Alicja Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Pysia']Kurcze jakaś impreza z kolegami widzę się szykuje :p To ja przyjadę Z Weszką bo ktoś musi jej pilnować ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::p no jak nic jade z Wami bo a nóz Weszka wywieźć będzie chciała Pysie na pożarcie smokom i wilkołakom:cool3: Quote
Agga Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ja tylko tak z ciekawości zapytam: Gdzie są zdjęcia? Quote
malawaszka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Pysia']Kurcze jakaś impreza z kolegami widzę się szykuje :p To ja przyjadę Z Weszką bo ktoś musi jej pilnować ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:p no jak nic jade z Wami bo a nóz Weszka wywieźć będzie chciała Pysie na pożarcie smokom i wilkołakom:cool3: o masz jakie - pilnować mnie jadą - mamuśki sie znalazły :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 malawaszka napisał(a):o masz jakie - pilnować mnie jadą - mamuśki sie znalazły :evil_lol: To ja też pojadę, przypilnować, czy aby dobrze Cię będą pilnować :cool3: :lol: Quote
Maga100 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='PIKA'] :crazyeye: :crazyeye: co Ty o nas naopowiadalas swojemu TZ-towi? :crazyeye: samą prawdę i tylko prawdę :grins: [quote name='Pysia']Kurcze jakaś impreza z kolegami widzę się szykuje :p To ja przyjadę Z Weszką bo ktoś musi jej pilnować ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak sobie tłumacz, ze po to właśnie przyjedziesz :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:p no jak nic jade z Wami bo a nóz Weszka wywieźć będzie chciała Pysie na pożarcie smokom i wilkołakom:cool3: ale smoki są zainteresowane tylko dziewicami :shake: [quote name='Agga']Ja tylko tak z ciekawości zapytam: Gdzie są zdjęcia? zdjecia są w przyszłości :p [quote name='madzia i medor']To ja też pojadę, przypilnować, czy aby dobrze Cię będą pilnować :cool3: :lol: pilnować w tym domu to będzie mój pies obronno-stróżujący LEON :evil_lol: Quote
Paula Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Czesc Magda :lol: Maga100 napisał(a):zdjecia są w przyszłości :p A kiedy będą? :cool3: Quote
Vectra Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [CENTER]:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:[/CENTER] Quote
PIKA Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='Maga100']samą prawdę i tylko prawdę :grins: ciekawe czyja ta prawda? :razz: [quote name='Vectra']:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: a Tobie co? :crazyeye: :stupid: Quote
bigos Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 to ISO 1600 9000,9001, 14000, ale 16000:PROXY5::PROXY5::PROXY5:?????????????? Poprosze o jakieś dodatkowe info:roll: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Maga pragnę cię poinformować ,że ja na mus muszę pilnować Pysie pilnująca Waszke bo na dziewictwo Pysi czatują wilcołacy Quote
Bila Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Nio dawno mnie tu nie było i tylko wchodzę, a tu proszę: Vectra wyje :crazyeye: , impreza się szykuje:crazyeye:, wszyscy chcą się pilnować :evil_lol:. Rewelacja. Witajcie kobitki:multi: Quote
malawaszka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 bigos napisał(a):9000,9001, 14000, ale 16000:PROXY5::PROXY5::PROXY5:?????????????? Poprosze o jakieś dodatkowe info:roll: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
anetta Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Helo, Maga, a na co Ty harujesz? o co chodzi??:oops: Jaka parapetowa????:cool3: ulalaaaaaa:cool3: A foty boskie!! Quote
Maga100 Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='bigos']9000,9001, 14000, ale 16000:PROXY5::PROXY5::PROXY5:?????????????? Poprosze o jakieś dodatkowe info:roll: napisałam przecie 1600... :hmmmm: tysiącsześćsetsłownie [quote name='anetta']Helo, Maga, a na co Ty harujesz? o co chodzi??:oops: Jaka parapetowa????:cool3: ulalaaaaaa:cool3: haruję na sfinalizowanie transakcji z domem :p jak nie padnę zanim sfinalizuje, to będzie parapetówka :p Quote
Hanna R. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Madziu, a czy uwzględniłaś na tej parapetówie babcię ? Babcię Hanię ? :razz: Nie działa Ci przekierowywanie z banerka - ląduje się na czołowej stronie Dogomanii . Sobie popraw może ? A tak wogóle to tęsknię za Tobą tragicznie. I nie pracuj tyle, bo to niebezpieczne ! Artur zostanie z domem i kredytem :shake: Quote
Maga100 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Madziu, a czy uwzględniłaś na tej parapetówie babcię ? Babcię Hanię ? :razz: oczywiście dla babci mam przygotowany fotel bujany i kocyk :diabloti: centralnie przed kominkiem, którego jeszcze nie ma :diabloti: Haniu! :evil_lol: Nie działa Ci przekierowywanie z banerka - ląduje się na czołowej stronie Dogomanii . Sobie popraw może ? nie umiem :placz: A tak wogóle to tęsknię za Tobą tragicznie. I nie pracuj tyle, bo to niebezpieczne ! Artur zostanie z domem i kredytem :shake: mówisz, że może nie dać raty spłacać? :hmmmm: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Witaj Maga :) Zdawaj relacje co z domkiem :) I cierpliwości ;) Quote
Maga100 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Maga :) Zdawaj relacje co z domkiem :) I cierpliwości ;) wszystko czeka :p sprzedający zgłosili do użytkowania, ja ze swojej strony wszystko pozałatwiałam, ekipa budowlana w gotowosci bojowej, jeszcze tylko ta pieprzona Agencja Rolna :angryy: [quote name='madzia i medor']Dzień dobry:lol: :lol: :lol: :lol: witaj moja imienniczko :p Quote
Vectra Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Witaj moja przyjaciółko wiecznie zmęczona i marudząca :loveu::loveu: mam nadzieje że dziś czujesz się dobrze i że Cię wkońcu zobacze :cool3: Quote
Maga100 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='Vectra']Witaj moja przyjaciółko wiecznie zmęczona i marudząca :loveu::loveu: mam nadzieje że dziś czujesz się dobrze i że Cię wkońcu zobacze :cool3: stęskniłaś się za mym licem? :cool3: na ZA przemawia tylko to, że będzie blisko na PRZECIW to - będę oryginalna - że jestem zmęczona :grins: bo wy, baby, się wyspałyście i od rana się upiększacie, a ja? :placz: :diabloti: Quote
Vectra Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Maga100']stęskniłaś się za mym licem? :cool3: na ZA przemawia tylko to, że będzie blisko na PRZECIW to - będę oryginalna - że jestem zmęczona :grins: bo wy, baby, się wyspałyście i od rana się upiększacie, a ja? :placz: :diabloti: tak stęskniłam się :diabloti: masz blisko odpoczniesz jutro i wyspisz się też jutro nie musisz się upiękaszć :p już ci nic nie pomoże ani nie zaszkodzi :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Maga100']na ZA przemawia tylko to, że będzie blisko na PRZECIW to - będę oryginalna - że jestem zmęczona :grins: bo wy, baby, się wyspałyście i od rana się upiększacie, a ja? :placz: :diabloti: Ej, Magda, nie marudz ;) Odpoczniesz w trumnie ;) :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='paula_z']Ej, Magda, nie marudz ;) Odpoczniesz w trumnie ;) :diabloti: to znaczy, ze już niedługo :roll: Quote
Recommended Posts