Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: zboczeniec :evil_lol: z taaaką lufą :crazyeye: Normalnie się rozmarzyłam :loveu: Taaka lufa :loveu: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: zboczeniec :evil_lol: z taaaką lufą :crazyeye: A gdzie Ty widzisz tę lufę ? :lol: :lol: :lol: Wam to tylko jedno w głowie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: zboczeniec :evil_lol: z taaaką lufą :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='Pysia']Normalnie się rozmarzyłam :loveu: Taaka lufa :loveu: :roflt: :roflt: :roflt: cóż :roll: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba se coś przymroził bo minę ma niecherską :razz: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba se coś przymroził bo minę ma niecherską :razz: no, jest jakiś głęboko nieszczęśliwy :niewiem: i żegan was :hand: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Leon sobie gile z nosa wyciąga :no-no-no::no-no-no::no-no-no::ices_bla: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witaj kobieto która nie może jeździć tymi samymi drogami co ja ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Pysia']Witaj kobieto która nie może jeździć tymi samymi drogami co ja ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj, moja blondynko za kierownicą :evil_lol: wrócilam właśnie z mojej wsi, błoto po kolana :roll: muszę sobie gumiaki kupić :shake: ale w środku wszystkie ościeżnice juz obsadzone! :multi: zajęło to cały wczorajszy dzien, bo okazało się, ze trzeba podcinać i szlifować wszystkie otwory drzwiowe :shake: Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bojku jak fajnie - moje ościeżnice leżą na podłodze :placz: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='malawaszka']bojku jak fajnie - moje ościeżnice leżą na podłodze :placz: Waszko, zabrzmiało to tak rozpaczliwie, że zaraz się spakuję i przyjadę osobiscie obsadzić ci te ościeżnice :shake: :p a u mnie było dzisiaj tak i mój samotny domek w szczerym polu :placz: a na osiedlu jest nawet rondo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :loveu: ahhhh furteczka do tajemniczego ogrodu :loveu: Maga posyłam Ci adres na pw :p Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:rondo ..prawie jak w Rybniku;) Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rondo ..prawie jak w Rybniku;) :evil_lol: które?? bo Rybnik powinien się przemianować na Rądnik :p ostatnio jak tam byłam to stwierdziłam, że chyba ktoś z zarządu miasta nie potrafił jeździć przez normalne skrzyżowania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: które?? bo Rybnik powinien się przemianować na Rądnik :p ostatnio jak tam byłam to stwierdziłam, że chyba ktoś z zarządu miasta nie potrafił jeździć przez normalne skrzyżowania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:byłaś ....to nie trza było dać znać /No rond to chyba mamy kilkanaście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i każde ma nazwę :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:byłaś ....to nie trza było dać znać /No rond to chyba mamy kilkanaście:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i każde ma nazwę :evil_lol: czasem bywam tu i tam, ale wtedy nie mam czasu na spotkania towarzyskie bo to z pracy :roll: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 czesc moja ukochana dogociólko :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witaj ponownie blond królowo szos z ościeżnicami :multi::multi::multi: Widzisz? Prace postępują :multi::multi::multi: A droga do lasu bardzo cywilizowana :p Rondo - hohoho :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='malawaszka'] :loveu: ahhhh furteczka do tajemniczego ogrodu :loveu: Maga posyłam Ci adres na pw :p ad.1 a zebyś wiedziała :eviltong: ad. 2 zrobię ci tak te ościeżnice, że przetrwają lata :diabloti: [quote name='dbsst']czesc moja ukochana dogociólko :evil_lol: a kysz, a kysz :diabloti: [quote name='Pysia']A droga do lasu bardzo cywilizowana :p Rondo - hohoho :diabloti: wiem, Pysiu, ze ty szczególnie lubisz ronda :grins: takie dziwolągi są koło mnie następne zdjecia będą niewiadomo kiedy :hand: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ja czegoś nie kumam wczoraj kazałaś mi chować aparat a dziś chodziłaś po wsi i ludziom domy fociłas a kto wie co jeszcze :cool3: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']ja czegoś nie kumam wczoraj kazałaś mi chować aparat a dziś chodziłaś po wsi i ludziom domy fociłas a kto wie co jeszcze :cool3: :evil_lol: bo TOBIE kazałam, a ty sie usłuchałaś :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witaj moja wiejska dogociółko , prababciu o blond włosach :loveu::loveu: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 UWAGA UWAGA 25.10.2005 STAŁ SIE CUUUUUUUUUD POZNAŁY SIE NA JESIENNYM SPACERZE DWIE GWIAZDY :D MAGA I DEBE CZYLI MAMY ROCZNICĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a oto kilka fot iskrzyło miedzy nimi odrazu a oto Leon po pierwszym spacerze ze swą wspaniała przjaciółka Szpilka MAGA :Rose: :Rose: :Rose: za cierpliwość :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']UWAGA UWAGA 25.10.2005 STAŁ SIE CUUUUUUUUUD POZNAŁY SIE NA JESIENNYM SPACERZE DWIE GWIAZDY :D MAGA I DEBE CZYLI MAMY ROCZNICĘ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a oto kilka fot iskrzyło miedzy nimi odrazu a oto Leon po pierwszym spacerze ze swą wspaniała przjaciółka Szpilka MAGA :Rose: :Rose: :Rose: za cierpliwość :evil_lol: Wszystkiego Najlepszego z okazji pierwszej rocznicy :Rose: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts