Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli gdy Stary Rok w Nowy się zamieni przyjmij gorące me życzenia niech się Ci spełnią wszystkie marzenia. z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Magdaaa!!! Jak cudnie żeś już w Ohydku :laola: :drinking: Niech Wam tam dobrze będzie :multi: Czy nadal nie wiesz, gdzie małe larwy załatwiają potrzeby??? Bo moje małe larwy załatwiają je WSZĘDZIE :p kociambry są śliczne!!! Pelagia to tricolorka nie? :loveu: zacznij już uczyć je dobrego zachowania przy czesaniu :razz: żeby w okresie gubienia sierści były spokojne bo z kotami to masakrraaa jak nie lubią się czesać :mad: No i tak strzelam że zostało ci jeszcze jakieś 400 tysięcy kartonów do rozpakowania, więc powodzenia :drinking: :razz: Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 hej :multi: i jak po Świętach? :cool3: Koty sa CUDOWNE. Okazało się, że jednak cały czas załatwiają się do kuwetki, każdy do swojej :p Generalnie ciągle śpią albo wołaja jeść :p Zajete są głównie soba, leona mają w głębokim poważaniu. Przedstawiam wam Pelagię: Quote
agbar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Witaj Maga:) śliczna Pelagia:) kociaki maja Leona w poważaniu..a Leon kociaki????:) Quote
agbar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 no to mam odpowiedz na moje pytanie:) widze ze Leon zafascynowany hihi:) Quote
Vectra Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 hej Magda :) koty śliczne :loveu::loveu::loveu: Stefan jest identyczny jak mój Ivanek (jak był malutki ;) ) Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='dealer']..a Leon kociaki????:) jak widać powyżej :lol: Leży, obserwuje i rozdaje buziaki, w skutek czego koty chodza cały czas mokre :evil_lol: Quote
agbar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 super:) Dilski tez próbuje zapraszac koty do zabawy...tylko one jakos tak mało chetne:) Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 jeny jaka sielanka :loveu: :loveu: :loveu: cholercia czemu ja mam nienormalne psy :placz: boskie są te Twoje maluchi :loveu: :loveu: :loveu: będą wychodzić na dwór??? Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='dealer']super:) Dilski tez próbuje zapraszac koty do zabawy...tylko one jakos tak mało chetne:) Leon też je zaczepia, ale jak napisalam: one mają go gdzieś :evil_lol: [quote name='malawaszka']jeny jaka sielanka :loveu: :loveu: :loveu: cholercia czemu ja mam nienormalne psy :placz: boskie są te Twoje maluchi :loveu: :loveu: :loveu: będą wychodzić na dwór??? będą, ale to później , jak podrosną i nabiorą rozumu :cool1: Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Vectra napisał(a):hej Magda :) witaj kochana :loveu: Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Maga100 napisał(a): aale cudne cieplutkie zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: cudnie, że ich nie rozdzieliliście :multi: :multi: :multi: Magdz pokaż jak wygląda Ohydek w środku teraz :loveu: i nie mów , że nie bo pudła :mad: Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 boshe koty sa bowskie no i świetnie sprawuje się obiektyw a Leon jest NIESAMOWITY!!!!!!!!!!!!!!! JEJCIA Szpila by je zjadła :angryy: Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 malawaszka napisał(a):aale cudne cieplutkie zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: cudnie, że ich nie rozdzieliliście :multi: :multi: :multi: a bo w kuchni było ladne słoneczko :p uważam, że nie rodzielenie kociaków, bo jednym z lepszych pomysłów TZta, o ile nie najlepszym :eviltong: Nie dość, że pozostaną razem, to wciąż są zajęte sobą i dzieki temu ja w ogóle nie odczuwam, że mam w domu małe szalejące zwierzątka :lol: Magdz pokaż jak wygląda Ohydek w środku teraz :loveu: i nie mów , że nie bo pudła :mad: mam tylko dwa, więcej nie robiłam :cool1: Jutro w ciągu dnia zrobię dla ciebie Waszko :loveu: Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 ajjjjjjjjjj :mdleje: kominek napalony :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Okropnie fajne te Wasze koty. I Leon z nimi fajny ... I ogień w kominku też fajny :loveu: Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 dbsst napisał(a): JEJCIA Szpila by je zjadła :angryy: no co ty? a ona zna koty w ogole? dlaczego mialaby je jesc? no chyba ze ktoś ją na nie szczuł :diabloti: malawaszka napisał(a):ajjjjjjjjjj :mdleje: kominek napalony :loveu: :loveu: :loveu: ruszył 23 grudnia :p dbsst napisał(a):oszaleje ja kce kominek :razz: zapraszam :bigok: Quote
agbar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 czy ja tez moge wpaśc pogrzac sie przy kominku...:) Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 własnei o to chodzi zeden kot nie chcial się z nia nigdy przywitac :shake: dziwne śakieś te koty :evil_lol: czuje się zaproszona ;) Quote
Maga100 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Okropnie fajne te Wasze koty. I Leon z nimi fajny ... I ogień w kominku też fajny :loveu: oj Haniu, wszystko FAJNE? :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :multi::multi::multi:Maga , ale cudowne fotki rodzinne:loveu::loveu::loveu: Leon i kociaki ....miodzio:loveu: Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 wiesz co masz bardzo orginalne foty W KOŃCU :evil_lol: Quote
Recommended Posts