malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 aaa Magda - nie wstawiaj już :eviltong: spać iść muszę bo jutro rano z Bolem do weta buuuu :placz: a te małe StefoPelaśki mają takie mycipyci frędzelki uszkowe aaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :mdleje: Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']aaahahahaha wujcio Leon jest boski z tymi brzdącami :loveu: :loveu: :loveu: jaaaa chceeeeee kotaaaaaaaaa :placz: wuj Loen nawet mnie zaszokował :lol: [quote name='malawaszka']aaa Magda - nie wstawiaj już :eviltong: spać iść muszę bo jutro rano z Bolem do weta buuuu :placz: a te małe StefoPelaśki mają takie mycipyci frędzelki uszkowe aaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :mdleje: hahhahahahaha, Waszko, co ci? :crazyeye: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 nie lubie Cie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='malawaszka']nie lubie Cie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: buhahahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: Waszko, przysięgam, ze idę spać :p ten pozostały tysiąc zdjeć wstawię jutro :eviltong: Quote
bigos Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Piękne:loveu::loveu::loveu: Leonku trzymaj się:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jejku jak cudownie razem wyglądają Leon z kociakami :loveu: Napisz co dzisiaj u Leona koniecznie bo czekam ;) Quote
Mi. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jakie kochane:loveu: Prosze ode mnie wymiziac wszystkie potworki:) Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ;)ufff trzymamy za zdrówko Leona super Niani:razz: Foty Leonowo-Pelaśkowo-stefankowe ......BOWSKIE:loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Leon chyba zdrowieje :multi: zjadł ryż z kurą i wszystko w porządku, pawia nie było :p Zaraz lecimy do weta na zastrzyk. Cieszę się, ze zwierzyniec wam się podoba, nawet nie wiecie, ile radości mi dają :p Quote
Gosiek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dzieńdoberek.... postanowiłam jawnie dołaczyć :cool3: mało mnie ostatnio, mało piszę ale.. hmmm przeglądam sobie Leonową galeryjkę :razz: kociambry cudowne - zawsze uwielbiałam maleńkie koteczki :loveu: a Leonek jako ich opiekun jest niesamowity... no i nie mogę nie wspomnieć o fotach.... ach... są bowskie :loveu: dużo zdrówka dla Leonka :buzi: Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Madziu ! Chyba mnie ZMUSISZ :placz: Zmusisz do posiadania kota ... Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Maga100']Leon chyba zdrowieje :multi: zjadł ryż z kurą i wszystko w porządku, pawia nie było :p Zaraz lecimy do weta na zastrzyk. Cieszę się, ze zwierzyniec wam się podoba, nawet nie wiecie, ile radości mi dają :p ufff to dobre wieści:p Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PRZEZ CIEBIE DZISIAJ ZASYPIAŁAM U WETA AŻ MI KAWĘ Z LITOŚCI ZROBILI :angryy: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Madziu ! Chyba mnie ZMUSISZ :placz: Zmusisz do posiadania kota ... Haniu a może chcesz mojego :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek.... postanowiłam jawnie dołaczyć :cool3: ach witam mistrzynię macro :p ja u ciebie w galerii również bywam incognito :cool3: [quote name='HankaRupczewska']Madziu ! Chyba mnie ZMUSISZ :placz: Zmusisz do posiadania kota ... hahhahaha, HANIU. A jakby co, pamiętaj - DWA, MINIMUM DWA. :p [quote name='malawaszka']PRZEZ CIEBIE DZISIAJ ZASYPIAŁAM U WETA AŻ MI KAWĘ Z LITOŚCI ZROBILI :angryy: buhahahah, następna wariatka :lol: :lol: :lol: I witam wszytkich pozostałych, a Bigosowi dziękuję pięknie za szmpana :p Quote
Anja33 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam Magdo i Leonie oraz 2 koci Wszystkiego Naj w Nowym Roku Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ty to chyba chcesz abym sobie koty jako potrawke dla Szelmy do domu zwlokła :diabloti::evil_lol: Jakie one słodkie :loveu: Quote
mmbbaj Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Magda, zmartwiłam się Leonem :cool1:, ale zdaje się, że już lepiej? OBY!!! :kciuki::kciuki: A poza tym... cieszę się, że jesteś szczęśliwa, bardzo, BARDZO :loveu: PS. kociambry cud malina :loveu::loveu: Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Madziu ! Chyba mnie ZMUSISZ :placz: Zmusisz do posiadania kota ... A mnie Saba skutecznie zmusza do NIE POSIADANIA kota :evil_lol: Z Leonem lepiej,:multi: pewnie się przytrul czym biedaczek Quote
Moniś Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cudowne te kociaczki :loveu::loveu: A Leon przy nich to po prostu cud miód :loveu: Podglądałam Was często, ale teraz to już chyba zostanę na stałe ;) Quote
Hanna R. Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):A mnie Saba skutecznie zmusza do NIE POSIADANIA kota :evil_lol: No własnie, nie wiem, jak obecność kota zniosłaby Mania ... I jeszcze mój mąż ... :evil_lol: Quote
Recommended Posts