Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Och, Madzia ! To Ty już posiadaczem jesteś :loveu:

tak, tak! :multi: jestem posiadaczem ziemskim :multi: mam to na papierze :razz:
:bigcool: dzisiaj się dokonało :p
jutro odbieram klucze :Cool!:

[quote name='olcha']A ja znów przejeżdżałam przez Skierdy :eviltong:

a co ty się tam tak kręcisz? :razz:

Posted

[quote name='Maga100']tak, tak! :multi: jestem posiadaczem ziemskim :multi: mam to na papierze :razz:

no to gratulacje

Posted

[quote name='Maga100']tak, tak! :multi: jestem posiadaczem ziemskim :multi: mam to na papierze :razz:

:klacz: Super!

Tamtędy do Selgrosu jeżdże :eviltong: Najpierw po dvd a dziś, żeby nam instrukcje wytłumaczyli :oops: :lol:

Posted

[quote name='olcha']

Tamtędy do Selgrosu jeżdże :eviltong: Najpierw po dvd a dziś, żeby nam instrukcje wytłumaczyli :oops: :lol:

:megagrin:

a to gdzie ty mieszkasz? w Nowym Dworze?

[quote name='HankaRupczewska']Maga, już pakuję plecaczek na tę parapetówke do Ciebie. :multi:
Jeżeli wyjdę pojutrze, to chyba zdążę na inaugurcję ??? :razz:

rozumiem, że wyruszasz na pieszą wycieczkę?
może dojdziesz... :hmmmm:
wolałabym jednak wyjechac po ciebie na WarszawęCentralną...

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM :p
Jestem szczęśliwa :p

Posted

[quote name='malawaszka']Mgda ja też jestem szczęśliwa, że Ty jesteś szczęśliwa i życzę wszystkim dogoprzyjaciółkom takiego szczęścia :laola: :multi:

Łza mi się zakręciła :p
MGDA

Posted

[quote name='malawaszka']o podła kobieto ja tu szczerze, od serca, a ta za słowka łapie :mad: Mgda jedna :cool1:

no co ty! Ja się wzruszyłam, że tak pieszczotliwie do mnie mówisz :p

[quote name='olcha']7 km od NDM

Mieszkamy po przeciwnych stronach Wisły :eviltong:

acha, to możemy sobie machać z przeciwległych brzegów :evil_lol:

Posted

:bigcool: :bigcool:
dzisiaj dom został zapłacony, klucze odebrane :p :p :p
Sprzedający załatwiają nam jeszcze podłączenie gazu i inne duperele, a od jutra TZ zaczyna prace fizyczne :p :p :p
ekipa ocieplająca wchodzi za 2 tygodnie :p :p :p

Posted

[quote name='Maga100']:bigcool: :bigcool:
dzisiaj dom został zapłacony, klucze odebrane :p :p :p
Sprzedający załatwiają nam jeszcze podłączenie gazu i inne duperele, a od jutra TZ zaczyna prace fizyczne :p :p :p
ekipa ocieplająca wchodzi za 2 tygodnie :p :p :p
:multi:
ale super extra ale będzie teraz miłe wyczekiwanie na zamieszkanie

Posted

Gratulacje !!!!!!:beerchug::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drink1:
[SIZE=2]T
[SIZE=2]eraz Ty będziesz pisała jaką demolke robi Ci pies na podwórku i w domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']:bigcool: :bigcool:
od jutra TZ zaczyna prace fizyczne :p :p :p

To niech zacznie od założenia anteny satelitarnej, żebyś miała dostęp do netu ;) Jak się wyprowadzisz to musimy mieć sprawozdania na bieżąco :eviltong: Magda, bardzo, ale, to bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa :calus: I tak ma zostać!

Posted

Hallo, dziękuję wam wszystkim :grins:

Nie wiem jednak czy kiedykolwiek będzie nam dane tam zamieszkać, ponieważ prawdopodbnie najpierw się pozabijamy z TZtem i uczynimy Leona sierotą :cool1:
Bo już się zaczyna: ja mam inną wizję, TZ ma inną. :cool1:
Oczywiscie moja jest lepsza :evil_lol: :evil_lol:
Jesteśmy jużpo pierwszej wymianie zdań na temat koloru drzwi wewnętrznych.....:cool1:
A jeszcze dodać do tego nasze bardzo uszczuplone finanse :cool1:

Posted

O matko, Madziu ! Dlaczego jesteście tacy standardowi :lol: :lol: :lol:
Nie moglibyście wyjść poza normę - i zgodnie wszystko wybrać ?
To przecież takie proste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

O Madzia :multi: to kiedy strace sasiadke na dobre ? :razz:

Ty mi powiedz wczesniej, bo mus odebrac mojego zastepczego z Twojego pawlacza :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Hallo, dziękuję wam wszystkim :grins:

Nie wiem jednak czy kiedykolwiek będzie nam dane tam zamieszkać, ponieważ prawdopodbnie najpierw się pozabijamy z TZtem i uczynimy Leona sierotą :cool1:
Bo już się zaczyna: ja mam inną wizję, TZ ma inną. :cool1:
Oczywiscie moja jest lepsza :evil_lol: :evil_lol:
Jesteśmy jużpo pierwszej wymianie zdań na temat koloru drzwi wewnętrznych.....:cool1:
A jeszcze dodać do tego nasze bardzo uszczuplone finanse :cool1:
Może jakiś kompromis jak u nas? Wiem że można dostać lekkiej apopleksji w trakcie rozmów ale czasem warto powolutku dążyć do tego co się chce ;)
Pomyśl sobie tak: Będę się urządzać przez kilka lat i będzie mnie to długo cieszyć i sprawiać radość każdy zakup do nowego gniazdka :) Bo zwariujesz:cool3: Znam to wszystko co przeżywasz. Mam okropną klatke schodową. Chciałabym nową kuchnie. Te siwe podłogi doprowadzają mnie do rozpaczy. Poddasze marzy mi się w pięknym pachnącym drewnie. Sufity....Lepiej nie gadać ;) Ale...Mam czas :p Nie zamierzam umierać ;) Co się odwlecze to nie uciecze :multi: A ile będzie radości z każdej rzeczy i nowego urządzenia :multi: I dom nigdy nie zdąrzy mi się znudzić :)
Z TZtem postępuj spokojnie ;) Pogłaskaj, powiedz że ma super wizje ( wybierz coś co Ci nie będzie przeszkadzać ;) ). Troszkę czasu i ulegnie :p
Głowa do góry i uśmiech proszę bo czeka Was w tym domku wiele radości i nie warto dołować się z powodu braku kasy ;)