agabass Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Maga100']jest najblizej i czynny w niedziele. Ale w tygodniu pojedziemy do składu budowlanego - tam dopiero będzie się działo :roll: złapałam i uwieczniłam złodzieja na mojej posesji robił zdjecia, planując skok i miał pomocnika fiu fiu niezły ten złodziej :lol: Quote
olcha Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Maga nie zgadniesz którędy przejeżdżałam ;) Tym razem okazało się, że instrukcja do dvd jest tylko na płycie i ta płyta daje się otworzyć tylko w komputerze, więc jeśli chce się czegoś dowiedzieć bierze się płytę leci na górę, odpala kompa, czyta, leci na dół (gorzej jak się po drodze zapomni :evil_lol: )....itd... No i jeszcze tam po pare rzeczy :eviltong: Quote
Maga100 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='olcha']Maga nie zgadniesz którędy przejeżdżałam ;) nie no, w życiu nie zgadnę :hmmmm: cały wieczór myślałam i nic nie wymyśliłam :evil_lol: Tym razem okazało się, że instrukcja do dvd jest tylko na płycie i ta płyta daje się otworzyć tylko w komputerze, więc jeśli chce się czegoś dowiedzieć bierze się płytę leci na górę, odpala kompa, czyta, leci na dół (gorzej jak się po drodze zapomni :evil_lol: )....itd... teraz pojedźcie kupić laptopa :evil_lol: a do nas w weekend (chyba) wchodzi ekipa do środka, a w nasępnym tygodniu (chyba) ekipa na zewnątrz. Piszę "chyba" , bo to TZ ustalał :roll: :roll: Czyli nic nie wiadomo na pewno :angryy: Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :razz:czyli ty jako włoscianka wejdziesz na gotowe;) Quote
Vectra Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Maga100']a do nas w weekend (chyba) wchodzi ekipa do środka, a w nasępnym tygodniu (chyba) ekipa na zewnątrz. Piszę "chyba" , bo to TZ ustalał :roll: :roll: Czyli nic nie wiadomo na pewno :angryy: CHYBA skąś to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 malawaszka napisał(a):no to coś playboy schodzi na psy :evil_lol: maupa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Maga to kiedy znowu mnie zabierasz do mojego domku wypoczynkowego :cool3: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Maga100']nie no, w życiu nie zgadnę :hmmmm: cały wieczór myślałam i nic nie wymyśliłam :evil_lol: teraz pojedźcie kupić laptopa :evil_lol: a do nas w weekend (chyba) wchodzi ekipa do środka, a w nasępnym tygodniu (chyba) ekipa na zewnątrz. Piszę "chyba" , bo to TZ ustalał :roll: :roll: Czyli nic nie wiadomo na pewno :angryy: :evil_lol: No wiesz co! Trochę wiary w TZ-a! A tak serio...to podzwoń jeszcze do kogo trzeba i posprawdzaj :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Maga100']nie no, w życiu nie zgadnę :hmmmm: cały wieczór myślałam i nic nie wymyśliłam :evil_lol: teraz pojedźcie kupić laptopa :evil_lol: a do nas w weekend (chyba) wchodzi ekipa do środka, a w nasępnym tygodniu (chyba) ekipa na zewnątrz. Piszę "chyba" , bo to TZ ustalał :roll: :roll: Czyli nic nie wiadomo na pewno :angryy: Pilnuj panów robotników aby sobie przerw na papieroska co 10 minut nie robili bo Ci za 100 lat skończą ;) Quote
Maga100 Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:czyli ty jako włoscianka wejdziesz na gotowe;) nie tak do konca, za łatwo nie ma :cool1: ekipa zrobi tylko to, co jest niezbędne do zamieszkania i to, co TZtowi zajęłoby jakiejś 5 miesiecy :cool1: [quote name='Pysia']Pilnuj panów robotników aby sobie przerw na papieroska co 10 minut nie robili bo Ci za 100 lat skończą ;) najpierw muszę ustalić, kiedy oni będą :cool1: z TZtem nie mam kiedy porozmawiać :roll: gdy on wychodzi z domu, ja jeszcze śpię. gdy ja wracam z pracy, szybko jem, idę z Leonem - TZ śpi na kanapie z pilotem w ręku :roll: ale do końca tygodnia oboje mamy wolne, więc jest szansa, ze coś ustalimy :evil_lol: Poza tym na razie gazownia nie puściła gazu. I w domu jest zimno jak nie powiem gdzie :cool1: A gazownia nie puściła nie dlatego, ze coś nie zostało dopełnione, ale dlatego, ze gazownia ma swoje terminy i procedury :angryy: Gaz odebrany, próba szczelności była, wszystkie papiery podpisane, ale gazownia ma procedury i już :angryy: Termin na puszczenie gazu ustalą 6 listopada :angryy: Nienawidzę ich :angryy: Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Maga100']nie tak do konca, za łatwo nie ma :cool1: ekipa zrobi tylko to, co jest niezbędne do zamieszkania i to, co TZtowi zajęłoby jakiejś 5 miesiecy :cool1: najpierw muszę ustalić, kiedy oni będą :cool1: z TZtem nie mam kiedy porozmawiać :roll: gdy on wychodzi z domu, ja jeszcze śpię. gdy ja wracam z pracy, szybko jem, idę z Leonem - TZ śpi na kanapie z pilotem w ręku :roll: ale do końca tygodnia oboje mamy wolne, więc jest szansa, ze coś ustalimy :evil_lol: Poza tym na razie gazownia nie puściła gazu. I w domu jest zimno jak nie powiem gdzie :cool1: A gazownia nie puściła nie dlatego, ze coś nie zostało dopełnione, ale dlatego, ze gazownia ma swoje terminy i procedury :angryy: Gaz odebrany, próba szczelności była, wszystkie papiery podpisane, ale gazownia ma procedury i już :angryy: Termin na puszczenie gazu ustalą 6 listopada :angryy: Nienawidzę ich :angryy: Trzeba było błagać pana z gazowni że nie macie gdzie mieszkać, że zamarzniecie i że on bez serca że te terminy tak trzyma w garści ;) Oj kobieto.... Quote
Maga100 Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Pysia']Trzeba było błagać pana z gazowni że nie macie gdzie mieszkać, że zamarzniecie i że on bez serca że te terminy tak trzyma w garści ;) Oj kobieto.... nie mogę :shake: jak ujawnimy, ze dom w międzyczasie zmienił właściciela, to dopiero się zacznie :roll: I gaz włączą w marcu :angryy: gaz załatwia ex-właściciel. Jak go tylko puszczą (gaz, nie wlaściciela), to ja radośnie do nich popędzę machając aktem, zeby przepisali umowę na mnie :p w ogóle ex-właściciel załatwia jeszcze mnóstwo spraw, chociaż mógłby się wypiąć, bo kasę dostał. Montuje elektrykę do bramy, podłącza piece... Quote
Pysia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Maga100']nie mogę :shake: jak ujawnimy, ze dom w międzyczasie zmienił właściciela, to dopiero się zacznie :roll: I gaz włączą w marcu :angryy: gaz załatwia ex-właściciel. Jak go tylko puszczą (gaz, nie wlaściciela), to ja radośnie do nich popędzę machając aktem, zeby przepisali umowę na mnie :p w ogóle ex-właściciel załatwia jeszcze mnóstwo spraw, chociaż mógłby się wypiąć, bo kasę dostał. Montuje elektrykę do bramy, podłącza piece... No tak....No to trzeba uzbroić się w cierpliwość ;) Elektryka do bramy przypomina mi o moim marzeniu o bramie na pilota....Ale z powodu moich Zmoroszelm to nie wchodzi w rachube :placz: Trzeba je trzymać - Ala wie dlaczego :evil_lol: A kojca na moim placu nie będzie nigdy !! Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 czesc Mago najmilsza z najmilszych :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia']No tak....No to trzeba uzbroić się w cierpliwość ;) Elektryka do bramy przypomina mi o moim marzeniu o bramie na pilota....Ale z powodu moich Zmoroszelm to nie wchodzi w rachube :placz: Trzeba je trzymać - Ala wie dlaczego :evil_lol: A kojca na moim placu nie będzie nigdy !!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:głównie TZ się o tym przekonał;) [quote name='PIKA']Cześć posiadaczko ziemska :razz:Pani na Włosciach;) [quote name='dbsst']czesc Mago najmilsza z najmilszych :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a cóóż tu tak słodzą :razz: Cześć Maga ....cierpliwości Ci zyczę ........;) Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 bo wiem że Maga UWIELBIA jak jej sie słodzi i ze jest jej przykro ze nikt jej nie słodzi prawda moja najukochansza najdelikatniejsza w zasadzie kwintesencjo kobiecosc mdli mnie juz musze odetchnac Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia'] Elektryka do bramy przypomina mi o moim marzeniu o bramie na pilota....Ale z powodu moich Zmoroszelm to nie wchodzi w rachube :placz: ja mówię o elektryce do bramy garażowej... Wjazdowej na razie nie będzie :evil_lol: Bo docelowe ogrodzenie zrobimy dopiero na wiosnę :cool1: [quote name='PIKA']Cześć posiadaczko ziemska :razz: witaj, Piko moja droga :grins: [quote name='dbsst']bo wiem że Maga UWIELBIA jak jej sie słodzi i ze jest jej przykro ze nikt jej nie słodzi prawda moja najukochansza najdelikatniejsza w zasadzie kwintesencjo kobiecosc wariatka jak zwykle :diabloti: Dzisiaj pogoda ohydna, zdjeć nie ma :shake: ale zwiedziłam moją wiejską okolicę :p Wychodzi się furtką prosto do gęstego lasu, jest super :p Mój brytan pogonił biedną sunię ONka, tak ze trenowałam biego przełajowe: najpierw biegła sunia, za nią galopował Leon (myślał, że to aka fajna zabawa, a ona się go po prostu bała), potem właściciel ONka, a na końcu ja. Było świetnie, wybiegaliśmy się wszyscy :diabloti: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']ja mówię o elektryce do bramy garażowej... Wjazdowej na razie nie będzie :evil_lol: Bo docelowe ogrodzenie zrobimy dopiero na wiosnę :cool1: witaj, Piko moja droga :grins: wariatka jak zwykle :diabloti: Dzisiaj pogoda ohydna, zdjeć nie ma :shake: ale zwiedziłam moją wiejską okolicę :p Wychodzi się furtką prosto do gęstego lasu, jest super :p Mój brytan pogonił biedną sunię ONka, tak ze trenowałam biego przełajowe: najpierw biegła sunia, za nią galopował Leon (myślał, że to aka fajna zabawa, a ona się go po prostu bała), potem właściciel ONka, a na końcu ja. Było świetnie, wybiegaliśmy się wszyscy :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to masz pewność ze będziesz miała zawsze super figure i zdrowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 znalazłam jeszcze jakieś niedobitki z wizyty wstrętnej Debe a to domek TZta :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to masz pewność ze będziesz miała zawsze super figure i zdrowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i mam pewność, że mój pies jest świetnie wyszkolony :cool1: na hasło "do mnie!" pogalopował dalej w las :angryy: Quote
Pysia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']i mam pewność, że mój pies jest świetnie wyszkolony :cool1: na hasło "do mnie!" pogalopował dalej w las :angryy: Oj Ty się wściekasz a on dba o Twoje zdrowie i odwraca Twoją uwage od rzeczy ostatnio Cię stresujących :diabloti: Doceń to kobieto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']Było świetnie, wybiegaliśmy się wszyscy :diabloti: i właśnie o to chodzi w mieszkaniu na wsi :multi: :multi: :multi: :loveu: ja też się dzisiaj wybiegałam jak uciekałam przed mordorem nadciągającym nad moje piękne łąki :diabloti: Quote
Alicja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst'] mdli mnie juz musze odetchnac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak tu nie czytać tego co małym druczkiem :razz: Maga ...no to figure to będziesz miała zawsze ;) Quote
Maga100 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Pysia']Oj Ty się wściekasz a on dba o Twoje zdrowie i odwraca Twoją uwage od rzeczy ostatnio Cię stresujących :diabloti: Doceń to kobieto :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mój brytan chyba poczuł zew natury, bo w mieście się słucha :cool1: a tam ogłuchł, oślepł i udawał, ze mnie nie zna :angryy: [quote name='malawaszka']i właśnie o to chodzi w mieszkaniu na wsi :multi: :multi: :multi: :loveu: ja też się dzisiaj wybiegałam jak uciekałam przed mordorem nadciągającym nad moje piękne łąki :diabloti: no u mnie też było dzisiaj straszno :roll: wiało, szumiało, czarne nadpływało, ludzie pozamykani w domach, zimno straszliwie :cool1: A w lesie było jak w Strasznym Lesie :evil_lol: Do momentu jak Leon nie postanowił pogonić suńkę :angryy: A teraz mój TZ wybył omawiać prace z kierownikiem budowy :roll: Czytaj wróci jutro rano :roll: mam jednak nadzieję, ze W KOŃCU coś ustali :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Maga100']A teraz mój TZ wybył omawiać prace z kierownikiem budowy :roll: Czytaj wróci jutro rano :roll: mam jednak nadzieję, ze W KOŃCU coś ustali :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ooo to się chłopaki zaprzyjaźniają :evil_lol: Quote
Recommended Posts