aga1215 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']bosz to ty moją babcią jesteś:cool3:bo hania moją mamą ;) czekam na foty ze zjazdu rodzinnego:evil_lol: Quote
Vectra Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']twój pokoik będzie gotowy na końcu, smarkulo :diabloti: :placz::placz::placz::placz::placz: mamusiu ,a ta stara krowa mnie przezywa :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst'] rany boskie!!!! :crazyeye: :crazyeye: [quote name='Vectra'] mamusiu ,a ta stara krowa mnie przezywa :placz: :placz: teraz to nawet nie zapisze ci ani jednej złotej klamki :angryy: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Tak jakbym wysłała ci maila :p Chyba ,że mię się zdawło :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']mię się zdawło :evil_lol: :shake: :shake: zdawło się :shake: :shake: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']:shake: :shake: zdawło się :shake: :shake: On tam przez te wirtualia zasuwa do Cię. A więc go oczekuj wkrótce.:p Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']On tam przez te wirtualia zasuwa do Cię. A więc go oczekuj wkrótce.:p pocieszę nim swe oko z rana Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='aga1215']czekam na foty ze zjazdu rodzinnego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz nie doczekać :evil_lol: [quote name='dbsst'] :crazyeye:o bosz.................. [quote name='Vectra']:placz::placz::placz::placz::placz: mamusiu ,a ta stara krowa mnie przezywa :placz: :placz::shake:brak słów .....nie płacz dziecko [quote name='Maga100']rany boskie!!!! :crazyeye: :crazyeye: teraz to nawet nie zapisze ci ani jednej złotej klamki :angryy: :cool3:cóż za wyrodna prababka Gdzie dziś jedziecie się pokłócić :razz: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Dzisiaj NIE POZWOLĘ, żeby galeria mojej nowej mamci znajdowała się na PIĄTEJ stronie :p I teraz już tak będzie zawsze ! Madziu - czy ty tez siedzisz w pidżamce przy komputerze ? Z kawkką ? W słodkim nieróbstwie ? BO JA TAK ! :p :p :p Quote
dbsst Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ja jadę skontrolowac mój pokój ni ewiem gdzie jedzie Maga :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 O rany, minutę wcześniej wywlokła was moja ... synowa :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 a wiec wszystko pozostaje w rodzinie :p a teraz wasza prababcia jedzie na wycieczkę swoim bolidem, poprzez zaspy, na letnich oponach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wywożę Debe do lasu, bo mam jej dość :diabloti: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 UWAŻAJ NA SIEBIE ! :evillaug: :evillaug: :evillaug: Quote
Vectra Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']a wiec wszystko pozostaje w rodzinie :p a teraz wasza prababcia jedzie na wycieczkę swoim bolidem, poprzez zaspy, na letnich oponach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i wywożę Debe do lasu, bo mam jej dość :diabloti: testament spisany :razz: :razz: :razz: dla pocieszenie powiem ci że też zaras jade swoim pięknym opelkiem do stolycy na letnich oponach :cool3: TZ miał mi wymienić opony na zimowe ,ale go zima zaskoczyła :roll: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Maga100']o rany, jaka wstrętna pogoda! :angryy: Ubrałam się w dwa swetry, dwa polary, kurtkę puchową, czapkę, szalik i pojechałam na swoją wieś i zamarzłam :angryy: :angryy: Boszsze, to jak tam będzie w zimę??:crazyeye: :crazyeye: I śnieg padał i ciemno cały dzień, nie podoba mi się :placz: :placz: ale już mam moje prowizoryczne ogrodzenie - ohydne :lol: I TZ tam, gdzie jego miejsce, czyli przy pracy :evil_lol: Jeszcze słowo narzekania przeczytam to przetrzepię Ci skóre kobieto co mi jesteś potrzebna do psychoanalizy :mad: Kurcze...A może przyjedziesz do mnie na leczenie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja ponoć niepoprawna jestem w swej radości :diabloti: Masz sliczny domek kobieto. Siatka jest na pewno zielona i obiecuję Ci że jej nawet widać nie będzie w zieleni wiosną :multi: Mam kawałek takiej samej :p I jestem z niej bardzo zadowolona ( jak ze wszystkiego zresztą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Sabina1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ja bym koniecznie też chciała do rodziny :oops: Ale widzę, ze wszystkie miejsca zajęte :placz: :placz: Maga, może ja chociaż bym była za skrzypka na Twoim wspaniałym dachu od Twojego przepięknego, przestronnego domu ze styropianu ? Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sabina1 napisał(a):Ja bym koniecznie też chciała do rodziny :oops: Ale widzę, ze wszystkie miejsca zajęte :placz: :placz: Maga, może ja chociaż bym była za skrzypka na Twoim wspaniałym dachu od Twojego przepięknego, przestronnego domu ze styropianu ? Ona Ci teraz nie odpowie :shake: :shake: :shake: Pognała ... Poza tym wykasuj ten styropian, bo Ona niebezpieczna bywa, jak się zdenerwuje . :cool3: Quote
Sabina1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Poza tym wykasuj ten styropian, A co ? Sama mówiła, że okłada na zimę. U nas też okładali bloki. Bardzo ładnie było. Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sabina1 napisał(a):A co ? Sama mówiła, że okłada na zimę. U nas też okładali bloki. Bardzo ładnie było. Nie wiem czy doczytałaś o tym ohydku :evil_lol: Sabinko - ja mogę Cię przygarnąć jako siostre :loveu: Hania będzie naszą ciocią a Pika - babcią :multi: Tylko nadal nie wiem jak wygląda mój dziadek i który to.... Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Vectra']testament spisany :razz: :razz: :razz: dla pocieszenie powiem ci że też zaras jade swoim pięknym opelkiem do stolycy na letnich oponach :cool3: TZ miał mi wymienić opony na zimowe ,ale go zima zaskoczyła :roll: [quote name='Maga100']a teraz wasza prababcia jedzie na wycieczkę swoim bolidem, poprzez zaspy, na letnich oponach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hyhyhy widzę, że nie tylko mnie zaskoczyła zima w listopadzie :evil_lol: Magdaleno - OHYDEK jest niezmiennie cudny:loveu: a ogrodzenie jest ahhhh :loveu: czy mogę prosić o szczegóły dot. tej siatki????? :modla: Quote
Sabina1 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiem czy doczytałaś o tym ohydku :evil_lol: Sabinko - ja mogę Cię przygarnąć jako siostre :loveu: Hania będzie naszą ciocią a Pika - babcią :multi: Tylko nadal nie wiem jak wygląda mój dziadek i który to.... Ja juz zaczęłam do Hani mówic babciu, ale mogło mi sie pomylić. Zresztą mogę mieć dwie.Ten układ jest super. Ala jest moją mamusią, czy to się zgadza z babcią Piką ? Piki to ja się trochę boję, ale stanowczo chcę dziadka Mariana. Tego nowego, co był starym i poleguje na ziemi. Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']hyhyhy widzę, że nie tylko mnie zaskoczyła zima w listopadzie :evil_lol: Magdaleno - OHYDEK jest niezmiennie cudny:loveu: a ogrodzenie jest ahhhh :loveu: czy mogę prosić o szczegóły dot. tej siatki????? :modla: Nie proś drugiej blondynki co Ci już jedna mówiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeca to jest taka sama jak u mnie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Sabina1 napisał(a):Ja juz zaczęłam do Hani mówic babciu, ale mogło mi sie pomylić. Zresztą mogę mieć dwie.Ten układ jest super. Ala jest moją mamusią, czy to się zgadza z babcią Piką ? Piki to ja się trochę boję, ale stanowczo chcę dziadka Mariana. Tego nowego, co był starym i poleguje na ziemi. Powolutku.... Pika to moja babcia czyli Twoja też. Marian nie wiem czy to stary/nowy czy nowy/stary :oops: Weszka to mój/moja TZ czyli Twoja Szwagier/szwagierka. Hania kurcze jest adoptowana przez Weszke czyli chcąc nie chcąc stała się moją córką więc jak może być Twoją babcią :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ala jeżeli jest Twoją mamą to znaczy że ja też jestem :crazyeye:I moja siostra to Vectra :mdleje::evil_lol: A Maga? Bo dalej nie łapę.... Jeszcze sa inni ....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Pysia napisał(a):Nie proś drugiej blondynki co Ci już jedna mówiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeca to jest taka sama jak u mnie :diabloti::diabloti::diabloti: Fcale nie musi być taka sama - siatek z oczkami jak kwadraty jest całe mnóstwo :cool1: Quote
Recommended Posts