Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany ale ty nerwowa jesteś .....mnie tu chodzi o ten dreszczyk emocji:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ach, dreszczyków się zachciewa? :evil_lol:
to pojedź jutro ze mną na poszukiwania hydraulika, będziesz miała multum emocji. Jak będziesz się bała, możesz się schować w bagażniku :evil_lol: (przewód paliwowy naprawiony, więc nie wylecimy w powietrze :roll: )

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']ach, dreszczyków się zachciewa? :evil_lol:
to pojedź jutro ze mną na poszukiwania hydraulika, będziesz miała multum emocji. Jak będziesz się bała, możesz się schować w bagażniku :evil_lol: (przewód paliwowy naprawiony, więc nie wylecimy w powietrze :roll: ):shake:nie pojadę będe miała dreszczyk od 7 do 16 w pracy a w środę Reply więc dreszczyk mam:angryy:ale z Tobą moja córcia chciała jechać :pVectra

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Boże, te znowu do bólu przktyczne !!! Żegnam Was,

mimo zwiększonego wysiłku psychicznego, wciąż nie pojęłam, co Koleżanka Rupczewska na mysli miała :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']mimo zwiększonego wysiłku psychicznego, wciąż nie pojęłam, co Koleżanka Rupczewska na mysli miała :cool1:
Koleżanka Rupczewska pewnie chciała powiedzieć że zamiast zachwycać się piękną parą wydobywającą Wam się z ust w Waszym nowym pięknym domku marzeń to ciągle narzekasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Koleżanka Rupczewska pewnie chciała powiedzieć że zamiast zachwycać się piękną parą wydobywającą Wam się z ust w Waszym nowym pięknym domku marzeń to ciągle narzekasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziękuję za wyczerpujące objaśnienia :cool1: :cool1:

Uprzejmie informuję, ze hydraulik właśnie skończył :p
Mamy 22.00 :p :p

Jutro, PODOBNO, Viessman będzie odpalał piec, zobaczymy... :roll:

Posted

[quote name='Maga100']dziękuję za wyczerpujące objaśnienia :cool1: :cool1:

Uprzejmie informuję, ze hydraulik właśnie skończył :p
Mamy 22.00 :p :p

Jutro, PODOBNO, Viessman będzie odpalał piec, zobaczymy... :roll: :razz:o masz , tylko się nie przegrzej z juterka;)
A że zapytam czy hydraulik przeżył:cool3:

Posted

[quote name='dbsst']czesc czy odliczasz juz dni do soboty :evil_lol:

NIE
N I E
NIE NIE NIE
NIENIENIENIENIENIE

[quote name='malawaszka']no noo to trzymamy :kciuki: za Viesmanna :razz:

Za Viessmana, za ciepełko i za pieniądz.... bo wciąż czekam aż mi zapłacą za fakturę :mad: :mad: Wczoraj powinnam zapłacić podatek do US i nie zapłaciłam, bo nie mam :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']o moja droga kare w US zapłacisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
cholera może ci zabraknąć na te odsetki :evil_lol: :evil_lol:

jak się dopatrzą to co najwyżej mandat.
mam to gdzieś :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']jak się dopatrzą to co najwyżej mandat.
mam to gdzieś :cool1: :cool1: :cool1:

bardzo dobre podejscie do tej instytucji :cool3: :diabloti:
ja też mam ich gdzieś :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Wczoraj powinnam zapłacić podatek do US i nie zapłaciłam, bo nie mam :cool1: :cool1: :cool1:

:evil_lol: ja sobie przypomniałam o 4 w nocy, zerwałam się z łóżka, odpaliłam kompa i zrobiłam przelew :evil_lol: taka jestem uczciwa Obywatelka :grins:

Posted

[quote name='Sabina1']A na co bedzie chodził ten Wiessman ? Na gaz ? U nas chodzi na paliwo.

tak, będziemy mieć ogrzewanie gazowe :roll:

[quote name='malawaszka']:evil_lol: ja sobie przypomniałam o 4 w nocy, zerwałam się z łóżka, odpaliłam kompa i zrobiłam przelew :evil_lol: taka jestem uczciwa Obywatelka :grins:

buhahaha, Waszko :lol: :lol: :lol:
a ja nie mam :roll: tzn. mam, ale potrzebuję na remonty i inne, to czekać nie może, a US może :diabloti: nie zbiednieją krwiopijcy :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
ehh z tym gazem to wielka niewiadoma jest ciągle przez te ruskie sępy :diabloti:

Polskę i Rosję można porównać do butelki wody....tylko, że my jesteśmy tą bez gazu :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
ehh z tym gazem to wielka niewiadoma jest ciągle przez te ruskie sępy :diabloti:

To dobrze że do pieca dwufunkcyjnego gazowego mam też piec węglowy :diabloti: Ale i tak go nie odpalę bo w kotłowni mam pralnie i suszarnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
US...Kupując dom zapłaciłam chyba 1000 podatków :angryy: