Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Vectra']one tak cały dzien są w ruchu ?? nie no, czasem śpią, jedzą i robią kupę :evil_lol: ale pomijając powyższe czynności cały się ruszają :cool1: Stefan jest przytulanką, chciałby na kolanka, ale ta zołza Pelgaia mu nie daje i ciąagle na niego napada. To Pelagia drze się najgłośniej jak chce jeść, to Pelgia wchodzi w każdą dziurę i dynda na obrusie i kablach i wszędzie ciągnie za sobą biednego Stefana :cool1: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Maga100'] [quote name='Maga100'] bowskie Pela z roztrzaskanymmotylem na nosie jestpoprostu NIESAMOWITA :loveu: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pela na prezydenta ....ma dziewczyna zacięcie na elektryka;) Stefanek taki spokojniutki a ona taki wiracha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pela na prezydenta ....ma dziewczyna zacięcie na elektryka;) Stefanek taki spokojniutki a ona taki wiracha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu nieładnie :mad: Najpierw darłaś się Pysia na prezydenta a teraz znowu Pelagia :mad: Witaj Madziu :multi: Quote
Gosiek Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 cześć zgadzam sie z Pysią - małe kociaki są obłędnie cudne :loveu::loveu::loveu: Bombastyczne zdjecia... widzę ze już rozgryzłaś aparat do końca? Juz nie są ciemne zdjątka ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Madzia, te foty sa przepiękne...szczególnie te Twoje czarno białe)))). badzo ładne, takie naturalne w tle o klimacie naturalnym. extra następne za tydzien, od jutra zapieprz :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 czaderskie te foty Madzik, faktycznie jestes swietna w fotach w ruchu ..podziwiam i zdejmuje kapelusz z glowy))) Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hahha Pelagia oszołomek :evil_lol: ona ma k u r w i k i w oczach :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 PIKA napisał(a):ciekawe kiedy Pela zaświeci :evil_lol: I w jakim kolorze :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 przepiekne miejsce))) i przepiekne foty.. madzik...chyba nie chcesz usłyszec ze Ci zazdroszcze))))P RZ E P I E K N I E Quote
Vogue Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Caly czas nie moge sie napatrzyc na Leonka!!! Jak on cudownie opiekuje sie kociakami:lol: Ciekawe czy mojego piesa byloby na to stac??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a JA JESZCZE W KWESTI małych słodziaków w Twoim nowym dworku))) sa przeslodkie..a Leon jak na starszego brata przystało mnostwo cierpliwosci do maluchówi jak ojciec sie opiekuje i doglada malenstwa)) to przy nodze od stolika z nochem i wzorkiem statecznego psa jest czaderskie))) Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Bombastyczne zdjecia... widzę ze już rozgryzłaś aparat do końca? Juz nie są ciemne zdjątka ;) hahaha, pamiętałaś tamte pierwsze? :lol: :lol: rozpracowałam jakies 30% aparatu :roll: jest milion funckji , które pozostają dla mnie tajemnicą :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czaderskie te foty Madzik, faktycznie jestes swietna w fotach w ruchu ..podziwiam i zdejmuje kapelusz z glowy))) co ty mi tu jakieś starocie wyciągasz? :lol: [quote name='malawaszka']hahha Pelagia oszołomek :evil_lol: ona ma k u r w i k i w oczach :evil_lol: buhahahah. ale to jest naprawde wariatka, ta Pelagia. Biedny Stefan poszedł spać pod kołderkę na łóżeczku, a ta nienormalna skakała mu po głowie :cool1: [quote name='Vogue'] Caly czas nie moge sie napatrzyc na Leonka!!! Jak on cudownie opiekuje sie kociakami:lol: Ciekawe czy mojego piesa byloby na to stac??? Leon na nie warczy, gdy przygotowuje mi miskę, a koty są w kuchni :cool1: :cool1: :cool1: poza tym wujcio Leon :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Madzia , teraz to juz powaznie Ci zazdroszcze))) jest przepieknie.....przepieknie.... niech sie Wam szczesci i mnozy wszystko w tym nowym przecudnym domku...jest uroczy i ta kuchnia i ten salon........Madzik...duuuzzzzooo wszystkiego najlepszego) Aga Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jakie starocie....???? nadrabiam własne zaleglosci z dogomani))) i z ogladania Twoich osiagniec))) juz nie wspomne ze fantasrttcznie czyta sie opowiesci z zusem))) i Hanie w tle))) z zapytaniem czemu nie lubisz Zusu)))) hihihih dobre.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 a kuku.....tu jestesmy)))) co taka zdziwiona)))) kotów nie widzialas)))sa fantastyczne...a jakie miny strzelaja ....obled....takie małe pocieszne rozkosze)))):lol: [quote name='Maga100']foty, foty, ty myślisz, ze ja nie mam co robić całymi dniami, tylko zdjęcia pstrykać :cool1: poza tym znudzi się wam szybko :cool1: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Magdaleno jak sie czujesz czy już przyszykowałaś wyrko dla całej swojej ukochanej gromadki :cool1: ja juz błoce buciory a Szpilka fafle :cool1: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Maga100'] Leon na nie warczy, gdy przygotowuje mi miskę, a koty są w kuchni :cool1: :cool1: :cool1: Leon Ci gotuje? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='PIKA']Leon Ci gotuje? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzisz Maga się umie urządzić;) Quote
Hanna R. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Magda , zatkało mnie ! Na okoliczność Twoich kotów . Po prostu mnie zatkało. :loveu: Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst']Magdaleno jak sie czujesz czy już przyszykowałaś wyrko dla całej swojej ukochanej gromadki :cool1: ja juz błoce buciory a Szpilka fafle :cool1: a to TY też bedziesz? :crazyeye: ale tylko na chwilkę przywieźć jedzenie, prawda? :evil_lol: [quote name='Pysia']Ja mogę z moimi niufami :p oczywiście, wszystkie damy są mile widziane :evil_lol: [quote name='PIKA']Leon Ci gotuje? :crazyeye: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: tak, gotuje mi powarkując :lol: prawie jak skok czy jest tu gdzieś kot? czuję. nie widzę NAPAD! Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts