Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wyrzucę tylko dlatego, że nie miałabym dostępu do dogo :)
Dobranoc :sleep:
PS. Kumpel ONek miał 3miesiące i był przesłodki :lilangel:

Posted

No, szczęśliwy, bo mokry, brudny i na trawce :D
Teraz idziemy do weta, a potem jeszcze coś wstawię z mojego imponującego zbioru 16 zdjęć :evil:

Posted

Jakieś wyjatkowo paskudne przeziębienie. Kaszle tak, że mi serce staje. Najgorzej w nocy, nikt nie śpi. Pies łazi i rzęzi, i kaszle, i odksztusza....

chore maleństwo w łóżeczku

chore maleństwo na fotelu

Posted

Moja maleństwo skończyło 5 miesięcy. 28 czerwca będzie pół roku i oczywiście będę musiała urządzić jakieś urodzinki, nie? :D
:drinking:
Dbsst, on na mnie cały dzień patrzy takimi oczkami, żebym już coś w końcu zrobiła, żeby przestał się męczyć :( Ale jest już lekka poprawa :D
Zdjęć za dużo w mojej galerii nie będzie, bo nie dorobiłam się jeszcze cyfrówki :evil:

Posted

zapalenie oskrzeli? :o
Mysle, że Leonkowi już lepiej, bo mniej kaszle, niestety, nie obeszło się bez antybiotyku, ZNOWU. Ale za to uwielbia syrop, który mu daję :D Na hasło "syropek" pies jest pierwszy w kuchni :D
Najbradziej mi go szkoda na spacerze, bo wtedy najbardziej kaszle (dzisiaj usłyszałam, żebym mu poluźniła obrożę, bo pies się dusi :evil: ), no i nie pozwalam mu się bawić z psami; raz, bo może je zarazić, dwa, bo ma jeszcze nie zagojone do końca zadrapanie koło ucha.

Posted

Gala dostawala antybiotyk i wzmacniajace zastrzyki prze 3 tygodnie :-? ...sama jej wstrzykiwalam-wtedy nie mialam auta a wet na drugim koncu miasta :roll: ..no i od tego czasu byla chuda :roll: .dopiero teraz przybiera na wadze i cialka przybywa
mam nadzieje,ze Leon duzo szybciej do siebie dojdzie