Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leon zabrał się za wylizywanie Stefana :p chyba zdrowieje :p

Pelagia specjalnie dla Debe, która była dzisiaj wyjatkowo miła :diabloti: (Debe, nie Pelagia)

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Magda mogłabym Cię pocieszać ale sama sobie radę dasz :eviltong: A ja strasznie się cieszę ze Leon lepiej się czuje :multi::multi::multi: Bo bardzo przykro czytać ze jakiś zwierzak chory :placz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ciesze się ze Leon ma się lepiej to teraz przejdzmy do konkretów

PELE CHCE :diabloti:

Posted

koty fantastyczne :loveu: :loveu: :loveu:

a ja mam plan dla uroczego dobermanka kupić obroże STOP SZCZEK - bo oszaleje kiedyś :angryy::angryy::angryy: ile można morde wydzierać i NA CO ?? jak NIC nie ma.

Posted

dbsst napisał(a):
Pela rządzi Pela Stefka bije :multi:

to prawda, w tym tandemie rządzi Pelagia

Vectra napisał(a):

a ja mam plan dla uroczego dobermanka kupić obroże STOP SZCZEK - bo oszaleje kiedyś :angryy::angryy::angryy: ile można morde wydzierać i NA CO ?? jak NIC nie ma.

jak to nic nie ma?? jest cały tłum! ICH! :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):

znaczy mieszkam w nawiedzonej wsi ? a Kano widzi duchy ?
:hmmmm: czyli słuszne jest stwierdzenie ze on nie jest normalny ;)

Posted

Maga100 napisał(a):
Leon zabrał się za wylizywanie Stefana :p chyba zdrowieje :p

nie, próbuje czy smaczny :diabloti:

Pela jest zajedwabista :loveu:

Posted

Maga100 napisał(a):

Boszzzzzzzzzzzz Magda a kto to są ONI ?? U mnie ICH nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:
Pamiętam jak mój TZ zrobił oczy jak Weszka z terrorystami do nas przyjechała i one zaczęły szczekać :evil_lol: TZ był w szoku że psy szczekają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Boszzzzzzzzzzzz Magda a kto to są ONI ?? U mnie ICH nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:

u mnie ONI są. Cały tłum ICH. Leon tak twierdzi. Im później, ciemniej i ciszej, tym ICH więcej :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):
u mnie ONI są. Cały tłum ICH. Leon tak twierdzi. Im później, ciemniej i ciszej, tym ICH więcej :cool1:

Wiesz co? Sąsiadki psy tez chyba uważają ze ONI sa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo drą ryje non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Myzianko dla Leonka, co by szybciutko wracał do zdrowia:glaszcze::calus:
(A babeszji mówimy zdecydowane NIE!!!Bigosek zachorował na nią w sierpniu (byliśmy w Siedlcach) i do dziś się leczymy-wątroba:shake:)

Posted

Sabina1 napisał(a):
A kiedy jadł poprzednio ? Mnie kazali łodzić 24 odz, nic oprócz wody. Moze za wczesnie zjadł? Czym wymiotował, tylko ryżem ?

tylko ryżem i to praktycznie od razu, tak że ryż wyglądał jak w misce. mam nadzieję, że to dlatego, że rzucił się na to jedzenie i zjadł bardzo łapczywie :shake:
samopoczucie ma chyba trochę lepsze, bo przed chwilą galopował z kotami po domu :p
ale i tak się martwię :oops: za chwilę jade do weta, a potem wstawiam Leona do mamy, bo ona kończy pracę o 17.00 i się nim zajmie. Ja wracam dopiero o 20.00 :cool1:

Posted

Magda kurcze może lepiej jedź do weta?
Leon chłopie przestań się wygłupiać :mad::mad::mad: Mam dość zmartwień z Szelmowym uszkiem :mad: Masz być zdrowy i basta !!!!!

Posted

Nie martw się Maa, tylko sie nie martw. Popros, zeby wet dał przeciwwymiotny. Nawet wode wet kazał pić małymi łykami. Będzie dobrze, tylko powolutku. Jeszcze dziś nie daj nic di jedzenia