Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Maga :crazyeye:jak ty sie długo podpisujesz :cool3: Quote
PIKA Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Maga :crazyeye:jak ty sie długo podpisujesz :cool3: dlugi podpis ma :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 PIKA napisał(a):dlugi podpis ma :evil_lol: może jej ktoś też zaproponował parówke na każdej stronie umowy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Hallo, smutno mi, że nie bywam na dogo :shake: ale albo pracuję, albo nie mam siły :placz: w każdym razie dzisiaj się zadłużyłam :razz: teraz czekamy tylko na odpowiedź cholernej Agencji i JUŻ :p Quote
Maga100 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 acha i na tą okazję Leon dzisiaj wytarzał się w jakiejś padlinie i do tej pory śmierdzi truchłem :angryy: :angryy: miałam ochotę go pokroić i zakopać w lesie :angryy: Quote
mmbbaj Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Maga100']acha i na tą okazję Leon dzisiaj wytarzał się w jakiejś padlinie i do tej pory śmierdzi truchłem :angryy: :angryy: miałam ochotę go pokroić i zakopać w lesie :angryy: Czym? :cool3: Cześć Maga!:p Quote
Sabina1 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Wydaje mi się, że truchło - to TRUP - w dodatku nieświeży. Quote
Maga100 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='Sabina1']Wydaje mi się, że truchło - to TRUP - w dodatku nieświeży. hahaha, no wiecie co? :shake: :evil_lol: Truchło - waniający trup :cool1: Quote
PIKA Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Maga100'] teraz czekamy tylko na odpowiedź cholernej Agencji i JUŻ :p ale parapetówke to bez zezwolenmia Agencji mozna zrobić chyba? :razz: Quote
Maga100 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='PIKA']ale parapetówke to bez zezwolenmia Agencji mozna zrobić chyba? :razz: Nie można, bo pierwej wchodzi ekipa, co będzie ocieplała, tynkowała i bramę wstawiała :cool1: i będę musiała tej ekipie zapłacić :cool1: :evil_lol: jeszcze nie wiem z czego :roll: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100']Nie można, bo pierwej wchodzi ekipa, co będzie ocieplała, tynkowała i bramę wstawiała :cool1: i będę musiała tej ekipie zapłacić :cool1: :evil_lol: jeszcze nie wiem z czego :roll: :razz: o rany co tam będziesz ekipe męczyć ... Cześć zapracowana Mago:p Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100']jeszcze nie wiem z czego :roll: z kredytu :razz: Quote
Maga100 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='malawaszka']z kredytu :razz: z kredytu to kupuję i płacę podatek :angryy: i za notariusza :angryy: a pamiętacie jeszcze tego psa? :cool3: Quote
malawaszka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100']a pamiętacie jeszcze tego psa? :cool3: psa pamiętamy, ale kiedy wyrósł mu taki jęzor :crazyeye: Quote
Maga100 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='malawaszka']psa pamiętamy, ale kiedy wyrósł mu taki jęzor :crazyeye: :niewiem: :niewiem: to jeszcze ku przypomnieniu Quote
Daga_i_Oskar Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ach Leonek - jaki on jest cudowny :loveu: :loveu: i jaką ma dłuugą łopate :loveu: Quote
mmbbaj Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100']z kredytu to kupuję i płacę podatek :angryy: i za notariusza :angryy: no i na parapetówkę :grins: [quote name='Maga100']a pamiętacie jeszcze tego psa? :cool3: Aaaaaa....taki jakiś znajomy :roll:, ale skąd ja go znam? :hmmmm: [quote name='Sabina1']Wydaje mi się, że truchło - to TRUP - w dodatku nieświeży. [quote name='Maga100']hahaha, no wiecie co? :shake: :evil_lol: Truchło - waniający trup :cool1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Maga100'] a pamiętacie jeszcze tego psa? :cool3: Nie :shake: a co to za pies? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 miło mi, ze większość nas pamięta :p Mmbbaj coś dzwoni , ale nie wie, w którym kościele, jedna Pika nie kojarzy, ale wybaczam jej :diabloti: Pika, a dzisiaj po fortach latała straż miejska :angryy: :angryy: Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ,,A kuku, może tu mnie nie znjdzie z tą lufą":razz: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts