Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madzia :crazyeye: Ty się DOBRZE CZUJESZ ??? :crazyeye:

wspaniale :sweetCyb:

[quote name='aga1215']Ostatnio z braku czasu wpadam i czytam posty z ostatniej strony:oops: ,ale TU nie mogłam :crazyeye:

nie wiem.... to powód do dumy czy nie ? :cool1: :diabloti:

[quote name='Vectra']jest ciepło jest :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[quote name='HankaRupczewska']

Skąd ja znam ten płaszczyk ????

nie wiem skąd znasz :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']wspaniale :sweetCyb:

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Madziu kochana mam przyjechać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Też się strasznie cieszę ale muszę zachować pozory ;) Hura !! Jest ciepło !!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
ale się uśmiałam, aż nie mam siły nic pisać :mdleje:

A pomyśl, że ona tak się upłakała, że ście ją wrobiły w parapetówe - ze teraz trwa w stanie spazmatycznym. W którym to nie pomogą nawet podgrzewane podłogi.
Dajmy jej cas. Czas pomorze. Jedynie CZAS :-(

Madzi, chciałam ci donieść nieśmiało, że to ja troszczę się o twoje zdrowie psychiczne . To Ja, Ja :multi: :multi: :multi:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A pomyśl, że ona tak się upłakała, że ście ją wrobiły w parapetówe - ze teraz trwa w stanie spazmatycznym. W którym to nie pomogą nawet podgrzewane podłogi.
Dajmy jej cas. Czas pomorze. Jedynie CZAS :-(

Madzi, chciałam ci donieść nieśmiało, że to ja troszczę się o twoje zdrowie psychiczne . To Ja, Ja :multi: :multi: :multi:

Magdaleno droga otrzyj łzy rozpaczy, przestań już rwać włosy z głowy - my z Pysią mamy za daleko więc nie przyjedziemy :evil_lol:

Posted

Baby, ja ciężko pracuję, a poem zasłużenie odpoczywam :cool1:

[quote name='malawaszka']ale się uśmiałam, aż nie mam siły nic pisać :mdleje:

a gdzie jest tak śmiesznie, napisz, to też tam pójdę :diabloti:

[quote name='PIKA']O Magda masz ciepelko to kiedy parapetówka ? :evil_lol:

24 grudnia :p

[quote name='HankaRupczewska']

wzruszona jestem .

Taki będę miała kominek :p
rysunek i projekt autorstwa TZ :p

Posted

[quote name='PIKA']Ojej Magda nam świeta wyprawia :loveu::multi::multi::multi:wspaniale przyjedziemy napewno:evil_lol:

[quote name='Vectra']ej no ładny kominek :multi: podoba mi się :loveu:mi też się bardzo podobuje

Posted

[quote name='malawaszka']faaajnisty kominek a na te półeczki drewniane i cieplusie to koniecznie musisz ulokować kotecka :loveu:

a pewnie, że będzie kotecek :loveu:

oglądaliśmy kominki w marketach, ale tam sama tandeta gipsowa imitująca piaskowiec czy inne, więc kominek nam zbudują z prawdziwego kamienia :p
jeszcze nie zaplanowałam z czego zapłacę :cool1: nie przewidziałam na to budżetu, ale co tam :grins:

Posted

malawaszka napisał(a):
Magdaleno droga otrzyj łzy rozpaczy, przestań już rwać włosy z głowy - my z Pysią mamy za daleko więc nie przyjedziemy :evil_lol:

Weszka jak to nie przyjedziemy :mad: Pewnie że bedziemy tylko ja najpierw musze Magde ugłaskac :diabloti:
Magdaleno - to w koncu jakie bedzie to ogrodzenie? Betonowe takie malowane? :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kominek bowski :loveu:

Posted

[quote name='Pysia'] tylko ja najpierw musze Magde ugłaskac :diabloti:
Magdaleno - to w koncu jakie bedzie to ogrodzenie? Betonowe takie malowane? :diabloti:

póki co nie wyprowadzisz mnie z równowagi :diabloti:
jestem szczęśliwa, bo jest ciepło i bo ekipa wlazła do środka i zaczyna malowanie :p

[quote name='anetta']Fajnie ze masz juz cieplo w Ohydku :multi:

Aneta, jako pierwsza napisałaś Ohydek z dużej litery :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']póki co nie wyprowadzisz mnie z równowagi :diabloti:
jestem szczęśliwa, bo jest ciepło i bo ekipa wlazła do środka i zaczyna malowanie :p

Na rożowo? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zapomnij o brokacie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Magdaleno - to w koncu jakie bedzie to ogrodzenie? Betonowe takie malowane? :diabloti:
Kominek bowski :loveu:
Słyszałam, ze betonowe. To może pozwoliłabyś nanieść na nie taki raffiti jak na orodzeniu wyściów na Służewcu. To byłoby pięknie.Doomaniackie raffitti u Mai. Każda Twoja doociółka, jak przyjedzie, uwieczni się dla Ciebie. Ja chętnie też dołączę.(przepraszam za brak literki)
A kominek,w takim stylu, jaki oromnie lubię. Ciekawa jestem tylko, czy będziesz miała wkład z rozprowadzaniem ciepła, czy palenisko ?

Posted

[quote name='Sabina1']Słyszałam, ze betonowe. To może pozwoliłabyś nanieść na nie taki raffiti jak na orodzeniu wyściów na Służewcu. To byłoby pięknie.Doomaniackie raffitti u Mai. Każda Twoja doociółka, jak przyjedzie, uwieczni się dla Ciebie. Ja chętnie też dołączę.(przepraszam za brak literki)
A kominek,w takim stylu, jaki oromnie lubię. Ciekawa jestem tylko, czy będziesz miała wkład z rozprowadzaniem ciepła, czy palenisko ?
A ja namaluje siebie na ogrodzeniu :diabloti: Abyś zawsze była zrelaksowana na dworze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Na rożowo? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie zapomnij o brokacie :diabloti:

wiem, że zazdrość przez ciebie przemawia, bo twój TZ nie pozwolił ci na brokaty :p

[quote name='Sabina1']Słyszałam, ze betonowe. To może pozwoliłabyś nanieść na nie taki raffiti jak na orodzeniu wyściów na Służewcu. To byłoby pięknie.Doomaniackie raffitti u Mai. Każda Twoja doociółka, jak przyjedzie, uwieczni się dla Ciebie. Ja chętnie też dołączę.

odnosząc się krótko do twojego pomysłu, powiem: NIE!!!!!! :shock:

a murowana będzie tylko podmurówka

[quote name='Sabina1']

wkład kominkowy jest, aby nie trzeba było wygaszać, gdy tylko pójdzie się pójdzie spać. Rozprowadzenia ciepła na dom nie ma, będzie tylko na jeden pokój.

[quote name='Pysia']A ja namaluje siebie na ogrodzeniu :diabloti: Abyś zawsze była zrelaksowana na dworze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

już bym wolała diabła sobie wymalować :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']już bym wolała diabła sobie wymalować :angryy:
A ja Ci namaluję mój specjalny rysunek ze szkoły. Dostałam za nieo najwyższa notę w mojej karierze naukowej : 3=. Była to kolumna z Zymuntem, który miał kolorki na buźce i uszminkowane usta.