Alka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga100 napisał(a): i dwa zziajane wracają do domku 8) jęzorki superaśne! :wink: :D Alicja , Ty to jesteś spostrzegawcza...ja dopiero teraz zauważyłam :roll: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):8) jaką fajną plamkę ma Leon na jęzorku :wink: rosła razem z nim :lol: ostatnio jakiś "znawca" na spacerze objaśnił mi, że to oznaka choroby :evil: tak trzeba mu było powiedzieć ze to alergia na głupich znawców :wink: 8) Quote
Camara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga :o czy ty nareszcie cyfrowo zaparacona ???? Bo ja nie na bieżąco (z ważnych psich powodów!!) i nie mam czasu wszystkich blebleble wyczytać ale fotki wyobglądałam... tyyyyle Leonków w pieknych pozach... no szok :o :P Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): tak trzeba mu było powiedzieć ze to alergia na głupich znawców :wink: 8) :lol: :lol: :lol: stwierdziłam, że oczywiście, cały zczernieje i odpadnie :wink: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Camara napisał(a):Maga :o czy ty nareszcie cyfrowo zaparacona ???? :shake: :( aparat ukradłam tacie, najpierw miało być na pół dnia, ale dzisiaj mija już trzecie, a on sie nie dopomina 8) ale nie ma się co cieszyć, jutro wyjeźdza i na pewno zabierze :evil: Quote
Camara Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga100 napisał(a):Camara napisał(a):Maga :o czy ty nareszcie cyfrowo zaparacona ???? :shake: :( aparat ukradłam tacie, najpierw miało być na pół dnia, ale dzisiaj mija już trzecie, a on sie nie dopomina 8) ale nie ma się co cieszyć, jutro wyjeźdza i na pewno zabierze :evil: no to trzaskaj zdjęcia, żebyśmy mieli co w długie jesienne wieczory oglądać!!!! Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Camara napisał(a): no to trzaskaj zdjęcia, żebyśmy mieli co w długie jesienne wieczory oglądać!!!! tak jest! :D właśnie przeprowadziłam wywiad i tata wyjeżdża w poniedziałek :angel: Quote
anetta Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga, ale wypas foty :laola: Trzymaj przy sobie ten aparacik jak najdluzej 8) A foty na Kepie Potockiej od razu poznalam :evillaug: Gdybym miala blizej czesciej bym tam bywala :) PIKA, gratuluje wytrwalosci :o Taki kawal przejsc :roll: :wink: Ale zaraz, zaraza, co to jest za drugi piechu...? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 anetta napisał(a): Trzymaj przy sobie ten aparacik jak najdluzej 8) dłużej niż przez weekend się nie da :-? Już i tak przeciągam strunę 8) A foty na Kepie Potockiej od razu poznalam :evillaug: Gdybym miala blizej czesciej bym tam bywala :) no ja tam też nie chodzę, tylko jeżdżę 8) Ale zaraz, zaraza, co to jest za drugi piechu...? :hmmmm: :nono: trza czytać :wink: Gucio, to pies taty 8) Quote
Guest bernulka Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Jejuniu jaka cuudnosść :iloveyou: jesce jesce jesce!! :angel: Przy okazji zapraszam do Herusiowej galeryjki;) paździoszki Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 ale się masz fajnie z aparatem taty 8) :lol: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 bernulka napisał(a): Przy okazji zapraszam do Herusiowej galeryjki;) paździoszki nie omieszkam paździoszku 8) Alicjarydzewska napisał(a):ale się masz fajnie z aparatem taty 8) :lol: zapytaj Leona :lol: Jak tylko biorę aparat do ręki to on ucieka, albo szczeka :-? Leon, nie aparat 8) Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Maga100 napisał(a):bernulka napisał(a): Przy okazji zapraszam do Herusiowej galeryjki;) paździoszki nie omieszkam paździoszku 8) Alicjarydzewska napisał(a):ale się masz fajnie z aparatem taty 8) :lol: zapytaj Leona :lol: Jak tylko biorę aparat do ręki to on ucieka, albo szczeka :-? Leon, nie aparat 8) to musisz Leonowi za sesje zdjeciową przysmaczki dawać to sam się bedzie ustawiał :wink: :lol: Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 No po prostu aniołek niewiniątko :lilangel: Ech, do zacałowanie pycho i tyle :fadein: Quote
Maga100 Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 on jest jakiś dziwny, nie mogę go rozpracować :roll: po ostatnich hecach, teraz, gdy leży, a ja się gdziekolwiek ruszę, to od razu zrywa się i leci do mnie. Męczące to :-? Quote
asher Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 E tam, dziwny... Kocha swoją mamcię i tyle. A że nastolatek, to i napyskować czasem musi :lol: Poza tym Maga, ze sznaucerem dałaś sobie radę, to z Leonem sobie nie poradzisz? :wink: Quote
Alicja Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 asher napisał(a):E tam, dziwny... Kocha swoją mamcię i tyle. A że nastolatek, to i napyskować czasem musi :lol: Poza tym Maga, ze sznaucerem dałaś sobie radę, to z Leonem sobie nie poradzisz? :wink:Ozzy jak ma zły dzień , to lezie za mną nawet do WC :oops: , a jak jestem przy kompie to włazi pod biuro i wplątuje się w kable :-? Maga , przejdzie mu . A na fotach takie niewiniatko :wink: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 asher napisał(a): Poza tym Maga, ze sznaucerem dałaś sobie radę, to z Leonem sobie nie poradzisz? :wink: nie do końca, bo to bardziej rodzice go szkolili, mnie Kuba miał w wielkim poszanowaniu :lol: Dopiero później zaczął łaskawie mnie bardziej słuchać :lol: Ale nigdy na mnie warczał, tylko na mojego tatę, kiedy wchodził di sypialni, a on i moja mama leżeli już w łóżku :lol: :lol: Alicja leon robi dokładnie to samo z tymi kablami :-? Czasami mnie szlag trafia :evil: Lucy zawitałaś :D Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga , Ozzy mi odłączył już drukarę i co chwilę coś kombinuje Haker jeden :-? Quote
Alka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a):hallo babe 8) pobawimy się? mordeczka taka kochana ,że tylko całować i całować! jak on cudnie patrzy... :angel: Quote
mmbbaj Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a):... warczał, tylko na mojego tatę, kiedy wchodził di sypialni, a on i moja mama leżeli już w łóżku :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: !!! Maga100, nie martw się dziwnymi zachowaniami Leona bo one są wkalkulowane w okres dorastania, hormony buszują! :lol: A piecho jest strasznie urokliwy i ogromnie fotogeniczny więc cykaj foty! Ja niestety teraz też jestem w tym klubie nie posiadających cyfrówek :( ...nasz Bajanek się o to postarał :evilbat: :D Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 mmbbaj napisał(a):Maga100 napisał(a):... warczał, tylko na mojego tatę, kiedy wchodził di sypialni, a on i moja mama leżeli już w łóżku :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: !!! Maga100, nie martw się dziwnymi zachowaniami Leona bo one są wkalkulowane w okres dorastania, hormony buszują! :lol: A piecho jest strasznie urokliwy i ogromnie fotogeniczny więc cykaj foty! Ja niestety teraz też jestem w tym klubie nie posiadających cyfrówek :( ...nasz Bajanek się o to postarał :evilbat: :D bardzo zdolny ten twój Bajan :wink: :lol: Quote
Recommended Posts