Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdy przyjdą Święta w srebrnej bieli
gdy Stary Rok w Nowy się zamieni
przyjmij gorące me życzenia
niech się Ci spełnią wszystkie marzenia.
z okazji Świąt Bożego Narodzenia

życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Magdaaa!!! Jak cudnie żeś już w Ohydku :laola: :drinking: Niech Wam tam dobrze będzie :multi:

Czy nadal nie wiesz, gdzie małe larwy załatwiają potrzeby??? Bo moje małe larwy załatwiają je WSZĘDZIE :p kociambry są śliczne!!! Pelagia to tricolorka nie? :loveu: zacznij już uczyć je dobrego zachowania przy czesaniu :razz: żeby w okresie gubienia sierści były spokojne bo z kotami to masakrraaa jak nie lubią się czesać :mad:

No i tak strzelam że zostało ci jeszcze jakieś 400 tysięcy kartonów do rozpakowania, więc powodzenia :drinking: :razz:

Posted

hej :multi:
i jak po Świętach? :cool3:

Koty sa CUDOWNE. Okazało się, że jednak cały czas załatwiają się do kuwetki, każdy do swojej :p
Generalnie ciągle śpią albo wołaja jeść :p Zajete są głównie soba, leona mają w głębokim poważaniu.

Przedstawiam wam Pelagię:

Posted

[quote name='dealer']..a Leon kociaki????:)

jak widać powyżej :lol:
Leży, obserwuje i rozdaje buziaki, w skutek czego koty chodza cały czas mokre :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']super:)
Dilski tez próbuje zapraszac koty do zabawy...tylko one jakos tak mało chetne:)

Leon też je zaczepia, ale jak napisalam: one mają go gdzieś :evil_lol:

[quote name='malawaszka']jeny jaka sielanka :loveu: :loveu: :loveu: cholercia czemu ja mam nienormalne psy :placz: boskie są te Twoje maluchi :loveu: :loveu: :loveu: będą wychodzić na dwór???

będą, ale to później , jak podrosną i nabiorą rozumu :cool1:

Posted

Maga100 napisał(a):

aale cudne cieplutkie zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: cudnie, że ich nie rozdzieliliście :multi: :multi: :multi:

Magdz pokaż jak wygląda Ohydek w środku teraz :loveu: i nie mów , że nie bo pudła :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
aale cudne cieplutkie zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: cudnie, że ich nie rozdzieliliście :multi: :multi: :multi:

a bo w kuchni było ladne słoneczko :p
uważam, że nie rodzielenie kociaków, bo jednym z lepszych pomysłów TZta, o ile nie najlepszym :eviltong: Nie dość, że pozostaną razem, to wciąż są zajęte sobą i dzieki temu ja w ogóle nie odczuwam, że mam w domu małe szalejące zwierzątka :lol:

Magdz pokaż jak wygląda Ohydek w środku teraz :loveu: i nie mów , że nie bo pudła :mad:

mam tylko dwa, więcej nie robiłam :cool1: Jutro w ciągu dnia zrobię dla ciebie Waszko :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):

JEJCIA Szpila by je zjadła :angryy:

no co ty?
a ona zna koty w ogole? dlaczego mialaby je jesc? no chyba ze ktoś ją na nie szczuł :diabloti:

malawaszka napisał(a):
ajjjjjjjjjj :mdleje: kominek napalony :loveu: :loveu: :loveu:

ruszył 23 grudnia :p

dbsst napisał(a):
oszaleje ja kce kominek :razz:

zapraszam :bigok: