Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: zboczeniec :evil_lol: z taaaką lufą :crazyeye:

:lol: :lol: :lol: :lol:

[quote name='Pysia']Normalnie się rozmarzyłam :loveu: Taaka lufa :loveu:

:roflt: :roflt: :roflt:

cóż :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba se coś przymroził bo minę ma niecherską :razz:

no, jest jakiś głęboko nieszczęśliwy :niewiem:

i żegan was :hand:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj kobieto która nie może jeździć tymi samymi drogami co ja ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witaj, moja blondynko za kierownicą :evil_lol:

wrócilam właśnie z mojej wsi, błoto po kolana :roll:
muszę sobie gumiaki kupić :shake:

ale w środku wszystkie ościeżnice juz obsadzone! :multi:
zajęło to cały wczorajszy dzien, bo okazało się, ze trzeba podcinać i szlifować wszystkie otwory drzwiowe :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']bojku jak fajnie - moje ościeżnice leżą na podłodze :placz:

Waszko, zabrzmiało to tak rozpaczliwie, że zaraz się spakuję i przyjadę osobiscie obsadzić ci te ościeżnice :shake:
:p

a u mnie było dzisiaj tak

i mój samotny domek w szczerym polu :placz:

a na osiedlu jest nawet rondo :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rondo ..prawie jak w Rybniku;)

:evil_lol: które?? bo Rybnik powinien się przemianować na Rądnik :p ostatnio jak tam byłam to stwierdziłam, że chyba ktoś z zarządu miasta nie potrafił jeździć przez normalne skrzyżowania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: które?? bo Rybnik powinien się przemianować na Rądnik :p ostatnio jak tam byłam to stwierdziłam, że chyba ktoś z zarządu miasta nie potrafił jeździć przez normalne skrzyżowania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:byłaś ....to nie trza było dać znać /No rond to chyba mamy kilkanaście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i każde ma nazwę :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:byłaś ....to nie trza było dać znać /No rond to chyba mamy kilkanaście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i każde ma nazwę :evil_lol:

czasem bywam tu i tam, ale wtedy nie mam czasu na spotkania towarzyskie bo to z pracy :roll:

Posted

Witaj ponownie blond królowo szos z ościeżnicami :multi::multi::multi: Widzisz? Prace postępują :multi::multi::multi:
A droga do lasu bardzo cywilizowana :p Rondo - hohoho :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']

:loveu: ahhhh furteczka do tajemniczego ogrodu :loveu:

Maga posyłam Ci adres na pw :p

ad.1 a zebyś wiedziała :eviltong:
ad. 2 zrobię ci tak te ościeżnice, że przetrwają lata :diabloti:

[quote name='dbsst']czesc moja ukochana dogociólko :evil_lol:

a kysz, a kysz :diabloti:

[quote name='Pysia']A droga do lasu bardzo cywilizowana :p Rondo - hohoho :diabloti:

wiem, Pysiu, ze ty szczególnie lubisz ronda :grins:

takie dziwolągi są koło mnie

następne zdjecia będą niewiadomo kiedy :hand:

Posted

ja czegoś nie kumam wczoraj kazałaś mi chować aparat a dziś chodziłaś po wsi i ludziom domy fociłas a kto wie co jeszcze :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ja czegoś nie kumam wczoraj kazałaś mi chować aparat a dziś chodziłaś po wsi i ludziom domy fociłas a kto wie co jeszcze :cool3: :evil_lol:

bo TOBIE kazałam, a ty sie usłuchałaś :evil_lol: :evil_lol:

Posted

UWAGA UWAGA 25.10.2005 STAŁ SIE CUUUUUUUUUD POZNAŁY SIE NA JESIENNYM SPACERZE DWIE GWIAZDY :D MAGA I DEBE

CZYLI MAMY ROCZNICĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a oto kilka fot

iskrzyło miedzy nimi odrazu

a oto Leon po pierwszym spacerze ze swą wspaniała przjaciółka Szpilka

MAGA :Rose: :Rose: :Rose: za cierpliwość :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']UWAGA UWAGA 25.10.2005 STAŁ SIE CUUUUUUUUUD POZNAŁY SIE NA JESIENNYM SPACERZE DWIE GWIAZDY :D MAGA I DEBE

CZYLI MAMY ROCZNICĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a oto kilka fot

iskrzyło miedzy nimi odrazu

a oto Leon po pierwszym spacerze ze swą wspaniała przjaciółka Szpilka

MAGA :Rose: :Rose: :Rose: za cierpliwość :evil_lol:

Wszystkiego Najlepszego z okazji pierwszej rocznicy :Rose:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: