Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Fcale nie musi być taka sama - siatek z oczkami jak kwadraty jest całe mnóstwo :cool1:

Czy Ty musisz wywoływać małżeńskie kłótnie na publicznym forum ?:mad:
Jak mówię ze taka samo to wiem co mówię :obrazic:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Czy Ty musisz wywoływać małżeńskie kłótnie na publicznym forum ?:mad:
Jak mówię ze taka samo to wiem co mówię :obrazic:

jakie znowu małżeńskie - ja się nie dam w nic wrobić :shake: potem zaraz jakieś dziecko, pieluchy - o NIE!!!! :p

Posted

malawaszka napisał(a):
jakie znowu małżeńskie - ja się nie dam w nic wrobić :shake: potem zaraz jakieś dziecko, pieluchy - o NIE!!!! :p

O nie!! Dziecko odpada :diabloti:

Posted

Boszsze, tylko chwilę mnie nie było :shake: :shake: a te tutaj harcują :diabloti:

[quote name='Vectra']TZ miał mi wymienić opony na zimowe ,ale go zima zaskoczyła :roll:

mojego też zaskoczyła, ale jak jutro mi nie wymieni, to każę mi mieszkać w ohydku bez ogrzewania :diabloti:

[quote name='Pysia']. Siatka jest na pewno zielona i obiecuję Ci że jej nawet widać nie będzie w zieleni wiosną :multi: Mam kawałek takiej samej :p I jestem z niej bardzo zadowolona

ja się jednak ciebie boję :shock:
a na wiosnę tej siatki nie będzie :angryy: :angryy: :angryy: będzie piekne ogrodzenie :angryy:

[quote name='Sabina1'] Maga, może ja chociaż bym była za skrzypka na Twoim wspaniałym dachu od Twojego przepięknego, przestronnego domu ze styropianu ?

hahaha, ale będziesz zawodzić na tym dachu? :roll: :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Ona Ci teraz nie odpowie
Pognała ...
Poza tym wykasuj ten styropian, bo Ona niebezpieczna bywa, jak się zdenerwuje . :cool3:

na razie to jestem w nerwach za brak styropianu :angryy: Bo TZ wcale nie ustalił żadnych szczegółów :angryy: I nadal nie wiadomo kiedy przyjdą i czy :angryy: On jakiś beztroski jest :angryy: :angryy:

[quote name='malawaszka'] a ogrodzenie jest ahhhh :loveu: czy mogę prosić o szczegóły dot. tej siatki????? :modla:

nie, nie mozesz :cool1: :cool1:
może jeszcze mi napiszesz, że te drewniane paliki mają wiele uroku?? :cool1: :cool1: :cool1:

a w ogóle to wróciłyśmy. O dziwo bez szwanku :hmmmm:
trochę tylko padało nam na łeb, wiało i w ogóle, ale co tam :grins:

Posted

[quote name='Maga100']ale jak jutro mi nie wymieni, to każę mi mieszkać w ohydku bez ogrzewania :diabloti:

:crazyeye: masochistka :crazyeye: Madzia - ja Cie proszę zrób sobie psychoanalizę :shake:

a o tą siatkę to pytałam na serio bo chciałabym taką mieć też tymczasowo :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: masochistka :crazyeye: Madzia - ja Cie proszę zrób sobie psychoanalizę :shake:

:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

a o tą siatkę to pytałam na serio bo chciałabym taką mieć też tymczasowo :cool1:

TZ zakupił w Leroy bodajże.
najtańsza była. Na ten cały jeden bok zapłacił 170zł

Posted

[quote name='Maga100']Boszsze, tylko chwilę mnie nie było :shake: :shake: a te tutaj harcują :diabloti:

ja się jednak ciebie boję :shock:
a na wiosnę tej siatki nie będzie :angryy: :angryy: :angryy: będzie piekne ogrodzenie :angryy:

Mnie? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja tylko uważam że jeżeli ogrodzenie nie wypuszcza moich psów a innych nie wpuszcza na mój plac to znaczy że jest super :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Sabina1']Ja juz zaczęłam do Hani mówic babciu, ale mogło mi sie pomylić. Zresztą mogę mieć dwie.Ten układ jest super. Ala jest moją mamusią, czy to się zgadza z babcią Piką ? Piki to ja się trochę boję, ale stanowczo chcę dziadka Mariana. Tego nowego, co był starym i poleguje na ziemi.

Zaras ,zaras :hmmmm: skoro Hania jest Twoją babcią ,a Ala mamusią to Ty jesteś moją siostrą :diabloti:

mamusiu dlaczego ja nic nie wiem na ten temat :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']Zaras ,zaras :hmmmm: skoro Hania jest Twoją babcią ,a Ala mamusią to Ty jesteś moją siostrą :diabloti:

mamusiu dlaczego ja nic nie wiem na ten temat :placz: :placz: :placz::loveu:córeczko bo ciebie nie było kiedy ja zaadoptowałam Sabinkę ...ona taka samotna była a Hania to jej tylko lody:cool3: proponowała ...no i masz siostrzyczkę :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:córeczko bo ciebie nie było kiedy ja zaadoptowałam Sabinkę ...ona taka samotna była a Hania to jej tylko lody:cool3: proponowała ...no i masz siostrzyczkę :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w ciągu jednej doby mi się rodzina potroiła :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w ciągu jednej doby mi się rodzina potroiła :cool3: :cool3: :cool3:
ale ja tam doczytałam gdzieś ze jesteśmy powinowate z Pysią i Waszka tylko ja już naprawde nie wiem kto jest kim:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ale ja tam doczytałam gdzieś ze jesteśmy powinowate z Pysią i Waszka tylko ja już naprawde nie wiem kto jest kim:cool3:
no to właśnie cała Dogowariacka rodzinka :evil_lol: niewiadomo kto ,co ,z kim i jak :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

Maga, a ty wiesz, że najdłużej żyją prowizorki? :evil_lol:

[quote name='Maga100'] Bo TZ wcale nie ustalił żadnych szczegółów :angryy:... On jakiś beztroski jest :angryy: :angryy:

Szczęśliwy :B-fly:

Posted

[quote name='mmbbaj']Maga, a ty wiesz, że najdłużej żyją prowizorki? :evil_lol:

wiem, właśnie to doskonale wiem :placz: :placz: :placz: :angryy:

dzisiaj wstawiam brzydkie zdjecia :shake:
cały dzień było ciemno i padał deszcz :angryy:
cud, że w ogóle wyszło cokolwiek :shake:

najpierw te najładniejsze, czyli LAS :p Ten koło mnie

i intruz w lesie :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']ani chybi Leon zawadził fotografa :evil_lol:

nic nie poczułam, a oczy zamknęłam :cool1:

super zdjecie :evil_lol: :evil_lol:

tu widać, ze Szpilka jest głodzona :shake: :diabloti:

na wirażu

Posted

[quote name='Sabina1']Zaraz, zaraz mamusiu, bo przypomniałam sobie o Trawnikowym, a umknęły mi posty o nim. To kto to teraz będzie WUJ ? :crazyeye:
A nie, wuj to od Agi1215 tak ?:razz:no tak ale Agę też trzeba by zaadoptować ...bo ona taka samotna z tym Trawnikowym w tym Krościenku:cool3:

Maga a nie bojałaś się intruzów w tym lesie:evil_lol: