Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o matko, ja nie dostałam powoadomien, a wy tu w najlepsze :-?

chciałam zaznaczyc, że malunek ma perspektywę, której wy nie dostrzegacie 8) Gucio ma piękną klate i inne, bo ma byc reproduktorem kiedyśtam :lol: Nie znacie się i już. A tata z przodu ma brzuch i aparat fotograficzny, a to z tyłu to jego druga ręka. 8)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']o matko, ja nie dostałam powoadomien, a wy tu w najlepsze :-?

chciałam zaznaczyc, że malunek ma perspektywę, której wy nie dostrzegacie 8) Gucio ma piękną klate i inne, bo ma byc reproduktorem kiedyśtam :lol: Nie znacie się i już. A tata z przodu ma brzuch i aparat fotograficzny, a to z tyłu to jego druga ręka. 8)

no i prosze bardzo spojrzala fachowym okiem i wszystko nam ciemniakom wyjasnila :lol:

Posted

Olcia napisał(a):

no i prosze bardzo spojrzala fachowym okiem i wszystko nam ciemniakom wyjasnila :lol:

no w koncu żyję z artystą już 11 lat pod jednym dachem :roll:

Posted

[quote name='coztego']Maga100, Skarbie, jak Twój emblemat? 8)

o nie, przyszłaś sprawdzić :oops: a ja nie miałam czasu, bo tu ciagle coś się dzieje, a to imprezy, a to baby sie czepiają, a to analiza dzieła malarskiego... :-? :wink:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='coztego']Maga100, Skarbie, jak Twój emblemat? 8)

o nie, przyszłaś sprawdzić :oops: a ja nie miałam czasu, bo tu ciagle coś się dzieje, a to imprezy, a to baby sie czepiają, a to analiza dzieła malarskiego... :-? :wink:

a co z Twoim emblematem nie tak :o

Posted

[quote name='Maga100']wy kompletnie nie doceniacie kunsztu artysty :evil: Pies ma klatę, a jegomość brzuch od piwa 8) brawo Alicja :klacz: no w końcu ma się fachowe spojrzenie na całokształt :wink: :lol:

Posted

[quote name='Olcia']
a co z Twoim emblematem nie tak :o

:lol: :lol: :lol:
oj, bo chciałam zmienić, Coztego napisała mi cały elaborat o tym, jak zmniejszyć zdjęcie, a ja nic :oops:

a poniżej biegnąca połowa Leona, nie wiem gdzie jest druga połowa :o

i Leon z liściem w tle

i Leon biegnący wśród drzewostanu :wink:

Posted

[quote name='Maga100']Nie, nie testuje ile Leon może sie rozciagnąć :lol: choć.... 8)

Dbsst my byli today, a ty podobno okrutnie zalatana :roll: 8)

a zaraz wam pokażę zdjęcia z dzisiejszej imprezki, kiedy to nawiedził mnie tata z rodzinka i Guciem (chciał zabrac aparat, ale dzielnie się obroniłam :lol: )

psia qrde blacha :x

imprezka czadowa

a rysunek pierwsza klasa :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
No , no , kwitnie Leonowa galeryjka :wink:

ale już niedługo koniec nie wiem na jak długo :placz:

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: druga połowa musi została w krzokach :niewiem:

tak się spieszył do mnie, że nie zdążył się pozbierać do kupy :o

dbsst napisał(a):

jedyna doceniła 8)

coztego napisał(a):

Jak duży on jest w naturze? :)

oj, nawet nie znam wymiarów :oops: w domu zważyć go niepodobna (kręgosłup by mi pękł, a sam na wage nie wejdzie, bo jakąś traume na jej widok :-? ), a wzrost? postaram się go zmierzyć, ale to bedzie trudne, bo on ciągle leży albo biega :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

dbsst napisał(a):

jedyna doceniła 8)

Maga, daj go na Allegro to się okaże! :lol: Może aparat sobie kupisz! :wink:

Posted

[quote name='Maga100']wy kompletnie nie doceniacie kunsztu artysty :evil: Pies ma klatę, a jegomość brzuch od piwa 8) brawo Alicja :klacz: To od piwa robi sie brzuch na klatce piersiowej :o Kurdę, to chyba się na wino przerzucę, chociaż nie lubię :shake:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Maga100']wy kompletnie nie doceniacie kunsztu artysty :evil: Pies ma klatę, a jegomość brzuch od piwa 8) brawo Alicja :klacz: To od piwa robi sie brzuch na klatce piersiowej :o Kurdę, to chyba się na wino przerzucę, chociaż nie lubię :shake:oj źle popatrzałaś , jemu zwisało znad paska 8)
A dlaczego nie lubisz winka , dobre winko nie jest złe :wink:

Posted

ja widzę, że Alicja ma rzeczywiście spore doświadczenie w tej materii :lol: (rozpoznawanie brzuchów)

a tu jeszczce z wczorajszej imprezki - wykończone psy

Posted

[quote name='Maga100']ja widzę, że Alicja ma rzeczywiście spore doświadczenie w tej materii :lol: (rozpoznawanie brzuchów)

a tu jeszczce z wczorajszej imprezki - wykończone psy

a psy co piły :wink: 8)
Maga :wink: lata praktyki 8) :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a psy co piły :wink: 8) no jak to co? Czystą :lol:

Maga :wink: lata praktyki 8) :lol: :lol:
ach i to jest właśnie piękne :wink:

Posted

własnie wygoniłam tate z domu :o Bo przyszedł i chciał zabrac aparat :-? Ale mu wyjaśniłam, że absolutnie nie potrzebuje 8) poza tym wyjeżdża dopiero w środę :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
własnie wygoniłam tate z domu :o Bo przyszedł i chciał zabrac aparat :-? Ale mu wyjaśniłam, że absolutnie nie potrzebuje 8) poza tym wyjeżdża dopiero w środę :roll:

No to 10 punktów za asertywność !!! I jutro nowy leon w 333 pozycjach. Hough !

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

No to 10 punktów za asertywność !!! I jutro nowy leon w 333 pozycjach. Hough !

no ja nie nazwałabym tego asertywnością :roll: Za radą Olci zrobiłam te jakieśtam oczka 8) Nie wiem czemu mój tato stwierdził, że jestem jego karą za grzechy :o