mmbbaj Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alka napisał(a):i nadzwyczaj kreatywny... :wink: :D Alicjarydzewska napisał(a):... bardzo zdolny ten twój Bajan :wink: :lol: No i wyobrazcie sobie, że on nam wcześniej właściwie nic nie zniszczył...może chciał nadrobić stracony czas? :wink: Nie było nam jednak wcale do śmiechu jak zobaczyliśmy go z aparatem w pysku :shock: , myślałam, że zawału dostanę :roll: Chodziło jednak chyba raczej o etui, w którym był aparat...takie milusie i mięciutkie jak misiaczek i leżało tak niziutko na ławie...jak tu się nie skusić? :wink: Potem był jednak bardzo skruszony i przejęty, a myśmy nawet na niego nie krzyczeli tylko usłyszał "Bajanku coś ty zrobił"...Tak czy siak nasza wina! Szkoda tylko, że nie mamy teraz czym focić! :wink: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga, czy Geziowy bliźniak dzisiaj coś zmalował ? Bo Gezio tak... :evil: :evil: :evil: A bliźniaki czsami jakoś tak telepatycznie sie porozumiewają ... I czasami robią to samo :evilbat: Quote
asher Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 A co zmalował Gezio? :o I niby jakim cudem, ja widziałam, że on sobie zmacznie śpi... Lunatyk? :o Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 asher napisał(a):A co zmalował Gezio? :o I niby jakim cudem, ja widziałam, że on sobie zmacznie śpi... Lunatyk? :o Gezio zżarł pilota od telewizora :-? A dopiero potem poszedł spać... Przez sen odbijało mu się kampanią prezydencką - i panem Kurskim :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Haniu, a żebyś wiedziała :evil: Właściwie nie tyle co zniszczył, ale zeżarł jakieś świństwo na spacerze i potem był pawik - oczywiście gdzie? na dywanie! :evil: Mało brakowało, a mój też by zaraz leżał obok.... :oops: błee :-? Mmabj też mi się wydaje, że to dorastanie :lol: Bo ogólnie jest wyjatkowo grzeczny, teraz mama wzięła go na spacer i była zachwycona, jaki to Leonek posłuszny 8) Ja też coraz częściej chodzę z nim bez smyczy i pieknie przybiega na każde zawołanie 8) Acha i współczucia z powodu aparatu, ja bym się zapłakała :( A teraz TZ pojechał na jakąś uroczystość rodzinną, od której udało mi się wymigać 8) i zabrał aparat :evil: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 HankaRupczewska napisał(a):asher napisał(a):A co zmalował Gezio? :o I niby jakim cudem, ja widziałam, że on sobie zmacznie śpi... Lunatyk? :o Gezio zżarł pilota od telewizora :-? A dopiero potem poszedł spać... Przez sen odbijało mu się kampanią prezydencką - i panem Kurskim :evilbat: :evilbat: :evilbat:oj biedny Gezio :( :wink: Quote
mmbbaj Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a):... zeżarł jakieś świństwo na spacerze i potem był pawik... No! skąd ja to znam?:hmmmm: Bajan też dziś na spacerze coś wrąbał! Nie pomogło ani "zostaw", ani "Feeeeeeeeeeee", ani "wypluj" ani, że jestem zła, a on jest bardzo brzydki pies!:x I kompletnie nie wiem od czego to zależy bo czasem natychmiast wypluwa nawet smakowitą kosteczkę, a ostatnio zawachał się i ominął kawałek kiełbasy! :o Oczywiście zaraz zgłosił się do mnie po nagrodę, ale cały pokazywał "widzisz jaki jestem grzeczny", a dzisiaj nie... :( Tylko u nas rzygania nie było! Maga100 napisał(a):... coraz częściej chodzę z nim bez smyczy i pieknie przybiega na każde zawołanie 8)... Noooo! To gratuluję! :D i zazdroszczę! a od pieska też Leonek wróci do Ciebie posłusznie? Bo u nas to jest tak, że jak jest pies albo np. krowa to ciężka sprawa... Maga100 napisał(a): Acha i współczucia z powodu aparatu, ja bym się zapłakała :( mieliśmy go bodajże przez miesiąc... :( Pocieszyliśmy się tym, że Bajanowi nic się nie stało, a np. mógł przegryzć baterie i się poparzyć. Udało się też uratować zdjęcia, a było ich ponad 100!:D No i może jednak kiedyś kupimy inny..., ale oczywiście też nam było żal! Maga100 napisał(a):A teraz TZ pojechał ...i zabrał aparat :evil: No i jak mogłaś do tego dopuścić?! :wink: A my tu na foty Leonka czekamy! :HUT012: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 mmbbaj napisał(a): a od pieska też Leonek wróci do Ciebie posłusznie? Bo u nas to jest tak, że jak jest pies albo np. krowa to ciężka sprawa... własnie to jest najpiękniejsze, że tak! :D zaraz przybiega. Jak jest w wielkim ferworze zabawy, to muszę krzyknąć troche głośniej :-? , ale i tak przybiega 8) No i jak mogłaś do tego dopuścić?! :wink: A my tu na foty Leonka czekamy! :HUT012: wykorzystał, że wyszłam do sklepu i zniknął, a aparat razem z nim :evil: ale mam jeszcze zapasy... lecę ja, a ze mną moje uszy 10 minut pobiegałem i zmęczyłem się jak zwykle :-? a tak ładnie mamy na spacerku 8) Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Oj niedobry TZcik :evil: Ale ładnie mieliście na spacerku :P Maga to może nie kupujemy cyfrówek bo jak nam piesy zjedzą :-? , cholewcia ja to bym chyba bardzo płakała , ale szczęsciem że Bajan nie zniszczył fotek :-? Quote
mmbbaj Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a): własnie to jest najpiękniejsze, że tak! :D zaraz przybiega. Jak jest w wielkim ferworze zabawy, to muszę krzyknąć troche głośniej :-? , ale i tak przybiega 8) a z krową sprawdzałaś?:lol: , Bajan krowę wypatrzy nawet z okna samochodu i jest zafascynowany! Uwielbia je oszczekiwać i CSuje do nich :roflt: Maga100 napisał(a): wykorzystał, że wyszłam do sklepu i zniknął, a aparat razem z nim :evil: :2gunfire: Alicjarydzewska napisał(a): Maga to może nie kupujemy cyfrówek bo jak nam piesy zjedzą :-? , cholewcia ja to bym chyba bardzo płakała... Alicja, nie zniechęcaj się! Może Ozzy zje Ci coś innego?... :hmmmm: :lol: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Ukochane pomieszczenie domowe - kuchnia :D odejdż z tym aparatem, bo ja wstanę... :-? no cio? Niewinny jestem Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a): odejdż z tym aparatem, bo ja wstanę... :-? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihi ślicznie fotecki :loveu: Zapraszam przy okazji do galeri Herki ;) paździoszki Quote
mmbbaj Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Zdjęcia cudne tylko Leonek coś zbrązowiał... :wink: :lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 mmbbaj napisał(a):Zdjęcia cudne tylko Leonek coś zbrązowiał... :wink: :lol:hi hi przypalony biszkopcik :wink: :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga coś ty psa do piekarnika wsadziła?! :o :lol: :lol: :lol: paździoszki Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Leon stwierdził, że za blady jest, a że promuje bezpieczne opalanie, więc żaden piekarnik, tylko samoopalacz :wink: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a):Leon stwierdził, że za blady jest, a że promuje bezpieczne opalanie, więc żaden piekarnik, tylko samoopalacz :wink:nie mów , pewno zaliczył Solarium 8) :wink: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 ja tam się szykuję do snu 8) dobranoc państwu :wink: Quote
Hanna R. Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a):ja tam się szykuję do snu 8) dobranoc państwu :wink: Noooo, śpimy !!! Nic więc chyba nie zmalujemy :roll: :roll: :roll: Chociaż .... Nie napewno :lol: Dobranoc ! Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Dzisiejszy spacerek :angel: zaczyna się oczywiście optymistycznie i bez zaskoczenia :-? e tam, wokół zywej duszy, a jak ktoś przyjdzie to go zjem 8) Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Dzisiejszy spacerek :angel: zaczyna się oczywiście optymistycznie i bez zaskoczenia :-? e tam, wokół zywej duszy, a jak ktoś przyjdzie to go zjem 8) no wiecie państwo tak pod zakaz :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no wiecie państwo tak pod zakaz :wink: :lol: jaki zakaz? :o poza mój pies był na lince wędkarskiej :evilbat: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no wiecie państwo tak pod zakaz :wink: :lol: jaki zakaz? :o poza mój pies był na lince wędkarskiej :evilbat: 8) :lol: :lol: :lol: acha , służył jako przynęta :wink: Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Dzisiejszy spacerek :angel: zaczyna się oczywiście optymistycznie i bez zaskoczenia :-? e tam, wokół zywej duszy, a jak ktoś przyjdzie to go zjem 8) I co ? I co ???? Było coś na ząb ??? Quote
Recommended Posts