Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']He he, a Magda nie dostałaś tą piłką czasami w głowę:cool3: , bo to wyglada jak 'piłkowy' zamach na Ciebie:diabloti: :evil_lol:

chyba dostałam nastepnie w łeb, nie pamiętam :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie wyśmiewać się z fotografa, co to życie naraża, i to dla was, dla was! :mad:

Już nie będziemy;) :evil_lol:Och my głupcy nie doceniamy takiego poświęcenia:evil_lol:
A To Debe Cię tak zaatakowała:razz: :razz: :diabloti:

A zdjęcia rewelacja:multi:

Posted

[quote name='Maga100']chyba dostałam nastepnie w łeb, nie pamiętam :evil_lol:

Debe tak specjalnie to piłke rzucała, zebyś dostala w łeb :evil_lol:

Posted

haloo a ja wchodze i wchodziłam bez problemu:evil_lol: bo mi zależało zeby sobie popatrzec na twoje arcydzieła
swietne naprawde swietne foty:)

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahah mięśnie Szpilki kontra mięśnie Leona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czy ty się wyśmiewasz z mojego pieseczka? :mad: :mad:

[quote name='dealer']haloo a ja wchodze i wchodziłam bez problemu:evil_lol: bo mi zależało zeby sobie popatrzec na twoje arcydzieła

sugerujesz, że mnie nie zależało wystarczająco? :placz:

Posted

[quote name='Maga100']

sugerujesz, że mnie nie zależało wystarczająco? :placz:
nieeeeeeee ja?????????????? sugerowac??? Tobie???? Maga ja sie normalnie obrazam teraz:evil_lol:

Posted

A ja chciałabym zapytać, jak to wszystko przyjmuje porzucona Saba ? Nie ma tendencji samobójczych,??? bo przecież ten trzpiot Leon wział sobie młódkę .

Pika Ty tam wpadaji pomieszaj trochę porozstawiaj towarzystwo do kąta @!!!!!!!

Posted

o dzięki za odkopanie galerii :p
ja ostatnio nie bywam z racji braku czasu i siły :shake:

ale powiem wam, ze dzisiaj podpisałam warunkowy akt notarialny :p :p :p
jak tylko Agencja Rynku Rolnego się wypowie (bo działka jest budowlano-rolna) to akt właściwy i domek jest MÓJ
:p :p :p

Posted

[quote name='Maga100']o dzięki za odkopanie galerii :p
ja ostatnio nie bywam z racji braku czasu i siły :shake:

ale powiem wam, ze dzisiaj podpisałam warunkowy akt notarialny :p :p :p
jak tylko Agencja Rynku Rolnego się wypowie (bo działka jest budowlano-rolna) to akt właściwy i domek jest MÓJ
:p :p :p
eee buuuu to poprzedni właściciele mieli doopka nie geodete :roll: mogli odrazu przekształcić działke na samą budowlaną ;)

ale oczywiście bardzo Ci gratuluje i czekam na zaproszenie na parapetówe :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']eee buuuu to poprzedni właściciele mieli doopka nie geodete :roll: mogli odrazu przekształcić działke na samą budowlaną ;)

:shake:
nie można było przekształcić tej działki. My to zrobimy, ponieważ ujawnimy w Księdze Wieczystej, że działka jest już zabudowana.
Poza tym wszyscy mysleli, że jak raz Agencja się wypowiedziała, że nie chce tej działki (gdy sprzedający ją kupował), to już teraz nie musi.
A musi :angryy:
Lecę do banku podpisywać umowę :roll:

Posted

[quote name='Maga100']:shake:
nie można było przekształcić tej działki. My to zrobimy, ponieważ ujawnimy w Księdze Wieczystej, że działka jest już zabudowana.
Poza tym wszyscy mysleli, że jak raz Agencja się wypowiedziała, że nie chce tej działki (gdy sprzedający ją kupował), to już teraz nie musi.
A musi :angryy:
Lecę do banku podpisywać umowę :roll:
gratulacje!!!

:laola: :laola: :drink1: