Pysia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Witaj Magdziu :loveu: Ja - wstrętna złośliwa gadzina - przesyłam Wam buziaki :buzi: Quote
rekma Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Odwiedziliśmy dziś Bajanka. Zapalając lampki pod jego jabłonką myślami byliśmy również z Wami. Drugą lampkę palimy tam i w naszym oknie również, za TYCH co wcześniej i później od Bajanka odeszli, za Gucia szczególnie. Jak boli pochówek ukochanego czworonożnego przyjaciela nie muszę chyba mówić. Poczujcie nasze wielkie wsparcie w tej bolesnej chwili. Madziu ... tak bym chciał cofnąć czas. Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Maga ...myślami jestem z Wami ...przytul Braciszka :-(on pewnie bardzo to przeżył:shake: Quote
Maga100 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Pożegnaliśmy naszego Przyjaciela. Spoczął obok Kubusia, niebawem powstanie nowa tabliczka. Pomyślcie o Guciu, chcę wierzyć, że TM naprawde istnieje i chce wierzyć, ze wszystkie nasze psy, które w swoim życiu pożegnaliśmy, tam biegają i bawią się w pełnej zgodzie i radości. Mam też nadzieję, ze zło, które człowiek wyrządził Guciowi i całej naszej rodzinie, wróci do niego. Tym samym proszę Was też o niepalenie już w tej galerii świeczek. Chce wspominać Gucia z uśmiechem na twarzy i w sercu. Niech ta galeria będzie galerią Leona i jego przyjaciela Gustawa, którego nasza rodzina wspomina z radością, ogląda jego zdjecia i uśmiecha się do siebie, ze przez te 2 lata był z nami bardzo radosny i bardzo kochany psiak. Wszystkim, którzy napisali tutaj coś o Guciu i zapalili dla niego światełko dziękuję i wierzcie, ze wzruszył mnie każdy post, nawet ten bez słów. Szczególne podziękowania dla Marka Quote
Hanna R. Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Magda , Kraina Za Teczowym Mostem istnieje. Napewno. Chyba każdy z nas ma w niej swojego Przyjaciela. Zapaliłaś ostatnią świeczkę w tej galeriii. Szanujemy to. Napewno Gucio Radosny Pies pozostanie w pamięci wszystkich odwiedzajacych Leonową Galerię. Quote
mmbbaj Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Magada, chcę ci tylko powiedzieć...ty wiesz co... Quote
jo-jo Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Madziu Kochana, nie wiem co powiedzieć... :-( [']['][']['][']['] Quote
bea100 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Maga100, szanuję Twoją wolę i nie palę więcej świeczek. Pamiętaj jednak, że jestem przy Was :glaszcze: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ;)Maga a jak wyglądają pace w Ochydku ...bo chyba doglądasz :razz:....no i pamiętaj 24 grudnia Dworzec Wschodni;) Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Dziękuje kochani :p Już rozumiem co Małgosia i Marek pisali, gdy wydarzył się ich dramat. Tym bardziej, ze Gucio nawet nie był przecież dogomaniackim psem, nie poznaliście go tak dobrze jak Bajan, jedynie przewijał się w galerii u Leona. Jednak to, że wspominacie go tutaj i rozumiecie nasz smutek, powoduje, że uśmiecham się do siebie. I cieszę się, że nie tylko nasza rodzina opłakuje Gucia :-( Alicjo, jadę właśnie zaraz z wycieczką rodzinną do Ohydka :roll: Z rodziną taty, z babcią, dziadkiem.... :roll: Wycieczki rodzinne to jest to co uwielbiam :cool1: :evil_lol: PS ale jak przyjedziesz dopiero 24 grudnia, to zdążysz mi nagotować i posprzątać? Mam pewne obawy :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Kochana Nas dużo przyjedzie / mam wymieniać:cool3:/ Tylko pamiętaj Choinka ogromniaśna ma być:razz: Wycieczki rodzinne ....to koffam:angryy: Quote
Pysia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ja już namówiłam teściową aby Ci narobiła pierogów ;) Jak nie przyjade to wyślę paczką :diabloti: Quote
Vectra Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Maga100']Alicjo, jadę właśnie zaraz z wycieczką rodzinną do Ohydka :roll: Z rodziną taty, z babcią, dziadkiem.... :roll: Wycieczki rodzinne to jest to co uwielbiam :cool1: :evil_lol: no bosko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 przeżyłam wycieczkę rodzinną :roll: :evil_lol: a to ohydek dla przypomnienia i mój kominek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i mam już parapet w kuchni :p :p :p Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Pysia']Ja już namówiłam teściową aby Ci narobiła pierogów ;) Jak nie przyjade to wyślę paczką :diabloti: Pysiu, jak ty mnie kochasz, jak ty się o mnie troszczysz :loveu: [quote name='paula_z']Czesc Magda :multi: Jak samopoczucie? generalnie super, prócz tego, ze polożyłam sie po 3.00, a TZ zwlókł mnie o 10.00 :angryy: Motor już zamieszkał w nowym domku :evil_lol: A TERAZ COŚ SPECJALNEGO DLA MOJEJ UKOCHANEJ VECTRY :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :loveu:wow jak masz bowsko:razz: :multi::multi::multi:no no:evil_lol::evil_lol::evil_lol:parapeta już u mnie w kuchni są;) Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 pogoda cudna (czy to na pewno grudzień?), więc na okolicznej budowie wciąż wre i mój widok :p jakiś chwast :evil_lol: i jakiś pies :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 nooo kominek niemal identyczny jak na planie!!!! śliczny!!!!! :loveu: Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='malawaszka']nooo kominek niemal identyczny jak na planie!!!! śliczny!!!!! :loveu: no nie, ja też uważam, ze niczego mu nie brakuje :evil_lol: wiedziałam, ze TY, Waszko, docenisz to szczególnie :loveu: Quote
Maga100 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 to jeszcze pozanudzam nieobecnych chyba komuś zabrakło pieniedzy, bo budowa stoi i stoi :evil_lol: Quote
Recommended Posts