Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

eee......czuję się .... nieco....wyalienowana :evil_lol:

jak już ostatecznie ustalicie swoje rodzinne koligacje - czy mogłabym wtedy poprosić o szkic sytuacyjny??? :evil_lol: może jakieś małe drzewko genealogiczne??? :mad:
bo siem trochem gubiem :diabloti:

no i wychodzi, że jestem bezdomną sierotką :-( :-( :-(

Posted

Ka-ka napisał(a):

jak już ostatecznie ustalicie swoje rodzinne koligacje - czy mogłabym wtedy poprosić o szkic sytuacyjny??? :evil_lol: może jakieś małe drzewko genealogiczne??? :mad:

łihiihhiihihhi :lol: :lol: :lol:

Posted

normalnie oszalały :cool1: :cool1:
no wiec Mikołaj nie przyjedzie, Świąt nie będzie :diabloti:
ale.... możecie przyjechać posprzątać przed i po, a wtedy podzielę sie z wami opłatkiem :p i nawet złożę wam życzenia :p

Malawaszko, serdecznie zapraszam na Sylwestra :cool3: Będziesz tylko Ty i Ja :p O północy zabiorę cię na wycieczkę motorem po lesie w celu dokarmienia dzików :p
Będzie cudownie :loveu:

Kamila, mówiąc szczerze ja sama nie wiem czyją jestem córka, a czyją babcią, tak ze co mi takiej rodzinie, skoro nie wiem kto jest kim i dla kogo :cool1:

a ja dzisiaj zrobilam sobie wolny dzien i snuję się po domu :p

Posted

[quote name='malawaszka']znaczy się po Ohydku??? :razz:

Ohydek aktualnie zamieszkany jest przez panów robotników, więc może niekoniecznie mam ochotę tam się snuć :cool1:

[quote name='malawaszka']
a na Sylwestrze to jeszcze debestka będzie :evil_lol:

jak zasłuży :diabloti:

[quote name='madzia18sosnowiec']a na ten motor to wy wie pomiescicie wszystkie?:lol:

sugerujesz, ze za grube jesteśmy? :cool1:

[quote name='madzia18sosnowiec']bojcie sie boga babeczki, po lesie :shake: :eviltong:

tak, będziemy szukać stada dzików, bo Weszka bardzo chce się zapoznać :p

Posted

[quote name='Maga100']Malawaszko, serdecznie zapraszam na Sylwestra :cool3: Będziesz tylko Ty i Ja :p O północy zabiorę cię na wycieczkę motorem po lesie w celu dokarmienia dzików :p
Będzie cudownie :loveu:

eeeeeeeeeeeeee nie bede przypominac kto wpadł na GENIALNY pomysł SYLWESTROWEJ NOCY KTORA TY MASZ ZORGANIZOWAĆ

a teraz mowisz ze bedziesz tylko ty i Waszka :obrazic:

Posted

Ka-ka napisał(a):

Nie przejmuj się ;) Ja mam babcie i licho wie kogo to i Ciebie mogę do grona przytulić ;) Tylko nie wiem czy masz ochotę bo ja wszystkich chcę wypchać trocinami wcześniej czy później :diabloti:
Magdziu co z tym motorem? Bo ja też chciałabym poznać jakąś miłą rodzinkę dzików bo te moje to juz od kilkunastu lat znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Magdziu co z tym motorem? Bo ja też chciałabym poznać jakąś miłą rodzinkę dzików bo te moje to juz od kilkunastu lat znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ty się na pewno zmieścisz :p
umieszczę cię na baku. Albo nie. Na błotniku :p

Posted

Wydarzyła się tragedia.
Znany niektórym wam Gucio, którego nie raz tutaj preznetowałam, pies mojego taty, sznaucer średni, kumpel Leona od urodzenia, nie żyje :-( :-(
miał 2 lata :-( :-(
trutka na spacerze :-( :-(
nie miał szans :-(
jutro go chowamy na psim cmentarzu w Koniku Polskim :-( :-( :-(

Posted

O Boże, Magda :-( Gdzie się podziali psi aniołowie? :-(:-(:-( Jak strasznie mi przykro :-(

Bajanku, zaprzyjaźnij się z Guciem, on taki młodziutki jak ty :-(

Guciu ["]

Posted

[quote name='mmbbaj']O Boże, Magda :-( Gdzie się podziali psi aniołowie? :-(:-(:-( Jak strasznie mi przykro :-(

Bajanku, zaprzyjaźnij się z Guciem, on taki młodziutki jak ty :-(

Guciu ["]

ja nie mogę w to uwierzyć
to był pies taty, ale przecież prawie jak mój :-(
i wielki przyjaciel Leona, jedyny samiec, którego on akceptował i dzielił się miską :-(
dodatkowo ze wielka przyszłością na wystawach :-(
U taty tragedia :-(
co się dzieje, pieknie napisałaś Małgosiu, gdzie są aniołowie ????