Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja na wigilijną kolacje lubię suma - pamiętaj :p Quote
Ka-ka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 eee......czuję się .... nieco....wyalienowana :evil_lol: jak już ostatecznie ustalicie swoje rodzinne koligacje - czy mogłabym wtedy poprosić o szkic sytuacyjny??? :evil_lol: może jakieś małe drzewko genealogiczne??? :mad: bo siem trochem gubiem :diabloti: no i wychodzi, że jestem bezdomną sierotką :-( :-( :-( Quote
olcha Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ka-ka napisał(a):eee......czuję się .... nieco....wyalienowana :evil_lol: jak już ostatecznie ustalicie swoje rodzinne koligacje - czy mogłabym wtedy poprosić o szkic sytuacyjny??? :evil_lol: może jakieś małe drzewko genealogiczne??? :mad: bo siem trochem gubiem :diabloti: no i wychodzi, że jestem bezdomną sierotką :-( :-( :-( łihiihhiihihhi :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ooo a ja nie miałam gdzie iść na sylwestra :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 normalnie oszalały :cool1: :cool1: no wiec Mikołaj nie przyjedzie, Świąt nie będzie :diabloti: ale.... możecie przyjechać posprzątać przed i po, a wtedy podzielę sie z wami opłatkiem :p i nawet złożę wam życzenia :p Malawaszko, serdecznie zapraszam na Sylwestra :cool3: Będziesz tylko Ty i Ja :p O północy zabiorę cię na wycieczkę motorem po lesie w celu dokarmienia dzików :p Będzie cudownie :loveu: Kamila, mówiąc szczerze ja sama nie wiem czyją jestem córka, a czyją babcią, tak ze co mi takiej rodzinie, skoro nie wiem kto jest kim i dla kogo :cool1: a ja dzisiaj zrobilam sobie wolny dzien i snuję się po domu :p Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Maga100']a ja dzisiaj zrobilam sobie wolny dzien i snuję się po domu :p znaczy się po Ohydku??? :razz: a na Sylwestrze to jeszcze debestka będzie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 malawaszka napisał(a):a na Sylwestrze to jeszcze debestka będzie :evil_lol: a na ten motor to wy wie pomiescicie wszystkie?:lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a na ten motor to wy wie pomiescicie wszystkie?:lol: to zaprosimy jeszcze Agabasske z motorem :evil_lol: i będziem śmigać po lesie Quote
madzia20sosnowiec Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']to zaprosimy jeszcze Agabasske z motorem :evil_lol: i będziem śmigać po lesie bojcie sie boga babeczki, po lesie :shake: :eviltong: Quote
Maga100 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='malawaszka']znaczy się po Ohydku??? :razz: Ohydek aktualnie zamieszkany jest przez panów robotników, więc może niekoniecznie mam ochotę tam się snuć :cool1: [quote name='malawaszka'] a na Sylwestrze to jeszcze debestka będzie :evil_lol: jak zasłuży :diabloti: [quote name='madzia18sosnowiec']a na ten motor to wy wie pomiescicie wszystkie?:lol: sugerujesz, ze za grube jesteśmy? :cool1: [quote name='madzia18sosnowiec']bojcie sie boga babeczki, po lesie :shake: :eviltong: tak, będziemy szukać stada dzików, bo Weszka bardzo chce się zapoznać :p Quote
dbsst Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Maga100']Malawaszko, serdecznie zapraszam na Sylwestra :cool3: Będziesz tylko Ty i Ja :p O północy zabiorę cię na wycieczkę motorem po lesie w celu dokarmienia dzików :p Będzie cudownie :loveu: eeeeeeeeeeeeee nie bede przypominac kto wpadł na GENIALNY pomysł SYLWESTROWEJ NOCY KTORA TY MASZ ZORGANIZOWAĆ a teraz mowisz ze bedziesz tylko ty i Waszka :obrazic: Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ka-ka napisał(a):eee......czuję się .... nieco....wyalienowana :evil_lol: jak już ostatecznie ustalicie swoje rodzinne koligacje - czy mogłabym wtedy poprosić o szkic sytuacyjny??? :evil_lol: może jakieś małe drzewko genealogiczne??? :mad: bo siem trochem gubiem :diabloti: no i wychodzi, że jestem bezdomną sierotką :-( :-( :-( Nie przejmuj się ;) Ja mam babcie i licho wie kogo to i Ciebie mogę do grona przytulić ;) Tylko nie wiem czy masz ochotę bo ja wszystkich chcę wypchać trocinami wcześniej czy później :diabloti: Magdziu co z tym motorem? Bo ja też chciałabym poznać jakąś miłą rodzinkę dzików bo te moje to juz od kilkunastu lat znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Pysiu ,a co Ty z tymi dzikami :crazyeye::crazyeye: jeże ci sie już znudziły :cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='Pysia']Magdziu co z tym motorem? Bo ja też chciałabym poznać jakąś miłą rodzinkę dzików bo te moje to juz od kilkunastu lat znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ty się na pewno zmieścisz :p umieszczę cię na baku. Albo nie. Na błotniku :p Quote
PIKA Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Maga100']no ty się na pewno zmieścisz :p umieszczę cię na baku. Albo nie. Na błotniku :p a mnie gdzie? :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 [quote name='PIKA']a mnie gdzie? :diabloti: O mamo i chyba mam problem :shake: Pikusiu, dla ciebie załatwię motor z koszem :p Quote
Pysia Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Maga100']no ty się na pewno zmieścisz :p umieszczę cię na baku. Albo nie. Na błotniku :p Bak mnie w zupełności zadowala :p Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 hmmm to ja sie umówię z agabasskiem na drugi motorek:p Quote
Maga100 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Wydarzyła się tragedia. Znany niektórym wam Gucio, którego nie raz tutaj preznetowałam, pies mojego taty, sznaucer średni, kumpel Leona od urodzenia, nie żyje :-( :-( miał 2 lata :-( :-( trutka na spacerze :-( :-( nie miał szans :-( jutro go chowamy na psim cmentarzu w Koniku Polskim :-( :-( :-( Quote
Paula Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Magda :glaszcze: Przykro mi strasznie :-( Guciu [*] Quote
mmbbaj Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 O Boże, Magda :-( Gdzie się podziali psi aniołowie? :-(:-(:-( Jak strasznie mi przykro :-( Bajanku, zaprzyjaźnij się z Guciem, on taki młodziutki jak ty :-( Guciu ["] Quote
Vectra Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Magda strasznie mi przykro :( nie wiem co napisać :( straszne :( Guciu [`] biegaj szcześliwy za TM Quote
Maga100 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='mmbbaj']O Boże, Magda :-( Gdzie się podziali psi aniołowie? :-(:-(:-( Jak strasznie mi przykro :-( Bajanku, zaprzyjaźnij się z Guciem, on taki młodziutki jak ty :-( Guciu ["] ja nie mogę w to uwierzyć to był pies taty, ale przecież prawie jak mój :-( i wielki przyjaciel Leona, jedyny samiec, którego on akceptował i dzielił się miską :-( dodatkowo ze wielka przyszłością na wystawach :-( U taty tragedia :-( co się dzieje, pieknie napisałaś Małgosiu, gdzie są aniołowie ???? Quote
Maga100 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 :-( :-( :-( :-( :-( :-( i jeszcze wszyscy szczęśliwi :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts