Sabina1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Maga100'] Myślałam, że to tylko Saba mnie wkurza, jak sie tarza w mokrym piachu,ale na widok Leona też mi się ciśnienie podniosło. Niby się to obsypie, a jeszcze zza obroży w domu wypada.:mad: Ładny ten widok z tarasu. Lubię przestrzeń, bo nikt po cichu pod dom nie podejdzie. Quote
Paula Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 To naprawde pitbull :evil_lol: Gratuluje klamek :cool3: Quote
Maga100 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Sabina1']Myślałam, że to tylko Saba mnie wkurza, jak sie tarza w mokrym piachu,ale na widok Leona też mi się ciśnienie podniosło. Niby się to obsypie, a jeszcze zza obroży w domu wypada.:mad: hahaha, to nie wiesz, że mokry piach jest NAJFAJNIEJSZY i dostaje się głupawki? Ładny ten widok z tarasu. Lubię przestrzeń, bo nikt po cichu pod dom nie podejdzie. rany, nie strasz :shock: [quote name='paula_z']To naprawde pitbull :evil_lol: to jeszcze nie wyzbyłaś się wątpliwości? :evil_lol: Quote
Paula Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Maga100']to jeszcze nie wyzbyłaś się wątpliwości? :evil_lol: :D Prawdziwy red nose :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Hura :multi::multi::multi::multi::multi: Są klamki :multi: U mnie piachu niet ale w zastępstwie mam dziury pod tujami...... Niedługo nie będzie tui :mad: Quote
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Witaj moja najmilejsza :diabloti: przyszłam Ci posłodzić troche :evil_lol: Zajebiste masz złote klamki jeszcze ściany na różowo i jak w domu dla barbie :cool3: [SIZE=2]Barbi była blondynką nie ?? no to wsio pasi :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Maga100']Malawaszko, czy już mówiłam, że cię uwielbiam? :loveu: :hmmmm: zdaje się że nie :shake: [quote name='Maga100']I ciesz się, bo masz pewność, ze to nie ty :evil_lol: :evil_lol: a to fakt, tylko w tej sytuacji mogę być pewna :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Vectra']Witaj moja najmilejsza :diabloti: przyszłam Ci posłodzić troche :evil_lol: Zajebiste masz złote klamki jeszcze ściany na różowo i jak w domu dla barbie :cool3: [SIZE=2]Barbi była blondynką nie ?? no to wsio pasi :diabloti: Nie śmiałam tego sama napisać :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, to nie wiesz, że mokry piach jest NAJFAJNIEJSZY i dostaje się głupawki? rany, nie strasz :shock: to jeszcze nie wyzbyłaś się wątpliwości? :evil_lol: aahhhh mogłabym tak patrzec i patrzec :loveu: Quote
Sabina1 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):aahhhh mogłabym tak patrzec i patrzec :loveu: Taaaaaaa.....tylko, ze to sa bardzo madre psy i Leon przyjdzie wytrzeć pysio o nową kanapę(jak już będzie), zapiaszczoną łapą naciśnie złotą klamkę i otworzy drzwi, zapali światło i tym brudnym pysiem wyciagnie pranie z pralki, bo one to tez potrafią :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Pysia']Nie śmiałam tego sama napisać :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tzn bałaś się? :mad: :evil_lol: bo to ja będę miała różowe ściany posypane brokatem, ja, ja , ja! :multi: wszędzie :multi: I elewacja też będzie różowa :p To będzie taki śliczny różowiusi ohydek :multi: [quote name='madzia18sosnowiec']aahhhh mogłabym tak patrzec i patrzec :loveu: patrzaj :p [quote name='Sabina1']Taaaaaaa.....tylko, ze to sa bardzo madre psy i Leon przyjdzie wytrzeć pysio o nową kanapę(jak już będzie), zapiaszczoną łapą naciśnie złotą klamkę i otworzy drzwi, zapali światło i tym brudnym pysiem wyciagnie pranie z pralki, bo one to tez potrafią :evil_lol: skąd wiesz? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Maga100']tzn bałaś się? :mad: :evil_lol: bo to ja będę miała różowe ściany posypane brokatem, ja, ja , ja! :multi: wszędzie :multi: I elewacja też będzie różowa :p To będzie taki śliczny różowiusi ohydek :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ćlicznie będzie :loveu: :loveu: :loveu: teraz musisz swój sportowy samochód przelakierować na wsiekły róż :cool3: Quote
Sabina1 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Maga100'] skąd wiesz? :evil_lol: :evil_lol: Bo napatrzyłam się na szkolenia labradorów dla ludzi na wózkach i nauczyłam moja kluchę wyciagania drobnych rzeczy z pralki, podawania części garderoby przy ubieraniu i podpierania mnie jak wstaję z łózka. Do klamki kurdupel nie sięga, ale Leon sięgnie :lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol:nie śmiałam napisać o tych pawiowych ścianach :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Maga100']tzn bałaś się? :mad: :evil_lol: bo to ja będę miała różowe ściany posypane brokatem, ja, ja , ja! :multi: wszędzie :multi: I elewacja też będzie różowa :p To będzie taki śliczny różowiusi ohydek :multi: Teraz to mnie zazdrocha bierze :angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Pysia']Teraz to mnie zazdrocha bierze :angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:nie trza było zamalowywać Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 na samą myśl mi brokatowo i różowo w mózgu sie robi Ohydek będzie jeden jedyn najróżowszy w historii różowość :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dbsst napisał(a):na samą myśl mi brokatowo i różowo w mózgu sie robi Ohydek będzie jeden jedyn najróżowszy w historii różowość :evil_lol: Będzie PRAWIE taki jak był mój zanim nie zeszpeciłam go jakimiś durnymi zwykłymi kolorami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pysia napisał(a):Będzie PRAWIE taki jak był mój zanim nie zeszpeciłam go jakimiś durnymi zwykłymi kolorami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak mogłas go ZWYKŁYMI kolorami potraktować :shake: nie masz serca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 dbsst napisał(a):jak mogłas go ZWYKŁYMI kolorami potraktować :shake: nie masz serca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz żałuję :placz: Mogłam być niezwykła a jestem taka zwykła teraz :placz: Chyba że kupię różowe butki Zmoroszelmom i wyjdę z nimi na spacer na moją wieś :diabloti: Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Pysia napisał(a):Teraz żałuję :placz: Mogłam być niezwykła a jestem taka zwykła teraz :placz: Chyba że kupię różowe butki Zmoroszelmom i wyjdę z nimi na spacer na moją wieś :diabloti: ale butki nie moga byc byle jakie poszukać Ci jakis :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 dbsst napisał(a):ale butki nie moga byc byle jakie poszukać Ci jakis :evil_lol: :evil_lol: To nie widziałaś tych w mojej galerii? Żałuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pysia napisał(a):To nie widziałaś tych w mojej galerii? Żałuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ee ee to ja lece zobaczyc :cool3: Quote
Pysia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Magdaleno :razz: Babciu nie przeszkadzaj bo Magda maluje domek na różowo :diabloti: Quote
Recommended Posts