PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pysia napisał(a):Magda wiem że tak w ostatniej chwili ale oznajmiam Ci że nie mogę do Ciebie na Sylwka przyjechać :grins::grins::grins: Sie przyznaj :evil_lol: Boisz się, ze Cię do garów zagoni :evil_lol: Quote
Paula Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla ohydkowej rodzinki :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Madzik, Artur, Leon , Stefcio i Pelagia)))) Kochani zyczę Wam niesamowitego i pelnego cudownych chwil Nowego Roku, aby wiodło sie Wam w tym powiekszonym gronie jeszcze lepiej niz do tej pory i aby Wam zdróweczko dopisywało. Madzik, dzięki ze moglam Cie poznać i miec taka fantastyczną sasiadkę))). Trzymajcie sie cieplunio i niech w waszym domku gosci zrozumienie i milosc...buziaki....Aga, Maxio i futrzak..... Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Magdaleno czy temperatura w twoim domu jest juz wystarczajaca abys mogla przyjac takich wspanialych i nie wymagajacych gosci jam my :cool1: a wiecie co jutro Maga100 od Leona, Ohydka i dwóch kotów zrobi nam na obiad menu naprawde ujmujace: ziemniaki z workiem w posypce piachowej KOCHANA JEST nie :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']Magdaleno czy temperatura w twoim domu jest juz wystarczajaca abys mogla przyjac takich wspanialych i nie wymagajacych gosci jam my :cool1: a wiecie co jutro Maga100 od Leona, Ohydka i dwóch kotów zrobi nam na obiad menu naprawde ujmujace: ziemniaki z workiem w posypce piachowej KOCHANA JEST nie :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye:o masz ....a pisala że nie potrafi gotować :razz: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz ....a pisala że nie potrafi gotować :razz: perffidnie kłamała :shake: na całe szczescie uwielbia gosci i chec nas porozpieszczac i zdradziła sie w koncu ze jest mistrzem ziemniaka w kazdej formie :loveu: czyz to nie mile :loveu: a co mnie tam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 nie narzekaj, nie narzekaj :cool1: ziemniaczki będą pyszne :eating: a dziób zamknę ci czymś innym :p Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no tak TY naprawde chcesz zebym u ciebie zamieszkała :sabber: :drink1: :drink1: :drink1: a to my dziś mam nadzieje ze ta postac co upada to nie ja :evil_lol: :drink1: Quote
Vogue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Zyczymy udanej Nocy Sylwestrowej!!! Zabawy do bialego rana w oparach szampana!!! Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Baw się dobrze Magda i i żeby Ci rogaliki nie zaszkodzily, więc się nie przejadaj :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A ja siedzę i nie mogę się zdecydować :shake: Zarezykować i jechać czy nie? Czy lepiej siedzieć w domku ;) Te ziemniaki ciut mnie powaliły na kolana ale zapas alkoholu mnie znowu podniósł :evil_lol: Jak Debe zapytała się o temperature to juz miałam jechać aby biedną zziębniętą Dziewczynke z zapałkami ogrzać ale w końcu stwierdziłam ze niech się o nią warszawiaki i te podmiejskie też martwia a nie ja :eviltong: Nie wiem czy zdąrzę się zastanowić do 24.....:diabloti: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Pysia']A ja siedzę i nie mogę się zdecydować :shake: Zarezykować i jechać czy nie? Czy lepiej siedzieć w domku ;) Te ziemniaki ciut mnie powaliły na kolana ale zapas alkoholu mnie znowu podniósł :evil_lol: Jak Debe zapytała się o temperature to juz miałam jechać aby biedną zziębniętą Dziewczynke z zapałkami ogrzać ale w końcu stwierdziłam ze niech się o nią warszawiaki i te podmiejskie też martwia a nie ja :eviltong: Nie wiem czy zdąrzę się zastanowić do 24.....:diabloti: hahahhaha :eviltong: a w ohydku jest cieplutko, a jak odpalimy kominek, to padniemy tutaj z goraca :shake: Wszystkim nas odwiedzającym, jawnie i z ukrycia, życzę cudownego Kolejnego Roku i dązenia do spełniania marzeń :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Vectra Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 masz no te no - czerwone poduche ?? :diabloti: Szczęśliwego Nowego Roku spełnienia kolejnych marzeń :) Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 i jak tam Ohydek ochrzczony???? :evil_lol: Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 haloooo :) wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku:) Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :crazyeye:o rany niedobrze to wygląda .....debe uwięziona a Maga się nie ujawnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Jestem przeżyłam :razz: łatwo nie było. zupełnie jakby przez ohydek przeszła nawałanica. Dwa psy, dwa koty, dwóch TZtów i jedna Debe (jak za dwie), to stanowczo za dużo jak na biedny mały domek :shake: Niestety, musiałam się męczyć do wieczora, ponieważ czekaliśmy aż kierowca TZ będzie miał zero % we krwi i chociaż dawałam do zrozumienia, że przystanek PKS niedaleko, to nie pomogło :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Generalnie TZci spędzili Sylwestra tak: (my z Debe w tym czasie, jak królowe, czekałyśmy aż będzie podane do stołu) Quote
Maga100 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 a następnie tak :roll: :roll: a Debe tak :evil_lol: i ciepło było, droga Pysiu, więc niepotrzebnie martwiłaś się o Dominikę :diabloti: a ta maupa do 5 rano poiła mnie tym a następnie wywlokła na spacer z psami o takiej porze! :placz: Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 buuuahahahahha TZci są boscy :roflt: hahahahaha Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 hahaha i nie mogę z tej lodówki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jest boska :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='malawaszka'] hahaha i nie mogę z tej lodówki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jest boska :evil_lol: coś ci się nie podoba w mojej pieknej, ukochanej lodóweczce? :mad: Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Maga100']coś ci się nie podoba w mojej pieknej, ukochanej lodóweczce? :mad: no przecież napisałam, że jest boska :evil_lol: i jak cudownie pasuje do wystroju :evil_lol: ja tu się śmieję, a ciekawe jak ja będę miała na początku w domu bhahahah pewnie same starocie pozbierane po śmietnikach :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='malawaszka']i jak cudownie pasuje do wystroju :evil_lol: a właśnie, że pasuje :mad: lampa błyskowa wybiela :cool1: zobacz se bez lampy poza tym, nawet jak kole w oko, to ja ją ukochałam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no dobra już dobra - pasuje i jest piękna :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Maga100']a następnie tak :roll: :roll: A mnie ten stylowy zyradol sie bardzo podoba)))) Madzia musisz dac namiary gdzie zakupilas) Quote
Recommended Posts