Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:PIKA nie mów że Maga dała sie przekonać ;)
oczywiście że się dała przekonać :mad: :diabloti:

Witaj moja kochana przyjaciółko :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']oczywiście że się dała przekonać :mad: :diabloti:

Witaj moja kochana przyjaciółko :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówiłam ,że potrzebny odpowiedni argument:mad::mad::mad:

Posted

o rany, wstrętne baby, wiecej nie dam się namówić :diabloti:
podłe alkoholiczki :diabloti:
Rano TZ zwlókł mnie o 11.00 i wciaż nie mogę dojść do siebie :shake:

Posted

[quote name='Maga100']o rany, wstrętne baby, wiecej nie dam się namówić :diabloti:
podłe alkoholiczki :diabloti:
Rano TZ zwlókł mnie o 11.00 i wciaż nie mogę dojść do siebie :shake: :cool3:hmmmmm Maga ...to WAS jest dwie:razz:

Posted

[quote name='Maga100']na pewno mam kwadratową głowę :shake:

może jakieś nudne zdjęcia wstawię? :hmmmm:

Fajne masz alkoholiczko te nudne fotki :loveu:
A mówiłam że alkohol szkodzi na kształt głowy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A mówiłam że alkohol szkodzi na kształt głowy? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja nie piłam alkoholu, tylko miód spożywałam :evil_lol: A przecież mówią, ze miód zdrowy jest... :hmmmm:

Dzisiaj bladym świtem o 12.00 pojechaliśmy do prawie-że-mojego domku z panem budowlańcem i dowiedzieliśmy sie, że za późno jest na większość robót zewnętrznych i trzeba czekać do wiosny.
Tak że tylko ocieplimy dom (bez tynkowania), a ogrodzenie zrobimy prowizoryczne, żeby tylko zamknąć działkę. Z wylewką pod garaż i kostką też nie zdążymy.
Ale to wszystko oczywiscie nie przeszkodzi, zeby się wprowadzić i zrobic parapetówke :cool3: :cool3:

wjazd na osiedle:

ku przypomnieniu

najbliższe otoczenie

i szczęśliwy Leon

Posted

[quote name='Maga100']j

Tak że tylko ocieplimy dom (bez tynkowania), a ogrodzenie zrobimy prowizoryczne, żeby tylko zamknąć działkę. Z wylewką pod garaż i kostką też nie zdążymy.
Ale to wszystko oczywiscie nie przeszkodzi, zeby się wprowadzić i zrobic parapetówke :cool3: :cool3:

tak, tak :evil_lol: nauczona doświadczeniem innych :evil_lol: koniecznie zrób parapetówke zanim pomalujesz ściany i polozysz podłogi :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
ja nie piłam alkoholu, tylko miód spożywałam :evil_lol: A przecież mówią, ze miód zdrowy jest... :hmmmm:

Dzisiaj bladym świtem o 12.00 pojechaliśmy do prawie-że-mojego domku z panem budowlańcem i dowiedzieliśmy sie, że za późno jest na większość robót zewnętrznych i trzeba czekać do wiosny.

wjazd na osiedle:

ku przypomnieniu

najbliższe otoczenie

i szczęśliwy Leon

No super Maga !!:multi::multi::multi:
Powolutku zrobicie wszystko a mieszkając ochłoniecie i wtedy lepiej na trzeźwo się rozeznać co i jak ;)

Posted

PIKA napisał(a):
tak, tak :evil_lol: nauczona doświadczeniem innych :evil_lol: koniecznie zrób parapetówke zanim pomalujesz ściany i polozysz podłogi :evil_lol:

nauczona doświadczeniem innych zaproszę tylko KURTURARNYCH gości, co to nie wylewają trunków na otoczenie :diabloti: :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:łeeee to one tam na to osiedle bele kogo nie wpuszczą .....:cool3:

tak, dopóki ja nie zaanonsuję, nie wpuszczą :diabloti:

malawaszka napisał(a):
piękne macie otoczenie!!! tego zazdraszcam odrobinkę :oops: :lol:

Ale czego? tych szeregowców naokoło? a co w tym fajnego?

Pysia napisał(a):
Powolutku zrobicie wszystko a mieszkając ochłoniecie i wtedy lepiej na trzeźwo się rozeznać co i jak ;)

co na trzeźwo, jakie na trzeźwo, czy ty mi coś insynuujesz? :mad:
A rzzeczy do zrobienia tam jest na lata :roll: :roll:

Posted

Vectra napisał(a):
to ten szlabanik :razz::razz:

no to ćliczny :loveu::loveu: tylko nie za takie pieniędze :angryy: niech se go wsadzą ;)

Do mnie też nikt nie wjedzie bo...nie trafi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zamiast szlabanu mam emerytke sąsiadke która pilnuje mi posesji najlepiej na świecie :diabloti: Karabin jej tylko kupię :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Do mnie też nikt nie wjedzie bo...nie trafi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zamiast szlabanu mam emerytke sąsiadke która pilnuje mi posesji najlepiej na świecie :diabloti: Karabin jej tylko kupię :evil_lol:

nie ma jak żywy człowiek :turn-l: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: