Alicja Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Maga czy sprzedawca sprzedał już kupuwcy domek:cool3: Quote
Hanna R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Och, Madzia ! To Ty już posiadaczem jesteś :loveu: Quote
olcha Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A ja znów przejeżdżałam przez Skierdy :eviltong: Quote
Maga100 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Och, Madzia ! To Ty już posiadaczem jesteś :loveu: tak, tak! :multi: jestem posiadaczem ziemskim :multi: mam to na papierze :razz: :bigcool: dzisiaj się dokonało :p jutro odbieram klucze :Cool!: [quote name='olcha']A ja znów przejeżdżałam przez Skierdy :eviltong: a co ty się tam tak kręcisz? :razz: Quote
aga1215 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Maga100']tak, tak! :multi: jestem posiadaczem ziemskim :multi: mam to na papierze :razz: :bigcool: dzisiaj się dokonało :p jutro odbieram klucze :Cool!: a co ty się tam tak kręcisz? :razz: no to gratulacje Quote
olcha Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Maga100']tak, tak! :multi: jestem posiadaczem ziemskim :multi: mam to na papierze :razz: :bigcool: dzisiaj się dokonało :p jutro odbieram klucze :Cool!: a co ty się tam tak kręcisz? :razz: :klacz: Super! Tamtędy do Selgrosu jeżdże :eviltong: Najpierw po dvd a dziś, żeby nam instrukcje wytłumaczyli :oops: :lol: Quote
Hanna R. Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Maga, już pakuję plecaczek na tę parapetówke do Ciebie. :multi: Jeżeli wyjdę pojutrze, to chyba zdążę na inaugurcję ??? :razz: Quote
Maga100 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='olcha'] Tamtędy do Selgrosu jeżdże :eviltong: Najpierw po dvd a dziś, żeby nam instrukcje wytłumaczyli :oops: :lol: :megagrin: a to gdzie ty mieszkasz? w Nowym Dworze? [quote name='HankaRupczewska']Maga, już pakuję plecaczek na tę parapetówke do Ciebie. :multi: Jeżeli wyjdę pojutrze, to chyba zdążę na inaugurcję ??? :razz: rozumiem, że wyruszasz na pieszą wycieczkę? może dojdziesz... :hmmmm: wolałabym jednak wyjechac po ciebie na WarszawęCentralną... DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM :p Jestem szczęśliwa :p Quote
malawaszka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mgda ja też jestem szczęśliwa, że Ty jesteś szczęśliwa i życzę wszystkim dogoprzyjaciółkom takiego szczęścia :laola: :multi: Quote
Maga100 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='malawaszka']Mgda ja też jestem szczęśliwa, że Ty jesteś szczęśliwa i życzę wszystkim dogoprzyjaciółkom takiego szczęścia :laola: :multi: Łza mi się zakręciła :p MGDA Quote
malawaszka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 o podła kobieto ja tu szczerze, od serca, a ta za słowka łapie :mad: Mgda jedna :cool1: Quote
olcha Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Maga100']:megagrin: a to gdzie ty mieszkasz? w Nowym Dworze? 7 km od NDM Mieszkamy po przeciwnych stronach Wisły :eviltong: Quote
Maga100 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='malawaszka']o podła kobieto ja tu szczerze, od serca, a ta za słowka łapie :mad: Mgda jedna :cool1: no co ty! Ja się wzruszyłam, że tak pieszczotliwie do mnie mówisz :p [quote name='olcha']7 km od NDM Mieszkamy po przeciwnych stronach Wisły :eviltong: acha, to możemy sobie machać z przeciwległych brzegów :evil_lol: Quote
olcha Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Maga100']acha, to możemy sobie machać z przeciwległych brzegów :evil_lol: :lol: Możemy :eviltong: Quote
Maga100 Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 :bigcool: :bigcool: dzisiaj dom został zapłacony, klucze odebrane :p :p :p Sprzedający załatwiają nam jeszcze podłączenie gazu i inne duperele, a od jutra TZ zaczyna prace fizyczne :p :p :p ekipa ocieplająca wchodzi za 2 tygodnie :p :p :p Quote
agabass Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Maga100']:bigcool: :bigcool: dzisiaj dom został zapłacony, klucze odebrane :p :p :p Sprzedający załatwiają nam jeszcze podłączenie gazu i inne duperele, a od jutra TZ zaczyna prace fizyczne :p :p :p ekipa ocieplająca wchodzi za 2 tygodnie :p :p :p :multi: ale super extra ale będzie teraz miłe wyczekiwanie na zamieszkanie Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Gratulacje !!!!!!:beerchug::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drink1: [SIZE=2]T[SIZE=2]eraz Ty będziesz pisała jaką demolke robi Ci pies na podwórku i w domu :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Maga100']:bigcool: :bigcool: od jutra TZ zaczyna prace fizyczne :p :p :p To niech zacznie od założenia anteny satelitarnej, żebyś miała dostęp do netu ;) Jak się wyprowadzisz to musimy mieć sprawozdania na bieżąco :eviltong: Magda, bardzo, ale, to bardzo się cieszę, że jesteś szczęśliwa :calus: I tak ma zostać! Quote
Maga100 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Hallo, dziękuję wam wszystkim :grins: Nie wiem jednak czy kiedykolwiek będzie nam dane tam zamieszkać, ponieważ prawdopodbnie najpierw się pozabijamy z TZtem i uczynimy Leona sierotą :cool1: Bo już się zaczyna: ja mam inną wizję, TZ ma inną. :cool1: Oczywiscie moja jest lepsza :evil_lol: :evil_lol: Jesteśmy jużpo pierwszej wymianie zdań na temat koloru drzwi wewnętrznych.....:cool1: A jeszcze dodać do tego nasze bardzo uszczuplone finanse :cool1: Quote
Hanna R. Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 O matko, Madziu ! Dlaczego jesteście tacy standardowi :lol: :lol: :lol: Nie moglibyście wyjść poza normę - i zgodnie wszystko wybrać ? To przecież takie proste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 O Madzia :multi: to kiedy strace sasiadke na dobre ? :razz: Ty mi powiedz wczesniej, bo mus odebrac mojego zastepczego z Twojego pawlacza :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Maga100']Hallo, dziękuję wam wszystkim :grins: Nie wiem jednak czy kiedykolwiek będzie nam dane tam zamieszkać, ponieważ prawdopodbnie najpierw się pozabijamy z TZtem i uczynimy Leona sierotą :cool1: Bo już się zaczyna: ja mam inną wizję, TZ ma inną. :cool1: Oczywiscie moja jest lepsza :evil_lol: :evil_lol: Jesteśmy jużpo pierwszej wymianie zdań na temat koloru drzwi wewnętrznych.....:cool1: A jeszcze dodać do tego nasze bardzo uszczuplone finanse :cool1: Może jakiś kompromis jak u nas? Wiem że można dostać lekkiej apopleksji w trakcie rozmów ale czasem warto powolutku dążyć do tego co się chce ;) Pomyśl sobie tak: Będę się urządzać przez kilka lat i będzie mnie to długo cieszyć i sprawiać radość każdy zakup do nowego gniazdka :) Bo zwariujesz:cool3: Znam to wszystko co przeżywasz. Mam okropną klatke schodową. Chciałabym nową kuchnie. Te siwe podłogi doprowadzają mnie do rozpaczy. Poddasze marzy mi się w pięknym pachnącym drewnie. Sufity....Lepiej nie gadać ;) Ale...Mam czas :p Nie zamierzam umierać ;) Co się odwlecze to nie uciecze :multi: A ile będzie radości z każdej rzeczy i nowego urządzenia :multi: I dom nigdy nie zdąrzy mi się znudzić :) Z TZtem postępuj spokojnie ;) Pogłaskaj, powiedz że ma super wizje ( wybierz coś co Ci nie będzie przeszkadzać ;) ). Troszkę czasu i ulegnie :p Głowa do góry i uśmiech proszę bo czeka Was w tym domku wiele radości i nie warto dołować się z powodu braku kasy ;) Quote
Recommended Posts