malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Maga100']no i mają wszystkie objawy wszystkich chorób :placz: :eviltong: bhahah tak własnie myślałam :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :thumbs:kciuki za kiciusia niech szybko wraca do zdrowia :loveu: Quote
Maga100 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='malawaszka']bhahah tak własnie myślałam :evil_lol: to po co mi ten link wstawiłaś? żeby mnie postresować? :evil_lol: dzięki dziewczyny za wszystkie słowa. teraz bacznie obserwuję Pelagię, a raczej co chwila z bliska patrzę jej w kinol i oczy i ona już zaczyna uciekać na mój widok :roll: :evil_lol: pies z ADHD :diabloti: pies bez ADHD a to kominek odbity w szybie :p Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Maga100']to po co mi ten link wstawiłaś? żeby mnie postresować? :evil_lol: yhyyyy :diabloti: ja się stresuję to co? Ty miałabyś siedzieć spokojnie?? :evil_lol: Quote
Paula Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Biedny Stefek :-( Jak nie urok, to sraczka :shake: Duzo zdowka dla futer :loveu: Quote
Vogue Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Maga100'] Pluszaczek kochany!!!!:loveu: Trzymam mocno kciuki za powrot do zdrowia!!! Quote
Maga100 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 właśnie nalałam wielki gar wody, coby nagotować Leonowi ryżu na resztę tygodnia :cool1: gdy przenosiłam go znad zleu na kuchenkę urwało się ucho :cool1: :cool1: :cool1: czy mam kontynuować? :cool1: :cool1: :cool1: w każdym razie już nie muszę dzisiaj brać prysznicu, a kuchni lśni, łącznie z kafelkami :cool1: :cool1: Dlaczego tylko TZ, który właśnie wszedł do domu, zamiast rzucić się na pomoc, zaczął się śmiać w głos? :cool1: :cool1: :cool1: PS ale jak sobie pomyślę, ze ucho mogło się urwać, gdy przenosiłabym gar z wrzatkiem nad zlew..... :shake: Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :crazyeye: jesu dzisiaj jakieś fatum z tym ryżem - ja spaliłam, Ty wylałaś :shake: dobrze żen ie wrzątek :crazyeye: :shake: Quote
Vectra Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 biedny Stefcio , ale będzie dobrze :) poddaje się hihihi , słodki jest zabawy z ryżem nie zazdroszcze Quote
Maga100 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye: jesu dzisiaj jakieś fatum z tym ryżem - ja spaliłam, Ty wylałaś :shake: dobrze żen ie wrzątek :crazyeye: :shake: może to jakiś znak? no more ryżu? :hmmmm: i na dobranoc Quote
malawaszka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ahhhhhhhh jakie tulanki :loveu: :loveu: :loveu: a ryż musi być, bo Bolo odmawia czegoś innego :roll: wymyśl coś innego :evil_lol: Quote
olcha Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Maga100']może to jakiś znak? no more ryżu? :hmmmm: i na dobranoc najsłodsze ze słodkich :loveu: Quote
bigos Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Stefanek wracaj szybciutko do zdrowia:happy1: Fenomenalna fotka:roflt::roflt::roflt: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 a tak wogóle to jesteście NIENORMALNE i boli mnie szczeka ze śmiechu :shake: :lol: :lol: :lol: i kto to mowi.....???))) niedokońca zbadana istota na tym swiecie? ))))) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Maga100']Stefan chory :-( :-( na koci katar :shake: okazało się, ze od początku miał, ale dopiero dzisiaj wystąpiły objawy :shake: jak na sygnale jechałam do weta, Stefan był rano cały zafafluniony, nie chciał jeść, nie chciał się bawić, siedział zwinięty w kulkę :placz: Dostał antybiotyki i zastrzyki i chyba będzie dobrze, bo teraz zjadł w końcu i nawet z Pelagią poszalał, wet powiedział, ze na szczęście nie jest już taki malutki, więc powinno być OK. Ale oczywiscie się martwię. Oszaleję z tymi zwierzakami, jak nie jeden, to drugi :cool1: Co dziwne, Pelagia wygląda na zdrową, silna baba :p Tu Stefanek śpiący na kolanach TZta :evil_lol: czadzik... Madzik...to ja Tobie podpowiem...z dzieckiem jest jeszcze weselej...ja wiem- pies i dzieciaszek w domu wtedy ma sie dom wariatów)))) szaleja, skacza, fruwaja, biegaja, ganiaja, kopia pile w domu - razem i najwazniejsze kto pierwszy i zdechlizy obie bywaja... Moja futrzasta istota wczoraj miała "sraczke" i nie wiem po czym...wiec teraz ja tez sie martwie...a Max najszesliwszy wrócil w cienkiej bluzeczce plus kurtałaka ze szkoły...bo zapomnial ze mial sweterek...i co ja mam powiedziec???)))) Niunka rano zdechlizna)))a Max kaszelek serwowal))) i??? i mowie Tobie potrzeba Ci dziecka)))ludzkiego))) :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Maga100']no i mają wszystkie objawy wszystkich chorób :placz: Słuchjcie kochane kobietki...jesli moge sie tak zwracac...Madzi nie WOLNO poz zadnym pozorem - dawac zadnych linkow z chorobami do czytania, ogladania obrazków etc........ bo zrobi z kotów hipochondryków))))) i to w expresowym tempie))))) nie szkoda Wam stefcia i Pelagii??? :diabloti: Quote
mmbbaj Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Maga100'] Dlaczego tylko TZ, który właśnie wszedł do domu, zamiast rzucić się na pomoc, zaczął się śmiać w głos? :cool1: :cool1: :cool1: No to i tak dobrze :lol: Ja bym dostała instrukcje :evil_lol: [quote name='Maga100']PS ale jak sobie pomyślę, ze ucho mogło się urwać, gdy przenosiłabym gar z wrzatkiem nad zlew..... :shake: No i widzisz ile miałaś szczęścia :multi: Na szczęście!!! :loveu: Quote
Maga100 Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Stefek chyba ma sie dobrze :multi: Właśnie szaleje z Pelagią jak wariat, a rano śniadanko zjedzone :p Wyciek z nosa już prawie niezauważalny :p :p :p to jest miłość, a nie to co u Debe i koty dwa :p Quote
mmbbaj Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Maga100']Stefek chyba ma sie dobrze :multi: Właśnie szaleje z Pelagią jak wariat, a rano śniadanko zjedzone :p Wyciek z nosa już prawie niezauważalny :p :p :p SUPER :multi::multi::multi: [quote name='Maga100'] Czy ten pies i te nogi w skarpetkach to już mieszkają u ciebie na stałe? :evil_lol: [quote name='Maga100'] i koty dwa :p :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: Quote
agbar Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 nie no ja się poddaję..przed wejściem do tej galerii powinno byc ostrzezenie...Peknięcie ze śmiechu którzy tu wejdziecie....:evil_lol: dzien dobry tak w ogóle:) Quote
Pysia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye: jesu dzisiaj jakieś fatum z tym ryżem - ja spaliłam, Ty wylałaś :shake: dobrze żen ie wrzątek :crazyeye: :shake: Weszka te Twoje psy to są biedne ...Ciągle jedzą spalony ryż :shake: Magda - Tommyemu jak był mały też często z noska ciut ciekło i nic się nie działo ;) Nie martw się :) Mam w domu dom wariatów... Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: supcio że u Stefka oki czyje stopki:cool3: Quote
an3czka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Maga100'] Jakie one rozkoszne:loveu: Mój już się zmienia. Pyniu już inny i sierść nie taka meszkowa, ale dalej rozrabia:loveu: Quote
an3czka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Maga100']Stefan chory :-( :-( na koci katar :shake: okazało się, ze od początku miał, ale dopiero dzisiaj wystąpiły objawy :shake: jak na sygnale jechałam do weta, Stefan był rano cały zafafluniony, nie chciał jeść, nie chciał się bawić, siedział zwinięty w kulkę :placz: Dostał antybiotyki i zastrzyki i chyba będzie dobrze, bo teraz zjadł w końcu i nawet z Pelagią poszalał, wet powiedział, ze na szczęście nie jest już taki malutki, więc powinno być OK. Ale oczywiscie się martwię. Oszaleję z tymi zwierzakami, jak nie jeden, to drugi :cool1: Co dziwne, Pelagia wygląda na zdrową, silna baba :p Tu Stefanek śpiący na kolanach TZta :evil_lol: Nic się nie martw. Wyjdzie z tego. Irek też na koci katar chorował, ale u niego objawiało się to sporadycznym psikaniem. Dostał kilka tabletek i jest zdrowy. dziś został zaszczepiony i spi cały czas... Koty częściej niż psy źle znoszą szczepionki:cool1: Quote
Recommended Posts