Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ....cóż za zachęta dla przyszłych posiadaczy kotków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Maga jak tam mały zasmarkaniec;)

Ja w ten sam sposób zachęcałam ludzi którzy chcieli kupić ode mnie szczeniaka :evil_lol: Do tej pory zastanawiam się jak to się stało że po moich opowieściach w ogóle ktoś chciał niufa :diabloti: Ale pomyślcie jaka potem radość jak pies okazał się grzeczniejszy :multi::evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Tommy nigdy po firankach o dziwo nie skakał ale wszystkie znane mi koty za młodu robiły to z przyjemnoscią :evil_lol:

hAHHHAH, Pysiu, Twoje opisy są boskie :lol:
ale tak trzymać.
moje koty nie skaczą po firankach, bo.... firanek nie mamy :evil_lol:
jak są dwa to inaczej, ale jeden....
Miałam już trzy, prócz tych. Ja uwielbiam koty, za to jakie są. Ale koty trzeba uwielbiać, inaczej się ich nie zniesie.
Jeszcze w czasach komuny mieliśmy z rodzicami w mieszkaniu w przedpokoju takie materiałowe tapety na ścianach. Kiedyś po 20 minutowym szukaniu kota, znaleźlismy go pod sufitem, siedział sobie w rożku :evil_lol: Górnym.

Kot nie przyjdzie do ciebie, jak go wołasz, jeżeli nie ma ochoty. Najwyżej popatrzy na ciebie ze swojej dziury i pomyśli: przecież cię widze, czego się drzesz??
Kot się obraża i potrafi wtedy patrzec na ciebie tak, ze masz ochotę paść na kolana i go przepraszać.
Kot, jak będzie miał ochotę się drzeć, to będzie się darł i nie ma siły go uciszyć.
Kot zapamietuje i nie wystarczy go pogłaskać, jak psa, aby mu przeszło
Kot jest totalnym indywidualistą i sam postanawia i ustanawia
Kot zrzuca doniczki z kwiatkami z parapetów
Kot dynda na firankach
Kot ostrzy sobie pazury na twojej ukochanej kanapie
Kot, jak nie ma ochoty, to nawet na ciebie nie spojrzy, choćbyś odtańczyła taniec połamaniec
Kot odwraca się do ciebie demonstracyjnie tyłem
Dla kota noc nie służy do spania
itp itd
O zaletach napiszę gdy, Haniu, przygarniesz kota :grins:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maga jak tam mały zasmarkaniec;)

Pelagia też już na antybiotyku, bo dzisiaj zaczęła kichać.
Ale oba czują się świetnie i zadnych faflunów nie ma :p

Posted

[quote name='Maga100']hAHHHAH, Pysiu, Twoje opisy są boskie :lol:
ale tak trzymać.
Miałam już trzy, prócz tych. Ja uwielbiam koty, za to jakie są. Ale koty trzeba uwielbiać, inaczej się ich nie zniesie.
Jeszcze w czasach komuny mieliśmy z rodzicami w mieszkaniu w przedpokoju takie materiałowe tapety na ścianach. Kiedyś po 20 minutowym szukaniu kota, znaleźlismy go pod sufitem, siedział sobie w rożku :evil_lol: Górnym.

Kot nie przyjdzie do ciebie, jak go wołasz, jeżeli nie ma ochoty. Najwyżej popatrzy na ciebie ze swojej dziury i pomyśli: przecież cię widze, czego się drzesz??
Kot się obraża i potrafi wtedy patrzec na ciebie tak, ze masz ochotę paść na kolana i go przepraszać.
Kot, jak będzie miał ochotę się drzeć, to będzie się darł i nie ma siły go uciszyć.
Kot dynda na firankach
Kot, jak nie ma ochoty, to nawet na ciebie nie spojrzy, choćbyś odtańczyła taniec połamaniec
itp itd

Pelagia też już na antybiotyku, bo dzisiaj zaczęła kichać.
Ale oba czują się świetnie i zadnych faflunów nie ma :p
A wiesz Magda dlaczego Tommy nie skakał po firankach?
Bo to była największa ofiara losu jaką znałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ile ja mam z nim w roli głównej opowieści :diabloti:
Super że oba smyki czują się dobrze :multi: Nic im nie będzie :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O żesz k***a - NIE CHCĘ ŻADNEGO KOTKA !
Ja kotka NIE ZNIESĘ :angryy:

Nieeeee??? :crazyeye: Dlaczego????????????:roll: To bardzo porządnickie stworzenie! Jak nie będziesz miała czasu to sam zrobi ci porządki, wiem, bo miałam kota :loveu: Kiedyś wróciłam do domu i całe mieszkanie było w fasoli, grochu, kaszy, cukrze, mące i makaronie..., aaaaa bo ty jeszcze nie wiesz, że kot umie otwierać wszystkie szafki, taki mądry jest :lol: A przyznam, że wiele z tych wyciągniętych przez niego produktów było mocno przeterminowane więc wiedział co robi! Ile potem miejsca na pólkach się zrobiło ;)

Posted

[quote name='Maga100']hAHHHAH, Pysiu, Twoje opisy są boskie :lol:
ale tak trzymać.

Kot dynda na firankach
itp itd

Madzik....

no to teraz Hania na pewno juz wezmie kotka a nawet dwa)))
po tym to na bank...:-o :crazyeye:

po takim wstepie to jak sadze juz biegnie i kupuje kuwety)))):loveu:

ale zeby bylo smieszniej to prawda..ja tez mialam kociaki i nawet jednego zprezentowalam rodzicom i np kanapa w moim pokoiku jest w tzw strzebach...a i kwiatki maja czesto ziemie wzruszana))) - generalnie kocie poczuwa sie jako gospodyni i dba o ogolne wrazenia estetyczne w domu))))

to miłego

i usciskaj Pelaske...ale moim faworytem jest Steficio))))

Posted

Magda zapomniała dodać że koty chodzą po kuchennych blatach i wyjadają masło z maselniczki :diabloti: Że z psem tworzą zgrany zespół bo czego pies nie dosięgnie to mu kot zrzuci :diabloti:

Posted

[quote name='mmbbaj']Nieeeee??? :crazyeye: Dlaczego????????????:roll: To bardzo porządnickie stworzenie! Jak nie będziesz miała czasu to sam zrobi ci porządki, wiem, bo miałam kota :loveu: Kiedyś wróciłam do domu i całe mieszkanie było w fasoli, grochu, kaszy, cukrze, mące i makaronie..., aaaaa bo ty jeszcze nie wiesz, że kot umie otwierać wszystkie szafki, taki mądry jest :lol: A przyznam, że wiele z tych wyciągniętych przez niego produktów było mocno przeterminowane więc wiedział co robi! Ile potem miejsca na pólkach się zrobiło ;):evil_lol::evil_lol:na to nie trzeba kota wystarczy fafior albo boxio:razz:

Wyzdrowieją kociaki i zrobią siwy dym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Magda zapomniała dodać że koty chodzą po kuchennych blatach i wyjadają masło z maselniczki :diabloti: Że z psem tworzą zgrany zespół bo czego pies nie dosięgnie to mu kot zrzuci :diabloti:

i że tylko człowiekowi się wydaje, ze moze kota oduczyć wskakiwania na stół :evil_lol:
I co najważniejsze: to nie jest tak, ze kota NIE MOZESZ nauczyć, ze on NIE ROZUMIE. On bardzo dobrze rozumie. On po prostu ma cię gdzieś, ciebie i twoje nauki :evil_lol:

Zobacz, Haniu, jakie dwa milutkie mruczusie :p :p :p :diabloti:

Posted

w ogóle, ale to w ogóle nie interesujemy sie kwiatkami, bo wiemy, ze nie wolno :diabloti:

o, tam za szybą COŚ jest. Czemu mnie tam nie ma?

to moje posłanie, kocia bando

Posted

nie no kot z motylem na nosie może zrobic ze mna wszystko :roll: :loveu:

dzi jaka ona jestśliczna i jaka grzeczna :loveu:

nie to co Stefcio :shake: pogromca czterołapów :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ja chce koty ! Natychmiast !
Dwa - albo nawet wiecej :p

buhahhahaaha, Hanno, napiszę publicznie, że cię uwielbiam :loveu: :lol: :lol: :lol:

Dominiko, wredy kot Pelagia jest moj. Wredny, bo wredny, ale mój. :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Kot nie przyjdzie do ciebie, jak go wołasz, jeżeli nie ma ochoty. Najwyżej popatrzy na ciebie ze swojej dziury i pomyśli: przecież cię widze, czego się drzesz??

orzeszqr*a!!!! LUNA JEST KOTEM!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']NIEEEEEEEEEEEEE !!!!!! :shock: :shock: :shock:

Hania nie chciala kota bo się wystraszyla o czułe miejsce T-Z-ta :evil_lol:

[quote name='Pysia']Magda zapomniała dodać że koty wyjadają masło z maselniczki :diabloti:

Nie tylko koty :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']orzeszqr*a!!!! LUNA JEST KOTEM!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no patrz jak sie babina tyle czasu kamuflowała:evil_lol:

Maga co słychać i widać u Szeryfa Leona i jego 2 pomocników;)

Posted

[quote name='malawaszka']orzeszqr*a!!!! LUNA JEST KOTEM!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje:
Zawsze Ci mówię ze sznaucery to sobki tak jak koty :diabloti:

[quote name='PIKA']

Nie tylko koty :diabloti:
Ale tylko kot potrafi wyjeść masło z maselniczki która jest w górnej szafce kuchennej i to zamkniętej :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no patrz jak sie babina tyle czasu kamuflowała:evil_lol:

Maga co słychać i widać u Szeryfa Leona i jego 2 pomocników;)

Luneta ściemnia bardzo profesjonalnie :evil_lol:
No właśnie Magda :) Co tam u demolek?