Paula Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Maga100']Leon chyba zdrowieje :multi: zjadł ryż z kurą i wszystko w porządku, pawia nie było :p Zaraz lecimy do weta na zastrzyk. :multi: A wiadomo, co mu bylo? Rozkoszne kotecki :loveu: Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 hihihi, cieszę się, że kocury wam się podobają :p wpadłam na chwilę, bo jest u nas kolega TZta, który gotuje cuda w kuchni i muszę jeść :eating: zjadłam już hiszpańską zupę pomidorową na zimno (nie z torebki) i krewetki w jakimś pysznym sosie. W kolejce czekają następne dania :eating: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No własnie co wet. mowil co to mogło być ?? Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']No własnie co wet. mowil co to mogło być ?? zatrucie to pewne. Niewiadomo tylko czym, bo jak na nieświeże jedzenie, to było zbyt poważne :shake: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Maga100']hihihi, cieszę się, że kocury wam się podobają :p wpadłam na chwilę, bo jest u nas kolega TZta, który gotuje cuda w kuchni i muszę jeść :eating: zjadłam już hiszpańską zupę pomidorową na zimno (nie z torebki) i krewetki w jakimś pysznym sosie. W kolejce czekają następne dania :eating: Nie możesz przysłać kolegi do mnie? Uwielbiam krewetki....:loveu::loveu::loveu: [quote name='Maga100']zatrucie to pewne. Niewiadomo tylko czym, bo jak na nieświeże jedzenie, to było zbyt poważne :shake: Proponuję dokładne obejrzenie całej posesji. Ja na swojej znalazłam bardzo dziwne rzeczy na początku...Zmoroszelmom na 100% one by baaaaaardzo zaszkodziły :angryy: Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 i dla wytrwałych i tym, którym się jeszcze nie znudziło - wuj Leon i podopieczni Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :cool3:ufff ale to dobrze że już dobrze.... wujek Leon jest the best Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jaki on zatroskany ten wujcio Leon :loveu: Quote
Justa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 magda !!! chcesz mnie o zawał przyprawić ? wywiało Cie z poczciwej warszawy, zakociłaś się :crazyeye: rany ! a leon biszkopcik taki wymęczony przez te małe gremliny !:placz: leonku jestem z tobą !!! Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Maga100']i dla wytrwałych i tym, którym się jeszcze nie znudziło - wuj Leon i podopieczni Wytrwałym się nie znudziło :p Zastanawiam się tylko kiedy będzie drugi pies :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Pysia']Nie możesz przysłać kolegi do mnie? Uwielbiam krewetki....:loveu::loveu::loveu: obawiam się, że mu nie po drodze :grins: ale pyszne było :eating: Proponuję dokładne obejrzenie całej posesji. Ja na swojej znalazłam bardzo dziwne rzeczy na początku...Zmoroszelmom na 100% one by baaaaaardzo zaszkodziły :angryy: robotnicy wyrzucali resztki jedzenia :angryy: dopóki nie uprzątniemy terenu, Leon samopas nie będzie biegał :shake: [quote name='malawaszka']jaki on zatroskany ten wujcio Leon :loveu: hihihi, jak wracamy do domu z Leonem, to on najpierw leci sprawdzić gdzie koty. I jak widzi tylko jednego, to zaraz idzie szukać drugiego [quote name='Pysia']Wytrwałym się nie znudziło :p Zastanawiam się tylko kiedy będzie drugi pies :diabloti: drugiego psa nie będzie, to akurat pewne. Tak że nie czekaj :eviltong: Witaj Justynko :p Ano wywiało mnie i dobrze mi tu gdzie wywiało :p Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Maga100']obawiam się, że mu nie po drodze :grins: ale pyszne było :eating: robotnicy wyrzucali resztki jedzenia :angryy: dopóki nie uprzątniemy terenu, Leon samopas nie będzie biegał :shake: hihihi, jak wracamy do domu z Leonem, to on najpierw leci sprawdzić gdzie koty. I jak widzi tylko jednego, to zaraz idzie szukać drugiego drugiego psa nie będzie, to akurat pewne. Tak że nie czekaj :eviltong: Witaj Justynko :p Ano wywiało mnie i dobrze mi tu gdzie wywiało :p Jeszcze mi smaka rób :mad: Jak szlajałam się po delegacjach niemieckich to jadłam krewetki codzinnie :loveu: Zwłaszcza w greckiej knajpie były zarąbiste :loveu: Jest to jedyna rzecz której mi brakuje... A co do drugiego psa ;) Jakoś łatwiej je wybiegać ;) Quote
Vectra Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 foty no dawaj foty :mad::mad::mad: krewetków nie lubie - bleeeeeeeeeeh Quote
agbar Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 halo melduje że jestem, obejrzałam, przeczytałam i sie ciesze że z Leonkiem lepiej ..a robotników....:mad: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Maga100']zjem cię, zjem Małe koty są obłędnie cudne :loveu: Magda idę sobie bo wpadam w jakąś paranoje :diabloti: Pa :p Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Vectra']foty no dawaj foty :mad::mad::mad: foty, foty, ty myślisz, ze ja nie mam co robić całymi dniami, tylko zdjęcia pstrykać :cool1: poza tym znudzi się wam szybko :cool1: Quote
agbar Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 aaa jaka ja ślepata jestem...piekny masz banerek :loveu: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Pysia napisał(a):A co do drugiego psa ;) Jakoś łatwiej je wybiegać ;) :shake: bosze a ta znowu kłamie :evil_lol: ja tam mam dwa razy więcej rzucania patykami :cool1: Quote
Vectra Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Maga100']foty, foty, ty myślisz, ze ja nie mam co robić całymi dniami, tylko zdjęcia pstrykać :cool1: poza tym znudzi się wam szybko :cool1: nie no wiem że co 10 minut musisz lecieć do drących pyski koteczków :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Vectra']nie no wiem że co 10 minut musisz lecieć do drących pyski koteczków :evil_lol: o jakiejśtam pracy zarobkowej nie warto wspominać :cool1: nie wiem czy mogę jeszcze wstawiać zdjecia, bo Weszka jutro znowu będzie się kiwać na krześle u weta :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Maga100']nie wiem czy mogę jeszcze wstawiać zdjecia, bo Weszka jutro znowu będzie się kiwać na krześle u weta :evil_lol: o dzięki Ci cudowna kobieto że rozumiesz problemy innych :evil_lol: a te Leonowe oczy na zdjęciu są boskie :loveu: Quote
Vectra Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Maga100 napisał(a):o jakiejśtam pracy zarobkowej nie warto wspominać :cool1: praca nie zając , a kotki małe są tylko jeden raz ;) Quote
Maga100 Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 to ostatnie cztery, bo jutro znowu Weszka wstydu się naje :evil_lol: Quote
Recommended Posts