malawaszka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Maga100']to znaczy, ze już niedługo :roll: i jak???? bawicie się???? :razz: :multi: Quote
PIKA Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czesć przemęczona i na pewno :evil_lol: nie wyspana Madziu :razz: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='PIKA']Czesć przemęczona i na pewno :evil_lol: nie wyspana Madziu :razz::crazyeye:PIKA nie mów że Maga dała sie przekonać ;) Quote
Vectra Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:PIKA nie mów że Maga dała sie przekonać ;) oczywiście że się dała przekonać :mad: :diabloti: Witaj moja kochana przyjaciółko :loveu: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Vectra']oczywiście że się dała przekonać :mad: :diabloti: Witaj moja kochana przyjaciółko :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówiłam ,że potrzebny odpowiedni argument:mad::mad::mad: Quote
Paula Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Czesc umęczona Magdo ;) Jak samopoczucie? :cool3: Quote
Maga100 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 o rany, wstrętne baby, wiecej nie dam się namówić :diabloti: podłe alkoholiczki :diabloti: Rano TZ zwlókł mnie o 11.00 i wciaż nie mogę dojść do siebie :shake: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Maga100']o rany, wstrętne baby, wiecej nie dam się namówić :diabloti: podłe alkoholiczki :diabloti: Rano TZ zwlókł mnie o 11.00 i wciaż nie mogę dojść do siebie :shake: :cool3:hmmmmm Maga ...to WAS jest dwie:razz: Quote
Maga100 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 na pewno mam kwadratową głowę :shake: może jakieś nudne zdjęcia wstawię? :hmmmm: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Maga100']na pewno mam kwadratową głowę :shake: może jakieś nudne zdjęcia wstawię? :hmmmm: Fajne masz alkoholiczko te nudne fotki :loveu: A mówiłam że alkohol szkodzi na kształt głowy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 [quote name='Pysia']A mówiłam że alkohol szkodzi na kształt głowy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja nie piłam alkoholu, tylko miód spożywałam :evil_lol: A przecież mówią, ze miód zdrowy jest... :hmmmm: Dzisiaj bladym świtem o 12.00 pojechaliśmy do prawie-że-mojego domku z panem budowlańcem i dowiedzieliśmy sie, że za późno jest na większość robót zewnętrznych i trzeba czekać do wiosny. Tak że tylko ocieplimy dom (bez tynkowania), a ogrodzenie zrobimy prowizoryczne, żeby tylko zamknąć działkę. Z wylewką pod garaż i kostką też nie zdążymy. Ale to wszystko oczywiscie nie przeszkodzi, zeby się wprowadzić i zrobic parapetówke :cool3: :cool3: wjazd na osiedle: ku przypomnieniu najbliższe otoczenie i szczęśliwy Leon Quote
PIKA Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Maga100']j Tak że tylko ocieplimy dom (bez tynkowania), a ogrodzenie zrobimy prowizoryczne, żeby tylko zamknąć działkę. Z wylewką pod garaż i kostką też nie zdążymy. Ale to wszystko oczywiscie nie przeszkodzi, zeby się wprowadzić i zrobic parapetówke :cool3: :cool3: tak, tak :evil_lol: nauczona doświadczeniem innych :evil_lol: koniecznie zrób parapetówke zanim pomalujesz ściany i polozysz podłogi :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :razz:łeeee to one tam na to osiedle bele kogo nie wpuszczą .....:cool3: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :razz:łeeee to one tam na to osiedle bele kogo nie wpuszczą .....:cool3: chciałam zauważyć ze Leon ma jeża:cool3: Quote
malawaszka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :multi: jaaaki szczęśliwy Leon na swojej posesji :laola: piękne macie otoczenie!!! tego zazdraszcam odrobinkę :oops: :lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Maga100 napisał(a):ja nie piłam alkoholu, tylko miód spożywałam :evil_lol: A przecież mówią, ze miód zdrowy jest... :hmmmm: Dzisiaj bladym świtem o 12.00 pojechaliśmy do prawie-że-mojego domku z panem budowlańcem i dowiedzieliśmy sie, że za późno jest na większość robót zewnętrznych i trzeba czekać do wiosny. Tak że tylko ocieplimy dom (bez tynkowania), a ogrodzenie zrobimy prowizoryczne, żeby tylko zamknąć działkę. Z wylewką pod garaż i kostką też nie zdążymy. Ale to wszystko oczywiscie nie przeszkodzi, zeby się wprowadzić i zrobic parapetówke :cool3: :cool3: wjazd na osiedle: ku przypomnieniu najbliższe otoczenie i szczęśliwy Leon No super Maga !!:multi::multi::multi: Powolutku zrobicie wszystko a mieszkając ochłoniecie i wtedy lepiej na trzeźwo się rozeznać co i jak ;) Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :p aha chciałam zauwazyć że Pysia ma ciekawszy wjazd do miejsca zamieszkania;) Quote
Maga100 Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 PIKA napisał(a):tak, tak :evil_lol: nauczona doświadczeniem innych :evil_lol: koniecznie zrób parapetówke zanim pomalujesz ściany i polozysz podłogi :evil_lol: nauczona doświadczeniem innych zaproszę tylko KURTURARNYCH gości, co to nie wylewają trunków na otoczenie :diabloti: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:łeeee to one tam na to osiedle bele kogo nie wpuszczą .....:cool3: tak, dopóki ja nie zaanonsuję, nie wpuszczą :diabloti: malawaszka napisał(a): piękne macie otoczenie!!! tego zazdraszcam odrobinkę :oops: :lol: Ale czego? tych szeregowców naokoło? a co w tym fajnego? Pysia napisał(a):Powolutku zrobicie wszystko a mieszkając ochłoniecie i wtedy lepiej na trzeźwo się rozeznać co i jak ;) co na trzeźwo, jakie na trzeźwo, czy ty mi coś insynuujesz? :mad: A rzzeczy do zrobienia tam jest na lata :roll: :roll: Quote
Vectra Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 to ten szlabanik :razz::razz: no to ćliczny :loveu::loveu: tylko nie za takie pieniędze :angryy: niech se go wsadzą ;) Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ,,I'm sexy boy..." Fajna ta Twoja chatka:razz: :lol: Quote
Pysia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Vectra napisał(a):to ten szlabanik :razz::razz: no to ćliczny :loveu::loveu: tylko nie za takie pieniędze :angryy: niech se go wsadzą ;) Do mnie też nikt nie wjedzie bo...nie trafi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zamiast szlabanu mam emerytke sąsiadke która pilnuje mi posesji najlepiej na świecie :diabloti: Karabin jej tylko kupię :evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Pysia napisał(a):Do mnie też nikt nie wjedzie bo...nie trafi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zamiast szlabanu mam emerytke sąsiadke która pilnuje mi posesji najlepiej na świecie :diabloti: Karabin jej tylko kupię :evil_lol: nie ma jak żywy człowiek :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts