Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Widzisz, Monika, jak się zemściła, za tę DRABINĘ ...
WASIĄ Cię nazywa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czy musisz mnie tak jawnie rozpracowywać? :cool1: :eviltong:

Posted

Madziu i u Ciebie kocisko, wszędzie koty, koty z psami, czy i na nas kolej?
Nieee :evil_lol:

Ale tak na poważnie gratuluje kociaczków, słodiutkie :loveu:
Ale znowu powiem Kocham koty ale u kogoś :evil_lol:

Za to mój pies namiętnie wszystkie:roll: :evil_lol:

Posted

Wiedziałam kiedy przyjść...
NA GOTOWE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Buziaki od nas wszystkich Magda, no i oczywiście nie zapominasz o tym:

:eviltong:

Ciepełka przy kominku :buzi:

:tree1:

Posted

Pagaj napisał(a):

Buziaki od nas wszystkich Magda, no i oczywiście nie zapominasz o tym:

:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta , wiedziałam ze gdzieś to jest napisane ale szukać nie było siły ......no nie wiem jak Maga teraz to przyjmie;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Marta , wiedziałam ze gdzieś to jest napisane ale szukać nie było siły ......no nie wiem jak Maga teraz to przyjmie;)

no jak to jak to przyjmie?? dobrze na pewno..ty tez bys sie cieszyła jakby cie naraz odwiedziło ze 100 dogomaniaczek plus srednio po 2 psy na głowe:evil_lol: aaaaaa i koty też:)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

Pagaj napisał(a):

hahahah, no niestety, ale góra zamknieta gipskartonem i zamalowana, tak że nikt się nie będzie wspinał po drabinie z drinkami :lol: Otworzymy, jak ubezpieramy pieniądz na ocieplenie i zaadoptowanie poddasza (czyli za jakieś 150 lat :roll: )

Pagaj napisał(a):

witaj, Pagajku :p
ciepełko jest przeraźliwe. Mimo że mróz na dworze, to mam pootwierane okna, bo kominek daje, że hej :razz:

dealer napisał(a):
no jak to jak to przyjmie?? dobrze na pewno..ty tez bys sie cieszyła jakby cie naraz odwiedziło ze 100 dogomaniaczek plus srednio po 2 psy na głowe:evil_lol: aaaaaa i koty też:)

oczywiście, a Leon będzie stał w drzwiach i serdecznie wszystkich witał: szczególnie psy-samce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
hahahah, no niestety, ale góra zamknieta gipskartonem i zamalowana, tak że nikt się nie będzie wspinał po drabinie z drinkami :lol: Otworzymy, jak ubezpieramy pieniądz na ocieplenie i zaadoptowanie poddasza (czyli za jakieś 150 lat :roll: )

witaj, Pagajku :p
ciepełko jest przeraźliwe. Mimo że mróz na dworze, to mam pootwierane okna, bo kominek daje, że hej :razz:

oczywiście, a Leon będzie stał w drzwiach i serdecznie wszystkich witał: szczególnie psy-samce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

razem z Dilskim:)....

Posted

dealer napisał(a):
razem z Dilskim:)....

i jeszcze Kano Vectry i będzie takich trzech muszkieterów, przyjaciół do grobowej deski :evil_lol: a następnie w zgodzie zjedzą jedną malutka kosteczkę :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
i jeszcze Kano Vectry i będzie takich trzech muszkieterów, przyjaciół do grobowej deski :evil_lol: a następnie w zgodzie zjedzą jedną malutka kosteczkę :evil_lol:

tiaaaa....a z ktorego gościa ta kosteczka bedzie pochodzić?:evil_lol:

Posted

Slodkie :loveu: Jaki grzeczny Leonek :loveu:

:multi: Jaki cieply ohydek :multi:

Maga100 napisał(a):

I Maksiu sie dolaczy do kosteczki i napewno podzieli sie z przyjaciomi :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

:loveu::loveu::loveu: i Kano będzie się opiekował kotkami :loveu: :loveu::loveu:
bo on uwielbia koteczki :loveu: :loveu: :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahahahahha jaka sielanka - to ja Wam tam wpuszczę Lune i ona roz*******i całe to towarzystwo :roflt:

oooo dla Lunki to ja Ivanka wezme :diabloti: on lubi małe pieski :loveu: :bigok:

Posted

A ja jako ze wszystkie samce przez Leona i reszte zostaną dobrze przywitane to przyjadę z Szelmą :diabloti: Ona przywita wszystkie suki :diabloti::diabloti::diabloti: No może z wyjatkiem Lunki bo tą jakoś dziwnie nie zauważa :crazyeye:
Witaj Magdziu :loveu:
Masz slicznie :multi:
Kotki...normalnie bowskie :loveu:
Leon ...pełne zaskoczenie ze taki fajny do kotków :crazyeye::loveu::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahahahahha jaka sielanka - to ja Wam tam wpuszczę Lune i ona roz*******i całe to towarzystwo :roflt:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

PIKA napisał(a):
eeeetam ja wpuszczam Sabe i towarzystwo bedzie grzecznie po katach siedzieć :evil_lol:

Kociambry bowskie :loveu:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

To ja przywiozę TZta:p

Posted

hahahha, wariatki :lol: :lol:
szkoda troche, że Święta się kończą, wcale nie chce mi się wracać do pracy, może sobie jutro nie pójdę :hmmmm:
Jestem zmęczona po tych Świętach, jakieś pracowite były :cool1:
teraz siedzę na kanapie z laptopem na kolanach i ledwo żyję :lol:

Szczęśliwy Leon

Posted

PIKA napisał(a):

Kociambry bowskie :loveu:

o, witaj kochana Piko :loveu:

Pysia napisał(a):
AWitaj Magdziu :loveu:
Masz slicznie :multi:
Kotki...normalnie bowskie :loveu:
Leon ...pełne zaskoczenie ze taki fajny do kotków :crazyeye::loveu::multi:

hej, dziękuję. Jestem zachwycona mieszkaniem tutaj. Leon ma raj i morda mu się cały czas śmieje.

Szczęśliwa Pelagia

mój prezent :loveu: :loveu: