Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Magda wiem że tak w ostatniej chwili ale oznajmiam Ci że nie mogę do Ciebie na Sylwka przyjechać :grins::grins::grins:

Sie przyznaj :evil_lol: Boisz się, ze Cię do garów zagoni :evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Madzik, Artur, Leon , Stefcio i Pelagia))))

Kochani zyczę Wam niesamowitego i pelnego cudownych chwil Nowego Roku, aby wiodło sie Wam w tym powiekszonym gronie jeszcze lepiej niz do tej pory i aby Wam zdróweczko dopisywało. Madzik, dzięki ze moglam Cie poznać i miec taka fantastyczną sasiadkę))). Trzymajcie sie cieplunio i niech w waszym domku gosci zrozumienie i milosc...buziaki....Aga, Maxio i futrzak.....

Posted

Magdaleno czy temperatura w twoim domu jest juz wystarczajaca abys mogla przyjac takich wspanialych i nie wymagajacych gosci jam my :cool1:

a wiecie co jutro Maga100 od Leona, Ohydka i dwóch kotów zrobi nam na obiad
menu naprawde ujmujace:
ziemniaki z workiem w posypce piachowej KOCHANA JEST nie :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Magdaleno czy temperatura w twoim domu jest juz wystarczajaca abys mogla przyjac takich wspanialych i nie wymagajacych gosci jam my :cool1:

a wiecie co jutro Maga100 od Leona, Ohydka i dwóch kotów zrobi nam na obiad
menu naprawde ujmujace:
ziemniaki z workiem w posypce piachowej KOCHANA JEST nie :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye:o masz ....a pisala że nie potrafi gotować :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz ....a pisala że nie potrafi gotować :razz:

perffidnie kłamała :shake:
na całe szczescie uwielbia gosci i chec nas porozpieszczac i zdradziła sie w koncu ze jest mistrzem ziemniaka w kazdej formie :loveu:

czyz to nie mile :loveu:
a co mnie tam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

:evil_lol:

Posted

no tak TY naprawde chcesz zebym u ciebie zamieszkała :sabber: :drink1: :drink1: :drink1:

a to my dziś mam nadzieje ze ta postac co upada to nie ja :evil_lol:
:drink1:

Posted

A ja siedzę i nie mogę się zdecydować :shake: Zarezykować i jechać czy nie? Czy lepiej siedzieć w domku ;) Te ziemniaki ciut mnie powaliły na kolana ale zapas alkoholu mnie znowu podniósł :evil_lol: Jak Debe zapytała się o temperature to juz miałam jechać aby biedną zziębniętą Dziewczynke z zapałkami ogrzać ale w końcu stwierdziłam ze niech się o nią warszawiaki i te podmiejskie też martwia a nie ja :eviltong:
Nie wiem czy zdąrzę się zastanowić do 24.....:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']A ja siedzę i nie mogę się zdecydować :shake: Zarezykować i jechać czy nie? Czy lepiej siedzieć w domku ;) Te ziemniaki ciut mnie powaliły na kolana ale zapas alkoholu mnie znowu podniósł :evil_lol: Jak Debe zapytała się o temperature to juz miałam jechać aby biedną zziębniętą Dziewczynke z zapałkami ogrzać ale w końcu stwierdziłam ze niech się o nią warszawiaki i te podmiejskie też martwia a nie ja :eviltong:
Nie wiem czy zdąrzę się zastanowić do 24.....:diabloti:

hahahhaha :eviltong:
a w ohydku jest cieplutko, a jak odpalimy kominek, to padniemy tutaj z goraca :shake:

Wszystkim nas odwiedzającym, jawnie i z ukrycia, życzę cudownego Kolejnego Roku i dązenia do spełniania marzeń

:drink1: :drink1: :drink1:

Posted

Jestem przeżyłam :razz:
łatwo nie było.
zupełnie jakby przez ohydek przeszła nawałanica.
Dwa psy, dwa koty, dwóch TZtów i jedna Debe (jak za dwie), to stanowczo za dużo jak na biedny mały domek :shake:
Niestety, musiałam się męczyć do wieczora, ponieważ czekaliśmy aż kierowca TZ będzie miał zero % we krwi i chociaż dawałam do zrozumienia, że przystanek PKS niedaleko, to nie pomogło :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Generalnie TZci spędzili Sylwestra tak: (my z Debe w tym czasie, jak królowe, czekałyśmy aż będzie podane do stołu)

Posted

a następnie tak :roll: :roll:

a Debe tak :evil_lol:

i ciepło było, droga Pysiu, więc niepotrzebnie martwiłaś się o Dominikę :diabloti:

a ta maupa do 5 rano poiła mnie tym

a następnie wywlokła na spacer z psami o takiej porze! :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']

hahaha i nie mogę z tej lodówki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jest boska :evil_lol:

coś ci się nie podoba w mojej pieknej, ukochanej lodóweczce? :mad:

Posted

[quote name='Maga100']coś ci się nie podoba w mojej pieknej, ukochanej lodóweczce? :mad:

no przecież napisałam, że jest boska :evil_lol: i jak cudownie pasuje do wystroju :evil_lol: ja tu się śmieję, a ciekawe jak ja będę miała na początku w domu bhahahah pewnie same starocie pozbierane po śmietnikach :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']i jak cudownie pasuje do wystroju :evil_lol:

a właśnie, że pasuje :mad:
lampa błyskowa wybiela :cool1: zobacz se bez lampy

poza tym, nawet jak kole w oko, to ja ją ukochałam :evil_lol: