Maga100 Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='malawaszka']ehh z tym gazem to wielka niewiadoma jest ciągle przez te ruskie sępy :diabloti: ech, będę się martwić, jak zakręcą kurek :roll: w domu wciąż nie ma ciepła, ja już mam DOŚĆ :angryy: puścili wodę gdzieśtam i pękła uszczelka czy cośtam. Hydraulik znowu robił. Viessman przesunięty na jutro :roll: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='olcha']Polskę i Rosję można porównać do butelki wody....tylko, że my jesteśmy tą bez gazu :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga no masz ci los ....fatalnie z tym ogrzewaniem:shake: Quote
aga1215 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Maga100']ech, będę się martwić, jak zakręcą kurek :roll: w domu wciąż nie ma ciepła, ja już mam DOŚĆ :angryy: puścili wodę gdzieśtam i pękła uszczelka czy cośtam. Hydraulik znowu robił. Viessman przesunięty na jutro :roll: :placz: :placz: :hmmmm: odnoszę wrażenie, że hydraulik lubi przychodzić do "ochydka" - Magda - może spróbuj mu zmienić to lubienie to będzie skuteczniejszy??? :p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 pies na spacerze, chociaz chwile se polezy :evil_lol: maga co ty mu robisz w domu ze on na spacerach odpoczywa?:eviltong: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Witaj kobieto wiecznie wnerwiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 wszystkie uszczelki, rurki i inne kominy na miejscu :roll: Viessman jutro w południe, bo wczesniej nie mieli terminów :mad: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Maga100']wszystkie uszczelki, rurki i inne kominy na miejscu :roll: Viessman jutro w południe, bo wczesniej nie mieli terminów :mad: Czy to będzie naprawde już :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: Quote
Maga100 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Pysia']Czy to będzie naprawde już :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: :lmaa: :chainsaw: :2gunfire: uwierzę, jak poczuję..... ciepło :angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Maga100']:lmaa: :chainsaw: :2gunfire: uwierzę, jak poczuję..... ciepło :angryy: maga narazie musi cie grzac nasza dogomaniacka miłosc :loveu: :eviltong: Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Maga100']:lmaa: :chainsaw: :2gunfire: :angryy: Madziu ??? Czy Ty aby napewno kochasz świat i ludzi ??? :baddevil: Quote
Maga100 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']maga narazie musi cie grzac nasza dogomaniacka miłosc :loveu: :eviltong: buhahaha, a czy ta miłość spowoduje też, że wyschną świeżo malowane ściany? :lol: Quote
Maga100 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madziu ??? Czy Ty aby napewno kochasz świat i ludzi ??? :baddevil: Jak zawsze, Haniu, jak zawsze :zly7: wciąż, niezmiennie i tak samo :chainsaw: Quote
Hanna R. Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Maga100']Jak zawsze, Haniu, jak zawsze :zly7: wciąż, niezmiennie i tak samo :chainsaw: No. To dobrze. Trzeba mieć w życiu jakieś trwałe wartości. :mdrmed: Quote
Vectra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 ooo moja droga przyjaciółko będziesz miała ciepełko :cool3::cool3::cool3: ja też bardzo KOCHAM świat :2gunfire: :2gunfire: jest taki piękny i wspaniały :2gunfire: Quote
Maga100 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Vectra']ooo moja droga przyjaciółko będziesz miała ciepełko :cool3::cool3::cool3: nie kracz :angryy: ja też bardzo KOCHAM świat :2gunfire: :2gunfire: jest taki piękny i wspaniały :2gunfire: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Paula Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Magda, ale fotki bys mogla wrzucic z raz na tydzien ;) Quote
Vectra Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 nie kracze :cool1: jakby ten miły pan , napotkał jakąś straszną przeszkode w tym by te ciepełko jutro się nie pojawiło :mad: to zadzwoń :diabloti: to się mu wytłumaczy że mamy XXI wiek i ciepełko jest w domu czymś normalnym jak posiadanie przez niego genitaliów.Jeżeli :cool1: Tobie ogrzewanie wg niego nie jest potrzebne to mu jaja wytne - bo po cholere mu one w takim razie :evil_lol: :evil_lol: mam ochote komuś coś zrobić :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Maga100']buhahaha, a czy ta miłość spowoduje też, że wyschną świeżo malowane ściany? :lol: z mojej strony mozesz byc spokojna, bede wspierac myslami twe sciany zeby szybciej wysychały :eviltong: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Madziu ??? Czy Ty aby napewno kochasz świat i ludzi ??? :baddevil: Ja się Haniu też nad tym głęboko zastanawiam....:evil_lol: Quote
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Poczytałam dopiero teraz wszystko dokładnie i jestem przerażona panującą tu atmosferą gwałtu i przemocy:crazyeye::evil_lol: Madziu, Ewciu - przecież świat jest cudny :) TZci robią co chcecie, dostajecie to co chcecie a ze ciut później niż natychmiast to już larmo ma cały świat :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='Maga100']buhahaha, a czy ta miłość spowoduje też, że wyschną świeżo malowane ściany? :lol: NO CHYBA NIE MASZ CO DO TEGO WĄTPLIWOŚCI!!!! :mad: Quote
Maga100 Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='Pysia'], dostajecie to co chcecie a ze ciut później niż natychmiast to już larmo ma cały świat :eviltong: ja nie lubię odroczonych gratyfikacji :evil_lol: [quote name='malawaszka']NO CHYBA NIE MASZ CO DO TEGO WĄTPLIWOŚCI!!!! :mad: eee... nie mam :nerwy: Quote
aga1215 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 za ciepełko :kciuki: :chlup: :drinking: Quote
Maga100 Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 A w ogóle chyba jestem przewrażliwiona... :roll: no dobra, ostatnio jestem :shake: wyciągnęłam Leonowi wielkie kleszczydło :angryy: a ponieważ wokół było bardzo duże zaczerwienienie i oczywiście adventix juz zakonczył swe działanie, więc się zestresowałam i popędziłam do weta. Leon dostał antybiotyk na wypadek boreliozy (pani wet przyznała, że rzeczywiście nieładnie to wygląda :-( ), więc siedzę i się denerwuję :placz: Quote
Recommended Posts