Maga100 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Vectra']to jest to lubie najbardziek :D a skąd wiesz? :evil_lol: to jeszcze kilka mord: Quote
Vectra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Maga100 napisał(a):a skąd wiesz? :evil_lol: :hmmmm: :niewiem: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina1 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Maga100'] A ohydek już częściowo w kubraczku :p :p :p Już dałabyś spokój i przestała nazywać o ohydkiem. Jest coraz ładniej. Śliczne masz to wejście. Jak to dobrze, że zdążysz ocieplić przed zimą. Ciekawa jestem, na jaki kolor będzie otynkowany. Quote
Maga100 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Sabina1']Już dałabyś spokój i przestała nazywać o ohydkiem. Jest coraz ładniej. Śliczne masz to wejście. Jak to dobrze, że zdążysz ocieplić przed zimą. Ciekawa jestem, na jaki kolor będzie otynkowany. oj tam, ohydek mi pasuje, przynajmniej odróżnia się od "domu". a koloru jeszcze nikt nie zna, decyzja nie zapadła. Tynki będą na wiosnę. Quote
Paula Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jak powaznie tu wyglada :cool3: a tu jak niewiniatko :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Magda - te portrety leonowe są ... no wiesz ... Jednakowoż te najbardziej mi sie podobaja : Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Maga100']oj tam, ohydek mi pasuje, przynajmniej odróżnia się od "domu". a koloru jeszcze nikt nie zna, decyzja nie zapadła. Tynki będą na wiosnę. Jak to nie wiesz :mad: Przeciez ma być różowy :mad: Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pysia napisał(a):Jak to nie wiesz :mad: Przeciez ma być różowy :mad: Wszedł mi post :multi::multi::multi::multi::multi: Wszedł mi post :multi::multi::multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Pysia']Wszedł mi post :multi::multi::multi::multi::multi: Wszedł mi post :multi::multi::multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahahah, dobrze, że ci wszedł w końcu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Maga100']hahahahahah, dobrze, że ci wszedł w końcu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze nie wyszedł :evil_lol::evil_lol: Fajniste portreciki Leona:p Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Maga100']hahahahahah, dobrze, że ci wszedł w końcu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tak nic nie zabije mojej radości :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze nie wyszedł :evil_lol::evil_lol: Fajniste portreciki Leona:p A żebyś wiedziała że chyba cztery sobie wyszły i to zanim weszły na dobre :eviltong: [quote name='malawaszka']czy Leon przytył ostatnio??? Leon zmężniał bo ma trudny okres :shake: Musi mieszkać w ohydku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='malawaszka']czy Leon przytył ostatnio??? raczej futro na zimę zbierał :cool1: waży 33 kg, to nie jest dużo na dorosłego psa tej rasy..... Quote
Vectra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Maga100']raczej futro na zimę zbierał :cool1: waży 33 kg, to nie jest dużo na dorosłego psa tej rasy..... i idealnie jak dla Leona :cool1: :loveu: Quote
aga1215 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Maga100'] śliczne :loveu: a mnie się jeszcze to podoba [quote name='Maga100'] "wroga należy pokonać" ;) :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Mnie się wszystkie podobają, żabunio słodki. a jakie piękne , całe zęby, mimo kamyczków i patyków :lol: Quote
Maga100 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='aga1215'] "wroga należy pokonać" ;) :evil_lol: ten wróg to były moje skarpetki :lol: Już poprzecierane, więc do wyrzucenia. Pies był szczęśliwy cały weekend [quote name='Sabina1']Mnie się wszystkie podobają, żabunio słodki. a jakie piękne , całe zęby, mimo kamyczków i patyków :lol: witaj, Sabinko. Kamyczki są usuwane z pola widzenia, bo po takich na pewno nie byłyby całe. I witaj Agabass :hand: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 ale ma łopateeee :-o :-o :-o :loveu: Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :loveu: buziaki w faflonoski :loveu: Quote
Pysia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Witaj Magdo :p Niestety ku mojej rozpaczy chcąc być prawdomówna muszę stwierdzić że z Leona jest bardzo przystojny facet ;) Quote
Recommended Posts