Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Odwiedziliśmy dziś Bajanka. Zapalając lampki pod jego jabłonką myślami byliśmy również z Wami. Drugą lampkę palimy tam i w naszym oknie również, za TYCH co wcześniej i później od Bajanka odeszli, za Gucia szczególnie. Jak boli pochówek ukochanego czworonożnego przyjaciela nie muszę chyba mówić. Poczujcie nasze wielkie wsparcie w tej bolesnej chwili. Madziu ... tak bym chciał cofnąć czas.

Posted

Pożegnaliśmy naszego Przyjaciela.
Spoczął obok Kubusia, niebawem powstanie nowa tabliczka.
Pomyślcie o Guciu, chcę wierzyć, że TM naprawde istnieje i chce wierzyć, ze wszystkie nasze psy, które w swoim życiu pożegnaliśmy, tam biegają i bawią się w pełnej zgodzie i radości.
Mam też nadzieję, ze zło, które człowiek wyrządził Guciowi i całej naszej rodzinie, wróci do niego.
Tym samym proszę Was też o niepalenie już w tej galerii świeczek. Chce wspominać Gucia z uśmiechem na twarzy i w sercu.
Niech ta galeria będzie galerią Leona i jego przyjaciela Gustawa, którego nasza rodzina wspomina z radością, ogląda jego zdjecia i uśmiecha się do siebie, ze przez te 2 lata był z nami bardzo radosny i bardzo kochany psiak.
Wszystkim, którzy napisali tutaj coś o Guciu i zapalili dla niego światełko dziękuję i wierzcie, ze wzruszył mnie każdy post, nawet ten bez słów.
Szczególne podziękowania dla Marka

Posted

Magda , Kraina Za Teczowym Mostem istnieje.
Napewno. Chyba każdy z nas ma w niej swojego Przyjaciela.
Zapaliłaś ostatnią świeczkę w tej galeriii.
Szanujemy to.
Napewno Gucio Radosny Pies pozostanie w pamięci wszystkich odwiedzajacych Leonową Galerię.

Posted

Dziękuje kochani :p Już rozumiem co Małgosia i Marek pisali, gdy wydarzył się ich dramat. Tym bardziej, ze Gucio nawet nie był przecież dogomaniackim psem, nie poznaliście go tak dobrze jak Bajan, jedynie przewijał się w galerii u Leona. Jednak to, że wspominacie go tutaj i rozumiecie nasz smutek, powoduje, że uśmiecham się do siebie. I cieszę się, że nie tylko nasza rodzina opłakuje Gucia :-(

Alicjo, jadę właśnie zaraz z wycieczką rodzinną do Ohydka :roll: Z rodziną taty, z babcią, dziadkiem.... :roll: Wycieczki rodzinne to jest to co uwielbiam :cool1:
:evil_lol:

PS ale jak przyjedziesz dopiero 24 grudnia, to zdążysz mi nagotować i posprzątać? Mam pewne obawy :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, jadę właśnie zaraz z wycieczką rodzinną do Ohydka :roll: Z rodziną taty, z babcią, dziadkiem.... :roll: Wycieczki rodzinne to jest to co uwielbiam :cool1:
:evil_lol:
no bosko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

przeżyłam wycieczkę rodzinną :roll: :evil_lol:

a to ohydek dla przypomnienia

i mój kominek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

i mam już parapet w kuchni :p :p :p

Posted

[quote name='Pysia']Ja już namówiłam teściową aby Ci narobiła pierogów ;) Jak nie przyjade to wyślę paczką :diabloti:

Pysiu, jak ty mnie kochasz, jak ty się o mnie troszczysz :loveu:

[quote name='paula_z']Czesc Magda :multi: Jak samopoczucie?

generalnie super, prócz tego, ze polożyłam sie po 3.00, a TZ zwlókł mnie o 10.00 :angryy:

Motor już zamieszkał w nowym domku :evil_lol:

A TERAZ COŚ SPECJALNEGO DLA MOJEJ UKOCHANEJ VECTRY :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo kominek niemal identyczny jak na planie!!!! śliczny!!!!! :loveu:

no nie, ja też uważam, ze niczego mu nie brakuje :evil_lol:
wiedziałam, ze TY, Waszko, docenisz to szczególnie :loveu: