Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
wiem, ale nasze jest niecieplone i póki co nie dostosowane.
Jest beton, dachówka i jedynie podprowadzone media w postaci wystających rur i rurek.
Nie pytaj ile pieniedzy potrzeba na zaadoptowanie :roll:
Może za 5 lat... bo Debe nie chce się dołożyć :roll:

Ani mi się śni pytać ;) Wiem że będzie piękne :multi:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

maga on chyba złapał wieeeelka muche w pysk, no zobacz :p

tak, a muchę Szpilką zwano :evil_lol:

[quote name='dbsst']
Boshe czemu tak mało piekne Szpileczki tylko ten Lełon i Lełon :shake: :p

bo piękna Szpileczka wychodziła jako ciemna plama :diabloti:
Niech będzie, ze piekna plama :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj :)
Piękne fotki w ruchu....Ech...Kiedy ten mój TZ wreszcie się domyśli i kupi mi aparat...

domysli? TZci się nie domyślają takich rzeczy :shake:
Musisz mu delikatnie zasugerować :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']domysli? TZci się nie domyślają takich rzeczy :shake:
Musisz mu delikatnie zasugerować :evil_lol:
Na sugerowanie potrzeba czasu ;) Teraz jest na etapie " Przecież kupiłem Ci dom. Co jeszcze chcesz? " :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Na sugerowanie potrzeba czasu ;) Teraz jest na etapie " Przecież kupiłem Ci dom. Co jeszcze chcesz? " :evil_lol:

Pysiu, to Ty skromnie odpowiedz; ,,[...] basen w ogrodzie, dodatkowe dwa kudłacze, ferrari ,-czy jak to się tam pisze:eviltong: , Brada Pitta w roli listonosza, no i, rzecz jasna, aparat:diabloti: ":diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

jesssuuuu one tak wszystkie te ochłapy mają :shake: :shake:
ja tez TZ mówi że chce aparat :diabloti: a on mi na to jak to przecież dopiero co kupiny niedawno ,a ty chcesz kolejny :crazyeye:

ale jak poprosił żebym zrobiła mu herbaty tak samo odpowiedziałam :evil_lol: przecież dopiero wypiłeś jedną ,a już pazerniaku kolejną chcesz :mad: to mi aparat wymawiasz ,a sam to co :mad: :mad:
oczywiście herbaty nie dostał :diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Pysiu, to Ty skromnie odpowiedz; ,,[...] basen w ogrodzie, dodatkowe dwa kudłacze, ferrari ,-czy jak to się tam pisze:eviltong: , Brada Pitta w roli listonosza, no i, rzecz jasna, aparat:diabloti: ":diabloti:

Basen w ogrodzie mam :razz: Dodatkowych kudłaczy nie chcę bo od tych mam wystarczające odciski na rękach :eviltong: Sportowe auta są nie w moim typie ;) Raczej wolę duże z duuuuużymi bagażnikami :evil_lol: Brad Pitt przydałby się :diabloti: A aparat ...ech...marzenie :roll:

Posted

Pysia napisał(a):
Basen w ogrodzie mam :razz: Dodatkowych kudłaczy nie chcę bo od tych mam wystarczające odciski na rękach :eviltong: Sportowe auta są nie w moim typie ;) Raczej wolę duże z duuuuużymi bagażnikami :evil_lol: Brad Pitt przydałby się :diabloti: A aparat ...ech...marzenie :roll:

Ehh, no proszę, to Ty dużych wymagań nie masz:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Na sugerowanie potrzeba czasu ;) Teraz jest na etapie " Przecież kupiłem Ci dom. Co jeszcze chcesz? " :evil_lol:

na zadane pytanie, należy uprzejmie odpowiedzieć :evil_lol:

a ja dzisiaj byłam w tamtejszym zakładzie energetyki przepisać umowę o prąd :roll: Najpierw był TZ, a dzisiaj ja. Jadę na to zadupie, stoję w kolejce, w końcu się doczekuję, a panienka mi mówi, ze koleżanka jej, co to z TZtem podpisywała umowę, jest na urlopie i żebym przyszła JUTRO :mad: :mad: PRZYSZŁA JUTRO. Do Legionowa, 20 km od warszawy :angryy:
I było tak.... głośno było, a potem nagle i umowa się znalazła i panienka mogła ją ze mna podpisać :p :p
I znowu gdzieś mnie nie lubią :shake:

a w ohydku mam już klamki :p :p :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:wow Maga ...klamki , ale dla Debest masz pokoik bez klamek:cool3:

oczywiście, jeden pozostał bez klamek, specjalnie dla niej, żeby się czuła jak w domu :evil_lol:

a taki widok mam z tarasu

i troche wariata

Posted

Malawaszko, czy już mówiłam, że cię uwielbiam? :loveu:

[quote name='malawaszka']

impreza już była??? :placz: beze mnie? :placz: kto te sciany obrzygał?

I ciesz się, bo masz pewność, ze to nie ty :evil_lol: :evil_lol: