Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ooo to się chłopaki zaprzyjaźniają :evil_lol:

znać to się znają od dawna, ale kontakt był sporadyczny i nieintensywny
No nic, mam nadzieję, że jutro będzie pamiętał coś z tych ustaleń, które właśnie trwają :roll:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']powinnaś była skorzystać z doświadczeń Renaty B :razz:

może lepiej nie....
czasem lepiej nie wiedzieć :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']znać to się znają od dawna, ale kontakt był sporadyczny i nieintensywny
No nic, mam nadzieję, że jutro będzie pamiętał coś z tych ustaleń, które właśnie trwają :roll:
Wydaje mi się ze teraz nie dość że będzie intensywny to jutro będzie intensywnie pachniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Wydaje mi się ze teraz nie dość że będzie intensywny to jutro będzie intensywnie pachniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zapowiedziałam, ze jak wróci nieświeży, to za próg nie wpuszczę i psem poszczuję :diabloti:

[quote name='malawaszka']fakt - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :shake:

tak i dlatego trzymajmy się wersji, ze TZ właśnie bardzo skupiony pochyla się nad planami, wyliczeniami, ustala fachowo detale i trzeźwo negocjuje cenę :roll:
a jutro mi wszystko przedstawi do akceptacji, a ja go pochwale, że wszystko tak świetnie ustalił i zorganizował i w dodatku tak tanio :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']znalazłam jeszcze jakieś niedobitki z wizyty wstrętnej Debe

a to domek TZta :evil_lol: :evil_lol:

supper zdjęcia Szpili i Leonka :loveu:
ale ostatnia jest po prostu full wypas, takiej willi to ja jeszcze nie widzialam :evil_lol: gdzie taka można nabyc i za ile :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']supper zdjęcia Szpili i Leonka :loveu:
ale ostatnia jest po prostu full wypas, takiej willi to ja jeszcze nie widzialam :evil_lol: gdzie taka można nabyc i za ile :evil_lol:

hmm, Daga, nie wiem jak ci powiedzieć...
obawiam się, ze nie bedziesz mogła pozwolić sobie na taki dom :shake:
jest bardzo drogi i w ogóle trudno znaleźć tak piękne lokum :shake:
rzadko się zdarzaja takie przybytki luksusu i dobrego gustu, bo właściciele nie chcą się takich wyzbywać.
TZ miał wiele szczęścia :p Będzie tam bardzo szczęśliwy :p

Posted

[quote name='Maga100']hmm, Daga, nie wiem jak ci powiedzieć...
obawiam się, ze nie bedziesz mogła pozwolić sobie na taki dom :shake:
jest bardzo drogi i w ogóle trudno znaleźć tak piękne lokum :shake:
rzadko się zdarzaja takie przybytki luksusu i dobrego gustu, bo właściciele nie chcą się takich wyzbywać.
TZ miał wiele szczęścia :p Będzie tam bardzo szczęśliwy :p

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Magdalenko :p :p :p
Czy mnie jeszcze pamiętasz ? :razz:

nie denerwuj mnie :cool1:
napisałam maila do tła.

Daga, przykro mi, ale musiałam rozwiać twoje złudzenia :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Maga100']zapowiedziałam, ze jak wróci nieświeży, to za próg nie wpuszczę i psem poszczuję :diabloti:
[/quote]

nie no wróci jeszcze świeży - smród przychodzi potem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
nie no wróci jeszcze świeży - smród przychodzi potem :evil_lol:

o nie. TZ doskonale wie, czego ja nie znoszę :diabloti:
nie pozwoliłby sobie :diabloti:
nie naraziłby się :diabloti:
prędzej wróci jutro na wieczór :evil_lol:
ale też nie może, bo jutro jedziemy kupić łopatę :p Bo TZ będzie robił prowizoryczne ogrodzenie na zimę :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Akurat , ostatniego mam od syneczka . Z godziny 13.57 ... :cool1:

nie denerwuj mnie :diabloti:
wyszedł był ode mnie :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']o nie. TZ doskonale wie, czego ja nie znoszę :diabloti:
nie pozwoliłby sobie :diabloti:
nie naraziłby się :diabloti:
prędzej wróci jutro na wieczór :evil_lol:
ale też nie może, bo jutro jedziemy kupić łopatę :p Bo TZ będzie robił prowizoryczne ogrodzenie na zimę :p

uulalaaa to całe szczęście, że prowizoryczne bo jakby takie miało zostać na stałe to tak :hmmmm: awangardowo by było - krzywe linie i te sprawy :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']uulalaaa to całe szczęście, że prowizoryczne bo jakby takie miało zostać na stałe to tak :hmmmm: awangardowo by było - krzywe linie i te sprawy :evil_lol:

ależ ci się dowcip wyostrzył odkąd zamknełaś swoją budowę :diabloti:

a prowizoryczne będzie bardzo :evil_lol: TZ wbije piekne drewniane zielone paliki i naciągnie siatka :evil_lol: najtańszą :evil_lol: będę miała najpiekniejsze ogrodzenie w okolicy :p

Posted

[quote name='Maga100']a prowizoryczne będzie bardzo :evil_lol: TZ wbije piekne drewniane zielone paliki i naciągnie siatka :evil_lol: najtańszą :evil_lol: będę miała najpiekniejsze ogrodzenie w okolicy :p

dowcip dowcipem, ale sama bym chciałam iec takie :placz: tak łyso bez jakiegokolwiek ogrodzenia :shake:

Posted

[quote name='Maga100']a w ogóle znalazłam zdjecie mojego wymarzonego salonu :loveu:
tylko nie wiem czy Pysia się nie obrazi.... :shake:

ale takie małe, że nawet nie widać czy to aby na pewno różowy :shake:

Posted

Witaj moja ukochana przyjaciółko :loveu: :loveu:

śliczny salonik :cool3: :cool3: :cool3:

ehhh z tym gazem to macie lipe :shake: u mnie zaras po sprawdzenie szczelności wsio działało :cool1:
Tylko od 8 miesięcy jakoś nikt się nie stawił coby licznuk spisać i fakture wystawić :roll: zapomnieli o nas :placz: :placz:albo mamy gratis :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Madzia, Twój domek też jest śliczny ! Tak jak Waszkowy .
Może Ty mnie też adoptujesz ???
Zastanów się może ...

ale czy aby na pewno tego chcesz? :cool3:

[quote name='Vectra']
ehhh z tym gazem to macie lipe :shake: u mnie zaras po sprawdzenie szczelności wsio działało :cool1:

bo i u mnie by działało :angryy: ale oni jeszcze nie odkręcili kurka :angryy: bo mają procedury kuźwa :angryy:

TZtowi udało się ustalic, ze w sobote wchodzą chłopaki do środka.
Jeżeli chodzi o chłpaków na zewnątrz, co by oblepili dom styropianem celem ocieplenie, ustalic się nie dało :roll: zamorduję go :angryy: Już i tak z tynkowaniem musimy czekać do wiosny i będę mieszkać w ohydku :angryy: