Pysia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Maga100 napisał(a):wiem, ale nasze jest niecieplone i póki co nie dostosowane. Jest beton, dachówka i jedynie podprowadzone media w postaci wystających rur i rurek. Nie pytaj ile pieniedzy potrzeba na zaadoptowanie :roll: Może za 5 lat... bo Debe nie chce się dołożyć :roll: Ani mi się śni pytać ;) Wiem że będzie piękne :multi: Quote
Paula Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Czesc Maga :lol: Gratuluje postepow z ohydkiem :cool3: Quote
Maga100 Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Witajcie :p Mam jeszcze jakieś resztki, wprawdzie te same obejrzałyście u Debe, ale u mnie są gorszej jakości, więc zawsze jakaś odmiana :roll: Quote
Maga100 Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 całkiem ładnie było przez chwilę Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 maga on chyba złapał wieeeelka muche w pysk, no zobacz :p Quote
dbsst Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 boskie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Boshe czemu tak mało piekne Szpileczki tylko ten Lełon i Lełon :shake: :p Quote
Maga100 Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] maga on chyba złapał wieeeelka muche w pysk, no zobacz :p tak, a muchę Szpilką zwano :evil_lol: [quote name='dbsst'] Boshe czemu tak mało piekne Szpileczki tylko ten Lełon i Lełon :shake: :p bo piękna Szpileczka wychodziła jako ciemna plama :diabloti: Niech będzie, ze piekna plama :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Maga100']tak, a muchę Szpilką zwano :evil_lol: az tak wielką :-o :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Witaj :) Piękne fotki w ruchu....Ech...Kiedy ten mój TZ wreszcie się domyśli i kupi mi aparat... Quote
Maga100 Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='Pysia']Witaj :) Piękne fotki w ruchu....Ech...Kiedy ten mój TZ wreszcie się domyśli i kupi mi aparat... domysli? TZci się nie domyślają takich rzeczy :shake: Musisz mu delikatnie zasugerować :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='Maga100']domysli? TZci się nie domyślają takich rzeczy :shake: Musisz mu delikatnie zasugerować :evil_lol: Na sugerowanie potrzeba czasu ;) Teraz jest na etapie " Przecież kupiłem Ci dom. Co jeszcze chcesz? " :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):Na sugerowanie potrzeba czasu ;) Teraz jest na etapie " Przecież kupiłem Ci dom. Co jeszcze chcesz? " :evil_lol: Pysiu, to Ty skromnie odpowiedz; ,,[...] basen w ogrodzie, dodatkowe dwa kudłacze, ferrari ,-czy jak to się tam pisze:eviltong: , Brada Pitta w roli listonosza, no i, rzecz jasna, aparat:diabloti: ":diabloti: Quote
Vectra Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pysia napisał(a):Na sugerowanie potrzeba czasu ;) Teraz jest na etapie " Przecież kupiłem Ci dom. Co jeszcze chcesz? " :evil_lol: jesssuuuu one tak wszystkie te ochłapy mają :shake: :shake: ja tez TZ mówi że chce aparat :diabloti: a on mi na to jak to przecież dopiero co kupiny niedawno ,a ty chcesz kolejny :crazyeye: ale jak poprosił żebym zrobiła mu herbaty tak samo odpowiedziałam :evil_lol: przecież dopiero wypiłeś jedną ,a już pazerniaku kolejną chcesz :mad: to mi aparat wymawiasz ,a sam to co :mad: :mad: oczywiście herbaty nie dostał :diabloti: Quote
agabass Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [niezłe te foty uśmiałam się straszliwie i co Lenio wywija tak tym ozorkiem:lol: Quote
Pysia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 madzia i medor napisał(a):Pysiu, to Ty skromnie odpowiedz; ,,[...] basen w ogrodzie, dodatkowe dwa kudłacze, ferrari ,-czy jak to się tam pisze:eviltong: , Brada Pitta w roli listonosza, no i, rzecz jasna, aparat:diabloti: ":diabloti: Basen w ogrodzie mam :razz: Dodatkowych kudłaczy nie chcę bo od tych mam wystarczające odciski na rękach :eviltong: Sportowe auta są nie w moim typie ;) Raczej wolę duże z duuuuużymi bagażnikami :evil_lol: Brad Pitt przydałby się :diabloti: A aparat ...ech...marzenie :roll: Quote
Medorowa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Pysia napisał(a):Basen w ogrodzie mam :razz: Dodatkowych kudłaczy nie chcę bo od tych mam wystarczające odciski na rękach :eviltong: Sportowe auta są nie w moim typie ;) Raczej wolę duże z duuuuużymi bagażnikami :evil_lol: Brad Pitt przydałby się :diabloti: A aparat ...ech...marzenie :roll: Ehh, no proszę, to Ty dużych wymagań nie masz:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Pysia']Na sugerowanie potrzeba czasu ;) Teraz jest na etapie " Przecież kupiłem Ci dom. Co jeszcze chcesz? " :evil_lol: na zadane pytanie, należy uprzejmie odpowiedzieć :evil_lol: a ja dzisiaj byłam w tamtejszym zakładzie energetyki przepisać umowę o prąd :roll: Najpierw był TZ, a dzisiaj ja. Jadę na to zadupie, stoję w kolejce, w końcu się doczekuję, a panienka mi mówi, ze koleżanka jej, co to z TZtem podpisywała umowę, jest na urlopie i żebym przyszła JUTRO :mad: :mad: PRZYSZŁA JUTRO. Do Legionowa, 20 km od warszawy :angryy: I było tak.... głośno było, a potem nagle i umowa się znalazła i panienka mogła ją ze mna podpisać :p :p I znowu gdzieś mnie nie lubią :shake: a w ohydku mam już klamki :p :p :p Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 :crazyeye:wow Maga ...klamki , ale dla Debest masz pokoik bez klamek:cool3: Quote
Maga100 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:wow Maga ...klamki , ale dla Debest masz pokoik bez klamek:cool3: oczywiście, jeden pozostał bez klamek, specjalnie dla niej, żeby się czuła jak w domu :evil_lol: a taki widok mam z tarasu i troche wariata Quote
malawaszka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 impreza już była??? :placz: beze mnie? :placz: kto te sciany obrzygał? Quote
Maga100 Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Malawaszko, czy już mówiłam, że cię uwielbiam? :loveu: [quote name='malawaszka'] impreza już była??? :placz: beze mnie? :placz: kto te sciany obrzygał? I ciesz się, bo masz pewność, ze to nie ty :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts