Maga100 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Leon zabrał się za wylizywanie Stefana :p chyba zdrowieje :p Pelagia specjalnie dla Debe, która była dzisiaj wyjatkowo miła :diabloti: (Debe, nie Pelagia) Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Pysia napisał(a):Magda mogłabym Cię pocieszać ale sama sobie radę dasz :eviltong: A ja strasznie się cieszę ze Leon lepiej się czuje :multi::multi::multi: Bo bardzo przykro czytać ze jakiś zwierzak chory :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciesze się ze Leon ma się lepiej to teraz przejdzmy do konkretów PELE CHCE :diabloti: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa jestem zakochana w Pelemeledootku :loveu: ale ma ozdobe wąsowonosową ma motylka na nosie :multi: :multi: :multi: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Maga100 napisał(a):szczekał na niewidzialne coś :evil_lol: znaczy zdrowieje :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Pelagia z kocim wdziękiem wskoczyła do koszyka. Przewrócił się z tego wdzięku Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 aaaaaaaaaaaaaa jaka ona skoczna :loveu: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Vectra napisał(a):znaczy zdrowieje :evil_lol: tak, rozdarł się na dobre, wiec zamknęłam taras i siedzi w domu. A raczej znowu śpi. Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 koty fantastyczne :loveu: :loveu: :loveu: a ja mam plan dla uroczego dobermanka kupić obroże STOP SZCZEK - bo oszaleje kiedyś :angryy::angryy::angryy: ile można morde wydzierać i NA CO ?? jak NIC nie ma. Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):Pela rządzi Pela Stefka bije :multi: to prawda, w tym tandemie rządzi Pelagia Vectra napisał(a): a ja mam plan dla uroczego dobermanka kupić obroże STOP SZCZEK - bo oszaleje kiedyś :angryy::angryy::angryy: ile można morde wydzierać i NA CO ?? jak NIC nie ma. jak to nic nie ma?? jest cały tłum! ICH! :cool1: Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dbsst napisał(a):Pela rządzi Pela Stefka bije :multi: :evil_lol::evil_lol:Pela herszt baba a Stefcio pierdoła:evil_lol: Quote
Vectra Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Maga100 napisał(a):jak to nic nie ma?? jest cały tłum! ICH! :cool1: znaczy mieszkam w nawiedzonej wsi ? a Kano widzi duchy ? :hmmmm: czyli słuszne jest stwierdzenie ze on nie jest normalny ;) Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ile Pela ma kropek ???? Ile Stefan ma prążek ??? Quote
PIKA Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Maga100 napisał(a):Leon zabrał się za wylizywanie Stefana :p chyba zdrowieje :p nie, próbuje czy smaczny :diabloti: Pela jest zajedwabista :loveu: Quote
Pysia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Maga100 napisał(a): jak to nic nie ma?? jest cały tłum! ICH! :cool1: Boszzzzzzzzzzzz Magda a kto to są ONI ?? U mnie ICH nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Pamiętam jak mój TZ zrobił oczy jak Weszka z terrorystami do nas przyjechała i one zaczęły szczekać :evil_lol: TZ był w szoku że psy szczekają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzzzzz Magda a kto to są ONI ?? U mnie ICH nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: u mnie ONI są. Cały tłum ICH. Leon tak twierdzi. Im później, ciemniej i ciszej, tym ICH więcej :cool1: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Maga100 napisał(a):u mnie ONI są. Cały tłum ICH. Leon tak twierdzi. Im później, ciemniej i ciszej, tym ICH więcej :cool1: Wiesz co? Sąsiadki psy tez chyba uważają ze ONI sa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo drą ryje non stop :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :grin: Cudny ohydek, cudne kociambry :loveu: Biedny Leonek :glaszcze: :kciuki: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Myzianko dla Leonka, co by szybciutko wracał do zdrowia:glaszcze::calus: (A babeszji mówimy zdecydowane NIE!!!Bigosek zachorował na nią w sierpniu (byliśmy w Siedlcach) i do dziś się leczymy-wątroba:shake:) Quote
Maga100 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Leon dostał ode mnie łyżkę rozgotowanego ryżu. I wszystko zwymiotował :-( :-( :-( Quote
Sabina1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A kiedy jadł poprzednio ? Mnie kazali łodzić 24 odz, nic oprócz wody. Moze za wczesnie zjadł? Czym wymiotował, tylko ryżem ? Quote
malawaszka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ojej Leonku zdrowiej chłopie :kciuki: Quote
Maga100 Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Sabina1 napisał(a):A kiedy jadł poprzednio ? Mnie kazali łodzić 24 odz, nic oprócz wody. Moze za wczesnie zjadł? Czym wymiotował, tylko ryżem ? tylko ryżem i to praktycznie od razu, tak że ryż wyglądał jak w misce. mam nadzieję, że to dlatego, że rzucił się na to jedzenie i zjadł bardzo łapczywie :shake: samopoczucie ma chyba trochę lepsze, bo przed chwilą galopował z kotami po domu :p ale i tak się martwię :oops: za chwilę jade do weta, a potem wstawiam Leona do mamy, bo ona kończy pracę o 17.00 i się nim zajmie. Ja wracam dopiero o 20.00 :cool1: Quote
Pysia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Magda kurcze może lepiej jedź do weta? Leon chłopie przestań się wygłupiać :mad::mad::mad: Mam dość zmartwień z Szelmowym uszkiem :mad: Masz być zdrowy i basta !!!!! Quote
Sabina1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Nie martw się Maa, tylko sie nie martw. Popros, zeby wet dał przeciwwymiotny. Nawet wode wet kazał pić małymi łykami. Będzie dobrze, tylko powolutku. Jeszcze dziś nie daj nic di jedzenia Quote
Recommended Posts