Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Magda, zobaczyłam zmianę tytułu galerii i po prostu musiałam tu zajrzeć :lol: Cudowne są te twoje kociaczki :loveu::loveu: I domek cudny ohydek :loveu::loveu: I cieszę się bardzo, że jest ci tam dobrze i jesteś szczęśliwa :loveu::loveu:

Posted

an3czka napisał(a):
Ale pięknie:loveu:
Ile mają Twoje kociska?? Wielgachne są:crazyeye:

ich wiek nie jest znany do końca. prawdopodobnie między 1,5 a 2 miesiące. I są maleńkie, na zdjęciach wydaja się większe :lol:
jeszcze wciąż nieporadnie chodzą :lol:

mmbbaj napisał(a):
Magda, zobaczyłam zmianę tytułu galerii i po prostu musiałam tu zajrzeć :lol: Cudowne są te twoje kociaczki :loveu::loveu: I domek cudny ohydek :loveu::loveu: I cieszę się bardzo, że jest ci tam dobrze i jesteś szczęśliwa :loveu::loveu:

witaj Małgosiu, cieszę się, ze tutaj się zapędziłaś :p
Jest mi tu dobrze. Bardzo dobrze :p

Posted

Maga100 napisał(a):

Jest mi tu dobrze. Bardzo dobrze :p

I o to własnie mi chodziło :klacz::thumbs::thumbs::thumbs::sweetCyb::bigcool:
Ciekawe kiedy zaczniesz wypychać Leona i reszte futer :hmmmm::hmmmm::hmmmm::roflt:

Posted

ahh wogóle to zapomniałam powiedzieć, że świetne przetrzenie tam masz w Ohydku :loveu: a z zewnątrz nie wydaje się żeby było tak duuużo miejsca - i duży przedpokój mnie się podoba - nie mam takiego :placz: :lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

Ale żeby nie było za cukrowo i żeby Cię nie zemdliło - to spytam :
DLACZEGO LEON MA KOLCZATKĘ ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:
a zemdliło to mnie po Sheridan`sie :eviltong:

dbsst napisał(a):
zupełnie inaczej się ohydek prezentuje niż ostatnio

śakiś taki DOMOWY :cool3:

no nie, jest pewna różnica :evil_lol:

I ohydek z perspektywy w swojej ohydnej powłoce

Posted

Maga100 napisał(a):
ich wiek nie jest znany do końca. prawdopodobnie między 1,5 a 2 miesiące. I są maleńkie, na zdjęciach wydaja się większe :lol:
jeszcze wciąż nieporadnie chodzą :lol:

Jakie tam maleńkie. Mój wydaje mi się tej samej wielkości, a ma 3 miesiące, no ale może to kwestia budowy:roll:

Twoje chodzą nieporadnie, a mój fika jak cyrkowiec:lol:
A skoczne to i szybkie, że głowa mała:cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo widzę że Wam się jakaś budowa po sąsiedzku rozkręca :lol: to tak akurat na spokojne lato będzie :roll:

budowa cały czas trwa. Ale jest stosunkowo daleko od nas, dwie działki dalej, na zdjęciu wydaje się tylko bliżej. Niemniej licze się z tym, ze z czasem wszędzie naokoło będą się budować ... :roll:

an3czka napisał(a):
Jakie tam maleńkie. Mój wydaje mi się tej samej wielkości, a ma 3 miesiące, no ale może to kwestia budowy:roll:

Twoje chodzą nieporadnie, a mój fika jak cyrkowiec:lol:
A skoczne to i szybkie, że głowa mała:cool3:

a możliwe, moje wydają się takie okrągłe, nóżki im się ciągle rozjeżdżają :lol:

Posted

Jak pieknie!!!!!!!!!!!!!
Wchodzę juz któryś raz od wczoraj i podziwiam. Tyle miejsca i wszystko w ciepłych, ślicznych kolorach. Jakim cudem już masz tak wszystko poukładane? Musisz być strasznie zmęczona. Ale i szczęśliwa prawda ? Koty pasują :lol: Ten Leon, to jest jednak dobry chłopak, ze je tak miło przyjął. Mówisz, ze mu sie tam ciąle morda śmieje? Pewnie, blokowiska nie sa dla labusiów. Saba w W-wie, chodzi z miną" żyję bo muszę" Poza miastem zmienia sie w ciekaweo świata, posłuszneo, przeszczęśliweo psa. Przepraszam Maa za bezczelność, ale Tobie mordka tez sięjuż śmieje na stałe ?

Posted

Witajcie, cieszę się, ze wam się podoba, co tam pękam z dumy :oops:

Sabinka, moja morda też się śmieje :lol: Ten dom to spełnienie jednego z moich marzeń i właściwie niegdy nie sądziłam tak do konca, że mi się uda.

A teraz jadę do weta, bo Leon puszczał pawie całą noc i ma biegunkę :shake: Po Guciu się boję :shake: