Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ehh z tym gazem to wielka niewiadoma jest ciągle przez te ruskie sępy :diabloti:

ech, będę się martwić, jak zakręcą kurek :roll:

w domu wciąż nie ma ciepła, ja już mam DOŚĆ :angryy:
puścili wodę gdzieśtam i pękła uszczelka czy cośtam. Hydraulik znowu robił. Viessman przesunięty na jutro :roll:
:placz: :placz:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha']Polskę i Rosję można porównać do butelki wody....tylko, że my jesteśmy tą bez gazu :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Maga no masz ci los ....fatalnie z tym ogrzewaniem:shake:

Posted

[quote name='Maga100']ech, będę się martwić, jak zakręcą kurek :roll:

w domu wciąż nie ma ciepła, ja już mam DOŚĆ :angryy:
puścili wodę gdzieśtam i pękła uszczelka czy cośtam. Hydraulik znowu robił. Viessman przesunięty na jutro :roll:
:placz: :placz:

:hmmmm: odnoszę wrażenie, że hydraulik lubi przychodzić do "ochydka" - Magda - może spróbuj mu zmienić to lubienie to będzie skuteczniejszy??? :p

Posted

[quote name='Maga100']wszystkie uszczelki, rurki i inne kominy na miejscu :roll:
Viessman jutro w południe, bo wczesniej nie mieli terminów :mad:
Czy to będzie naprawde już :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Czy to będzie naprawde już :crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

:lmaa: :chainsaw: :2gunfire:

uwierzę, jak poczuję..... ciepło :angryy:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']maga narazie musi cie grzac nasza dogomaniacka miłosc :loveu: :eviltong:

buhahaha, a czy ta miłość spowoduje też, że wyschną świeżo malowane ściany? :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madziu ??? Czy Ty aby napewno kochasz świat i ludzi ??? :baddevil:

Jak zawsze, Haniu, jak zawsze :zly7:
wciąż, niezmiennie i tak samo :chainsaw:

Posted

ooo moja droga przyjaciółko będziesz miała ciepełko :cool3::cool3::cool3:

ja też bardzo KOCHAM świat
:2gunfire: :2gunfire:
jest taki piękny i wspaniały :2gunfire:

Posted

[quote name='Vectra']ooo moja droga przyjaciółko będziesz miała ciepełko :cool3::cool3::cool3:

nie kracz :angryy:

ja też bardzo KOCHAM świat :2gunfire: :2gunfire:
jest taki piękny i wspaniały :2gunfire:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

nie kracze :cool1:

jakby ten miły pan , napotkał jakąś straszną przeszkode w tym by te ciepełko jutro się nie pojawiło :mad: to zadzwoń :diabloti: to się mu wytłumaczy że mamy XXI wiek i ciepełko jest w domu czymś normalnym jak posiadanie przez niego genitaliów.Jeżeli :cool1: Tobie ogrzewanie wg niego nie jest potrzebne to mu jaja wytne - bo po cholere mu one w takim razie :evil_lol: :evil_lol:

mam ochote komuś coś zrobić :cool3:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Madziu ??? Czy Ty aby napewno kochasz świat i ludzi ??? :baddevil:

Ja się Haniu też nad tym głęboko zastanawiam....:evil_lol:

Posted

Poczytałam dopiero teraz wszystko dokładnie i jestem przerażona panującą tu atmosferą gwałtu i przemocy:crazyeye::evil_lol: Madziu, Ewciu - przecież świat jest cudny :) TZci robią co chcecie, dostajecie to co chcecie a ze ciut później niż natychmiast to już larmo ma cały świat :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia'], dostajecie to co chcecie a ze ciut później niż natychmiast to już larmo ma cały świat :eviltong:

ja nie lubię odroczonych gratyfikacji :evil_lol:

[quote name='malawaszka']NO CHYBA NIE MASZ CO DO TEGO WĄTPLIWOŚCI!!!! :mad:

eee... nie mam :nerwy:

Posted

A w ogóle chyba jestem przewrażliwiona... :roll: no dobra, ostatnio jestem :shake:
wyciągnęłam Leonowi wielkie kleszczydło :angryy:
a ponieważ wokół było bardzo duże zaczerwienienie i oczywiście adventix juz zakonczył swe działanie, więc się zestresowałam i popędziłam do weta. Leon dostał antybiotyk na wypadek boreliozy (pani wet przyznała, że rzeczywiście nieładnie to wygląda :-( ), więc siedzę i się denerwuję :placz: