agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 no ale najważniejsze, że są drzwi w kibelku - wypasik :lol: Quote
Medorowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100'] właśnie, właśnie, co chwila mu to powtrzałam :evil_lol: zima idzie, a ten sobie je! :diabloti: Poprostu musisz mu schować jedzenie i krótko ,,Nie skończysz pracy = nie jeszcz" inaczej nie można, ja Ci mówię:shake: :shake: Jak będzie rozsądny, to może na Święta coś dostanie;) :evil_lol: A kuchnie jeszcze zdążysz posprzątać, zresztą Debe Ci pomoże, Ona taka chętna do niesienia Ci pomocy:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 z wrażenia off course (tak se z angielska pozwoliłam powiedzieć :evil_lol: ) nawet ładnie w tej Twojej kochni :cool3: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Wróciłam właśnie ze spaceru. jest ZIMNO :angryy: :angryy: Swojego czasu Weszka wstawiała zdjecia drzwi :p to ja też wstawię :p i strop nie wieje dziurą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 nie na pewno nie wieje to fotomontaż , a tak wogóle to ciepło tam macie jak w piecu :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 oooooooo dzwi do mojego pokoju juz są :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No mówiłam, że Ci posprzątam, jak mnie adoptujesz . Mówiłam ??? Jeżeli nie - to mówię : posprzątam :p Czego jak czego - ale takiego burdla w kuchni nie zniese :cool3: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No mówiłam, że Ci posprzątam, jak mnie adoptujesz . Mówiłam ??? Jeżeli nie - to mówię : posprzątam :p Czego jak czego - ale takiego burdla w kuchni nie zniese :cool3: mnie by tam burdel w kuchni nie przeszkadzał ....zawsze chciałam mieć tak okienko w kuchni i szafeczki pod oknem ...a w moim mieszkanku TZ sie nie zgodził bo mamy kaloryfior pod oknem:shake: o aneksik jadalny już macie Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']oooooooo dzwi do mojego pokoju juz są :evil_lol: Wiesz, ile mam chętnych na ten pokój :roll: [quote name='HankaRupczewska']No mówiłam, że Ci posprzątam, jak mnie adoptujesz . Mówiłam ??? Jeżeli nie - to mówię : posprzątam :p Czego jak czego - ale takiego burdla w kuchni nie zniese :cool3: no wiesz, Haniu :obrazic: ja wiem, ze ty masz sterylną kuchnię i gotujesz w niej w sterylnej bluzeczce, ale trochę tolerancji dla ułomnych :diabloti: a o adopcji pamiętam, a jakże! właśnie trwa wywiad srodowiskowy, czy nadaje się na matke dla Hanny. Jak opinia będzie pozytywna i papiery podpisane, to będziesz mogła się wprowadzić :evil_lol: ostatni rzut na ohydka w płatkach śniegu i Leon żegna a w ogóle ten wstretny pies zeżarł dzisiaj swoją obrożę :angryy: nową :angryy: będzie więc chodził w kolczatce :diabloti: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 bidulek - widocznie mu się nie podobała, albo smacznie wyglądała :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 to Leon bedzie miec koope z zatrzaskiem i do tego strasznie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugą i ktoś TY będzie musiał mu pomóc ja wyciągnać z pooopy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja byłam pierwsza a zreszta jak nie ten to TZ Twój znalazł mi inny pokój równie wygodny :mad: w życiu mu tego nie daruje :mad: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Wiesz Madziu , właśnie zostałam babcią Vectry . :p Jeżeli ty będziesz moją mamusią - to ani chybi wychodzi, że zostaniesz prababcią Ewy :grins: :grins: :grins: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']to Leon bedzie miec koope z zatrzaskiem i do tego strasznie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugą i ktoś TY będzie musiał mu pomóc ja wyciągnać z pooopy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boszsze, ty jednak nienormalna jesteś :shake: :shake: zatrzask został :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wiesz Madziu , właśnie zostałam babcią Vectry . :p Jeżeli ty będziesz moją mamusią - to ani chybi wychodzi, że zostaniesz prababcią Ewy :grins: :grins: :grins: o rany :crazyeye: ale czy ja wraz z tobą muszę adoptować też twoje wnuki?? :crazyeye: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wiesz Madziu , właśnie zostałam babcią Vectry . :p Jeżeli ty będziesz moją mamusią - to ani chybi wychodzi, że zostaniesz prababcią Ewy :grins: :grins: :grins:a mamusia Ewy jestem ja ......to wychodzi na to że Hania jest albo moją mamusią albo teściową:razz:to Maga będzie moją czym , bo si ę cholera zgubiłam :evil_lol: [quote name='Maga100']o rany :crazyeye: ale czy ja wraz z tobą muszę adoptować też twoje wnuki?? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']Boszsze, ty jednak nienormalna jesteś :shake: :shake: zatrzask został :diabloti: aaa to luz to zostało Ci tylko wspomaganie wyciagania :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']o rany :crazyeye: ale czy ja wraz z tobą muszę adoptować też twoje wnuki?? :crazyeye: Tak . Rodzina to podstawa :p :p :p A zwłaszcza taka wielopokoleniowa :cool3: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a mamusia Ewy jestem ja ......to wychodzi na to że Hania jest albo moją mamusią albo teściową:razz:to Maga będzie moją czym , bo si ę cholera zgubiłam :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeżeli moja córka jest babcią dla twojej córki, to ja jestem twoją.... eee :hmmmm: wnuczką? czy ty moją wnuczką? :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a mamusia Ewy jestem ja ......to wychodzi na to że Hania jest albo moją mamusią albo teściową:razz:to Maga będzie moją czym , bo si ę cholera zgubiłam :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ożesz cholera :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']jeżeli moja córka jest babcią dla twojej córki, to ja jestem twoją.... eee :hmmmm: wnuczką? czy ty moją wnuczką? :hmmmm::cool3:Maga , koffanie czy ty aby nie jestes moją ....pra babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']jeżeli moja córka jest babcią dla twojej córki, to ja jestem twoją.... eee :hmmmm: wnuczką? czy ty moją wnuczką? :hmmmm: Ale się porobiło :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Vectra Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Moja najmilejsza przyjaciółko :loveu: :loveu: prababciu :evilbat: czy dla mnie pokoik już gotowy w Twoim ohydku :cool3: :cool3: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Maga , koffanie czy ty aby nie jestes moją ....pra babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie! prabacią jestem dla Vectry a skoro ona jest twoją córka, to nie mogę być też twoją prababcią ale kim jest Hania dla ciebie, skoro jest jest moją córka i babcią twojej córki? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Vectra']czy dla mnie pokoik już gotowy w Twoim ohydku :cool3: :cool3: twój pokoik będzie gotowy na końcu, smarkulo :diabloti: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maga100']nie! prabacią jestem dla Vectry a skoro ona jest twoją córka, to nie mogę być też twoją prababcią ale kim jest Hania dla ciebie, skoro jest jest moją córka i babcią twojej córki? :hmmmm:bosz to ty moją babcią jesteś:cool3:bo hania moją mamą ;) Quote
Recommended Posts