Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ooo to się chłopaki zaprzyjaźniają :evil_lol: znać to się znają od dawna, ale kontakt był sporadyczny i nieintensywny No nic, mam nadzieję, że jutro będzie pamiętał coś z tych ustaleń, które właśnie trwają :roll: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 powinnaś była skorzystać z doświadczeń Renaty B :razz: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']powinnaś była skorzystać z doświadczeń Renaty B :razz: może lepiej nie.... czasem lepiej nie wiedzieć :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']znać to się znają od dawna, ale kontakt był sporadyczny i nieintensywny No nic, mam nadzieję, że jutro będzie pamiętał coś z tych ustaleń, które właśnie trwają :roll: Wydaje mi się ze teraz nie dość że będzie intensywny to jutro będzie intensywnie pachniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']może lepiej nie.... czasem lepiej nie wiedzieć :evil_lol: :evil_lol: fakt - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :shake: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia']Wydaje mi się ze teraz nie dość że będzie intensywny to jutro będzie intensywnie pachniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapowiedziałam, ze jak wróci nieświeży, to za próg nie wpuszczę i psem poszczuję :diabloti: [quote name='malawaszka']fakt - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :shake: tak i dlatego trzymajmy się wersji, ze TZ właśnie bardzo skupiony pochyla się nad planami, wyliczeniami, ustala fachowo detale i trzeźwo negocjuje cenę :roll: a jutro mi wszystko przedstawi do akceptacji, a ja go pochwale, że wszystko tak świetnie ustalił i zorganizował i w dodatku tak tanio :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']znalazłam jeszcze jakieś niedobitki z wizyty wstrętnej Debe a to domek TZta :evil_lol: :evil_lol: supper zdjęcia Szpili i Leonka :loveu: ale ostatnia jest po prostu full wypas, takiej willi to ja jeszcze nie widzialam :evil_lol: gdzie taka można nabyc i za ile :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']supper zdjęcia Szpili i Leonka :loveu: ale ostatnia jest po prostu full wypas, takiej willi to ja jeszcze nie widzialam :evil_lol: gdzie taka można nabyc i za ile :evil_lol: hmm, Daga, nie wiem jak ci powiedzieć... obawiam się, ze nie bedziesz mogła pozwolić sobie na taki dom :shake: jest bardzo drogi i w ogóle trudno znaleźć tak piękne lokum :shake: rzadko się zdarzaja takie przybytki luksusu i dobrego gustu, bo właściciele nie chcą się takich wyzbywać. TZ miał wiele szczęścia :p Będzie tam bardzo szczęśliwy :p Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']hmm, Daga, nie wiem jak ci powiedzieć... obawiam się, ze nie bedziesz mogła pozwolić sobie na taki dom :shake: jest bardzo drogi i w ogóle trudno znaleźć tak piękne lokum :shake: rzadko się zdarzaja takie przybytki luksusu i dobrego gustu, bo właściciele nie chcą się takich wyzbywać. TZ miał wiele szczęścia :p Będzie tam bardzo szczęśliwy :p :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Hanna R. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dobry wieczór Magdalenko :p :p :p Czy mnie jeszcze pamiętasz ? :razz: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Magdalenko :p :p :p Czy mnie jeszcze pamiętasz ? :razz: nie denerwuj mnie :cool1: napisałam maila do tła. Daga, przykro mi, ale musiałam rozwiać twoje złudzenia :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']zapowiedziałam, ze jak wróci nieświeży, to za próg nie wpuszczę i psem poszczuję :diabloti: [/quote] nie no wróci jeszcze świeży - smród przychodzi potem :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka'][quote name='Maga100']zapowiedziałam, ze jak wróci nieświeży, to za próg nie wpuszczę i psem poszczuję :diabloti: [/quote] nie no wróci jeszcze świeży - smród przychodzi potem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka'] nie no wróci jeszcze świeży - smród przychodzi potem :evil_lol: o nie. TZ doskonale wie, czego ja nie znoszę :diabloti: nie pozwoliłby sobie :diabloti: nie naraziłby się :diabloti: prędzej wróci jutro na wieczór :evil_lol: ale też nie może, bo jutro jedziemy kupić łopatę :p Bo TZ będzie robił prowizoryczne ogrodzenie na zimę :p Quote
Hanna R. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']nie denerwuj mnie :cool1: napisałam maila do tła. Akurat , ostatniego mam od syneczka . Z godziny 13.57 ... :cool1: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Akurat , ostatniego mam od syneczka . Z godziny 13.57 ... :cool1: nie denerwuj mnie :diabloti: wyszedł był ode mnie :cool1: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']o nie. TZ doskonale wie, czego ja nie znoszę :diabloti: nie pozwoliłby sobie :diabloti: nie naraziłby się :diabloti: prędzej wróci jutro na wieczór :evil_lol: ale też nie może, bo jutro jedziemy kupić łopatę :p Bo TZ będzie robił prowizoryczne ogrodzenie na zimę :p uulalaaa to całe szczęście, że prowizoryczne bo jakby takie miało zostać na stałe to tak :hmmmm: awangardowo by było - krzywe linie i te sprawy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']uulalaaa to całe szczęście, że prowizoryczne bo jakby takie miało zostać na stałe to tak :hmmmm: awangardowo by było - krzywe linie i te sprawy :evil_lol: ależ ci się dowcip wyostrzył odkąd zamknełaś swoją budowę :diabloti: a prowizoryczne będzie bardzo :evil_lol: TZ wbije piekne drewniane zielone paliki i naciągnie siatka :evil_lol: najtańszą :evil_lol: będę miała najpiekniejsze ogrodzenie w okolicy :p Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 a w ogóle znalazłam zdjecie mojego wymarzonego salonu :loveu: tylko nie wiem czy Pysia się nie obrazi.... :shake: Quote
Hanna R. Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']a w ogóle znalazłam zdjecie mojego wymarzonego salonu :loveu: tylko nie wiem czy Pysia się nie obrazi.... :shake: Osz, kurde ! Piękny ...... Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']a prowizoryczne będzie bardzo :evil_lol: TZ wbije piekne drewniane zielone paliki i naciągnie siatka :evil_lol: najtańszą :evil_lol: będę miała najpiekniejsze ogrodzenie w okolicy :p dowcip dowcipem, ale sama bym chciałam iec takie :placz: tak łyso bez jakiegokolwiek ogrodzenia :shake: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']a w ogóle znalazłam zdjecie mojego wymarzonego salonu :loveu: tylko nie wiem czy Pysia się nie obrazi.... :shake: ale takie małe, że nawet nie widać czy to aby na pewno różowy :shake: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Madzia, Twój domek też jest śliczny ! Tak jak Waszkowy . Może Ty mnie też adoptujesz ??? Zastanów się może ... Quote
Vectra Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witaj moja ukochana przyjaciółko :loveu: :loveu: śliczny salonik :cool3: :cool3: :cool3: ehhh z tym gazem to macie lipe :shake: u mnie zaras po sprawdzenie szczelności wsio działało :cool1: Tylko od 8 miesięcy jakoś nikt się nie stawił coby licznuk spisać i fakture wystawić :roll: zapomnieli o nas :placz: :placz:albo mamy gratis :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madzia, Twój domek też jest śliczny ! Tak jak Waszkowy . Może Ty mnie też adoptujesz ??? Zastanów się może ... ale czy aby na pewno tego chcesz? :cool3: [quote name='Vectra'] ehhh z tym gazem to macie lipe :shake: u mnie zaras po sprawdzenie szczelności wsio działało :cool1: bo i u mnie by działało :angryy: ale oni jeszcze nie odkręcili kurka :angryy: bo mają procedury kuźwa :angryy: TZtowi udało się ustalic, ze w sobote wchodzą chłopaki do środka. Jeżeli chodzi o chłpaków na zewnątrz, co by oblepili dom styropianem celem ocieplenie, ustalic się nie dało :roll: zamorduję go :angryy: Już i tak z tynkowaniem musimy czekać do wiosny i będę mieszkać w ohydku :angryy: Quote
Recommended Posts