Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 o matko, ja nie dostałam powoadomien, a wy tu w najlepsze :-? chciałam zaznaczyc, że malunek ma perspektywę, której wy nie dostrzegacie 8) Gucio ma piękną klate i inne, bo ma byc reproduktorem kiedyśtam :lol: Nie znacie się i już. A tata z przodu ma brzuch i aparat fotograficzny, a to z tyłu to jego druga ręka. 8) Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100']o matko, ja nie dostałam powoadomien, a wy tu w najlepsze :-? chciałam zaznaczyc, że malunek ma perspektywę, której wy nie dostrzegacie 8) Gucio ma piękną klate i inne, bo ma byc reproduktorem kiedyśtam :lol: Nie znacie się i już. A tata z przodu ma brzuch i aparat fotograficzny, a to z tyłu to jego druga ręka. 8) no i prosze bardzo spojrzala fachowym okiem i wszystko nam ciemniakom wyjasnila :lol: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Olcia napisał(a): no i prosze bardzo spojrzala fachowym okiem i wszystko nam ciemniakom wyjasnila :lol: no w koncu żyję z artystą już 11 lat pod jednym dachem :roll: Quote
coztego Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100, Skarbie, jak Twój emblemat? 8) Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='coztego']Maga100, Skarbie, jak Twój emblemat? 8) o nie, przyszłaś sprawdzić :oops: a ja nie miałam czasu, bo tu ciagle coś się dzieje, a to imprezy, a to baby sie czepiają, a to analiza dzieła malarskiego... :-? :wink: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='coztego']Maga100, Skarbie, jak Twój emblemat? 8) o nie, przyszłaś sprawdzić :oops: a ja nie miałam czasu, bo tu ciagle coś się dzieje, a to imprezy, a to baby sie czepiają, a to analiza dzieła malarskiego... :-? :wink: a co z Twoim emblematem nie tak :o Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100']wy kompletnie nie doceniacie kunsztu artysty :evil: Pies ma klatę, a jegomość brzuch od piwa 8) brawo Alicja :klacz: no w końcu ma się fachowe spojrzenie na całokształt :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Olcia'] a co z Twoim emblematem nie tak :o :lol: :lol: :lol: oj, bo chciałam zmienić, Coztego napisała mi cały elaborat o tym, jak zmniejszyć zdjęcie, a ja nic :oops: a poniżej biegnąca połowa Leona, nie wiem gdzie jest druga połowa :o i Leon z liściem w tle i Leon biegnący wśród drzewostanu :wink: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 No , no , kwitnie Leonowa galeryjka :wink: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :hmmmm: druga połowa musi została w krzokach :niewiem: Quote
KaRa_ Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Hihi druga połowa jeszcze pod hydrantem :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 malawaszka napisał(a)::hmmmm: druga połowa musi została w krzokach :niewiem:myślisz że zapomniał zabrać po ..... :x 8) Quote
dbsst Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100']Nie, nie testuje ile Leon może sie rozciagnąć :lol: choć.... 8) Dbsst my byli today, a ty podobno okrutnie zalatana :roll: 8) a zaraz wam pokażę zdjęcia z dzisiejszej imprezki, kiedy to nawiedził mnie tata z rodzinka i Guciem (chciał zabrac aparat, ale dzielnie się obroniłam :lol: ) psia qrde blacha :x imprezka czadowa a rysunek pierwsza klasa :D Quote
coztego Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a): o nie, przyszłaś sprawdzić :oops: Nieee, tak tylko wpadłam zobaczyć jak Leonek urósł 8) Piękny jest! :D Jak duży on jest w naturze? :) Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No , no , kwitnie Leonowa galeryjka :wink: ale już niedługo koniec nie wiem na jak długo :placz: malawaszka napisał(a)::hmmmm: druga połowa musi została w krzokach :niewiem: tak się spieszył do mnie, że nie zdążył się pozbierać do kupy :o dbsst napisał(a): a rysunek pierwsza klasa :D jedyna doceniła 8) coztego napisał(a): Jak duży on jest w naturze? :) oj, nawet nie znam wymiarów :oops: w domu zważyć go niepodobna (kręgosłup by mi pękł, a sam na wage nie wejdzie, bo jakąś traume na jej widok :-? ), a wzrost? postaram się go zmierzyć, ale to bedzie trudne, bo on ciągle leży albo biega :lol: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a): dbsst napisał(a): a rysunek pierwsza klasa :D jedyna doceniła 8) Maga, daj go na Allegro to się okaże! :lol: Może aparat sobie kupisz! :wink: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 mmbbaj napisał(a): Maga, daj go na Allegro to się okaże! :lol: Może aparat sobie kupisz! :wink: taką sztukę na Allegro? :o Chyba do Sotheby`s :lol: Quote
asher Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100']wy kompletnie nie doceniacie kunsztu artysty :evil: Pies ma klatę, a jegomość brzuch od piwa 8) brawo Alicja :klacz: To od piwa robi sie brzuch na klatce piersiowej :o Kurdę, to chyba się na wino przerzucę, chociaż nie lubię :shake: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='asher'][quote name='Maga100']wy kompletnie nie doceniacie kunsztu artysty :evil: Pies ma klatę, a jegomość brzuch od piwa 8) brawo Alicja :klacz: To od piwa robi sie brzuch na klatce piersiowej :o Kurdę, to chyba się na wino przerzucę, chociaż nie lubię :shake:oj źle popatrzałaś , jemu zwisało znad paska 8) A dlaczego nie lubisz winka , dobre winko nie jest złe :wink: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 ja widzę, że Alicja ma rzeczywiście spore doświadczenie w tej materii :lol: (rozpoznawanie brzuchów) a tu jeszczce z wczorajszej imprezki - wykończone psy Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100']ja widzę, że Alicja ma rzeczywiście spore doświadczenie w tej materii :lol: (rozpoznawanie brzuchów) a tu jeszczce z wczorajszej imprezki - wykończone psy a psy co piły :wink: 8) Maga :wink: lata praktyki 8) :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']a psy co piły :wink: 8) no jak to co? Czystą :lol: Maga :wink: lata praktyki 8) :lol: :lol: ach i to jest właśnie piękne :wink: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 własnie wygoniłam tate z domu :o Bo przyszedł i chciał zabrac aparat :-? Ale mu wyjaśniłam, że absolutnie nie potrzebuje 8) poza tym wyjeżdża dopiero w środę :roll: Quote
Hanna R. Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Maga100 napisał(a):własnie wygoniłam tate z domu :o Bo przyszedł i chciał zabrac aparat :-? Ale mu wyjaśniłam, że absolutnie nie potrzebuje 8) poza tym wyjeżdża dopiero w środę :roll: No to 10 punktów za asertywność !!! I jutro nowy leon w 333 pozycjach. Hough ! Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 HankaRupczewska napisał(a): No to 10 punktów za asertywność !!! I jutro nowy leon w 333 pozycjach. Hough ! no ja nie nazwałabym tego asertywnością :roll: Za radą Olci zrobiłam te jakieśtam oczka 8) Nie wiem czemu mój tato stwierdził, że jestem jego karą za grzechy :o Quote
Recommended Posts