Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 HankaRupczewska napisał(a): Tres bien ! :lol: Czy będę bardzo wścibska, jeżeli zapytam, kim jest dla Ciebie autor tego dzieła ? wścibska babo, a więc autor tego wielkopomnego dzieła, to mój osobisty TZ :lol: Pewnie chciałabyś, żeby namalował twój portret, cooo? 8) Od razu zaznczam - akty nie wchodzą w grę :roll: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] Tres bien ! :lol: Czy będę bardzo wścibska, jeżeli zapytam, kim jest dla Ciebie autor tego dzieła ? wścibska babo, a więc autor tego wielkopomnego dzieła, to mój osobisty TZ :lol: Pewnie chciałabyś, żeby namalował twój portret, cooo? 8) Od razu zaznczam - akty nie wchodzą w grę :roll: Przebóg, :o rozpoznała mnie ! I moje plany !!! Zwłaszcza ten akt, co to go miałam na myśli :lol: Pozdrawiam - WŚCIBSKA BABA Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] Tres bien ! :lol: Czy będę bardzo wścibska, jeżeli zapytam, kim jest dla Ciebie autor tego dzieła ? wścibska babo, a więc autor tego wielkopomnego dzieła, to mój osobisty TZ :lol: Pewnie chciałabyś, żeby namalował twój portret, cooo? 8) Od razu zaznczam - akty nie wchodzą w grę :roll: Przebóg, :o rozpoznała mnie ! I moje plany !!! Zwłaszcz ten akt, co to go miałam na myśli :lol: NO Maga nie badz jak ten pies ogrodniaka podziel sie z Hanka :lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Przebóg, :o rozpoznała mnie ! I moje plany !!! Zwłaszcza ten akt, co to go miałam na myśli :lol: Pozdrawiam - WŚCIBSKA BABA [quote name='Olcia'] NO Maga nie badz jak ten pies ogrodniaka podziel sie z Hanka :lol: no więc po głebokim namyśle i męczących namowach zgadzam się na popiersie 8) ale bez dekoltu! :roll: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] Przebóg, :o rozpoznała mnie ! I moje plany !!! Zwłaszcza ten akt, co to go miałam na myśli :lol: Pozdrawiam - WŚCIBSKA BABA [quote name='Olcia'] NO Maga nie badz jak ten pies ogrodniaka podziel sie z Hanka :lol: no więc po głebokim namyśle i męczących namowach zgadzam się na popiersie 8) ale bez dekoltu! :roll: oj w ogrodnictwie howana jak nic :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Olcia napisał(a): oj w ogrodnictwie howana jak nic :lol: :lol: :lol: niech lepiej Hanka prześle jakieś zdjęcie, to będzie i portret z auografem :lol: Tylko przyzwoite zdjęcie :roll: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Olcia'] oj w ogrodnictwie howana jak nic :lol: :lol: :lol: niech lepiej Hanka prześle jakieś zdjęcie, to będzie i portret z auografem :lol: Tylko przyzwoite zdjęcie :roll: oj nie wiem czy takie ma :D Quote
asher Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):no więc po głebokim namyśle i męczących namowach zgadzam się na popiersie 8) ale bez dekoltu! :roll:Bardzo trafny wybór, bo artysta chyba jest w tym kierunku uzdolniony. Widniejacy na obrazku jegomość ma dość wydatny biust :lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):no więc po głebokim namyśle i męczących namowach zgadzam się na popiersie 8) ale bez dekoltu! :roll:Bardzo trafny wybór, bo artysta chyba jest w tym kierunku uzdolniony. Widniejacy na obrazku jegomość ma dość wydatny biust :lol:o to nie brzuch :o 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):no więc po głebokim namyśle i męczących namowach zgadzam się na popiersie 8) ale bez dekoltu! :roll:Bardzo trafny wybór, bo artysta chyba jest w tym kierunku uzdolniony. Widniejacy na obrazku jegomość ma dość wydatny biust :lol: pies zreszta tez :lol: Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 wy kompletnie nie doceniacie kunsztu artysty :evil: Pies ma klatę, a jegomość brzuch od piwa 8) brawo Alicja :klacz: Quote
Alka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Haniu i Alicjo voila (to podobno mój tata na spacerze z Guciem :o ) toż to jakiś pies olbrzym :o ...a jegomość niczego sobie :wink: :D Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='Alka']Haniu i Alicjo voila (to podobno mój tata na spacerze z Guciem :o ) toż to jakiś pies olbrzym :o ...a jegomość niczego sobie :wink: :D klate to ma rewelka :lol: tak samo jak i pies i tatus :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 nooo pies piękny - to przecież sznaucer średni nie żaden olbrzym :lol: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 malawaszka napisał(a):nooo pies piękny - to przecież sznaucer średni nie żaden olbrzym :lol: Waszka na ASP trzeba Cie wyslac, to jest ........ hmm mutant?? Quote
PIKA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 malawaszka napisał(a):nooo pies piękny - to przecież sznaucer średni nie żaden olbrzym :lol: siakiś skundlony ten sznaucer :roll: i to z chartem chyba :roll: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 nie nie to sznaucer średni pieprz i sól w dodatku :lol: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 dla mnie to on podobny do tego buldoga z kreskowek :D Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 a jaki ma :hmmmm: sprzęciór :oops: :lol: Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 malawaszka napisał(a):a jaki ma :hmmmm: sprzęciór :oops: :lol: tatus czy pies??? :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 :o no wiesz??? u tatusia nie widać, a nawet jakby było widać to nie oglądam tatusiowych :-? Quote
PIKA Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='malawaszka']:o no wiesz??? u tatusia nie widać, a nawet jakby było widać to nie oglądam tatusiowych :-? wolisz młodsze? :lol: A mnie ten pies to i tak z ksztaltu charta przypomina :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='malawaszka']:o no wiesz??? u tatusia nie widać, a nawet jakby było widać to nie oglądam tatusiowych :-? wolisz młodsze? :lol: BA!! 8) Quote
Olcia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Waszka tylko pamietaj na niektorych mlodszych to jeszcze kurator raczke trzyma :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 ooo nieeeee coś Ty?? dzieciaków też nie oglądam :-? to, że wolę młodsze to znaczy, że młodsze od tatusiowych :-? a nie młodsze ode mnie 8) Quote
Recommended Posts