Maga100 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 wrzucam resztkę i pewnie znowu zniknę na tydzien :placz: Quote
mmbbaj Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100'] Mmbbaj coś dzwoni , ale nie wie, w którym kościele Lełonek! :bigok: [quote name='Maga100'] Maga, czemu Leon biega luzem w takich kolcach? :mad: Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100'] Pika, a dzisiaj po fortach latała straż miejska :angryy: :angryy: czasami tam latają, na nogach lub na rowerach :roll: Przewidzialam to chyba i pojechalam na Moczydlo :lol: czepiali sie ? :razz: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 jeeee jak słodko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Magda masz nowego psa :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: a gdzie Lełoś :cool3: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='mmbbaj'] Maga, czemu Leon biega luzem w takich kolcach? :mad: bo jego normalna obroża wciąż śmierdzi truchłem :angryy: :angryy: [quote name='PIKA']czasami tam latają, na nogach lub na rowerach :roll: Przewidzialam to chyba i pojechalam na Moczydlo :lol: czepiali sie ? :razz: o dziwo nie. Czekałam gotowa do boju, aby im oznajmić, ze forty o 17.00 są miejscem mało uczęszczanym publicznie :diabloti: [quote name='malawaszka'] jeeee jak słodko :loveu: :loveu: :loveu: Malawaszko? :crazyeye: :diabloti: [quote name='Vectra']Magda masz nowego psa :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: a gdzie Lełoś :cool3: :evil_lol: o witaj moja przyjaciółko :loveu: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100']Malawaszko? :crazyeye: :diabloti: no co ja poradzę na to, że naprawdę słodko kuka :loveu: Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Maga100'] o dziwo nie. Czekałam gotowa do boju, aby im oznajmić, ze forty o 17.00 są miejscem mało uczęszczanym publicznie :diabloti: Ty robilas te foty o 17,00? :crazyeye::crazyeye: Quote
Maga100 Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='PIKA']Ty robilas te foty o 17,00? :crazyeye::crazyeye: tak, a co? :hmmmm: Quote
PIKA Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Maga100']tak, a co? :hmmmm: no nic, :diabloti: chyba jakieś slońce wylazlo :diabloti: albo masz nowy obiektyw :diabloti: Quote
Vectra Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Madziu moja najkochańsza witaj :loveu::loveu::loveu: zaniedbujesz nas bardzo :placz::placz::placz: Quote
Maga100 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='PIKA']no nic, :diabloti: chyba jakieś slońce wylazlo :diabloti: albo masz nowy obiektyw :diabloti: nie, kochana, to ISO 1600 :grins: Teraz to ja nie mam kasy na takie gadżety jak nowy obiektyw :shake: :placz: [quote name='Vectra']Madziu moja najkochańsza witaj :loveu::loveu::loveu: zaniedbujesz nas bardzo :placz::placz::placz: wiem :placz: ale haruje na domek :placz: szykujcie się na parapetówkę na przełomie listopada i grudnia :cool3: Już powiedziałam TZtowi, ze zapraszam moje drogie wariatki z dogo, a on przerażony zapytał czy mu nie wystraszycie kolegów :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Maga100']szykujcie się na parapetówkę na przełomie listopada i grudnia :cool3: Już powiedziałam TZtowi, ze zapraszam moje drogie wariatki z dogo, a on przerażony zapytał czy mu nie wystraszycie kolegów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To może dwie oddzielne parapetówy? ;) :evil_lol: :evil_lol: [quote name='*luthien*']niebespiecznie się zrobiło:lol: :crazyeye: Super zdjęcie :loveu: :loveu: Gratuluje odwagi wysiedzenia momentu :razz: Quote
Maga100 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To może dwie oddzielne parapetówy? ;) :evil_lol: :evil_lol: znaczy się sugerujesz, ze wystraszycie kolegów? :evil_lol: :evil_lol: Gratuluje odwagi wysiedzenia momentu :razz: trzeba po prostu zamknąć oczy i cykać :evil_lol: Inaczej bym nie wysiedziała, bo one potem po mnie przegalopowały :cool1: Quote
Cola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Maga100']znaczy się sugerujesz, ze wystraszycie kolegów? :evil_lol: :evil_lol: trzeba po prostu zamknąć oczy i cykać :evil_lol: Inaczej bym nie wysiedziała, bo one potem po mnie przegalopowały :cool1: Ja będę grzeczna :diabloti: Nie wiem jak reszta :evil_lol: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Przewalcowały się przez Ciebie....Po jakim czasie się podniosłaś? Quote
Maga100 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Cola']Ja będę grzeczna :diabloti: Nie wiem jak reszta :evil_lol: no Vectra na pewno nie będzie grzeczna :diabloti: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Przewalcowały się przez Ciebie....Po jakim czasie się podniosłaś? natychmiast, co by sprawdzić czy z aparatem wszystko OK :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Maga100']no Vectra na pewno nie będzie grzeczna :diabloti: :evil_lol: jak możesz :placz::placz: ffcale nie przyjde :eviltong: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
malawaszka Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ja też ja też będę grzeczna :multi: :lilangel: a dużo tych kolegów będzie?? :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='malawaszka']ja też ja też będę grzeczna :multi: :lilangel: a dużo tych kolegów będzie?? :evil_lol: Waszuniu :shake::shake::shake: :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Maga100']znaczy się sugerujesz, ze wystraszycie kolegów? :evil_lol: :evil_lol: A to Ci koledzy tacy strachliwi? :shake: :evil_lol: [quote name='malawaszka']ja też ja też będę grzeczna :multi: :lilangel: a dużo tych kolegów będzie?? :evil_lol: ile by ich nie bylo, grzeczna nie bądź :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='Vectra']jak możesz :placz::placz: ffcale nie przyjde :eviltong: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: z pewnością :evil_lol: pierwsza będziesz jak usłyszysz hasło KAWA :evil_lol: [quote name='malawaszka']ja też ja też będę grzeczna :multi: :lilangel: a dużo tych kolegów będzie?? :evil_lol: buhahaha, Waszko zobaczymy, na razie TZ się zasępił jak mu powiedziałam, że będą moje wariatki :grins: [quote name='PIKA']A to Ci koledzy tacy strachliwi? :shake: :evil_lol: z wami nie mieli jeszcze do czynienia, więc nie wiem, jak sie zachowają :cool1: :eviltong: Quote
PIKA Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='Maga100']z pewnością :evil_lol: pierwsza będziesz jak usłyszysz hasło KAWA :evil_lol: pijoczke (kawy) z Vectry zrobila :evil_lol: [quote name='Maga100']buhahaha, Waszko zobaczymy, na razie TZ się zasępił jak mu powiedziałam, że będą moje wariatki :grins: :crazyeye: :crazyeye: co Ty o nas naopowiadalas swojemu TZ-towi? :crazyeye: [quote name='Maga100']z wami nie mieli jeszcze do czynienia, więc nie wiem, jak sie zachowają :cool1: :eviltong: mówisz, ze mogą chcieć po angielsku opuścic przyjecie ? :diabloti: Quote
Pysia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Kurcze jakaś impreza z kolegami widzę się szykuje :p To ja przyjadę Z Weszką bo ktoś musi jej pilnować ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts