do czegoś przydadzą :cool1: 2. To jest reakcja Leona na mnie z aparatem 3. nie chcę wiedzieć, co ty znajdowałaś w ogródku :evil_lol: :evil_lol: a przede mną nikt tutaj nie mieszkał.... Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Sabina1 napisał(a):Ładna ta choinka koło wygódki :evil_lol: to nie wygódka, tylko domek TZta :diabloti: Quote
Sabina1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Maga, ja wiem, że Ty już śpisz, ale powiedz, czy będziesz zamawiać firmę od terenów zielonych, zeby ci zrobili plan ogrodu, a potem ten plan zrealizowali, czy sama sobie wszystko posadzisz ? Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Sabina1 napisał(a):Maga, ja wiem, że Ty już śpisz, ale powiedz, czy będziesz zamawiać firmę od terenów zielonych, zeby ci zrobili plan ogrodu, a potem ten plan zrealizowali, czy sama sobie wszystko posadzisz ? wprawdzie już śpię, ale ci odpowiem: firma byłaby super, ale NIE SĄDZĘ, aby było mnie stać :cool1: :cool1: na wiosnę szykuje nam się tyle wydatków, że zaczynam być przerażona :shock: gdzie więc architekci zieleni :cool1: :cool1: a wykonanie robót ziemnych przez firmę zewnętrzną to już w ogóle odpada :cool1: Quote
Sabina1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Do śpiacej Magi: W razie czego,ja mam plan mojego. Mogę ci na wiosnę zkserować, poprzerabiasz sobie i kupisz partiami w szkółkach, bo oni za plan tez biorą, tylemniej wiecej ile metrów. Architekci za nasz ogRÓ(3600) CHCIELI OK 50 TYS Quote
Maga100 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Sabina1 napisał(a):. Architekci za nasz ogRÓ(3600) CHCIELI OK 50 TYS :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to ja zostane przy moim klepisku :cool1: dziękuję za propozycję :p bedę pamietać :p Quote
Pysia Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Maga100 napisał(a):i obrazek rodzinny :evil_lol: To jest piękne :loveu::loveu::loveu: Zmoreczka uwielbia niańczyć koty ale one się jej boją :placz: Tylko takie malutkie nie.... Tommy ucieka przed nią bo ona go liże a on tego poprostu nienawidzi :angryy: Quote
Vectra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ładne buciki ma A :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a): Dominiko, wredy kot Pelagia jest moj. Wredny, bo wredny, ale mój. :diabloti: ona nie jeste WREDNA ona jest KOCHANA :loveu: :loveu: :loveu: oki TZ w gumofilcavh jest a TY poproszę o zdjęcie Magdy w pracy gumiaki i grabki :cool1: Quote
PIKA Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Magda zamykasz tam A. jak jest niegrzeczny? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 [quote name='Vectra']ładne buciki ma A :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: gustowne, zapewne od Armaniego z najnowszej kolekcji....:diabloti: a poza tym madzia by pewnie powiedziała...za ładnemu to we wszystkim ładnie))):cool3: i zauwazcie drogie dogomaniaczki ze napewno jest firmowy but- bo m oryginalna meteczke z boczku))) Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Maga100 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to ja zostane przy moim klepisku :cool1: dziękuję za propozycję :p bedę pamietać :p Nie przejmuj się :) W chwilach odpoczynku porysuj sobie co i jak i powolutku zacznij realizować ;) Ja zamierzam powycinać żywopłot stopniowo i sadzić po kilka tuji na jego miejsce ;) Nie trzeba przycinać i potem zagrabiać liści :) Zajmie mi to sporo lat ale co mi tam :) Quote
Recommended Posts