Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']Acha :) Madziu kochana jak tam ciepełko w domku?
:scared:

jadę do ciebie
:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Posted

Słuchajcie....Czy Magda zna mój adres ? Bo ona mnie tak kocha że obawiam się uduszenia z tej miłości....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Madziu nie wybieraj się teraz w drogę bo zapowiadają burze gradową a Ty masz zepsute drzwi :diabloti: Martwię się o Ciebie :roll: I jeszcze jesteś przemarznięta bo nie masz ogrzewania....
Ja znikam na jakiś miesiąc. Wyjeżdżam na inny kontynent :) Proszę mnie nie szukać bo sama jeszcze nie znam adresu :p
:scared:

Posted

drzwi TZ właśnie naprawia :diabloti:
gradobicie mi nie straszne
a tak, jestem przemarznięta, a co za tym idzie - bardziej zła :angryy:

"kiedyś cię znajdę.... znajdę cięęęęęęę"
:diabloti:

Posted

Jest ciepło
:bigcool: :bigcool: :bigcool:

JEST CIEPŁO!!!!

:cunao: :cunao: :laugh2_2:

Pan z Vessmana (nieszczęśliwy, że musiał przyjechać w niedzielę) odpalił piec :p :-P :-P
i szybciutko nagrzały się kaloryfery, jeden był się zapowietrzył, ale TZ był go odpowietrzył :p
do rana nagrzeją się też podłogi, tam gdzie jest podłogowe ogrzewanie

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='Maga100']Jest ciepło

JEST CIEPŁO!!!!

Pan z Vessmana (nieszczęśliwy, że musiał przyjechać w niedzielę) odpalił piec :p :-P :-P
i szybciutko nagrzały się kaloryfery, jeden był się zapowietrzył, ale TZ był go odpowietrzył :p

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::loveu::loveu::loveu:wow Maga to trzeba to opić :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::laola::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking::BIG:

Posted

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

[SIZE=2]p.s. co do kleszcza...to się dziwię, że wetka powiedziała, że więcej boreliozy niż babeszjozy...Bo u nas minimum 3 pacjentów dziennie z babeszią...Ale objawy babeszjozy już by było widać :roll: więc się nie martw. A ta zaczerwieniona skóra dookoła miejsca ukąszenia to dlatego, że kleszcze mają bardzo toksyczną ślinę, więc im dłużej siedzi tym gorzej, ale generalnie każdy kleszcz zostawia takie ślady.

Posted

Alicja i Olcha, dziękuję :p :p
Jutro jadę tam z samego rana i będę się napawać ciepłem :p

[quote name='olcha'] A ta zaczerwieniona skóra dookoła miejsca ukąszenia to dlatego, że kleszcze mają bardzo toksyczną ślinę, więc im dłużej siedzi tym gorzej, ale generalnie każdy kleszcz zostawia takie ślady.

zdenerwowałam się tym, że to nie pierwszy kleszcz, którego wyciągnęłam i pierwszy raz widziałam takie zaczerwienienie wokół :shake:

Posted

[quote name='Maga100']zdenerwowałam się tym, że to nie pierwszy kleszcz, którego wyciągnęłam i pierwszy raz widziałam takie zaczerwienienie wokół :shake:

Może poprostu to był największy z dotychczasowych kleszczy? A może był w takim miejscu, że Leon go podrażniał i powodował większy wyrzut śliny. Nie martw się jak już dostał antybiotyk i nie ma objawów babeszii to jest super :p

Posted

[quote name='olcha']Może poprostu to był największy z dotychczasowych kleszczy? A może był w takim miejscu, że Leon go podrażniał i powodował większy wyrzut śliny. Nie martw się jak już dostał antybiotyk i nie ma objawów babeszii to jest super :p

na pewno długo siedział, bo był w najgęstszym futrze i wielki jak stodoła :shake: a jakie są objawy babeszii, prócz złego samopoczucia psa? (tego nie stwierdzono :p )

nie miałam dzisiaj natchnienia na zdjecia :cool1:
był za to spacer po lesie (zaraz po stwierdzeniu ciepła w ohydku) i z przerażeniem zobaczyłam całe zryte podłoże tuż przy domach :shock:
O nie, ja sama do lasu nigdy tam nie pójdę, tam musi być milion dzików, które grasują stadami :shake: :shake: :cool1:

chociaż poza tym ładnie i fajnie, ale te dziki :shock:

niektórzy mieszkają prawie że w lesie, świetnie, ale chyba czułabym pewien niepokój

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ciekawe czy wode i prad mają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

zapytałabym, ale więcej tam nie pójdę, bo tam są dziki :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']A mi się podoba tak w lasku domeczek:loveu:

mnie też, wolałabym jednak mieć na stałe jakiegoś bodyguarda :evil_lol:

byly też takie:

Posted

[quote name='Maga100']a jakie są objawy babeszii, prócz złego samopoczucia psa? (tego nie stwierdzono :p )
Podobno w 40% przypadkow jest krew w moczu; mi wet mowil, ze boreliozy nie ma jeszcze w Polsce, jest babeszja i inne pokleszczowe, ale nie pamietam jakie :oops:

Posted

hello UKOCHANA PSYCHOLOSZKO

to moja osobista pani psycholog nieźle mam cio

podziwiam orginalne ujecia i wyjsć z podziwu nie mogę za tą odwage kadru :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']
to moja osobista pani psycholog nieźle mam cio

niniejszym oświadczam, że terapia nie przynosi efektów :roll:
współczujcie mi :shake:

Posted

[quote name='Maga100']Jest ciepło

JEST CIEPŁO!!!!

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
To już teraz nie będziesz pałać miłością do świata i do mnie :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kurcze a ja już szukałam jakiegoś miejsca gdzie mogłabym się ukryć :diabloti:
No cóż - nawet się cieszę bo obserwowanie akwarium nie jest tak pociągające jak dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']efaktów może nie przynosi ale za to jaka msz radość pracując ze mna MOJA UKOCHANA MAGDO :diabloti:

muszę zakończyć terapię, bo pacjent zakochał się w terapeucie :diabloti:

[quote name='Pysia']To już teraz nie będziesz pałać miłością do świata i do mnie :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

coś się znajdzie :diabloti: :diabloti:

ale nie wytrzymaliśmy i wieczorem pojechaliśmy do ohydka
JEST CIEPŁO
CIEPŁO CIEPŁO CIEPŁO
i nawet już podłogi się nagrzały
:p :p :p

Posted

[quote name='Maga100']
bo wy nie wiecie... TZ wraca właśnie z Katowic z przyczepką załadowaną częściami do auta oczywiście, ze powiedział, ze jedzie specjanie po zamek dla mnie :mad: i PRZY OKAZJI przywiezie jeszcze jakieś drobiazgi :angryy:

oczywiście, współczujesz mi szczerze :mad:

[quote name='Maga100']oczywiście, powiedziałam, że tak się spieszyłam do pracy, ze nie zdążyłam wysuszyć głowy :diabloti:
nikt na szczęśćie nie śmiał zadać pytania, czemu prysznic brałam w ubraniu :diabloti: :evil_lol:

ależ proszę :diabloti: Jeste teraz gdzieś na drodze Katowice-Warszawa. Jedzie cały szczęśliwy, załadowany skarbami :angryy:

[quote name='Maga100']nie ograj z .... diabłem :diabloti:

coś wam opowiem :p
Nie domknęłam szyberdachu w czwartek i całą noc padało :grins:
Wsiadam ja do mojego bolida, ruszam i w tym momencie kaskada wody leje mi się na łeb :angryy: A jadę do pracy odpowiednie ubrana :mad: A to się leje i leje.
Ścieram chusteczką wodę z twarzy, osuszam włosy i z kamienną twarzą jadę dalej.
Jadę dalej i biorę zakręt w prawo.
I na łuku właśnie otwierają mi się na ościerz drzwi od kierowcy :crazyeye: :crazyeye:
Nie mogę się zatrzymać, bo za mną auta, bo jestem na środku skrzyżowania, bo zgłupiałam :crazyeye: Rzucam się zamknąć drzwi, ale ponieważ ruch był gwałtowny pasy mnie przyblokowały :angryy: I taki widok: jedzie panienka z mokrymi włosami, z drzwi otwartymi prostopadle do auta i z dramatycznie wyciagniętą lewą ręką, którą usiluje coś zrobić (niewiadomo co, bo do klamki daleko), na sztywno zablokowana pasami :placz: :angryy:
Co zrobiłam? Zatrzymałam się w koncu i zadzwoniłam do TZta go opieprzyć :cool1: Bo zamek się zepsuł i zamknąć się nie dały :angryy:
a on co? A on, ten podły, wybuchnął śmiechem i kazał mi otworzyć parasol i przywiązać drzwi sznurkiem :angryy:

Witaj Rozgrzana Magdo:multi:
Ostatnio z braku czasu wpadam i czytam posty z ostatniej strony:oops: ,ale TU nie mogłam :crazyeye: Magda - to jest CUDNE :multi: :roflt: :roflt: :roflt: