Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']bhahah tak własnie myślałam :evil_lol:

to po co mi ten link wstawiłaś? żeby mnie postresować? :evil_lol:

dzięki dziewczyny za wszystkie słowa. teraz bacznie obserwuję Pelagię, a raczej co chwila z bliska patrzę jej w kinol i oczy i ona już zaczyna uciekać na mój widok :roll: :evil_lol:

pies z ADHD :diabloti:

pies bez ADHD

a to kominek odbity w szybie :p

Posted

właśnie nalałam wielki gar wody, coby nagotować Leonowi ryżu na resztę tygodnia :cool1:
gdy przenosiłam go znad zleu na kuchenkę urwało się ucho :cool1: :cool1: :cool1:
czy mam kontynuować? :cool1: :cool1: :cool1:
w każdym razie już nie muszę dzisiaj brać prysznicu, a kuchni lśni, łącznie z kafelkami :cool1: :cool1:
Dlaczego tylko TZ, który właśnie wszedł do domu, zamiast rzucić się na pomoc, zaczął się śmiać w głos? :cool1: :cool1: :cool1:

PS ale jak sobie pomyślę, ze ucho mogło się urwać, gdy przenosiłabym gar z wrzatkiem nad zlew..... :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: jesu dzisiaj jakieś fatum z tym ryżem - ja spaliłam, Ty wylałaś :shake: dobrze żen ie wrzątek :crazyeye: :shake:

może to jakiś znak? no more ryżu? :hmmmm:

i na dobranoc

Posted

[quote name='Maga100']Stefan chory :-( :-(
na koci katar :shake:
okazało się, ze od początku miał, ale dopiero dzisiaj wystąpiły objawy :shake:
jak na sygnale jechałam do weta, Stefan był rano cały zafafluniony, nie chciał jeść, nie chciał się bawić, siedział zwinięty w kulkę :placz:
Dostał antybiotyki i zastrzyki i chyba będzie dobrze, bo teraz zjadł w końcu i nawet z Pelagią poszalał, wet powiedział, ze na szczęście nie jest już taki malutki, więc powinno być OK. Ale oczywiscie się martwię. Oszaleję z tymi zwierzakami, jak nie jeden, to drugi :cool1:
Co dziwne, Pelagia wygląda na zdrową, silna baba :p

Tu Stefanek śpiący na kolanach TZta :evil_lol:

czadzik...
Madzik...to ja Tobie podpowiem...z dzieckiem jest jeszcze weselej...ja wiem- pies i dzieciaszek w domu wtedy ma sie dom wariatów)))) szaleja, skacza, fruwaja, biegaja, ganiaja, kopia pile w domu - razem i najwazniejsze kto pierwszy i zdechlizy obie bywaja...
Moja futrzasta istota wczoraj miała "sraczke" i nie wiem po czym...wiec teraz ja tez sie martwie...a Max najszesliwszy wrócil w cienkiej bluzeczce plus kurtałaka ze szkoły...bo zapomnial ze mial sweterek...i co ja mam powiedziec???)))) Niunka rano zdechlizna)))a Max kaszelek serwowal)))
i???
i mowie Tobie potrzeba Ci dziecka)))ludzkiego)))

:loveu:

Posted

[quote name='Maga100']no i mają wszystkie objawy wszystkich chorób :placz:

Słuchjcie kochane kobietki...jesli moge sie tak zwracac...Madzi nie WOLNO poz zadnym pozorem - dawac zadnych linkow z chorobami do czytania, ogladania obrazków etc........
bo zrobi z kotów hipochondryków))))) i to w expresowym tempie)))))
nie szkoda Wam stefcia i Pelagii???

:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
Dlaczego tylko TZ, który właśnie wszedł do domu, zamiast rzucić się na pomoc, zaczął się śmiać w głos? :cool1: :cool1: :cool1:

No to i tak dobrze :lol: Ja bym dostała instrukcje :evil_lol:

[quote name='Maga100']PS ale jak sobie pomyślę, ze ucho mogło się urwać, gdy przenosiłabym gar z wrzatkiem nad zlew..... :shake:

No i widzisz ile miałaś szczęścia :multi: Na szczęście!!! :loveu:

Posted

Stefek chyba ma sie dobrze :multi:
Właśnie szaleje z Pelagią jak wariat, a rano śniadanko zjedzone :p
Wyciek z nosa już prawie niezauważalny :p :p :p

to jest miłość, a nie to co u Debe

i koty dwa :p

Posted

[quote name='Maga100']Stefek chyba ma sie dobrze :multi:
Właśnie szaleje z Pelagią jak wariat, a rano śniadanko zjedzone :p
Wyciek z nosa już prawie niezauważalny :p :p :p

SUPER :multi::multi::multi:
[quote name='Maga100']

Czy ten pies i te nogi w skarpetkach to już mieszkają u ciebie na stałe? :evil_lol:

[quote name='Maga100']
i koty dwa :p

:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu:

Posted

nie no ja się poddaję..przed wejściem do tej galerii powinno byc ostrzezenie...Peknięcie ze śmiechu którzy tu wejdziecie....:evil_lol:

dzien dobry tak w ogóle:)

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: jesu dzisiaj jakieś fatum z tym ryżem - ja spaliłam, Ty wylałaś :shake: dobrze żen ie wrzątek :crazyeye: :shake:

Weszka te Twoje psy to są biedne ...Ciągle jedzą spalony ryż :shake:
Magda - Tommyemu jak był mały też często z noska ciut ciekło i nic się nie działo ;) Nie martw się :)
Mam w domu dom wariatów...

Posted

[quote name='Maga100']Stefan chory :-( :-(
na koci katar :shake:
okazało się, ze od początku miał, ale dopiero dzisiaj wystąpiły objawy :shake:
jak na sygnale jechałam do weta, Stefan był rano cały zafafluniony, nie chciał jeść, nie chciał się bawić, siedział zwinięty w kulkę :placz:
Dostał antybiotyki i zastrzyki i chyba będzie dobrze, bo teraz zjadł w końcu i nawet z Pelagią poszalał, wet powiedział, ze na szczęście nie jest już taki malutki, więc powinno być OK. Ale oczywiscie się martwię. Oszaleję z tymi zwierzakami, jak nie jeden, to drugi :cool1:
Co dziwne, Pelagia wygląda na zdrową, silna baba :p

Tu Stefanek śpiący na kolanach TZta :evil_lol:

Nic się nie martw. Wyjdzie z tego. Irek też na koci katar chorował, ale u niego objawiało się to sporadycznym psikaniem. Dostał kilka tabletek i jest zdrowy. dziś został zaszczepiony i spi cały czas... Koty częściej niż psy źle znoszą szczepionki:cool1: