Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 a teraz zdjęcia z serii: jestem plamą :-? i: świeci mi w oko, długo mam tak siedzieć? Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):a teraz zdjęcia z serii: jestem plamą :-? i: świeci mi w oko, długo mam tak siedzieć? ad 2 : tańcujecie ??? :lol: ad 3 : śliczne ..... 8) Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Na ząb by się coś znalazło (parka z dwójką dzieci), ale TZ wział na smycz :evilbat: :wink: ja idę, a ty sobie siedź na tej żerdzi :evilbat: taki jestem malutki z lekka rozmazany... ..i jeszcze bardziej rozmazany, ale za to jaki Szybki Gonzales :lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Agga napisał(a):ładnych rozmiarów ten zjączek... :o :lol: zmutowany zajączek :wink: a co powiecie na taką mutację? :lol: :lol: sama nie wiem dlaczego tak wyszło... Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Agga']ładnych rozmiarów ten zjączek... :o :lol: zmutowany zajączek :wink: a co powiecie na taką mutację? :lol: :lol: sama nie wiem dlaczego tak wyszło... jamniorek :o :wink: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']jamniorek :o :wink: może pradziadek był jamnikiem :lol: a na zakończenie autoportret 8) Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']jamniorek :o :wink: może pradziadek był jamnikiem :lol: a na zakończenie autoportret 8) oj Maga coraz bardziej się oswajasz ze sprzętem / i wiesz jak ci pasuje :wink: , nie mogłabyś tak tatusiowi częściej podprowadzać a potem to mu możesz od czasu do czasu pożyczać 8) :wink: :lol: / Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Agga']ładnych rozmiarów ten zjączek... :o :lol: zmutowany zajączek :wink: a co powiecie na taką mutację? :lol: :lol: sama nie wiem dlaczego tak wyszło... no przeciez mowie ze leon zmienia swoja postac po polnocy, a na tym zdjecieu pewnie zobaczyl kawalek ksiezyca i zaczal sie zmieniac :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] jamniorek :o :wink: wygląda jakby mial paraliż tylnej części ciala :o Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga mam nadzieje ze nie poszlas testowac na leonie czy on faktycznie sie tak wyciaga :o Quote
daga10011 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ale Leon urosl :o :o :o .A jamniorkowa fota :o :lol: ... Quote
dbsst Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 no nie lasek bielanski poznaje przyznac sie kiedy byli i czemu mnie nie bylo :cry: foty rewela Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Nie, nie testuje ile Leon może sie rozciagnąć :lol: choć.... 8) Dbsst my byli today, a ty podobno okrutnie zalatana :roll: 8) a zaraz wam pokażę zdjęcia z dzisiejszej imprezki, kiedy to nawiedził mnie tata z rodzinka i Guciem (chciał zabrac aparat, ale dzielnie się obroniłam :lol: ) Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Maga100']Nie, nie testuje ile Leon może sie rozciagnąć :lol: choć.... 8) Dbsst my byli today, a ty podobno okrutnie zalatana :roll: 8) a zaraz wam pokażę zdjęcia z dzisiejszej imprezki, kiedy to nawiedził mnie tata z rodzinka i Guciem (chciał zabrac aparat, ale dzielnie się obroniłam :lol: ) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Twoje zdrowie waleczna lwico :lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 [quote name='Olcia'] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Twoje zdrowie waleczna lwico :lol: ale żebyś wiedziała - już stał z zapakowanym aparatem w drzwiach :-? mam czas do jutra 8) a oto nienormalna rodzinka i ich psy :lol: Quote
Patka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 boskie fotki imprezka na całego :lol: żeby psom na kanapy pozwalc wchodzic wstydź sie :wink: :evilbat: hi hi :wink: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 ale fajna fotka :angel: samo życie 8) :wink: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):/ i wiesz jak ci pasuje :wink: , nie mogłabyś tak tatusiowi częściej podprowadzać a potem to mu możesz od czasu do czasu pożyczać 8) :wink: :lol: / za twoją radą mu to zaproponowałam i.. jakos mu sie nie spodobał ten pomysł :o dziwny jakiś, nie? :hmmmm: PIKA napisał(a):wygląda jakby mial paraliż tylnej części ciala :o no ty to zawsze... :-? :lol: daga10011 napisał(a):Ale Leon urosl :o :o :o .A jamniorkowa fota :o :lol: ... e tam. Malutki i grubiutki :evilbat: Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga nastepna impreze zrob na podlodze bedzie Wam wygodniej :D Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 [quote name='Gabryjella'] Żeby psom na kanapie miejsce zajmować, wstydź się :wink: :lol: :lol: :lol: Fotki super ale mnie tam nie było 8) ja grzecznie siedziałam na dywanie, dopiero jak się zwolniło miejsce, to przycupnełam z boczku... :wink: Quote
Recommended Posts