malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ooo jaki fajny rączy rumak :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 malawaszka napisał(a): ooo jaki fajny rączy rumak :loveu: :loveu: :loveu: prawda? a teraz cię zaskoczę- to Leon! :p Prawda, że nie pomyślałabyś? I dalej rumak: i smrodliwa Wisła moja Rodzicielka :p w bajorku Quote
Maga100 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 i zgadnijcie kto :evil_lol: i nowy sposób trzymania kółeczka... Quote
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 to LEon?? a w życiu bym nie pomyślała :mdleje: a podmokłości bajkowe cudne :loveu: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Madzia, przyjmując przełożenie tego co załatwiłaś na jakość zdjęć - to to, co załatwiłaś musi być wielkie ! :p Wczoraj nie udało mi się wstawić różowej dupy - co dzisiaj zrekompensuję Ci - i wstawię Jedną Dużą Błękitną : Quote
Medorowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ale te zdjęcią są przecudniasto cudniaste:multi: :multi: Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 a co tam masz na tej koszulce???? Maga100 Security?? :evil_lol: Quote
olcha Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 A ja dzisiaj przejeżdżałam przez Skierdy :cool3: i wszystkim w samochodzie powiedziałam, że mieszka tu jedna dogomaniaczka :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Madziu, gdzieżeś przepadła ??? Zjadły ją wilki w tym lesie :placz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Nożesz, Magda, nie zmuszaj mnie do kolejnego aktu kreatywności ... :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 fantastyczna niebieska dupa! :klacz: malawaszka napisał(a):a co tam masz na tej koszulce???? Maga100 Security?? :evil_lol: moja droga ciekawska babo: na koszulce mam odznakę policyjną :diabloti: Mój TZ ma taką samą (ostatnio szkolił policjantów w Szczytnie, więc nazwoził. A najlepsze jest to, ze w sobotę nieświadomie ubraliśmy się tak samo i po południu spotkaliśmy się na obiedzie w knajpie dopiero i oboje wyglądaliśmy co najmniej dziwnie :stupid: :evil_lol: ) olcha napisał(a):A ja dzisiaj przejeżdżałam przez Skierdy :cool3: i wszystkim w samochodzie powiedziałam, że mieszka tu jedna dogomaniaczka :evil_lol: o mamo, aż się zakłopotałam :oops: a jak ci się podobała wieś :cool3: HankaRupczewska napisał(a):Madziu, gdzieżeś przepadła ??? Rany boskie, Hanka!! :crazyeye: HankaRupczewska napisał(a):Nożesz, Magda, nie zmuszaj mnie do kolejnego aktu kreatywności ... :PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja dzisiaj miałam bardzo pracowity dzien - najpierw sen do 12.00, potem fryzjer, a potem kino.... Na nic nie miałam czasu :roll: Ale macie Leonka: Quote
Hanna R. Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Magda, na litość boską, nie załamuj mnie ! Pracowity dzień :crazyeye: Ty robisz się NUDNA !!! :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Magda, na litość boską, nie załamuj mnie ! Pracowity dzień :crazyeye: Ty robisz się NUDNA !!! :placz: :placz: :placz: jestem nudna, stara i zmurszała :p i zadowolna :p ale wciąż NIE RÓŻOWA Quote
malawaszka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a): Ja dzisiaj miałam bardzo pracowity dzien - najpierw sen do 12.00, potem fryzjer, a potem kino.... Na nic nie miałam czasu :roll: ]bosszzz jak Ci zazdroszcze tej pracy :loveu: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 malawaszka napisał(a):]bosszzz jak Ci zazdroszcze tej pracy :loveu: takiej męczącej? :crazyeye: Quote
Vectra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):moja droga ciekawska babo: na koszulce mam odznakę policyjną :diabloti: Mój TZ ma taką samą (ostatnio szkolił policjantów w Szczytnie, więc nazwoził. A najlepsze jest to, ze w sobotę nieświadomie ubraliśmy się tak samo i po południu spotkaliśmy się na obiedzie w knajpie dopiero i oboje wyglądaliśmy co najmniej dziwnie :stupid: :evil_lol: ) :hmmmm:ponoc Cię brzuch bolał :razz: Quote
olcha Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a):o mamo, aż się zakłopotałam :oops: a jak ci się podobała wieś :cool3: Wieś jak moja :eviltong: Sama droga, domy i las :eviltong: Tylko u mnie lasu tyle nie ma :eviltong: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Vectra napisał(a)::hmmmm:ponoc Cię brzuch bolał :razz: o rany, nie lubię się tłumaczyć :cool1: ja inteligentna jestem, więc jakbym miała w planie oszustwo, to nie wpadłabym tak głupio :cool1: zapewniam cię :diabloti: jadł TZ, ja piłam herbatę i siorbałam rosołek moja droga śledczo :diabloti: Quote
Vectra Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 inteligentna powiadasz :razz: :evil_lol::evil_lol: przecież ja tylko pytam :oops: miło , grzecznie i z troski :oops: bo wiesz bolący brzuszek i knajpiane żarcie to nienajlepszy duecik ;) Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Vectra napisał(a):inteligentna powiadasz :razz: :evil_lol::evil_lol: powiadam :mad: :mad: przecież ja tylko pytam :oops: miło , grzecznie i z troski :oops: bo wiesz bolący brzuszek i knajpiane żarcie to nienajlepszy duecik ;) jakbym cię znała, to może bym uwierzyła :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
aga1215 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Maga100 napisał(a): podoba mi sie ten Leon jeden :loveu: Quote
Maga100 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 aga1215 napisał(a):podoba mi sie ten Leon jeden :loveu: bo on jest jeden :loveu: I MÓJ :loveu: i żegnam was, pewnie do następnego weekendu :placz: Quote
Recommended Posts