Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']za kogo Ty mnie masz?? karabinek PHI!!! :obrazic:;)o rany a ja mam za szafą luftbikse:cool3:

[quote name='PIKA']Ojej jak tu nudno :shake: gdyby nie ta lufa :evil_lol: i ten parapet :razz: to bym usnęła :evil_lol:no masz racje straszne NUDY:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']No dobra :p Oferuję Ci Karola :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

za męża? :crazyeye: :crazyeye:
chcesz z nią wejść w koligacje rodzinne? :shock:

Posted

[quote name='PIKA']Ojej jak tu nudno :shake: gdyby nie ta lufa :evil_lol: i ten parapet :razz: to bym usnęła :evil_lol:

tobie moja lufa niepotrzebna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Agga']O mamo ja nie wiedziałam, ze takie rzeczy rajcują waszkę.

napisz gdziekolwiek LUFA, a Waszka zaraz tam będzie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']za męża? :crazyeye: :crazyeye:
chcesz z nią wejść w koligacje rodzinne? :shock:
W życiu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czytałaś jakie ona ma wymagania? :razz: Aparaty, psy i wszystko co najdrozsze w domu :cool1:

Posted

i bardzo dobrze, że wam się nie podobają. Niech się nie podobają. Nie będę się czuła w obowiązku tachać ze soba aparat na spacer z Leonem :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']weekend nadszedł, sobota mineła, ja jakoś nie miałam weny na zdjęcia :shake:

wstawię kilka nudnych portretów :roll:

Leonek - zbieracz kolczatkowy;) :evil_lol: skąd ja to znam:cool3:

Posted

[quote name='Maga100']i bardzo dobrze, że wam się nie podobają. Niech się nie podobają. Nie będę się czuła w obowiązku tachać ze soba aparat na spacer z Leonem :diabloti:
Słuchaj :razz: Jak masz doła to mogę Ci go wybic z głowy :mad: Coś czuję że za dużo myślisz a za mało się cieszysz :mad:
Foty Leona są tak wstrętne że chyba przez rok nie wstawię u siebie foty :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']i bardzo dobrze, że wam się nie podobają. Niech się nie podobają. Nie będę się czuła w obowiązku tachać ze soba aparat na spacer z Leonem :diabloti:

TAK Magda!!! TAK TAK TAK - nie czuj sięw obowiązku!!!! a najlepiej to wyślij to OHYDNE pudełko z OHYDNYM obiektywem do mła :p ja już sięzajmę odpowiednią utylizacją złomu i nie będzie już NIGDY DO NICZEGO ZMUSZONA!!! :cool1:

:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']TAK Magda!!! TAK TAK TAK - nie czuj sięw obowiązku!!!! a najlepiej to wyślij to OHYDNE pudełko z OHYDNYM obiektywem do mła :p ja już sięzajmę odpowiednią utylizacją złomu i nie będzie już NIGDY DO NICZEGO ZMUSZONA!!! :cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie zapomnij o ......lufie:p

Posted

[quote name='malawaszka']TAK Magda!!! TAK TAK TAK - nie czuj sięw obowiązku!!!! a najlepiej to wyślij to OHYDNE pudełko z OHYDNYM obiektywem do mła :p ja już sięzajmę odpowiednią utylizacją złomu i nie będzie już NIGDY DO NICZEGO ZMUSZONA!!! :cool1:

Malawszko, wiesz, jednak postanowiłam się poświęcić :cool1: Ja lubię się poświęcać dla innych :diabloti:

Mam depresję przez tą pogodę, cąły dzień jest ciemno :shake:

A ohydek już częściowo w kubraczku :p :p :p

Posted

tego nikt nie wie :cool1: kiedy będzie parapetówka :cool1:
a już na pewno nie ci panowie, co mieszkają aktualnie w ohydku i taki barłóg sobie zrobili :cool1: :evil_lol:

jeden pokój pomalowany...

Leon zza krzaka