Medorowa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 No to teraz już z górki, gratulujemy:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Jeeeaaahhhh domek już nasz :laola: :multi: :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a):Jeeeaaahhhh domek już nasz :laola: :multi: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gratulacje Maga:multi::multi::multi: Quote
anetta Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [SIZE="5"]WIELKIE Gratulacje!!!! Iiiiii haaaaaaaa :multi: :multi::sweetCyb: :multi: :multi: :sweetCyb::Cool!::sweetCyb: BRAWO!!:klacz: :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
olcha Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='malawaszka']Jeeeaaahhhh domek już nasz :laola: :multi: :loveu: :evil_lol: BUhahahahhahaha :roflt: Maga GRATULACJE! Quote
Maga100 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O matko, Madziu ! Dlaczego jesteście tacy standardowi :lol: :lol: :lol: Nie moglibyście wyjść poza normę - i zgodnie wszystko wybrać ? To przecież takie proste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to w ogóle nie jest proste :angryy: dzisiaj spędziliśmy 3h w Leroy. Nie pytajcie jak było :roll: [quote name='PIKA']OTy mi powiedz wczesniej, bo mus odebrac mojego zastepczego z Twojego pawlacza :evil_lol: e tam zabiorę go ze sobą i będzie mieszkał w luksusie - nie na ciasnym pawlaczu, ale na strychu :evil_lol: [quote name='Pysia']Pomyśl sobie tak: Będę się urządzać przez kilka lat i będzie mnie to długo cieszyć i sprawiać radość każdy zakup do nowego gniazdka :) Bo zwariujesz:cool3: ha, ja już zdążyłam się umęczyć :lol: Ja pomyślę, ile jest tam rzeczy do zrobienia :shake: [quote name='malawaszka']Jeeeaaahhhh domek już nasz :laola: :multi: :loveu: :evil_lol: hmm, a kiedy wpłacisz w koncu swoją część na konto? :diabloti: Wszystkim dziękuję za gratulacje :p :p :p :p Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Maga100']hmm, a kiedy wpłacisz w koncu swoją część na konto? :diabloti: :nono: przecież mówiłaś, że to TY dla MNIE się zak zapracowywujesz :loveu: Quote
Maga100 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='malawaszka']:nono: przecież mówiłaś, że to TY dla MNIE się zak zapracowywujesz :loveu: no właśnie, własnie, ale mogłabyś wyciągnąć pomocną dłoń :cool1: a dzisiaj wywiozłam na wycieczkę poznawczą w moje nowe okolice kogoś, nie zgadniecie kogo :evil_lol: wycieczka rozpoczęła się z małymi przygodami, ale już mówiłam Debe: ze mną przynajmniej nie jest nudno :grins: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a)::nono: przecież mówiłaś, że to TY dla MNIE się zak zapracowywujesz :loveu: Potwierdzam :p Czytałam.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Madziu Twoje sportowe auto ze spojlerem :loveu: Quote
Maga100 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 wiedziałam, ze jak umieszczę bolida, to zaraz ty się zjawisz :loveu: [quote name='Vectra']Madziu Twoje sportowe auto ze spojlerem :loveu: ze spojlerem, co to sprawia, ze bolid jeździ jeszcze szybciej :evil_lol: :evil_lol: zdjecia są do dupy, nie miałam weny, poza tym tam, na polach wieje halny i można zwariować z zimna :cool1: Leon i porzucona rękawiczka... Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Maga100']tam, na polach wieje halny i można zwariować z zimna :cool1: zacznij się przyzwyczajać :roll: brrr mnie to własnie na wsi dobija, że jest kurde zimno :lol: a jak upał to taki na maxa jak na patelni :p Quote
Vectra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 malawaszka napisał(a):zacznij się przyzwyczajać :roll: brrr mnie to własnie na wsi dobija, że jest kurde zimno :lol: a jak upał to taki na maxa jak na patelni :p ja się przyzwyczaiłam to i Wy jakoś też przywykniecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Vectra napisał(a):ja się przyzwyczaiłam to i Wy jakoś też przywykniecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam dwie zupełnie różne wsie ;) Na jednej halny i te sprawy a na drugiej...No cóż ;) W moim Sarnowie jest jak w mieście :p Cieplutko:p Ale odśnieżać też trzeba będzie....:cool1: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Maga100'] Leon i porzucona rękawiczka... LEON i UKRADZiONA rękawiczka :shake: :mad: Quote
Maga100 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='malawaszka']zacznij się przyzwyczajać :roll: brrr mnie to własnie na wsi dobija, że jest kurde zimno :lol: a jak upał to taki na maxa jak na patelni :p upał na razie trudno mi sobie wyobrazić :cool1: ale zimnica mnie dobija, zaraz wdziewam czapkę, szalik i jadę :p a najpierw do Leroy pokłócić się z TZtem :roll: Quote
Maga100 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='dbsst']LEON i UKRADZiONA rękawiczka :shake: :mad: o rany, to była twoja? :oops: wybacz, trzeba było powiedzieć :p :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Maga100']o rany, to była twoja? :oops: wybacz, trzeba było powiedzieć :p :evil_lol: moja rękawiczka do pchania super bolida :mad: i do obgryzania w trakcie stania w sobotnim korku i do sprzatania ...............no własnie ;) Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='dbsst']LEON i UKRADZiONA rękawiczka :shake: :mad::razz:tak mi się też wydawało ze wcześniej taki faflun biegał z rękawiczką:evil_lol: Maga a nie macie większego marketu do kócenia tylko Leroy;) Quote
Maga100 Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Maga a nie macie większego marketu do kócenia tylko Leroy;) jest najblizej i czynny w niedziele. Ale w tygodniu pojedziemy do składu budowlanego - tam dopiero będzie się działo :roll: złapałam i uwieczniłam złodzieja na mojej posesji robił zdjecia, planując skok i miał pomocnika Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 maupa nie dość że wywiozła mnie do głuszy to jeszcze mie prawie playboyową sesje zrobiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 dbsst napisał(a):maupa nie dość że wywiozła mnie do głuszy to jeszcze mie prawie playboyową sesje zrobiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To ja nie jadę do Magi..... Fajny Maga ten Twój domek :multi::multi::multi: Zobaczysz - zrobicie go sobie powolutku i będzie cudownie :loveu: Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='dbsst']maupa nie dość że wywiozła mnie do głuszy to jeszcze mie prawie playboyową sesje zrobiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3: czyli to jeszcze nie systkie foty:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3: czyli to jeszcze nie systkie foty:evil_lol: no właśnie to te systkie playboy foty :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 dbsst napisał(a):no właśnie to te systkie playboy foty :evil_lol: no to coś playboy schodzi na psy :evil_lol: Quote
Recommended Posts