malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :shake: ledwo przywiozłaś i już chcesz zamordować drabiną??? :placz: Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 malawaszka napisał(a): :shake: ledwo przywiozłaś i już chcesz zamordować drabiną??? :placz: Czym Wasiu? :crazyeye: To jest stoliczek :cool1: Quote
Hanna R. Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):Czym Wasiu? :crazyeye: Widzisz, Monika, jak się zemściła, za tę DRABINĘ ... WASIĄ Cię nazywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Widzisz, Monika, jak się zemściła, za tę DRABINĘ ... WASIĄ Cię nazywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy musisz mnie tak jawnie rozpracowywać? :cool1: :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 wasia - srasia :diabloti: Dziękuję Haniu za ten uprzejmy donosik :loveu: Quote
jo-jo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Madziu i u Ciebie kocisko, wszędzie koty, koty z psami, czy i na nas kolej? Nieee :evil_lol: Ale tak na poważnie gratuluje kociaczków, słodiutkie :loveu: Ale znowu powiem Kocham koty ale u kogoś :evil_lol: Za to mój pies namiętnie wszystkie:roll: :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a): Jakie słodziaki!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To macie wesoło, a będzie jeszcze lepiej jak podrosną:evil_lol: Quote
Vogue Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 :loveu: :loveu: PIEKNA!!!!:loveu: :loveu: Quote
00000 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Wiedziałam kiedy przyjść... NA GOTOWE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buziaki od nas wszystkich Magda, no i oczywiście nie zapominasz o tym: :eviltong: Ciepełka przy kominku :buzi: :tree1: Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Pagaj napisał(a):Wiedziałam kiedy przyjść... NA GOTOWE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buziaki od nas wszystkich Magda, no i oczywiście nie zapominasz o tym: :eviltong: Ciepełka przy kominku :buzi: :tree1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta , wiedziałam ze gdzieś to jest napisane ale szukać nie było siły ......no nie wiem jak Maga teraz to przyjmie;) Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta , wiedziałam ze gdzieś to jest napisane ale szukać nie było siły ......no nie wiem jak Maga teraz to przyjmie;) no jak to jak to przyjmie?? dobrze na pewno..ty tez bys sie cieszyła jakby cie naraz odwiedziło ze 100 dogomaniaczek plus srednio po 2 psy na głowe:evil_lol: aaaaaa i koty też:) Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta , wiedziałam ze gdzieś to jest napisane ale szukać nie było siły ......no nie wiem jak Maga teraz to przyjmie;) Pagaj napisał(a):Wiedziałam kiedy przyjść... NA GOTOWE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahah, no niestety, ale góra zamknieta gipskartonem i zamalowana, tak że nikt się nie będzie wspinał po drabinie z drinkami :lol: Otworzymy, jak ubezpieramy pieniądz na ocieplenie i zaadoptowanie poddasza (czyli za jakieś 150 lat :roll: ) Pagaj napisał(a): Ciepełka przy kominku :buzi: :tree1: witaj, Pagajku :p ciepełko jest przeraźliwe. Mimo że mróz na dworze, to mam pootwierane okna, bo kominek daje, że hej :razz: dealer napisał(a):no jak to jak to przyjmie?? dobrze na pewno..ty tez bys sie cieszyła jakby cie naraz odwiedziło ze 100 dogomaniaczek plus srednio po 2 psy na głowe:evil_lol: aaaaaa i koty też:) oczywiście, a Leon będzie stał w drzwiach i serdecznie wszystkich witał: szczególnie psy-samce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):hahahah, no niestety, ale góra zamknieta gipskartonem i zamalowana, tak że nikt się nie będzie wspinał po drabinie z drinkami :lol: Otworzymy, jak ubezpieramy pieniądz na ocieplenie i zaadoptowanie poddasza (czyli za jakieś 150 lat :roll: ) witaj, Pagajku :p ciepełko jest przeraźliwe. Mimo że mróz na dworze, to mam pootwierane okna, bo kominek daje, że hej :razz: oczywiście, a Leon będzie stał w drzwiach i serdecznie wszystkich witał: szczególnie psy-samce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: razem z Dilskim:).... Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 dealer napisał(a):razem z Dilskim:).... i jeszcze Kano Vectry i będzie takich trzech muszkieterów, przyjaciół do grobowej deski :evil_lol: a następnie w zgodzie zjedzą jedną malutka kosteczkę :evil_lol: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):i jeszcze Kano Vectry i będzie takich trzech muszkieterów, przyjaciół do grobowej deski :evil_lol: a następnie w zgodzie zjedzą jedną malutka kosteczkę :evil_lol: tiaaaa....a z ktorego gościa ta kosteczka bedzie pochodzić?:evil_lol: Quote
Paula Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Slodkie :loveu: Jaki grzeczny Leonek :loveu: :multi: Jaki cieply ohydek :multi: Maga100 napisał(a):i jeszcze Kano Vectry i będzie takich trzech muszkieterów, przyjaciół do grobowej deski :evil_lol: a następnie w zgodzie zjedzą jedną malutka kosteczkę :evil_lol: I Maksiu sie dolaczy do kosteczki i napewno podzieli sie z przyjaciomi :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maga100 napisał(a):i jeszcze Kano Vectry i będzie takich trzech muszkieterów, przyjaciół do grobowej deski :evil_lol: a następnie w zgodzie zjedzą jedną malutka kosteczkę :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: i Kano będzie się opiekował kotkami :loveu: :loveu::loveu: bo on uwielbia koteczki :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 ahahahahha jaka sielanka - to ja Wam tam wpuszczę Lune i ona roz*******i całe to towarzystwo :roflt: Quote
Vectra Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 malawaszka napisał(a):ahahahahha jaka sielanka - to ja Wam tam wpuszczę Lune i ona roz*******i całe to towarzystwo :roflt: oooo dla Lunki to ja Ivanka wezme :diabloti: on lubi małe pieski :loveu: :bigok: Quote
PIKA Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 eeeetam ja wpuszczam Sabe i towarzystwo bedzie grzecznie po katach siedzieć :evil_lol: Kociambry bowskie :loveu: Quote
Pysia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A ja jako ze wszystkie samce przez Leona i reszte zostaną dobrze przywitane to przyjadę z Szelmą :diabloti: Ona przywita wszystkie suki :diabloti::diabloti::diabloti: No może z wyjatkiem Lunki bo tą jakoś dziwnie nie zauważa :crazyeye: Witaj Magdziu :loveu: Masz slicznie :multi: Kotki...normalnie bowskie :loveu: Leon ...pełne zaskoczenie ze taki fajny do kotków :crazyeye::loveu::multi: Quote
agbar Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 noo i wyszło szydło z wora....wszystkie mamy psy kilery:)..niektórzy nawet koty... Quote
Alicja Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 malawaszka napisał(a):ahahahahha jaka sielanka - to ja Wam tam wpuszczę Lune i ona roz*******i całe to towarzystwo :roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PIKA napisał(a):eeeetam ja wpuszczam Sabe i towarzystwo bedzie grzecznie po katach siedzieć :evil_lol: Kociambry bowskie :loveu::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To ja przywiozę TZta:p Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 hahahha, wariatki :lol: :lol: szkoda troche, że Święta się kończą, wcale nie chce mi się wracać do pracy, może sobie jutro nie pójdę :hmmmm: Jestem zmęczona po tych Świętach, jakieś pracowite były :cool1: teraz siedzę na kanapie z laptopem na kolanach i ledwo żyję :lol: Szczęśliwy Leon Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 PIKA napisał(a): Kociambry bowskie :loveu: o, witaj kochana Piko :loveu: Pysia napisał(a):AWitaj Magdziu :loveu: Masz slicznie :multi: Kotki...normalnie bowskie :loveu: Leon ...pełne zaskoczenie ze taki fajny do kotków :crazyeye::loveu::multi: hej, dziękuję. Jestem zachwycona mieszkaniem tutaj. Leon ma raj i morda mu się cały czas śmieje. Szczęśliwa Pelagia mój prezent :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts