Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 o tu też imprezka .........no to kolej na moje ...;) 100 lat:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']UWAGA UWAGA 25.10.2005 STAŁ SIE CUUUUUUUUUD POZNAŁY SIE NA JESIENNYM SPACERZE DWIE GWIAZDY :D MAGA I DEBE rany boskie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eek2: Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']UWAGA UWAGA 25.10.2005 STAŁ SIE CUUUUUUUUUD POZNAŁY SIE NA JESIENNYM SPACERZE DWIE GWIAZDY :-D MAGA I DEBE Debe gratuluje ci cierpliwości , wytrwałości i wyrozumiałości :multi: :multi: to napewno był ciężki rok :cool3: pełny niespodziewanek :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Maga specjalnie dla Ciebie wiem, że zawsze o takich marzyłas i nie dziwie sie wcale :D ponieważ stukneła nam rocznica to prosze spełniam Twe marzenie :D Magda ma byc ponoć w nich na parapetówie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Vectra napisał(a):Debe gratuluje ci cierpliwości , wytrwałości i wyrozumiałości :multi: :multi: to napewno był ciężki rok :cool3: pełny niespodziewanek :evil_lol: :evil_lol: dziękuje Ci kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']Maga specjalnie dla Ciebie wiem, że zawsze o takich marzyłas i nie dziwie sie wcale :D ponieważ stukneła nam rocznica to prosze spełniam Twe marzenie :D Magda ma byc ponoć w nich na parapetówie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buhahahaha :evil_lol::evil_lol: Maga idealne dla Ciebie :evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']Maga specjalnie dla Ciebie wiem, że zawsze o takich marzyłas i nie dziwie sie wcale :D tak, Debe, zgodziła się mi je pożyczyć :p kochana jest, prawda?:p wiem, jak trudno jej się z nimi rozstać :p ale zrobiła to dla mnie, bo mnie kocha :loveu: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']Maga specjalnie dla Ciebie wiem, że zawsze o takich marzyłas i nie dziwie sie wcale :D ponieważ stukneła nam rocznica to prosze spełniam Twe marzenie :D Magda ma byc ponoć w nich na parapetówie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To lepsze niż moja różowa bluzeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Maga100']tak, Debe, zgodziła się mi je pożyczyć :p kochana jest, prawda?:p wiem, jak trudno jej się z nimi rozstać :p ale zrobiła to dla mnie, bo mnie kocha :loveu: to wszystko PRAWDA wymieniłyśmy się obuwiem ja Magdzie te a ona mi buty z mojej galerii :p ach ta miłosc Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 buuuahahah jeny Magda ale Ci zazdroszcze :evil_lol: Quote
PIKA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 O shit :crazyeye: Ja na ta parapetówę nie jadę :evil_lol: ja nie chce na serce zejśc :shake: Quote
dbsst Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 PIKA składasz zamówienie na jekies pantofle do Magi u żar lubi debe :cool1: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja chciałabym w koncu dostać takie sznurowane za kostki z obcasem ani wielkim ani małym :) Ale nie płaskie ;) Quote
Maga100 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 PIKA napisał(a):O shit :crazyeye: Ja na ta parapetówę nie jadę :evil_lol: ja nie chce na serce zejśc :shake: ojej, Pika, nie podobają ci się? :-( a mnie się wydawało, że te buty mają klasę :cool3: Quote
Maga100 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 a w ogóle wczoraj, po wielkiej awanturze (nie wiem kto ją wywołał, bo przecież nie ja :grins: ) domowej, nagle okazało się, że MOŻNA. I ekipa do obłożenia ohydka stawi się 20 listopada, gazowania włączy gaz 8 listopada (podobno przynajmniej :roll: ) , hydraulik od razu uruchomi kaloryfery, wkład kominkowy można jednak przewieźć ze sklepu (170 kg), a budowa kimonka rozpocznie się jeszcze w tym miesiącu :p Można? MOŻNA :diabloti: Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Maga100 napisał(a):a w ogóle wczoraj, po wielkiej awanturze (nie wiem kto ją wywołał, bo przecież nie ja :grins: ) domowej, nagle okazało się, że MOŻNA. I ekipa do obłożenia ohydka stawi się 20 listopada, gazowania włączy gaz 8 listopada (podobno przynajmniej :roll: ) , hydraulik od razu uruchomi kaloryfery, wkład kominkowy można jednak przewieźć ze sklepu (170 kg), a budowa kimonka rozpocznie się jeszcze w tym miesiącu :p Można? MOŻNA :diabloti: wszystko można :diabloti: tylko trzeba uzyć odpowiednich argumentów :mad: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Vectra napisał(a): tylko trzeba uzyć odpowiednich argumentów :mad: :evil_lol: amen :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Maga100 napisał(a): Można? MOŻNA :diabloti: :eek2: :eek2: :eek2: Niebezpieczna jesteś ! Quote
Vectra Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Maga100 napisał(a):amen :mad: :mad: :evil_lol: tylko nie rozumiem tego że jak używam tych odpowiednich argumentów to mój TZ bredzi że się wydzieram :roll: :roll: Quote
Maga100 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a)::eek2: :eek2: :eek2: Niebezpieczna jesteś ! mła??:crazyeye: Vectra napisał(a):tylko nie rozumiem tego że jak używam tych odpowiednich argumentów to mój TZ bredzi że się wydzieram :roll: :roll: właśnie , użyłaś dobrego określenia: BREDZI TZty mają tendencję do przesady :diabloti: Quote
Hanna R. Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Maga100 napisał(a):mła??:crazyeye: A czyż nie ??? Mam nowy aparat ... :oops: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Maga100 napisał(a):a w ogóle wczoraj, po wielkiej awanturze (nie wiem kto ją wywołał, bo przecież nie ja :grins: ) domowej, nagle okazało się, że MOŻNA. I ekipa do obłożenia ohydka stawi się 20 listopada, gazowania włączy gaz 8 listopada (podobno przynajmniej :roll: ) , hydraulik od razu uruchomi kaloryfery, wkład kominkowy można jednak przewieźć ze sklepu (170 kg), a budowa kimonka rozpocznie się jeszcze w tym miesiącu :p Można? MOŻNA :diabloti: wow ale masz siłę perswazji:razz: a to kimonko to z czego będzie;) Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 HankaRupczewska napisał(a):A czyż nie ??? Mam nowy aparat ... :oops::multi:a jaki:cool3: Quote
aga1215 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Cytat: Napisał(a) HankaRupczewska A czyż nie ??? Mam nowy aparat ... :oops: :multi:a jaki:cool3: właśnie -jaki :cool3: Quote
Recommended Posts