Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Maga100']tak, bo nie mam serca ich rozdzielać. Są bardzo zżyte ze sobą. No i TZ od razu powiedział: weźmy obydwa :crazyeye: Ty co mu się stało :crazyeye: :crazyeye: mój też jakiś taki miły :roll: święta ,czyżby zaczeli przemawiać ludzkim głosem ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dwa będą miały się super , będą miały siebie do zabawy. Ja też chciałam mieć dwa kotki , niestety mój Ivanek był innego zdania i kciał kociego kolege zatłuc :angryy: :angryy: Quote
Maga100 Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Vectra']Ty co mu się stało :crazyeye: :crazyeye: mój też jakiś taki miły :roll: święta ,czyżby zaczeli przemawiać ludzkim głosem ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: też dochodzę do tego wniosku :evil_lol: :evil_lol: dlatego trzeba to wykorzystać!! [quote name='Vectra'] Dwa będą miały się super , będą miały siebie do zabawy. już się nie mogę doczekać :p :p :p A dorosły kot raczej trudno zaakceptuje innego kota, gdy do tej pory był jedyny, więc wcale się Ivanowi nie dziwię :cool1: Quote
aga1215 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Maga - dwa to już stado ;) :evil_lol: :loveu: ale będą fajne fotki całej Twojej gromadki :loveu: a Twój TZ jest SUPER :klacz: Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Maga100']też dochodzę do tego wniosku :evil_lol: :evil_lol: dlatego trzeba to wykorzystać!! już się nie mogę doczekać :p :p :p A dorosły kot raczej trudno zaakceptuje innego kota, gdy do tej pory był jedyny, więc wcale się Ivanowi nie dziwię :cool1: mój kot akceptuje wszystko pod warunkiem że nie jest to kot :cool1: dlatego wykorzystuje ta chwilową dobroć :evil_lol: i jade po psa 30 grudnia.Bo potem może mój ukochany :cool3: dobrowolnie nie chcieć ze mną jechać :mad: a ja nie lubie się kłócić :siara: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Maga100']Chyba mogę wam już zdradzić :p w sobotę przywędruje do mnie.... kocie rodzeństwo, brat i siostra :p Ich historia jest smutna - urodziła je kotka domowa (jak zaszła, pozostanie pewnie tajemnicą). Właścicielka kotki po paru tygodniach się przeprowadzała. Kotkę zabrała ze sobą, a kociaki wyrzuciła pod domem :angryy: :angryy: :angryy: na szczęście prawie od razu znalazła je pewna pani, kochającaa koty. zaopiekowała się, wykarmiła butelką. Kociaki mają teraz ok. 1,5 miesiąca. Jedyne zdjecie jakie mam to to poniżej, pierwszy jest chłopak, drugie dziewczynka :p Madziu :p Wcześniej napisałam że pilnie potrzebuję dla siebie psychoanalityka :p Cofam to ;) Szukamj dla Ciebie pilnie psychoanalityka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='Pysia'] Szukamj dla Ciebie pilnie psychoanalityka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ależ WHY?? :niewiem: Quote
PIKA Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Magda będziesz miala dwa DODATKOWE koty? :crazyeye: :evil_lol: Quote
agbar Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 PIKA napisał(a):Magda będziesz miala dwa DODATKOWE koty? :crazyeye: :evil_lol: no faktycznie tyle kotow.....jeden kot na punkcie psa plus dwa koty na punkcie kota....:cool3: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 MAdziu, tyś już pewnie w Radomiu ... Chyba, że nadal kupujeszs prezenty :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :multi::multi::multi:Maga będzie miała 2 KOTA:loveu::loveu: I jak po przeprowadzce:razz: Quote
Maga100 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 pakowałam do 3.00 i nadal pakuję :cool1: po co mi tyle rzeczy?? :angryy: jeszcze na starych śmieciach. Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Maga100']pakowałam do 3.00 i nadal pakuję :cool1: po co mi tyle rzeczy?? :angryy: jeszcze na starych śmieciach. ;)do Nowego Roku zdążysz...ale fakt przy okazji remontów i przeprowadzek dopiero okazuje sie ile niepotrzebnych rzeczy człowiek nagromadził przez lata:razz: Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki, upłyną piękne chwile polskiej Wigilii: we wspólnie śpiewaną kolędą, z upragnionym gościem przy stole i w rodzinnym, pełnym radości gronie. Quote
Vogue Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A ja przeprowadzajac sie z Warszawy do Gdyni wzielam tylko dziecinne lozeczko i lodowke, no i oczywiscie chlopakow!!! :tree1: Zyczymy aby ohydek stal sie Waszym magicznym miejscem!!! VOGUE i Arnold Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
Paula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wesolych i pogodnych swiat zyczy Paula i Maksiu :bluepaw: :tree1: Quote
Maga100 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Witajcie! Oto ja, przeprowadzona do ohydka:p wszystko w worach i kartonach i nawet nie mam sily się za to zabierać....:roll: Najważniejsze, ze jest internet, prawda?:evil_lol: Obwieszczam też, że Stefan i Pelagia są już ze mną :p Są maleńkie, mają ok. 1,5 miesiąca i są wspaniałe. Leona kompletnie ignorują, mają go w głebokim poważaniu, a leon.... nie odstępuje ich na krok. Przemawia, śledzi i wącha. To tyle, wracam do roboty, bo mam jej mnóstwo :angryy: jak tylko porobię zdjecia, to coś wstawie. I dziękuję wszystkim za życzenia :p :p Quote
Pysia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Madziu życzę Ci aby ten dom stał się Twoim wymarzonym :loveu: Abyś urządziła go i jego otoczenie najpiekniej jak potrafisz i abyś była w nim zawsze szczęśliwa :loveu: Wesołych Świąt Madziu w nowym domku :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :multi::multi::multi:Maga ...no super ,że już w Ochydku no i starym zwyczajem ...nowy przybytek nowy nabytek;)Stefcio i Pelusia:loveu: Spokojnych świątecznych Dni Quote
Maga100 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 rozpakowalam tysiąc kartnów. Zostało mi jeszcze 10 milionów :roll: Koty śpią. Leon siedzi pod drzwiami i pyta się, kiedy pojedziemy do domu.... Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Maga100']rozpakowalam tysiąc kartnów. Zostało mi jeszcze 10 milionów :roll: Koty śpią. Leon siedzi pod drzwiami i pyta się, kiedy pojedziemy do domu....:cool3:biedny zagubiony Leonek:placz: Quote
Sabina1 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 " Nie wystarczy wybudować nowy dom trzeba sprawić, aby miał on duszę" Maa 100, życzę Ci, abyś była szczęśliwa w nowym domu, tej atmosfery, którą tworzą w nim ludzie i zwierzęta, żebyś powolutku stworzyła wymarzone, wspaniałe,pełne ciepła niazdo i wracała do nieo zawsze, jak do cudownej bezpiecznej przystani. Teo Ci życę z okazji Bożonarodzeniowych Świąt. Quote
Maga100 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia :loveu: Ponieważ to będą dla mnie bardzo pracowite Święta (milion kartonów), tutaj chcę Wam wszystkim życzyć wspaniałego i niezapomnianego Bożego Narodzenia :tree1: Quote
bea100 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dzisiaj Wigilia. Maga100- niech ten dzień będzie dla Ciebie szczególny-Dobrych Świąt kochana...:tree1: Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Madziu!! Prószy śnieg czysty jak Twe serce, gdziekolwiek spojrzę tam śnieżne kobierce, cichutko rozbrzmiewa wesoła kolęda niech piękne będą dla Ciebie Te Święta. Quote
Recommended Posts