Hanna R. Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ładne. To wszystko jakieś. Jakieś takie ładne. :p Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pobecni się nie nudzą;) Alicjo droga moja :p Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ładne. To wszystko jakieś. Jakieś takie ładne. :p hm, nie wiem co mam z tym zrobić :hmmmm: i parę nudnych portretów Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 mła też się melduje że ogląda i że się podoba :p Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Vectra dostaniesz jeden pod choinkę :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Maga100']Vectra dostaniesz jeden pod choinkę :evil_lol: buuu a co mi z jednej :placz: :placz: ja kce dwie :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Vectra']buuu a co mi z jednej :placz: :placz: ja kce dwie :placz: :placz: druga będzie na kolejną gwiazdkę :p Będziesz miała na co czekać :evil_lol: [quote name='malawaszka']mła też się melduje że ogląda i że się podoba :p to mogę cię nadal zanudzać? :p :p :p z ohydkiem w tle Quote
Vectra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Nie lubie czekać :obrazic: brzydkie fotki :eviltong: Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='paula_z'] :D Jaka minka :D to nie minka, to pełen skupienia wyraz pyska :cool1: zanudzam dalej, tych którzy z nudów nie umarli jeszcze Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Vectra'] brzydkie fotki :eviltong: uwielbiam twoje komplementy, od razu człowiekowi rosną skrzydełka :lilangel: a to coś hydraulik robił przez 2 tygodnie :angryy: ohydkowi daleko do najbliższego sąsiada :roll: parapety w kuchni gotowe na parapetówkę :cool3: i zachód słońca za brudnym oknem :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Maga100'] Żeby nie było zbyt pięknie - to to na przykład - hmmmm ... Nie podoba mi się za bardzo ;) Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 a teraz niespodzianka :p dziś wieczór dokonałam zakupu :p zakupu obiektywu :p oto on: ponieważ zakupiony został wieczorem, więc nie wiem , jaki będzie efekt.... jedno zdjęcia Leona tylko z dalekiego przedpokoju i widok za oknem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do widzenia, koniec nudy :hand: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hiihihi jakie poświęcenie :lol: na kolanach po szuwarach :eviltong: a co to to to z tyłu? korty siakieś? Pan na włościach ;) kcem też, ale z aparatem od razu :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 no już prawie prawie umarłam z nudów, a tu nagle wstawiłaś tę lufę :crazyeye: :mdleje: Quote
Paula Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :D Ale sie wynudzilam :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='olcha'] a co to to to z tyłu? korty siakieś? tak, tenisowe (a moga być jakieś inne? :hmmmm:) szkoda, ze nie gram :cool1: [quote name='malawaszka']no już prawie prawie umarłam z nudów, a tu nagle wstawiłaś tę lufę :crazyeye: :mdleje: wiedziałam, że lufa cie przyciągnie, wiedziałam! jak przyjedziesz, to dam ci ją potrzymać :evil_lol: Quote
olcha Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Maga100']tak, tenisowe (a moga być jakieś inne? :hmmmm:) szkoda, ze nie gram :cool1: Czy ja wiem? Kortyyyyyy....kooortyyy nic mi nie przychodzi :niewiem: Myślałam, że to siakaś inna budowla :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Maga100']wiedziałam, że lufa cie przyciągnie, wiedziałam! jak przyjedziesz, to dam ci ją potrzymać :evil_lol: pomacam se lufę pomacam se lufę :sweetCyb: :Cool!: :cunao: Quote
Pysia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witaj Magdzia :multi::multi::multi::multi: Koninek masz tak piękny że natchnieniam poetów się stanie jak go zobaczą ;) Parapet jest więc pakuję manatki i przyjeżdżamy na parapetówe :diabloti: malawaszka napisał(a):pomacam se lufę pomacam se lufę :sweetCyb: :Cool!: :cunao: Wesiu kochana.... Jakbym wiedziała ze Cię lufy rajcują Tobym nie sprzedała tego karabinku....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pysia napisał(a): Wesiu kochana.... Jakbym wiedziała ze Cię lufy rajcują Tobym nie sprzedała tego karabinku....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: za kogo Ty mnie masz?? karabinek PHI!!! :obrazic: Quote
Pysia Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 malawaszka napisał(a):za kogo Ty mnie masz?? karabinek PHI!!! :obrazic: No dobra :p Oferuję Ci Karola :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ojej jak tu nudno :shake: gdyby nie ta lufa :evil_lol: i ten parapet :razz: to bym usnęła :evil_lol: Quote
Agga Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 O mamo ja nie wiedziałam, ze takie rzeczy rajcują waszkę. Quote
Recommended Posts