Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magda , zatkało mnie ! Na okoliczność Twoich kotów . Po prostu mnie zatkało. :loveu: Ależ Haniu, Haniu, bo znowu się wzruszę :p :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Stefan odnalazł swoje miejsce na ziemi Leon postanowił się dołączyć :p Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 i wariatka zjem cię, zjem coś mi nos oblepiło i dwa głupki :lol: Quote
Hanna R. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Wzruszyłam się. Na okoliczność tej komitywy leonowo- kociej ... :loveu: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Maga100'] :evil_lol: hahahhahah jaki Stefek zawstydzony Pela good jump :evil_lol: taaaak oczywiście że ja bede a ty juz nei mozesz sie doczekać :multi: Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wzruszyłam się. Na okoliczność tej komitywy leonowo- kociej ... :loveu: na dzisiaj już dość wzruszeń, Haniu. Bo jeszcze ci zaszkodzi. [quote name='dbsst'] taaaak oczywiście że ja bede a ty juz nei mozesz sie doczekać :multi: tak sobie tłumacz, babo :eviltong: i zmieniając nastrój - pięknie dzisiaj było Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 booooooooooooooooooooooooowska ona jest :multi: :multi: Pelagia nie TY Quote
aga1215 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 chyba zacytuję Dominikę booooooooooooooooooooooooowska ona jest :multi: :multi: [quote name='Maga100'] :loveu: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']booooooooooooooooooooooooowska ona jest :multi: :multi: Pelagia nie TY pasujesz do Pelagii idealnie. Tworzyłybyście zgrany komityw :cool1: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']pasujesz do Pelagii idealnie. Tworzyłybyście zgrany komityw :cool1: taaaaaa a TY mnie znowu sfatasz tak bardzo chcesz zebym u ciebie zamieszkała :shake: :cool1: [quote name='aga1215']chyba zacytuję Dominikę jakto CHYBA :shake: :evil_lol: :evil_lol: cytuj mnie cytuj ;) Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jaki masz piękny burdel :multi: I Ty masz zamiar jutro gości podejmować ???? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jaki masz piękny burdel :multi: I Ty masz zamiar jutro gości podejmować ???? :evil_lol: tam gdzie koty wstęp mają, tam goście mieć nie będą. Goście będa w kuchni przzygotowywać jedzenie . :p Quote
Vogue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :loveu::loveu:ZAKOCHALAM sie w Stefanie!!! Cudowny slodziak z niego!!! A Pelaska to rozrabiara wielka i na dokladke dokucza biednemu Stefankowi!! Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Vogue'] :loveu::loveu:ZAKOCHALAM sie w Stefanie!!! Cudowny slodziak z niego!!! A Pelaska to rozrabiara wielka i na dokladke dokucza biednemu Stefankowi!! wybij sobie Stefana z głowy, za młody jest :mad: a Pelagia jest wariatką i biedny Stefan musi się przed nią chować :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100'] Goście będa w kuchni przzygotowywać jedzenie . :p A może goście posprzatają Ci też te miejsca w których masz ten artystyczny nieład ? Brrrr :p Chyba nie chciałabym być Twoim gosciem :p Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Brrrr :p Chyba nie chciałabym być Twoim gosciem :p Chcialabyś. Bardzo byś chciała. :p Quote
Vogue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Stefan mlody a ja stara oj, bedzie z nas para:evil_lol: Na umysl mi sie rzucilo.... Quote
Maga100 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Vogue']Stefan mlody a ja stara oj, bedzie z nas para:evil_lol: za to grozi paragraf :evil_lol: Quote
Vogue Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']za to grozi paragraf :evil_lol: No to bedzie milosc zza krat:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 no nie wiemmm nie wiemm...czy nie chciałabys..Madzia to bardzo miła sasiadka...wiem cos o tym..i równa kobitka)))) z subtelnym dziewczecym głosikiem)))) tak jak ja))) Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']tam gdzie koty wstęp mają, tam goście mieć nie będą. Goście będa w kuchni przzygotowywać jedzenie . :p Magda wiem że tak w ostatniej chwili ale oznajmiam Ci że nie mogę do Ciebie na Sylwka przyjechać :grins::grins::grins: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Madzik, jaki tam paragraf ?- jak nie trafi do gazet to spokojnie...zwiazek moze trwac i trwac...bo sasiedzi i tak sie nie zainteresuja kto z kim sie na spacery prowadza))) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jaki masz piękny burdel :multi: I Ty masz zamiar jutro gości podejmować ???? :evil_lol: Haniu, jaki tam burdel...)))) to tylko chwilowy artystyczny nielad w tzw skladziku tudziez w pokoju goscinnym))) za rok bedzie pieknie...jeszcze Madzia nas zaskoczy)))) A tak z innej pary kaloszy to ogladaja twoja galerie , moj osmioletni syn powiedział ze jesli kiedys bedziemy mieli domek to drugim pieskiem bedzie taka sama rasa jak Twoj przesliczny zwierzaczek , ten kolor siorstki, ta postawa...cudny i bardzo fotogeniczny psiaczek))) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Maga100']Stefan odnalazł swoje miejsce na ziemi Leon postanowił się dołączyć :p Stefan i Leon dwa bratanki)))) cudne...Stefcio to slicznotek spioszek...i Leon tez nie oponuje - znalazł druha w tym oddalonym od swiata i zapomnianym przez ludzi))) miejscu..wiec sie trzymaja razem...... na dobre i na złe))))hihhi Quote
Recommended Posts