Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Vectra napisał(a):oooooo to jest mniam tak, już zdążyłam się tym zasłodzić na amen :lol: I specjalnie dla WASZKI Życzyła sobie Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :multi::multi::multi:wow nawet choinka jest ............cudownie:loveu: Quote
Vectra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Magda , ślicznie masz :) zaczynam zazdrościć ;) Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Magda ja sie zachłysnełam z wrażenia...pieknie masz i tak...ciepło....:) Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 nie zazdrościć, tylko brać się za spełnianie marzeń :p Quote
Vectra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 cały czas intensywnie spełniam swoje marzenia :evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a): Ale pięknie:loveu: Ile mają Twoje kociska?? Wielgachne są:crazyeye: Quote
mmbbaj Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Magda, zobaczyłam zmianę tytułu galerii i po prostu musiałam tu zajrzeć :lol: Cudowne są te twoje kociaczki :loveu::loveu: I domek cudny ohydek :loveu::loveu: I cieszę się bardzo, że jest ci tam dobrze i jesteś szczęśliwa :loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 an3czka napisał(a):Ale pięknie:loveu: Ile mają Twoje kociska?? Wielgachne są:crazyeye: ich wiek nie jest znany do końca. prawdopodobnie między 1,5 a 2 miesiące. I są maleńkie, na zdjęciach wydaja się większe :lol: jeszcze wciąż nieporadnie chodzą :lol: mmbbaj napisał(a):Magda, zobaczyłam zmianę tytułu galerii i po prostu musiałam tu zajrzeć :lol: Cudowne są te twoje kociaczki :loveu::loveu: I domek cudny ohydek :loveu::loveu: I cieszę się bardzo, że jest ci tam dobrze i jesteś szczęśliwa :loveu::loveu: witaj Małgosiu, cieszę się, ze tutaj się zapędziłaś :p Jest mi tu dobrze. Bardzo dobrze :p Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Magda!!! bosze aż mi się oczy zeszkliły - pięknie tam już macie i baaaardzo się cieszę z tego :multi: :multi: :multi: bo to przecież wszystko dla mnie :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a): Jest mi tu dobrze. Bardzo dobrze :p I o to własnie mi chodziło :klacz::thumbs::thumbs::thumbs::sweetCyb::bigcool: Ciekawe kiedy zaczniesz wypychać Leona i reszte futer :hmmmm::hmmmm::hmmmm::roflt: Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Powiem tylko tyle : NONONO :crazyeye: Ale żeby nie było za cukrowo i żeby Cię nie zemdliło - to spytam : DLACZEGO LEON MA KOLCZATKĘ ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 zupełnie inaczej się ohydek prezentuje niż ostatnio śakiś taki DOMOWY :cool3: Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ahh wogóle to zapomniałam powiedzieć, że świetne przetrzenie tam masz w Ohydku :loveu: a z zewnątrz nie wydaje się żeby było tak duuużo miejsca - i duży przedpokój mnie się podoba - nie mam takiego :placz: :lol: Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a): Ale żeby nie było za cukrowo i żeby Cię nie zemdliło - to spytam : DLACZEGO LEON MA KOLCZATKĘ ??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: a zemdliło to mnie po Sheridan`sie :eviltong: dbsst napisał(a):zupełnie inaczej się ohydek prezentuje niż ostatnio śakiś taki DOMOWY :cool3: no nie, jest pewna różnica :evil_lol: I ohydek z perspektywy w swojej ohydnej powłoce Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 wymiękam najohydniejszy ohydek na ohydnym osledlu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ooo widzę że Wam się jakaś budowa po sąsiedzku rozkręca :lol: to tak akurat na spokojne lato będzie :roll: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):ich wiek nie jest znany do końca. prawdopodobnie między 1,5 a 2 miesiące. I są maleńkie, na zdjęciach wydaja się większe :lol: jeszcze wciąż nieporadnie chodzą :lol: Jakie tam maleńkie. Mój wydaje mi się tej samej wielkości, a ma 3 miesiące, no ale może to kwestia budowy:roll: Twoje chodzą nieporadnie, a mój fika jak cyrkowiec:lol: A skoczne to i szybkie, że głowa mała:cool3: Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 malawaszka napisał(a):ooo widzę że Wam się jakaś budowa po sąsiedzku rozkręca :lol: to tak akurat na spokojne lato będzie :roll: budowa cały czas trwa. Ale jest stosunkowo daleko od nas, dwie działki dalej, na zdjęciu wydaje się tylko bliżej. Niemniej licze się z tym, ze z czasem wszędzie naokoło będą się budować ... :roll: an3czka napisał(a):Jakie tam maleńkie. Mój wydaje mi się tej samej wielkości, a ma 3 miesiące, no ale może to kwestia budowy:roll: Twoje chodzą nieporadnie, a mój fika jak cyrkowiec:lol: A skoczne to i szybkie, że głowa mała:cool3: a możliwe, moje wydają się takie okrągłe, nóżki im się ciągle rozjeżdżają :lol: Quote
bigos Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ale nastrojowo:loveu::loveu::loveu:pięknie ...do tego jeszcze pyszny (lubiem!):p:p:p Kociaczki-słodziaczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Sabina1 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Jak pieknie!!!!!!!!!!!!! Wchodzę juz któryś raz od wczoraj i podziwiam. Tyle miejsca i wszystko w ciepłych, ślicznych kolorach. Jakim cudem już masz tak wszystko poukładane? Musisz być strasznie zmęczona. Ale i szczęśliwa prawda ? Koty pasują :lol: Ten Leon, to jest jednak dobry chłopak, ze je tak miło przyjął. Mówisz, ze mu sie tam ciąle morda śmieje? Pewnie, blokowiska nie sa dla labusiów. Saba w W-wie, chodzi z miną" żyję bo muszę" Poza miastem zmienia sie w ciekaweo świata, posłuszneo, przeszczęśliweo psa. Przepraszam Maa za bezczelność, ale Tobie mordka tez sięjuż śmieje na stałe ? Quote
Maga100 Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Witajcie, cieszę się, ze wam się podoba, co tam pękam z dumy :oops: Sabinka, moja morda też się śmieje :lol: Ten dom to spełnienie jednego z moich marzeń i właściwie niegdy nie sądziłam tak do konca, że mi się uda. A teraz jadę do weta, bo Leon puszczał pawie całą noc i ma biegunkę :shake: Po Guciu się boję :shake: Quote
Recommended Posts