Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Maggggggggggggddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie znikaj kurcze.....Kogo ja mam draznić :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pysia napisał(a):Maggggggggggggddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie znikaj kurcze.....Kogo ja mam draznić :placz::placz::placz::razz:nie płacz Maga szukuje ochydka na nasz świateczny pobyt :p Quote
Maga100 Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Pysia']Maggggggggggggddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie znikaj kurcze.....Kogo ja mam draznić :placz::placz::placz: Och, Pysiu kochana, wybacz, wybacz, ale Alicja R. ma rację :shake: Rano jeżdżę do ohydka, albo śpię, potem do pracy, wracam skonana i nie mam siły na nic :placz: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Maga100']Och, Pysiu kochana, wybacz, wybacz, ale Alicja R. ma rację :shake: Rano jeżdżę do ohydka, albo śpię, potem do pracy, wracam skonana i nie mam siły na nic :placz: :pno widzisz ....Alicja ma PRAWIE zawsze rację :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Agga']A prawie robi wielką różnicę:lol::mad:no przecież napisałam ....bosz jaka ta młodzież pyskata:razz: Quote
Agga Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Mamuska ty nie denerwuj się bo zaszkodzi.:lol: Miodzio:loveu: Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Maga100']Och, Pysiu kochana, wybacz, wybacz, ale Alicja R. ma rację :shake: Rano jeżdżę do ohydka, albo śpię, potem do pracy, wracam skonana i nie mam siły na nic :placz: Magdziu ale proszę Cię powiedz że jest coraz ładniej i że jestes choć troszkę szczęśliwa ....( obudziły się na sekunde we mnie ludzkie uczucia :diabloti: ). Pomyśl sobie tak. Przyjdzie wiosna. Ziemia będzie slicznie pachniała świerzością. Ty będzieć sobie siedzieć na leżaczku i rozkoszować się musnięciami wiosennego słońca i NIKT nie będzie miał prawa połaskotać Cię pod nosem ;) Quote
Maga100 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Pysia']Pomyśl sobie tak. Przyjdzie wiosna. Ziemia będzie slicznie pachniała świerzością. Ty będzieć sobie siedzieć na leżaczku i rozkoszować się musnięciami wiosennego słońca i NIKT nie będzie miał prawa połaskotać Cię pod nosem ;) przyjdzie wiosna.... a ja będę miała 4 wywrotki ziemi do nawiezienia.... syf wokoło do sprzątnięcia.... zasadzenie trawy przy biegająco opetańczo Leonie.... dochodzenie do wniosku, ze jednak nie musze tynkowań ohydka :diabloti: :diabloti: oj, żartuje, żartuję, będzie pieknie :evil_lol: Wcale nie bywam :shake: nie mam czasu :placz: Kilka zdjęć autorstwa TZta (bo ja nawet nie mam czasu pojechać na swoją wioskę) Quote
Maga100 Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 i kominek się rodzi :p :p :p i prawdziwe oblicze ohydka :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Maga100']i kominek się rodzi :p :p :p i prawdziwe oblicze ohydka :evil_lol: Madziu - jaki ochydnie ochydny ten Twój Ohydek ;) :evil_lol: :loveu: BTW - patyczki kominkowe dla Leona masz? ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 czy, oprócz Agi Co Ma Widoki, ktoś nas jeszcze pamięta? :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :hmmmm: coś mnie tu przywiodło, ale nie pamiętam czyja to była galeria :niewiem: aaa to ide :hand: Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: coś mnie tu przywiodło, ale nie pamiętam czyja to była galeria :niewiem: aaa to ide :hand: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Ohydek obłożony i taki fajny, między drzewami, w lesie.... nie mój :cool1: :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Maga100']Ohydek obłożony i taki fajny, między drzewami, w lesie.... nie mój :cool1: :evil_lol: :multi: ubrali Ohydka :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Czy jesteś w stanie wyobrazić sobie, że JA o Tobie pamiętam ... Piękne jest to Twoje Miejsce Na Ziemi . Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :cool3:moich postów to sie wcale nie zauważa:shake: Fajny ten ubrany Ochydek ...a tak se napisze:razz: Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy jesteś w stanie wyobrazić sobie, że JA o Tobie pamiętam ... . bujną wyobraźnie miałam zawsze :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:moich postów to sie wcale nie zauważa:shake: no i znów Rydzewska nic nie napisała :shake: :shake: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :eviltong:kurcze coś Rydzewskiej nie idzie to pisanie Maga jeść..... Quote
Maga100 Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 bez piachu nic nie miałoby sensu. Nic :shake: Quote
Recommended Posts