Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 malawaszka napisał(a):Fcale nie musi być taka sama - siatek z oczkami jak kwadraty jest całe mnóstwo :cool1: Czy Ty musisz wywoływać małżeńskie kłótnie na publicznym forum ?:mad: Jak mówię ze taka samo to wiem co mówię :obrazic: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Czy Ty musisz wywoływać małżeńskie kłótnie na publicznym forum ?:mad: Jak mówię ze taka samo to wiem co mówię :obrazic: jakie znowu małżeńskie - ja się nie dam w nic wrobić :shake: potem zaraz jakieś dziecko, pieluchy - o NIE!!!! :p Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 malawaszka napisał(a):jakie znowu małżeńskie - ja się nie dam w nic wrobić :shake: potem zaraz jakieś dziecko, pieluchy - o NIE!!!! :p O nie!! Dziecko odpada :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Boszsze, tylko chwilę mnie nie było :shake: :shake: a te tutaj harcują :diabloti: [quote name='Vectra']TZ miał mi wymienić opony na zimowe ,ale go zima zaskoczyła :roll: mojego też zaskoczyła, ale jak jutro mi nie wymieni, to każę mi mieszkać w ohydku bez ogrzewania :diabloti: [quote name='Pysia']. Siatka jest na pewno zielona i obiecuję Ci że jej nawet widać nie będzie w zieleni wiosną :multi: Mam kawałek takiej samej :p I jestem z niej bardzo zadowolona ja się jednak ciebie boję :shock: a na wiosnę tej siatki nie będzie :angryy: :angryy: :angryy: będzie piekne ogrodzenie :angryy: [quote name='Sabina1'] Maga, może ja chociaż bym była za skrzypka na Twoim wspaniałym dachu od Twojego przepięknego, przestronnego domu ze styropianu ? hahaha, ale będziesz zawodzić na tym dachu? :roll: :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Ona Ci teraz nie odpowie Pognała ... Poza tym wykasuj ten styropian, bo Ona niebezpieczna bywa, jak się zdenerwuje . :cool3: na razie to jestem w nerwach za brak styropianu :angryy: Bo TZ wcale nie ustalił żadnych szczegółów :angryy: I nadal nie wiadomo kiedy przyjdą i czy :angryy: On jakiś beztroski jest :angryy: :angryy: [quote name='malawaszka'] a ogrodzenie jest ahhhh :loveu: czy mogę prosić o szczegóły dot. tej siatki????? :modla: nie, nie mozesz :cool1: :cool1: może jeszcze mi napiszesz, że te drewniane paliki mają wiele uroku?? :cool1: :cool1: :cool1: a w ogóle to wróciłyśmy. O dziwo bez szwanku :hmmmm: trochę tylko padało nam na łeb, wiało i w ogóle, ale co tam :grins: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']ale jak jutro mi nie wymieni, to każę mi mieszkać w ohydku bez ogrzewania :diabloti: :crazyeye: masochistka :crazyeye: Madzia - ja Cie proszę zrób sobie psychoanalizę :shake: a o tą siatkę to pytałam na serio bo chciałabym taką mieć też tymczasowo :cool1: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 O. Wróciłaś :loveu: . Od razu mi lepiej :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: masochistka :crazyeye: Madzia - ja Cie proszę zrób sobie psychoanalizę :shake: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: a o tą siatkę to pytałam na serio bo chciałabym taką mieć też tymczasowo :cool1: TZ zakupił w Leroy bodajże. najtańsza była. Na ten cały jeden bok zapłacił 170zł Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']Boszsze, tylko chwilę mnie nie było :shake: :shake: a te tutaj harcują :diabloti: ja się jednak ciebie boję :shock: a na wiosnę tej siatki nie będzie :angryy: :angryy: :angryy: będzie piekne ogrodzenie :angryy: Mnie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja tylko uważam że jeżeli ogrodzenie nie wypuszcza moich psów a innych nie wpuszcza na mój plac to znaczy że jest super :multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Sabina1']Ja juz zaczęłam do Hani mówic babciu, ale mogło mi sie pomylić. Zresztą mogę mieć dwie.Ten układ jest super. Ala jest moją mamusią, czy to się zgadza z babcią Piką ? Piki to ja się trochę boję, ale stanowczo chcę dziadka Mariana. Tego nowego, co był starym i poleguje na ziemi. Zaras ,zaras :hmmmm: skoro Hania jest Twoją babcią ,a Ala mamusią to Ty jesteś moją siostrą :diabloti: mamusiu dlaczego ja nic nie wiem na ten temat :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Vectra']Zaras ,zaras :hmmmm: skoro Hania jest Twoją babcią ,a Ala mamusią to Ty jesteś moją siostrą :diabloti: mamusiu dlaczego ja nic nie wiem na ten temat :placz: :placz: :placz::loveu:córeczko bo ciebie nie było kiedy ja zaadoptowałam Sabinkę ...ona taka samotna była a Hania to jej tylko lody:cool3: proponowała ...no i masz siostrzyczkę :p Quote
Vectra Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:córeczko bo ciebie nie było kiedy ja zaadoptowałam Sabinkę ...ona taka samotna była a Hania to jej tylko lody:cool3: proponowała ...no i masz siostrzyczkę :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w ciągu jednej doby mi się rodzina potroiła :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w ciągu jednej doby mi się rodzina potroiła :cool3: :cool3: :cool3: ale ja tam doczytałam gdzieś ze jesteśmy powinowate z Pysią i Waszka tylko ja już naprawde nie wiem kto jest kim:cool3: Quote
Vectra Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale ja tam doczytałam gdzieś ze jesteśmy powinowate z Pysią i Waszka tylko ja już naprawde nie wiem kto jest kim:cool3: no to właśnie cała Dogowariacka rodzinka :evil_lol: niewiadomo kto ,co ,z kim i jak :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Zaraz, zaraz mamusiu, bo przypomniałam sobie o Trawnikowym, a umknęły mi posty o nim. To kto to teraz będzie WUJ ? :crazyeye: A nie, wuj to od Agi1215 tak ? Quote
mmbbaj Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100'] a na wiosnę tej siatki nie będzie :angryy: :angryy: :angryy: będzie piekne ogrodzenie :angryy: Maga, a ty wiesz, że najdłużej żyją prowizorki? :evil_lol: [quote name='Maga100'] Bo TZ wcale nie ustalił żadnych szczegółów :angryy:... On jakiś beztroski jest :angryy: :angryy: Szczęśliwy :B-fly: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='mmbbaj']Maga, a ty wiesz, że najdłużej żyją prowizorki? :evil_lol: wiem, właśnie to doskonale wiem :placz: :placz: :placz: :angryy: dzisiaj wstawiam brzydkie zdjecia :shake: cały dzień było ciemno i padał deszcz :angryy: cud, że w ogóle wyszło cokolwiek :shake: najpierw te najładniejsze, czyli LAS :p Ten koło mnie i intruz w lesie :cool1: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 w lesie było jeszcze ciemniej, więc wybaczcie jakość :shake: Quote
Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ale super :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ani chybi Leon zawadził fotografa :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']ani chybi Leon zawadził fotografa :evil_lol: nic nie poczułam, a oczy zamknęłam :cool1: super zdjecie :evil_lol: :evil_lol: tu widać, ze Szpilka jest głodzona :shake: :diabloti: na wirażu Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Sabina1']Zaraz, zaraz mamusiu, bo przypomniałam sobie o Trawnikowym, a umknęły mi posty o nim. To kto to teraz będzie WUJ ? :crazyeye: A nie, wuj to od Agi1215 tak ?:razz:no tak ale Agę też trzeba by zaadoptować ...bo ona taka samotna z tym Trawnikowym w tym Krościenku:cool3: Maga a nie bojałaś się intruzów w tym lesie:evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Maga a nie bojałaś się intruzów w tym lesie:evil_lol: bardzo się bałam, bo zboczeńcy się czaili za drzewami :shock: Quote
Medorowa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']bardzo się bałam, bo zboczeńcy się czaili za drzewami :shock: Magda Ty lepiej już do tego lasu nie chodź, aż strach się bać:evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']bardzo się bałam, bo zboczeńcy się czaili za drzewami :shock: :evil_lol: zboczeniec :evil_lol: z taaaką lufą :crazyeye: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: zboczeniec :evil_lol: z taaaką lufą :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts