Hanna R. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Pysia napisał(a):A ja tam ZUS lubię ;) To zupełnie tak jak ja :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ale bowskie mopowisko :pto moja jedyna emotka ...jeszcze w południe miałam 10 sztuk Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Pysia napisał(a):AMaga kurcze pokaż domek na fotach chociaż :cool1: I powiedz ze to ja Cię zmotywowałam :eviltong: przecie już pokazywałam kilka stron temu :hmmmm: a nowszych nie mam, bo klucze dopiero po warunkowym akcie notarialnym Pysiu, plany domu były od dawna, ale miały być zrealizowane później, ale TAK TO MNIE ZMOTYWOWAŁAŚ :p :p :p Bo jak kupiłaś, to ja sobie a muzom zaczęłam patrzeć jakie sa ceny w okolicach Warszawy... I one, te ceny, zaczęły rosnąć na moich oczach :crazyeye: HankaRupczewska napisał(a): A poza tym, to zrozumiałam, że dzisiaj po pracy idziesz balować . Coś źle zrozumiałam ? źle zrozumiałaś :evil_lol: ja jestem ZMĘCZONA TOTALNIE i w weekend odpoczywam biernie Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :pto moja jedyna emotka ...jeszcze w południe miałam 10 sztuk wy to chyba jakąś karę macie :evil_lol: ja mam wszystkie emotki i wszystkie avatarki i w ogóle nie mam busy i wszystko mam :p tylko jeden pies zrozumiał "siad", nie zgadniecie który :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 to miało być HOP a nie siad hahahhaha ja emotek nie mam za to czekam na słodzenie jakim to doskonałym rzucaczem jestem gdyby ni emoja skromna osoba Maga w zyciu nie zrobilaby takich orginalnych i zaskakujacych fot :p Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 [quote name='dbsst']to miało być HOP a nie siad hahahhaha acha, to nie zrozumiał żaden :lol: :lol: ja emotek nie mam za to czekam na słodzenie jakim to doskonałym rzucaczem jestem taak? a kto ma ci słodzić, bo nikogo tu nie widzę? :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jakie psiękne foty z udziałem rewelacyjnie rzucającej sprzętem rzucająco-rzucanym , mojej siostry Bliźniaczki ...DBSST :p Quote
agbar Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 jakie piekne zdjatak ach ach.....kto tak pieknie focił i jescze piekniej rzucal?? hihihi dobry wieczor:) Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 zdjęcia jeszcze mam, ale jakoś wymiotło wszystkich z dogo i nie chce mi się tu siedzieć :shake: tylko ty Alicjo jedyna na posterunku :p love story to wcale nie zadna love, tylko ON podstępnie zabrał piłkę, podły o ja, biedna naiwna :shake: Quote
agbar Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='Maga100']zdjęcia jeszcze mam, ale jakoś wymiotło wszystkich z dogo i nie chce mi się tu siedzieć :shake: tylko ty Alicjo jedyna na posterunku :p /quote] a ja??? ja to co ??? pchła???:) Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 [quote name='dealer']jakie piekne zdjatak ach ach.....kto tak pieknie focił i jescze piekniej rzucal?? hihihi ha ha ha wiem, kto pięknie focił, nie wiem kto pieknie rzucał :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 [quote name='dealer'] a ja??? ja to co ??? pchła???:) zauważyłam się z opóźnieniem :evil_lol: Quote
agbar Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 no cóz, najwazniejsze ze zostalm dostrzezona hihi Quote
Alicja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='Maga100']zdjęcia jeszcze mam, ale jakoś wymiotło wszystkich z dogo i nie chce mi się tu siedzieć :shake: tylko ty Alicjo jedyna na posterunku :p love story ale miłostki na dogo ...no no Quote
aga1215 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='Maga100'] ale uczucie, no no !!!!!!!!!! ładna z nich para :p Quote
Maga100 Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 widze, że jesteście romantyczne :evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='Maga100']widze, że jesteście romantyczne :evil_lol: Magda- ładnie Ci wychodzą zdjęcia w ruchu Quote
dbsst Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Maga100']zdjęcia jeszcze mam, ale jakoś wymiotło wszystkich z dogo i nie chce mi się tu siedzieć :shake: tylko ty Alicjo jedyna na posterunku :p love story to wcale nie zadna love, tylko ON podstępnie zabrał piłkę, podły języczkowa wymiana mnie zawstydza popatrzcie jaka on ma dumna mine ze kobiete okradł.......... FACET Alu dealerko DZIĘKUJE nie wiecie jakie to odpowiedzialne zadania rzucac pilke dla Magi ciagle krzyczy wrzeszczy i pokazuje paznokcie z jednego palca hahahahhhahahah MAga nikt nie zrozumial komendy bo ja mowilam po staroceltycku do nich widze ze nie znaja tego jezyka hahahahhahahahahhahahaahah lece na pociag PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mowilam ci juz ze cie nienawidze?????? ;) Quote
Maga100 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='dbsst'] Alu dealerko DZIĘKUJE nie wiecie jakie to odpowiedzialne zadania rzucac pilke dla Magi ciagle krzyczy wrzeszczy i pokazuje paznokcie z jednego palca hahahahhhahahah to kłamstwa obrzydliwe są! :diabloti: mowilam ci juz ze cie nienawidze?????? ;) nie, to ja ci to mówilam, pomyliło ci się :diabloti: a dzisiaj mnie dogo nie lubi, bo nie mam ikonek, ani nic :shake: trzy na krzyż :shake: Quote
Hanna R. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 O cholera ! Ja to jakaś pokrzywiona jestem :angryy: - znowu najbardziej rzuciło mi sie w oczy , że ta miska ( na której widać każda kropelkę niewytartą ) JEST CZYSTA !!! I zamiast zachwycać się kolorytem, artyzmem fot i wzruaszającą sytuacją - oceniam czystość miski :cool1: Aaaaaa ! Pomocy ! Chora jestem. Quote
PIKA Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Cześć Maga żałuj, ze nie poszlaś, fajowsko bylo House mi lupie w glowie do teraz Quote
Maga100 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] O cholera ! Ja to jakaś pokrzywiona jestem :angryy: - znowu najbardziej rzuciło mi sie w oczy , że ta miska ( na której widać każda kropelkę niewytartą ) JEST CZYSTA !!! I zamiast zachwycać się kolorytem, artyzmem fot i wzruaszającą sytuacją - oceniam czystość miski :cool1: Aaaaaa ! Pomocy ! Chora jestem. buhahaha, Haniu, mnie też to zadziwia, bo ta miska jest czysta odkąd jeździ w bagażniku i służy za miską spacerową :lol: Gdy była w domu, była wiecznie brudna, nawet zaraz po umyciu :cool1: [quote name='PIKA']Cześć Maga żałuj, ze nie poszlaś, fajowsko bylo House mi lupie w glowie do teraz cieszę sie, jednak trafiłyście, mimo marudzenia Vectry (słyszałam!:diabloti: ), że nie umiem znaleźć mapki w internecie :angryy: Fakt, że najpierw chciałam was wysłać do piekarni w Małkinii to insza inszość :evil_lol: A muzyki house nie znoszę i nie jestem w stanie przebywać w jej towarzystwie ani minuty :angryy: Quote
PIKA Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Maga100']:evil_lol: A muzyki house nie znoszę i nie jestem w stanie przebywać w jej towarzystwie ani minuty :angryy: nikt nie znosi ale po kilku porzeczkowych (lub grejfrutowych) Abolutach przestajesz zwracać na nia uwagę Poza tym Dag posadzila nas w innej sali niż był Didzej Quote
Maga100 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 A no chyba że po absolutnych absolutach :evil_lol: wtedy jestem w stanie przebywać nawet z trąbą jerychońska :evil_lol: ponieważ jak widzę w mojej galerii tlumy dopominające się zdjęć :evil_lol: wstawiam cd wczorajszych Quote
Maga100 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 ten tuman piachu pozostał po galopującej Szpilce Quote
Recommended Posts