Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']

właśnie, właśnie, co chwila mu to powtrzałam :evil_lol:
zima idzie, a ten sobie je! :diabloti:

Poprostu musisz mu schować jedzenie i krótko ,,Nie skończysz pracy = nie jeszcz" inaczej nie można, ja Ci mówię:shake: :shake: Jak będzie rozsądny, to może na Święta coś dostanie;) :evil_lol: A kuchnie jeszcze zdążysz posprzątać, zresztą Debe Ci pomoże, Ona taka chętna do niesienia Ci pomocy:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol:

Posted

Wróciłam właśnie ze spaceru. jest ZIMNO :angryy: :angryy:

Swojego czasu Weszka wstawiała zdjecia drzwi :p to ja też wstawię :p

i strop nie wieje dziurą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No mówiłam, że Ci posprzątam, jak mnie adoptujesz .
Mówiłam ???
Jeżeli nie - to mówię : posprzątam :p
Czego jak czego - ale takiego burdla w kuchni nie zniese :cool3:

mnie by tam burdel w kuchni nie przeszkadzał ....zawsze chciałam mieć tak okienko w kuchni i szafeczki pod oknem ...a w moim mieszkanku TZ sie nie zgodził bo mamy kaloryfior pod oknem:shake:

o aneksik jadalny już macie

Posted

[quote name='dbsst']oooooooo dzwi do mojego pokoju juz są :evil_lol:

Wiesz, ile mam chętnych na ten pokój :roll:

[quote name='HankaRupczewska']No mówiłam, że Ci posprzątam, jak mnie adoptujesz .
Mówiłam ???
Jeżeli nie - to mówię : posprzątam :p
Czego jak czego - ale takiego burdla w kuchni nie zniese :cool3:

no wiesz, Haniu :obrazic:
ja wiem, ze ty masz sterylną kuchnię i gotujesz w niej w sterylnej bluzeczce, ale trochę tolerancji dla ułomnych :diabloti:

a o adopcji pamiętam, a jakże!
właśnie trwa wywiad srodowiskowy, czy nadaje się na matke dla Hanny. Jak opinia będzie pozytywna i papiery podpisane, to będziesz mogła się wprowadzić :evil_lol:

ostatni rzut na ohydka w płatkach śniegu

i Leon żegna

a w ogóle ten wstretny pies zeżarł dzisiaj swoją obrożę :angryy:
nową :angryy:
będzie więc chodził w kolczatce :diabloti:

Posted

to Leon bedzie miec koope z zatrzaskiem i do tego strasznie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugą i ktoś TY będzie musiał mu pomóc ja wyciągnać z pooopy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja byłam pierwsza a zreszta jak nie ten to TZ Twój znalazł mi inny pokój równie wygodny :mad: w życiu mu tego nie daruje :mad:

Posted

[quote name='dbsst']to Leon bedzie miec koope z zatrzaskiem i do tego strasznie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugą i ktoś TY będzie musiał mu pomóc ja wyciągnać z pooopy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Boszsze, ty jednak nienormalna jesteś :shake: :shake:

zatrzask został :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiesz Madziu , właśnie zostałam babcią Vectry . :p
Jeżeli ty będziesz moją mamusią - to ani chybi wychodzi, że zostaniesz prababcią Ewy :grins: :grins: :grins:

o rany :crazyeye:
ale czy ja wraz z tobą muszę adoptować też twoje wnuki?? :crazyeye:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiesz Madziu , właśnie zostałam babcią Vectry . :p
Jeżeli ty będziesz moją mamusią - to ani chybi wychodzi, że zostaniesz prababcią Ewy :grins: :grins: :grins:a mamusia Ewy jestem ja ......to wychodzi na to że Hania jest albo moją mamusią albo teściową:razz:to Maga będzie moją czym , bo si ę cholera zgubiłam :evil_lol:

[quote name='Maga100']o rany :crazyeye:
ale czy ja wraz z tobą muszę adoptować też twoje wnuki?? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Boszsze, ty jednak nienormalna jesteś :shake: :shake:

zatrzask został :diabloti:

aaa to luz to zostało Ci tylko wspomaganie wyciagania :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']o rany :crazyeye:
ale czy ja wraz z tobą muszę adoptować też twoje wnuki?? :crazyeye:

Tak . Rodzina to podstawa :p :p :p A zwłaszcza taka wielopokoleniowa :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a mamusia Ewy jestem ja ......to wychodzi na to że Hania jest albo moją mamusią albo teściową:razz:to Maga będzie moją czym , bo si ę cholera zgubiłam :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jeżeli moja córka jest babcią dla twojej córki, to ja jestem twoją.... eee :hmmmm: wnuczką? czy ty moją wnuczką? :hmmmm:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a mamusia Ewy jestem ja ......to wychodzi na to że Hania jest albo moją mamusią albo teściową:razz:to Maga będzie moją czym , bo si ę cholera zgubiłam :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ożesz cholera :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100']jeżeli moja córka jest babcią dla twojej córki, to ja jestem twoją.... eee :hmmmm: wnuczką? czy ty moją wnuczką? :hmmmm::cool3:Maga , koffanie czy ty aby nie jestes moją ....pra babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']jeżeli moja córka jest babcią dla twojej córki, to ja jestem twoją.... eee :hmmmm: wnuczką? czy ty moją wnuczką? :hmmmm:

Ale się porobiło :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:Maga , koffanie czy ty aby nie jestes moją ....pra babcią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie!
prabacią jestem dla Vectry
a skoro ona jest twoją córka, to nie mogę być też twoją prababcią
ale kim jest Hania dla ciebie, skoro jest jest moją córka i babcią twojej córki? :hmmmm:

Posted

[quote name='Maga100']nie!
prabacią jestem dla Vectry
a skoro ona jest twoją córka, to nie mogę być też twoją prababcią
ale kim jest Hania dla ciebie, skoro jest jest moją córka i babcią twojej córki? :hmmmm:bosz to ty moją babcią jesteś:cool3:bo hania moją mamą ;)