Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']twój pokoik będzie gotowy na końcu, smarkulo :diabloti:

:placz::placz::placz::placz::placz:

mamusiu ,a ta stara krowa mnie przezywa :placz: :placz:

Posted

[quote name='dbsst']

rany boskie!!!! :crazyeye: :crazyeye:

[quote name='Vectra']

mamusiu ,a ta stara krowa mnie przezywa :placz: :placz:

teraz to nawet nie zapisze ci ani jednej złotej klamki :angryy:

Posted

[quote name='aga1215']czekam na foty ze zjazdu rodzinnego:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:możesz nie doczekać :evil_lol:

[quote name='dbsst']

:crazyeye:o bosz..................

[quote name='Vectra']:placz::placz::placz::placz::placz:

mamusiu ,a ta stara krowa mnie przezywa :placz: :placz::shake:brak słów .....nie płacz dziecko

[quote name='Maga100']rany boskie!!!! :crazyeye: :crazyeye:

teraz to nawet nie zapisze ci ani jednej złotej klamki :angryy: :cool3:cóż za wyrodna prababka

Gdzie dziś jedziecie się pokłócić :razz:

Posted

Dzisiaj NIE POZWOLĘ, żeby galeria mojej nowej mamci znajdowała się na PIĄTEJ stronie :p
I teraz już tak będzie zawsze !
Madziu - czy ty tez siedzisz w pidżamce przy komputerze ? Z kawkką ? W słodkim nieróbstwie ?
BO JA TAK ! :p :p :p

Posted

a wiec wszystko pozostaje w rodzinie :p

a teraz wasza prababcia jedzie na wycieczkę swoim bolidem, poprzez zaspy, na letnich oponach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i wywożę Debe do lasu, bo mam jej dość :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a wiec wszystko pozostaje w rodzinie :p

a teraz wasza prababcia jedzie na wycieczkę swoim bolidem, poprzez zaspy, na letnich oponach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i wywożę Debe do lasu, bo mam jej dość :diabloti:

testament spisany :razz: :razz: :razz:
dla pocieszenie powiem ci że też zaras jade swoim pięknym opelkiem do stolycy na letnich oponach :cool3:
TZ miał mi wymienić opony na zimowe ,ale go zima zaskoczyła :roll:

Posted

[quote name='Maga100']o rany, jaka wstrętna pogoda! :angryy:
Ubrałam się w dwa swetry, dwa polary, kurtkę puchową, czapkę, szalik i pojechałam na swoją wieś i zamarzłam :angryy: :angryy:
Boszsze, to jak tam będzie w zimę??:crazyeye: :crazyeye:
I śnieg padał i ciemno cały dzień, nie podoba mi się :placz: :placz:

ale już mam moje prowizoryczne ogrodzenie - ohydne :lol:

I TZ tam, gdzie jego miejsce, czyli przy pracy :evil_lol:

Jeszcze słowo narzekania przeczytam to przetrzepię Ci skóre kobieto co mi jesteś potrzebna do psychoanalizy :mad: Kurcze...A może przyjedziesz do mnie na leczenie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja ponoć niepoprawna jestem w swej radości :diabloti:
Masz sliczny domek kobieto. Siatka jest na pewno zielona i obiecuję Ci że jej nawet widać nie będzie w zieleni wiosną :multi: Mam kawałek takiej samej :p I jestem z niej bardzo zadowolona ( jak ze wszystkiego zresztą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

Ja bym koniecznie też chciała do rodziny :oops: Ale widzę, ze wszystkie miejsca zajęte :placz: :placz: Maga, może ja chociaż bym była za skrzypka na Twoim wspaniałym dachu od Twojego przepięknego, przestronnego domu ze styropianu ?

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ja bym koniecznie też chciała do rodziny :oops: Ale widzę, ze wszystkie miejsca zajęte :placz: :placz: Maga, może ja chociaż bym była za skrzypka na Twoim wspaniałym dachu od Twojego przepięknego, przestronnego domu ze styropianu ?

Ona Ci teraz nie odpowie :shake: :shake: :shake:
Pognała ...
Poza tym wykasuj ten styropian, bo Ona niebezpieczna bywa, jak się zdenerwuje . :cool3:

Posted

Sabina1 napisał(a):
A co ? Sama mówiła, że okłada na zimę. U nas też okładali bloki. Bardzo ładnie było.

Nie wiem czy doczytałaś o tym ohydku :evil_lol:
Sabinko - ja mogę Cię przygarnąć jako siostre :loveu: Hania będzie naszą ciocią a Pika - babcią :multi: Tylko nadal nie wiem jak wygląda mój dziadek i który to....

Posted

[quote name='Vectra']testament spisany :razz: :razz: :razz:
dla pocieszenie powiem ci że też zaras jade swoim pięknym opelkiem do stolycy na letnich oponach :cool3:
TZ miał mi wymienić opony na zimowe ,ale go zima zaskoczyła :roll:

[quote name='Maga100']a teraz wasza prababcia jedzie na wycieczkę swoim bolidem, poprzez zaspy, na letnich oponach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hyhyhy widzę, że nie tylko mnie zaskoczyła zima w listopadzie :evil_lol:

Magdaleno - OHYDEK jest niezmiennie cudny:loveu: a ogrodzenie jest ahhhh :loveu: czy mogę prosić o szczegóły dot. tej siatki????? :modla:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie wiem czy doczytałaś o tym ohydku :evil_lol:
Sabinko - ja mogę Cię przygarnąć jako siostre :loveu: Hania będzie naszą ciocią a Pika - babcią :multi: Tylko nadal nie wiem jak wygląda mój dziadek i który to....

Ja juz zaczęłam do Hani mówic babciu, ale mogło mi sie pomylić. Zresztą mogę mieć dwie.Ten układ jest super. Ala jest moją mamusią, czy to się zgadza z babcią Piką ? Piki to ja się trochę boję, ale stanowczo chcę dziadka Mariana. Tego nowego, co był starym i poleguje na ziemi.

Posted

[quote name='malawaszka']hyhyhy widzę, że nie tylko mnie zaskoczyła zima w listopadzie :evil_lol:

Magdaleno - OHYDEK jest niezmiennie cudny:loveu: a ogrodzenie jest ahhhh :loveu: czy mogę prosić o szczegóły dot. tej siatki????? :modla:
Nie proś drugiej blondynki co Ci już jedna mówiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeca to jest taka sama jak u mnie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ja juz zaczęłam do Hani mówic babciu, ale mogło mi sie pomylić. Zresztą mogę mieć dwie.Ten układ jest super. Ala jest moją mamusią, czy to się zgadza z babcią Piką ? Piki to ja się trochę boję, ale stanowczo chcę dziadka Mariana. Tego nowego, co był starym i poleguje na ziemi.

Powolutku....
Pika to moja babcia czyli Twoja też. Marian nie wiem czy to stary/nowy czy nowy/stary :oops: Weszka to mój/moja TZ czyli Twoja Szwagier/szwagierka. Hania kurcze jest adoptowana przez Weszke czyli chcąc nie chcąc stała się moją córką więc jak może być Twoją babcią :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ala jeżeli jest Twoją mamą to znaczy że ja też jestem :crazyeye:I moja siostra to Vectra :mdleje::evil_lol: A Maga? Bo dalej nie łapę.... Jeszcze sa inni ....:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie proś drugiej blondynki co Ci już jedna mówiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przeca to jest taka sama jak u mnie :diabloti::diabloti::diabloti:

Fcale nie musi być taka sama - siatek z oczkami jak kwadraty jest całe mnóstwo :cool1: