malawaszka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 no to nie zamartwiaj się ino go obserwuj :razz: będzie dobrze :kciuki: a jak tam u Was - dużo zarażeń? :angryy: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='malawaszka'] a jak tam u Was - dużo zarażeń? :angryy: wiesz co, ja zapomniałam o tych cholernych kleszczach :placz: z reguły w listopadzie już nie trzeba było zabezpieczać, a przecież tak ciepło :shake: Ale z pustego łba mi wyleciało :angryy: W mieście, u mnie na osiedlu to nie ma, ale przecież na tą wieś zabitą dechami jeżdżę, a tam lasy i trawska :placz: Wetka powiedziała, że babeszjozy mniej, ale bolerioza się zdarza :shake: Quote
malawaszka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 no niestety nawet zimą może się trafić zarażony sk******n :angryy: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 o cholera jebane kleszcze , będzie dobrze , trzymam kciuki Quote
malawaszka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :crazyeye: jezu Vectra ja chyba nacisnę tę czerwoną karteczke przy Twoim nicku :diabloti: tego słówka niewypipkowało :crazyeye: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: jezu Vectra ja chyba nacisnę tę czerwoną karteczke przy Twoim nicku :diabloti: tego słówka niewypipkowało :crazyeye: uważaj żeby Ciebie nie wypipkowało :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Vectra napisał(a):uważaj żeby Ciebie nie wypipkowało :eviltong: :eviltong: :eviltong: A może jej chodzi aby wypipkowało :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jezu ja tu umrę :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 witajcie baby zdjecia mam jakieś, choć jakieś średnie mi powychodziły :shake: chyba wyszłam z wprawy :shake: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 no faktycznie - fatalne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 mojej mamy psy słuchały się bardziej niz mnie i Debe :evil_lol: postanowiłyśmy więc jej je sprezentować, oba naraz, ale nie wiedzieć czemu mama jakoś nie skorzystała :hmmmm: Quote
Alicja Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 :multi:o Leon i Szpilkowa Maga będzie dobrze , może Leon podrażnił miejsce przy kleszczorze :razz: A co z kaloryferkami:cool3: Quote
dbsst Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album3/11-25-8.jpg bowskie TZ robił kompa nic nie działa :roll: nie działa karta jakaś tam i mam litery na cały ekran :roll: :angryy: a emotki maja wielkość ludzkiej głowy :razz: Quote
aga1215 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Maga100']mojej mamy psy słuchały się bardziej niz mnie i Debe :evil_lol: postanowiłyśmy więc jej je sprezentować, oba naraz, ale nie wiedzieć czemu mama jakoś nie skorzystała :hmmmm: co one, kopią rodzinny grajdoł?;) :evil_lol: Witaj Magda! Jak tam ciepełko??????? Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='dbsst']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album3/11-25-8.jpg bowskie TZ robił kompa nic nie działa :roll: nie działa karta jakaś tam i mam litery na cały ekran :roll: :angryy: a emotki maja wielkość ludzkiej głowy :razz: a sterowniki od płyty głównej ?? a sterowniki od karty graficznej ?? to po cholere dokładają do zestawu hę ? bosshhheeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ja już nic nie będe poprawiać bo znowu będzie, że zepsułam niech się sam męczy tylko czemu zrobił mi to na sobotę kiedy mogę posiedzieć i poplotkować :mad: takie emotki nie są złe ;) nie mam gg Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Vectra']no faktycznie - fatalne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiedziałam, Ewo, że na twą szczerość zawsze mogę liczyć :loveu: :loveu: dzięki tobie nigdy, przenigdy w d.... mi się nie poprzewraca :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'] Maga będzie dobrze , może Leon podrażnił miejsce przy kleszczorze :razz: na to liczę, bo dzisiaj już nie mogę znaleźć tego miejsca po kleszczu. Ale i tak się denerwuję :shake: Bo kleszczydło wielkie, a on nie był zabezpieczony :placz: :wallbash: [quote name='Alicjarydzewska'] A co z kaloryferkami:cool3: [quote name='aga1215']Jak tam ciepełko??????? czy możecie nie poruszać drażliwego tematu? :angryy: :angryy: :angryy: :chainsaw: :flaming: [quote name='dbsst'] TZ robił kompa nic nie działa :roll: nie działa karta jakaś tam i mam litery na cały ekran :roll: :angryy: a emotki maja wielkość ludzkiej głowy :razz: hahaha, wiedziałam, że tak będzie :evil_lol: :evil_lol: a mówiłam mu - nie ruszaj, bo popsujesz :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 kurna - ja wam chyba zrobie jakiś kurs komuterowy :shake: poświęce się :evil_lol: :evil_lol: obowiązkowy , w ostatnią sobote miesiąca - potem egzamin :diabloti: :diabloti: :diabloti: Madziu kochana na moje słowa prawdy zawsze możesz liczyć :loveu: :loveu: :loveu: a co nie ma ciepełka :razz: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Vectra']kurna - ja wam chyba zrobie jakiś kurs komuterowy :shake: poświęce się :evil_lol: :evil_lol: obowiązkowy , w ostatnią sobote miesiąca - potem egzamin :diabloti: :diabloti: :diabloti: buhahaha, naiwna, że to coś da :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Właśnie Magda :) Opijamy ciepełko ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja zmykam.... Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Pysia napisał(a):Właśnie Magda :) Opijamy ciepełko ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja zmykam.... :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Quote
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Magda co tak czule ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album3/11-25-13.jpg lubie jak faceci sie ślinia na mój widok :evil_lol: Ewa jestem za obowiązkowym kursem z klawiszy ;) qrwa mać jak zwykle z gg mam problem :mad: Quote
Hanna R. Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Maga100 napisał(a)::chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Recommended Posts